Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
konklúzió: 1. öregszem 2. rossz a memóriám 😀Hát, az első időszaka a nagyválogatottnál '88 és '90 között volt 😀Talán még nem volt, de pár napja 15 év után kirúgták Oscar Tabarezt Uruguay éléről.Ezen én azért lepődtem meg, mármint a 15 éven, mert bennem az volt, hogy kirúgták visszahívták, kirúgták visszahívták, lemondott visszahívták stb... és nem gondoltam volna, hogy a legutóbbi visszahívás ilyen rég történt
224 meccsen vezette a nemzeti csapatot, ami világrekord.
warr_b
dande
Ez meg a második volt, elég hosszúra nyúlt. Közben 2012-ben az U23-at is irányította.
warr_b
több mint 4 éve
Hát, az első időszaka a nagyválogatottnál '88 és '90 között volt 😀Talán még nem volt, de pár napja 15 év után kirúgták Oscar Tabarezt Uruguay éléről.Ezen én azért lepődtem meg, mármint a 15 éven, mert bennem az volt, hogy kirúgták visszahívták, kirúgták visszahívták, lemondott visszahívták stb... és nem gondoltam volna, hogy a legutóbbi visszahívás ilyen rég történt
warr_b
dande
Ez meg a második volt, elég hosszúra nyúlt. Közben 2012-ben az U23-at is irányította.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Talán még nem volt, de pár napja 15 év után kirúgták Oscar Tabarezt Uruguay éléről.Ezen én azért lepődtem meg, mármint a 15 éven, mert bennem az volt, hogy kirúgták visszahívták, kirúgták visszahívták, lemondott visszahívták stb... és nem gondoltam volna, hogy a legutóbbi visszahívás ilyen rég történt
warr_b
több mint 4 éve
Ott a simely 😉Eddigi teljesítmény alapján az EL-ben vannak olyan gárdák akik 2 meccs alatt hazaküldik a Barcát.Talán egy Xre jól leszünk bár az is kevés lehet. Legfeljebb Xavi nyer mindjárt egy ELt 😛Helyzetek legalább voltak. Az utolsó passzok jó megoldás ok hiányoznak. Remèljük jönni fognak azok is.Ezt bmeg hogy úsztuk meg.....Elég vegyes érzéseim vannak...bár mondjuk az tény, hogy a foci csatár nélkül nem fog menni, az meg jelen pillanatban nincs Barcelonában, de már legalább reménytelennek nem mondanám ezt a csapatot. Bár nagy mázli, hogy a Bayern leszarhatja a meccset, de gyanítom, hogy a Bayern B is jobb ennél a csapatnál jelenleg.
dande
Klaci79
dande
Heisman
több mint 4 éve
Talán még nem volt, de pár napja 15 év után kirúgták Oscar Tabarezt Uruguay éléről. 224 meccsen vezette a nemzeti csapatot, ami világrekord.

több mint 4 éve
Eddigi teljesítmény alapján az EL-ben vannak olyan gárdák akik 2 meccs alatt hazaküldik a Barcát.Talán egy Xre jól leszünk bár az is kevés lehet. Legfeljebb Xavi nyer mindjárt egy ELt 😛Helyzetek legalább voltak. Az utolsó passzok jó megoldás ok hiányoznak. Remèljük jönni fognak azok is.Ezt bmeg hogy úsztuk meg.....Elég vegyes érzéseim vannak...bár mondjuk az tény, hogy a foci csatár nélkül nem fog menni, az meg jelen pillanatban nincs Barcelonában, de már legalább reménytelennek nem mondanám ezt a csapatot. Bár nagy mázli, hogy a Bayern leszarhatja a meccset, de gyanítom, hogy a Bayern B is jobb ennél a csapatnál jelenleg.
dande
Klaci79
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Igazából kitől is várnánk a gólt. A klasszikus csatáraink, akik ár eleve sehol nincsenek a Messi, Suarez féle gólvágóktól, mind sérültek. (Már nyilván amennyire Messi klasszikus csatár volt, de azért a befejezésekhez tényleg értett. Depay nagyon nem az, Dembelénél meg annak is örülni kell, hogy fél órát tud játszani ezzel a testtel. De a keveset is becsülni kell és igazából 1-2 helyzetet leszámítva tényleg sokkal jobb volt a Barca (itt a végén már minden mindegy volt nekik, jött is majdnem a kontragól) és az elmúlt hónapok borzalmas szenvedése után ez már üdítő képet festett.Talán egy Xre jól leszünk bár az is kevés lehet. Legfeljebb Xavi nyer mindjárt egy ELt 😛Helyzetek legalább voltak. Az utolsó passzok jó megoldás ok hiányoznak. Remèljük jönni fognak azok is.Ezt bmeg hogy úsztuk meg.....Elég vegyes érzéseim vannak...bár mondjuk az tény, hogy a foci csatár nélkül nem fog menni, az meg jelen pillanatban nincs Barcelonában, de már legalább reménytelennek nem mondanám ezt a csapatot. Bár nagy mázli, hogy a Bayern leszarhatja a meccset, de gyanítom, hogy a Bayern B is jobb ennél a csapatnál jelenleg.
dande
Klaci79
dande
Az meg pláne, hogy 2003-2004-es fiatalok játszanak jól, ami 2-3 éven belül jó lehetőség olcsón is csapatot építeni.
több mint 4 éve
Na akkor a Bayern az ELbe lökheti a barcat? Jól látom?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Talán egy Xre jól leszünk bár az is kevés lehet. Legfeljebb Xavi nyer mindjárt egy ELt 😛Helyzetek legalább voltak. Az utolsó passzok jó megoldás ok hiányoznak. Remèljük jönni fognak azok is.Ezt bmeg hogy úsztuk meg.....Elég vegyes érzéseim vannak...bár mondjuk az tény, hogy a foci csatár nélkül nem fog menni, az meg jelen pillanatban nincs Barcelonában, de már legalább reménytelennek nem mondanám ezt a csapatot. Bár nagy mázli, hogy a Bayern leszarhatja a meccset, de gyanítom, hogy a Bayern B is jobb ennél a csapatnál jelenleg.
dande
Klaci79
több mint 4 éve
elmentek a picsába ezzel a YB - Atalanta meccsel. háde milyen gólok már.Atalanta-Villareal az ucsó meccs
petey
több mint 4 éve
Ezt bmeg hogy úsztuk meg.....Elég vegyes érzéseim vannak...bár mondjuk az tény, hogy a foci csatár nélkül nem fog menni, az meg jelen pillanatban nincs Barcelonában, de már legalább reménytelennek nem mondanám ezt a csapatot. Bár nagy mázli, hogy a Bayern leszarhatja a meccset, de gyanítom, hogy a Bayern B is jobb ennél a csapatnál jelenleg.
dande
több mint 4 éve
Ezt bmeg hogy úsztuk meg.....
több mint 4 éve
Seferovic, te isten barma!!!
több mint 4 éve
elmentek a picsába ezzel a YB - Atalanta meccsel. háde milyen gólok már.
több mint 4 éve
Ilyen erzes lehetett 2 evvel ezelott Pool fannak lenni? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
szétestek a zebrákEz a harmadik gól mi volt, védelem mit mozizott? 😳
Heisman

több mint 4 éve
szétestek a zebrák
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Nem az a szabály hogyha a támadó a 16-oson belül kézzel beleér akkor szabadrúgás kifelé? Rüdiger kézfejét érintette a labda.Új szabály értelmében érvényes a gól, megnéztem
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
Ez mind szép és jó, de más elit játékosok között válogatni és úgy megcsinalni ezt és más egy klub csapatnál.Egyáltalán nem. Az ember (persze nem egymaga) megreformálta a német focit, úgy, hogy az alap stílusát megtartotta. Az eredményei magáért beszélnek, egy borzasztó jó szakember. Persze a végén megcsömörlött, de 15 évig vezette a világ egyik legjobb csapatát. Simán eltudnám képzelni.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
peach
Szerintem neki most szezon közben nagy bukó lenne.
De be legyen igazam.
több mint 4 éve
Amit ugye régen is írtam h ebbe a unitedba egy hatos kell és meglenne a csapat, elképesztő szinten emelne a csapat védekezést. Épp ezért tartottam feleslegesnek a ronaldora költött zset és vettem volna helyette vkit vkpra.United: erős védekezés, intenzív támadójáték. Ferguson ezt építette fel, ezt rombolták le utána. Ezt hozta vissza Solkjaer, csak nem volt Ferdinandja meg Vidice. Főleg Vidice.Sztem épp ez tudna felrázni, új kihívás és folyamatos meló nem csak évi 30-40 nap látja a csapatot.Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
Persze volt már ilyen edzők feltámadására precedens, de ő másfél évtized alatt annyira beragadt egy válogatott körüli nyugis milliőbe, hogy nem tudom mennyire lenne alkalmas egy heti szintű stresszel együtt járó klubcsapatos munkára egy számára idegen közegben, ahol két döntetlen után már a fejét követelik.
Kampman
Dave hsze: amúgy tudja vki egyáltalán h “mit kell játszania a unitednak?” Ez a csapat nagyon elvesztette az identitását, sztem egy újat kell felépíteni, amihez egy koron kívüli edző lenne jó és nem Carrick pl.
csebi
Ha megfigyeled Ferguson mindig ügyelt arra hogy a védelem rendben legyen, meglegyen a folytonosság és kevés gólt kapjon a csapat. Egy időszaka volt amikor ez nem így volt az a Barthez-Blanc korszak, lehet tudni az eredményeket.
Aztan hozta Van der Sart, Vidicet, Evrat és meg is változott minden.
Most egy ilyen valtozás küszöbén van a csapat, ha most hoznak 3 játékost aki megfelel (vkp, középső védő, jobb védő) akkor újra egy masszív de egyben ütőkèpes csapat lehet a mu.
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Eldobja a pont(okat) a Villarreal
több mint 4 éve
Máshogy alakult.De Gea nélkül ez sima Villarreal győzelemMost már nagyon benyomják őket, idő kérdése a gól, úgy néz ki.
Heisman
Kampman
több mint 4 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/vasas/az-mlsz-sem-buntetett-patkai-is-megszolalt-rosszul-reagaltam-ezt-elismerem-de-nem-koptem-le-senkit

több mint 4 éve
De Gea nélkül ez sima Villarreal győzelemMost már nagyon benyomják őket, idő kérdése a gól, úgy néz ki.
Heisman