Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
petey, mit akartok? 33 labdát adtatok el 62 perc alatt öcsém…Szerinted Garancsit érdekli a foci? 😀 meg is érkeztünk.
Évek óta nincs sikerélményetek, közben úgy néz ki a Vidi mint egy jól lakott óvodás csapat, mintha az elmúlt évek tele lettek volna bajnoki címmel meg nemzetközi meneteléssel.
Le kellene szaggatnotok a mezt rólunk, megmutatni kik vagytok…
#JC6
több mint 4 éve
Szalay A nem játszik a Galata elleni rangadón. eladták vagy hiszti volt?
több mint 4 éve
3-0nal Fiola bazdmeg. Minek?agyatlan hülye Fityó, sosem volt egy rakétatudós
Kenny
több mint 4 éve
3-0nal Fiola bazdmeg. Minek?A Nikolic-iskola maradványa.
Kenny

több mint 4 éve
petey, mit akartok? 33 labdát adtatok el 62 perc alatt öcsém…Évek óta nincs sikerélményetek, közben úgy néz ki a Vidi mint egy jól lakott óvodás csapat, mintha az elmúlt évek tele lettek volna bajnoki címmel meg nemzetközi meneteléssel.
Le kellene szaggatnotok a mezt rólunk, megmutatni kik vagytok…
több mint 4 éve
Után? Az nálam labda ÉS baba volt. Mint mondtam, az necces szitu volt, láttunk már ilyet lefújni, az tény.hát ez nekem új, ha a láb után elrúgja a labdát akkor nem falt? 😛Nem mondtam, hogy töri a hátatokat, de az, hogy sokkal jobb lenne a Vidi, elég mókás. Mezőnyben kb egál, a helyzeteket meg berúgtuk, ennyi. A Fehérvár nem tudta belőni, ami nem volt.ja, tényleg feltöri a hátunkat a háló.Megint nem ugyanazt a meccset nézzük, de ezt már megszoktam 😊Kodrót felbasszák, semmi.Lol, régi szép nosztalgia megint. Itt ma nem nyerhet a Vidi.Nemár petey..
petey
#JC6
Petryak esetében meg már simán adtak tizit ilyenre.
amúgy ez a fradi ma lófasz, sokkal jobb a vidi. ha Salec jól igazol majd akkor el lesznek kapva a ződek.
petey
Na, az MMA-s gyerek bebaszta. Mi lenne, ha jól is játszanánk?
Bálesz
1 nagy hiba Heistertől, meg egy megpattant lövés. tény, ebben jobbak vagytok hogy be is fejezik az akciót ha kell.
vagy a szabálytalanságokra gondolhatsz csakis, hogy egyik sem volt az 😀
petey
A Kodro elleni szitu necces, bár valószínűleg Mmaee labdaelrúgása miatt nem lett lefújva. A tizi nem volt az, nálam az nem is kérdés a visszajátszásokat látva.
Bálesz
tizi meg mindegy is. idén még nem a fradi a mérce.
petey
A tizi továbbra sem volt tizi, akárki is a mérce.
Közben ez asszem eldőlni látszik.

több mint 4 éve
En ugy hallottam telen megy es felszabadult ettol teljesen.Zubkov egy eve nem jatszott ilyen hasznosan.Használt a fegyelmezés vagy mi történt?
gg go next.
Kenny
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Zubkov egy eve nem jatszott ilyen hasznosan.Használt a fegyelmezés vagy mi történt?
gg go next.
Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Zubkov egy eve nem jatszott ilyen hasznosan. gg go next.
több mint 4 éve
hát ez nekem új, ha a láb után elrúgja a labdát akkor nem falt? 😛Nem mondtam, hogy töri a hátatokat, de az, hogy sokkal jobb lenne a Vidi, elég mókás. Mezőnyben kb egál, a helyzeteket meg berúgtuk, ennyi. A Fehérvár nem tudta belőni, ami nem volt.ja, tényleg feltöri a hátunkat a háló.Megint nem ugyanazt a meccset nézzük, de ezt már megszoktam 😊Kodrót felbasszák, semmi.Lol, régi szép nosztalgia megint. Itt ma nem nyerhet a Vidi.Nemár petey..
petey
#JC6
amúgy ez a fradi ma lófasz, sokkal jobb a vidi. ha Salec jól igazol majd akkor el lesznek kapva a ződek.
petey
Bálesz
1 nagy hiba Heistertől, meg egy megpattant lövés. tény, ebben jobbak vagytok hogy be is fejezik az akciót ha kell.
petey
A Kodro elleni szitu necces, bár valószínűleg Mmaee labdaelrúgása miatt nem lett lefújva. A tizi nem volt az, nálam az nem is kérdés a visszajátszásokat látva.
Bálesz
tizi meg mindegy is. idén még nem a fradi a mérce.
több mint 4 éve
Hogy Vécsey hogy lehet magyar válogatott… tényleg szűk a merítési lehetőség..most mit akarsz, még gólt is rúgott 😊
#JC6
mi, ha csak az játszana, aki megérdemli? világbajnoki cím?
több mint 4 éve
Hogy Vécsey hogy lehet magyar válogatott… tényleg szűk a merítési lehetőség..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Nem mondtam, hogy töri a hátatokat, de az, hogy sokkal jobb lenne a Vidi, elég mókás. Mezőnyben kb egál, a helyzeteket meg berúgtuk, ennyi. A Fehérvár nem tudta belőni, ami nem volt.ja, tényleg feltöri a hátunkat a háló.Megint nem ugyanazt a meccset nézzük, de ezt már megszoktam 😊Kodrót felbasszák, semmi.Lol, régi szép nosztalgia megint. Itt ma nem nyerhet a Vidi.Nemár petey..
petey
#JC6
petey
Bálesz
petey

több mint 4 éve
Ez a zseni megint berakja Stopirát belső védőnek, múltkor meg Funsho volt a jobb bekk... 😀A rebrovi Fradinak volt vagy 3 ev elonye a Fehervarral szemben, a mostanit egy NORMALIS edzovel egy ev alatt beeritek.Kodrót felbasszák, semmi.Lol, régi szép nosztalgia megint. Itt ma nem nyerhet a Vidi.Nemár petey..
petey
#JC6
petey
Kenny
több mint 4 éve
ja, tényleg feltöri a hátunkat a háló.Megint nem ugyanazt a meccset nézzük, de ezt már megszoktam 😊Kodrót felbasszák, semmi.Lol, régi szép nosztalgia megint. Itt ma nem nyerhet a Vidi.Nemár petey..
petey
#JC6
petey
Bálesz
több mint 4 éve
Ukrán akkorát homorított mint a ház, hagyjuk már ezt. Ugyanezt csinálta nálunk is, meg is ették sokszor, csak most van VARKodrót felbasszák, semmi.Lol, régi szép nosztalgia megint. Itt ma nem nyerhet a Vidi.Nemár petey..
petey
#JC6
petey
több mint 4 éve
A rebrovi Fradinak volt vagy 3 ev elonye a Fehervarral szemben, a mostanit egy NORMALIS edzovel egy ev alatt beeritek.Kodrót felbasszák, semmi.Lol, régi szép nosztalgia megint. Itt ma nem nyerhet a Vidi.Nemár petey..
petey
#JC6
petey
több mint 4 éve
Megint nem ugyanazt a meccset nézzük, de ezt már megszoktam 😊Kodrót felbasszák, semmi.Lol, régi szép nosztalgia megint. Itt ma nem nyerhet a Vidi.Nemár petey..
petey
#JC6
petey

több mint 4 éve
Rendben,majd megnézem. Élőben annak tűnt, remélem, nem lesz igazam.Mennyi ilyen van egy meccsen? Majd nézd megDe nem feltétlenül kell a vállat fogdosni-húzniHát ez tiziAha 😂 kis ukrán maki hogy beakasztotta a lábát🤣
Gergőbácsi
#JC6
Gergőbácsi
#JC6
Amúgy az, hogy sok van belőle, még nem teszi szabályossá, vagy nem szabálytalanná. Mint ahogy saját láb beakasztását sem, de ez utóbbira nem figyeltem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Kodrót felbasszák, semmi.Lol, régi szép nosztalgia megint. Itt ma nem nyerhet a Vidi.Nemár petey..
petey
#JC6
több mint 4 éve
Rég elengedte, mire Ratryak elkezdett esni.De nem feltétlenül kell a vállat fogdosni-húzniHát ez tiziAha 😂 kis ukrán maki hogy beakasztotta a lábát🤣
Gergőbácsi
#JC6
Gergőbácsi

több mint 4 éve
Mennyi ilyen van egy meccsen? Majd nézd megDe nem feltétlenül kell a vállat fogdosni-húzniHát ez tiziAha 😂 kis ukrán maki hogy beakasztotta a lábát🤣
Gergőbácsi
#JC6
Gergőbácsi