Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
De Gea nélkül ez sima Villarreal győzelem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Na látod, ezt a szoviccet eszre sem vettem 😁Ja, ezt nem vitatom, én csak a szóvicc miatt írtam.Igen, csak míg tavaly csak vlltak gyenge meccsei idén végig brutál szar szegény. Es buta.Jobb védőt minek? Ott Wan-Bissaka, akit sok pénzért vettetek, nem? 😮United: erős védekezés, intenzív támadójáték. Ferguson ezt építette fel, ezt rombolták le utána. Ezt hozta vissza Solkjaer, csak nem volt Ferdinandja meg Vidice. Főleg Vidice.Sztem épp ez tudna felrázni, új kihívás és folyamatos meló nem csak évi 30-40 nap látja a csapatot.Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
Persze volt már ilyen edzők feltámadására precedens, de ő másfél évtized alatt annyira beragadt egy válogatott körüli nyugis milliőbe, hogy nem tudom mennyire lenne alkalmas egy heti szintű stresszel együtt járó klubcsapatos munkára egy számára idegen közegben, ahol két döntetlen után már a fejét követelik.
Kampman
Dave hsze: amúgy tudja vki egyáltalán h “mit kell játszania a unitednak?” Ez a csapat nagyon elvesztette az identitását, sztem egy újat kell felépíteni, amihez egy koron kívüli edző lenne jó és nem Carrick pl.
csebi
Ha megfigyeled Ferguson mindig ügyelt arra hogy a védelem rendben legyen, meglegyen a folytonosság és kevés gólt kapjon a csapat. Egy időszaka volt amikor ez nem így volt az a Barthez-Blanc korszak, lehet tudni az eredményeket.
Aztan hozta Van der Sart, Vidicet, Evrat és meg is változott minden.
Most egy ilyen valtozás küszöbén van a csapat, ha most hoznak 3 játékost aki megfelel (vkp, középső védő, jobb védő) akkor újra egy masszív de egyben ütőkèpes csapat lehet a mu.
davemayer
slowmotion
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ja, ezt nem vitatom, én csak a szóvicc miatt írtam.Igen, csak míg tavaly csak vlltak gyenge meccsei idén végig brutál szar szegény. Es buta.Jobb védőt minek? Ott Wan-Bissaka, akit sok pénzért vettetek, nem? 😮United: erős védekezés, intenzív támadójáték. Ferguson ezt építette fel, ezt rombolták le utána. Ezt hozta vissza Solkjaer, csak nem volt Ferdinandja meg Vidice. Főleg Vidice.Sztem épp ez tudna felrázni, új kihívás és folyamatos meló nem csak évi 30-40 nap látja a csapatot.Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
Persze volt már ilyen edzők feltámadására precedens, de ő másfél évtized alatt annyira beragadt egy válogatott körüli nyugis milliőbe, hogy nem tudom mennyire lenne alkalmas egy heti szintű stresszel együtt járó klubcsapatos munkára egy számára idegen közegben, ahol két döntetlen után már a fejét követelik.
Kampman
Dave hsze: amúgy tudja vki egyáltalán h “mit kell játszania a unitednak?” Ez a csapat nagyon elvesztette az identitását, sztem egy újat kell felépíteni, amihez egy koron kívüli edző lenne jó és nem Carrick pl.
csebi
Ha megfigyeled Ferguson mindig ügyelt arra hogy a védelem rendben legyen, meglegyen a folytonosság és kevés gólt kapjon a csapat. Egy időszaka volt amikor ez nem így volt az a Barthez-Blanc korszak, lehet tudni az eredményeket.
Most egy ilyen valtozás küszöbén van a csapat, ha most hoznak 3 játékost aki megfelel (vkp, középső védő, jobb védő) akkor újra egy masszív de egyben ütőkèpes csapat lehet a mu.
davemayer
slowmotion
davemayer
több mint 4 éve
Egyáltalán nem. Az ember (persze nem egymaga) megreformálta a német focit, úgy, hogy az alap stílusát megtartotta. Az eredményei magáért beszélnek, egy borzasztó jó szakember. Persze a végén megcsömörlött, de 15 évig vezette a világ egyik legjobb csapatát. Simán eltudnám képzelni.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Igen, csak míg tavaly csak vlltak gyenge meccsei idén végig brutál szar szegény. Es buta.Jobb védőt minek? Ott Wan-Bissaka, akit sok pénzért vettetek, nem? 😮United: erős védekezés, intenzív támadójáték. Ferguson ezt építette fel, ezt rombolták le utána. Ezt hozta vissza Solkjaer, csak nem volt Ferdinandja meg Vidice. Főleg Vidice.Sztem épp ez tudna felrázni, új kihívás és folyamatos meló nem csak évi 30-40 nap látja a csapatot.Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
Kampman
csebi
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Jobb védőt minek? Ott Wan-Bissaka, akit sok pénzért vettetek, nem? 😮United: erős védekezés, intenzív támadójáték. Ferguson ezt építette fel, ezt rombolták le utána. Ezt hozta vissza Solkjaer, csak nem volt Ferdinandja meg Vidice. Főleg Vidice.Sztem épp ez tudna felrázni, új kihívás és folyamatos meló nem csak évi 30-40 nap látja a csapatot.Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
Kampman
csebi
davemayer
több mint 4 éve
United: erős védekezés, intenzív támadójáték. Ferguson ezt építette fel, ezt rombolták le utána. Ezt hozta vissza Solkjaer, csak nem volt Ferdinandja meg Vidice. Főleg Vidice.Sztem épp ez tudna felrázni, új kihívás és folyamatos meló nem csak évi 30-40 nap látja a csapatot.Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
Kampman
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Sam Allardyce szívesen megment titeket!😛Nekem is ez a bajom + olyan valakit szeretnék aki nem a saját akaratát, filozófiáját akarja ráerőltetni a klubra (mou, van gaal) hanem tudja hogy mit kell játszania a unitednek.Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
Kampman
davemayer
több mint 4 éve
Sztem épp ez tudna felrázni, új kihívás és folyamatos meló nem csak évi 30-40 nap látja a csapatot.Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nekem is ez a bajom + olyan valakit szeretnék aki nem a saját akaratát, filozófiáját akarja ráerőltetni a klubra (mou, van gaal) hanem tudja hogy mit kell játszania a unitednek.Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nekem egy kiégett és bukott edző benyomását keltette az utóbbi években.Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Vicces kívül jogi lehet nem lenne rossz dontes.Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szerintem viccnek szánta.Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
davemayer
Remélem.
több mint 4 éve
Várhidi nem szabad most jelenleg? Bár ő mintha első osztályban nem akar állást vállalni már.Nekem ő nem egy sexy pick ahogy az ajax edzője sem. Könnyen megéghetnek Angliában.Mi van a Nice edzőjével, aki tavaly bajnok lett a Lille-lel?Nézem hogy mik az opciók a MU-nak edző keresésben... jobb ha marad Carrick, hátha ő fel tudja tüzelni a csapatot, őt csak nem dobják be a busz aláMilyen jogon feltételezed hogy ha Olet bedobták a segítőjét nem fogják? Ugyanmár.
Heisman
Nincs sexy pick, nem is tudnék mondani senkit akinek örülnék és reális.
davemayer
r.baggio
davemayer
több mint 4 éve
Nekem ő nem egy sexy pick ahogy az ajax edzője sem. Könnyen megéghetnek Angliában.Mi van a Nice edzőjével, aki tavaly bajnok lett a Lille-lel?Nézem hogy mik az opciók a MU-nak edző keresésben... jobb ha marad Carrick, hátha ő fel tudja tüzelni a csapatot, őt csak nem dobják be a busz aláMilyen jogon feltételezed hogy ha Olet bedobták a segítőjét nem fogják? Ugyanmár.
Heisman
davemayer
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mondtam már, jogi löwTurkálós lehet beválna, de akar ő most dolgozni?
peach
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mondtam már, jogi löwgerrard 😀
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mondtam már, jogi löw
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Mi van a Nice edzőjével, aki tavaly bajnok lett a Lille-lel?Nézem hogy mik az opciók a MU-nak edző keresésben... jobb ha marad Carrick, hátha ő fel tudja tüzelni a csapatot, őt csak nem dobják be a busz aláMilyen jogon feltételezed hogy ha Olet bedobták a segítőjét nem fogják? Ugyanmár.
Heisman
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nézem hogy mik az opciók a MU-nak edző keresésben... jobb ha marad Carrick, hátha ő fel tudja tüzelni a csapatot, őt csak nem dobják be a busz aláMilyen jogon feltételezed hogy ha Olet bedobták a segítőjét nem fogják? Ugyanmár.
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nézem hogy mik az opciók a MU-nak edző keresésben... jobb ha marad Carrick, hátha ő fel tudja tüzelni a csapatot, őt csak nem dobják be a busz alá
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nem tudom, nekem külföldi chelsea-s ismerősöm is írt úgy hogy nem én hoztam fel a témát. Meglátjuk, sok konkrétumot még nem fognak mondani december végéig valószinűleg de ha megfigyeled most nagy csönd lett Szalai körül az utóbbi 2 hétben, szvsz ez annak a jele hogy megvan az egyezség csak nem hozzák még nyilvánosságra pl Rüdiger miatt.Ezt ha jól tudom egyetlen török forráson kívül senki se erősítette még meg a megbízhatók közül. A szennylapok is arra a törökre hivatkoznak.Szalay A nem játszik a Galata elleni rangadón. eladták vagy hiszti volt?Megy a chelsea-be
ozibozi
davemayer
alatriste
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ezt ha jól tudom egyetlen török forráson kívül senki se erősítette még meg a megbízhatók közül. A szennylapok is arra a törökre hivatkoznak.Szalay A nem játszik a Galata elleni rangadón. eladták vagy hiszti volt?Megy a chelsea-be
ozibozi
davemayer

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Megtalálta az új Ballotellit 😊Alázat szót és Balotellit, egy bekezdésbe se tenném, nem, hogy egy mondatba. 😊
Kampman