Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Én reménykedtem egy 4-5 pontban ebben a csoportban, de az összes meccs kilátástalan volt, és egyiken sem volt egyetlen perc esélyünk sem… durva.
#JC6
Mindhárom csapat egyértelműen erősebb papíron, az első kettő nem is kevéssel. Sajnos magasan a legrosszabb sorsolást kapta a fradi szvsz, de nem számít az hogy bejutottak már jó. A realitás az EKL, amint látod ott azért vannak a fradinál gyengébbek is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Az aktivitást elnézve meglepő, hogy ennyi embert érdekel a detroit-chicago derbi 😊
peach
Ott legalább nem nyilvánvaló az első percben az eredmény...sajnos
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Én reménykedtem egy 4-5 pontban ebben a csoportban, de az összes meccs kilátástalan volt, és egyiken sem volt egyetlen perc esélyünk sem… durva.
#JC6
Azért azt, hogy egyiken sem volt egy perc esélyünk sem, azt túlzásnak érzem. Leverkusenben pl teljesen vállalható volt a meccs, a szokásos vége előtti balfaszkodással ment csak el. A Betis ellen hazai pályán 75 percig egál, utána jött az öngól. Nem mondom, hogy győzelmi esélyünk volt bármelyiken is, de egy x talán mindkét meccsben benne volt. A két Celtic meccset hagyjuk.
De az tény, hogy nagyobb a különbség a Fradi és a többiek között, mint azt vártam. Ez látszik sajnos ma is.

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
Az aktivitást elnézve meglepő, hogy ennyi embert érdekel a detroit-chicago derbi 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 012
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 426 — Cowboys fan
Azon gondolkozom, a Rangers-Sparta X2 mennyire ajándék. Lehet, teszek rá egy kis pénzmagot...
több mint 4 éve
Sokáig bírta a Fradi 😊
NB2
a spanyol bajnoki ötödik helyezettről beszélünk, ugye
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 309 — nabege2@yahoo.com
Sokáig bírta a Fradi 😊
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 890
És ha minden igaz marad nyár után, mint tanácsadó-szakmai koncepcióért felelős arc. Az lenne aztán az igazán jó hír.
több mint 4 éve
dr0725 New England Patriots 528
Ragnick a MU edzoje. hoppa professzor.
csebi
Amióta nincs Ferguson az első értelmes döntés a klubnál. Ronaldoval való viszonya érdekes lesz majd, hogyan fogja elküldeni pressingelni, de ha hagyják dolgozni és a játékosoknak sem lesz ellenükre, hogy futni kell várhatnak ránk nagyon szép dolgok.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 911 — Lucas Scott
Ragnick a MU edzoje. hoppa professzor.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az igazi vicc az lesz ha erre megint kap egy aranybogyót a retardált hype-ohonderektől 😊
FLZOLI
Pedig most fog.
Stez
tudom a remeny hal meg utoljara, de van egy sejtesem, hogy Nagelsmann meg a Bayern vezerkar egy resze nem csak az ingyen pia miatt kiseri el Lewat a galara.
csebi
...lesz pogácsa is? ja várjál, nem Felcsúton lesz
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 911 — Lucas Scott
Az igazi vicc az lesz ha erre megint kap egy aranybogyót a retardált hype-ohonderektől 😊
FLZOLI
Pedig most fog.
Stez
tudom a remeny hal meg utoljara, de van egy sejtesem, hogy Nagelsmann meg a Bayern vezerkar egy resze nem csak az ingyen pia miatt kiseri el Lewat a galara.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ma este lesz a tv-ben az angol-magyar! Nem akarok spoilerezni, de érdemes nézni, van esély, hogy nyerjünk 😊
NB2
0-4
Bocs a spoiler miatt..
#JC6
Az a magyar-angol volt...
több mint 4 éve
Ma este lesz a tv-ben az angol-magyar! Nem akarok spoilerezni, de érdemes nézni, van esély, hogy nyerjünk 😊
NB2
0-4
Bocs a spoiler miatt..
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 991 — The Mathematician
NB2
Milyen oddsok vannak? 😊
zemanla
ha nyerünk te vesztettlk
ha az angolok kikapnak én nyertem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
NB2
Milyen oddsok vannak? 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 309 — nabege2@yahoo.com
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 858 — Whoops, looks like something went wrong.
FLZOLI
Pedig most fog.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
Te jó ég, ez a PSG... kabaré. Messi+Neymar futottak összesen 3 km-t. Amikor a City jött előre, 3-4 párizsi a félpályán vagy azon túl sétálgatott.
Ezek az életben nem nyernek semmit.
#JC6
Te sem lattal akkor meg sok PSG-meccset Messivel. Nem most futott 3 km-t, hanem tegnap, plusz hozzaadva az eddigi osszes meccset, amin palyara lepett. 😀
Szerintem meg nem talalkozott a palya hatso terfelevel. 😀

Teszem hozza, szerintem az elmult egy-masfel evben nem nagyon lattam akar Barca-, akar PSG-meccset, amin Messi is volt, ahol nem azt ereztem volna szinte minden egyes mozdulatanal, hogy nem baszik magasrol az egeszre. A testbeszedebol egy total kedvetlen, leszarom ember jon le, akinek pup a hatara az egesz. Nem fut, nem hajt, nem kuzd, nem akar. Konkretan egy epp a karrierjeben levezeto, az MLS-ben ellotyogo szupersztar benyomasat kelti.
Stez
Pedig a francia bajnoki cím még hiányzik a tarsolyából

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 858 — Whoops, looks like something went wrong.
Te jó ég, ez a PSG... kabaré. Messi+Neymar futottak összesen 3 km-t. Amikor a City jött előre, 3-4 párizsi a félpályán vagy azon túl sétálgatott.
#JC6
Te sem lattal akkor meg sok PSG-meccset Messivel. Nem most futott 3 km-t, hanem tegnap, plusz hozzaadva az eddigi osszes meccset, amin palyara lepett. 😀
Szerintem meg nem talalkozott a palya hatso terfelevel. 😀

Teszem hozza, szerintem az elmult egy-masfel evben nem nagyon lattam akar Barca-, akar PSG-meccset, amin Messi is volt, ahol nem azt ereztem volna szinte minden egyes mozdulatanal, hogy nem baszik magasrol az egeszre. A testbeszedebol egy total kedvetlen, leszarom ember jon le, akinek pup a hatara az egesz. Nem fut, nem hajt, nem kuzd, nem akar. Konkretan egy epp a karrierjeben levezeto, az MLS-ben ellotyogo szupersztar benyomasat kelti.

több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 454
na, röfögve indult, sima lett. jóvanakkor, hárommillió ajró a kasszában a B-csapattal is.
slowmotion
A Milan ellen jöhetne a Pool U11, nincs értelme kockáztatni, trust me Jurgen.

Ha jól látom, már nem számítanak az idegenbeli gólok head-to-head meccseken tiebreaker esetén, tehát ha a Milan jól meghágja a Liverpoolt az utsó fordulóban, csak annyi kell, hogy ne nyerjen a Porto az Atletico ellen.

Amennyire utálja Klopp az Atleticot és az edzőjét, leadhatná a meccset mondjuk 8-0-ra.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
na, röfögve indult, sima lett. jóvanakkor, hárommillió ajró a kasszában a B-csapattal is.