Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Sopronban csak az SLC volt, a matávos lufi egy faszság, az idő be is bizonyította.A Matávot?Megjelent Magyarországon a Wolves- és a Grasshoppers-féle kínai sportbefektetői csoport: 24.hu/sport/2021/11/25/foci-fosun-magyarorszag/jottek megmenteni a sopront
empty taxi
YoungZeeZee
Kampman
(in memoriam Laczó Pista bácsi)
több mint 4 éve
Egy biztos, ezeket a meccseket az elmúlt időben rendre elbuktuk vagy X lett. Most jött egy Saka villanás, egy Martinelli gól, és behúztuk. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen. Ezeket a meccseket kell megnyerni, még a többiek belehibázgatnak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem értem miért nem kap több lehetőséget Martinelli. Bármikor beállítják bizonyít. Én leültetném Aubat és beraknám pár meccsre kezdeni.
több mint 4 éve
ESR és Saka szép kis gólt hoztak össze 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Auba nettó emberhátrány az elmúlt egy hónapban. Sikerült most 1 méterről üres kapura kapufát rúgni
több mint 4 éve
Ramsdale még mindig rohadt jó 😊
több mint 4 éve
JC, ezen héten ne nézd a PL-t 😉Kapcsolódj ki inkább az nb1 és a családod körében
több mint 4 éve
444.hu/2021/11/26/gulacsi-utan-willi-orban-is-koronavirusos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Penge Borisz eladott a Szállítónak Odesszában egy Berettát?Fun fact: Tegnap jöttem haza Ukrajnából ahol egy orosszal tárgyaltam egy olasz márka disztribúciós jogairól 😀Csak a maffia?VB pótselejtezők:Ukrán,Orosz,Olasz.
Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török
Löfli
Kenny
empty taxi
Kenny
több mint 4 éve
Akkor egy alkalomba kell sűríteni a kettőt. Doubleheader?Egy meccses párharcok lesznekmegy az ustawka mindkét meccs előtt-utánVB pótselejtezők:Ruszki-polák pikáns lesz 😊
Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török
Löfli
warr_b
slowmotion
Kampman
több mint 4 éve
Az 2008ban megszűnt elvileg vagy nem!?A Matávot?Megjelent Magyarországon a Wolves- és a Grasshoppers-féle kínai sportbefektetői csoport: 24.hu/sport/2021/11/25/foci-fosun-magyarorszag/jottek megmenteni a sopront
empty taxi
YoungZeeZee
Kampman
Jah, nem csak akkor vonta meg a jogot tőlük az mlsz.
Amelyikkel Pinyő MK-t nyert...😉
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Egy meccses párharcok lesznekmegy az ustawka mindkét meccs előtt-utánVB pótselejtezők:Ruszki-polák pikáns lesz 😊
Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török
Löfli
warr_b
slowmotion
több mint 4 éve
Fun fact: Tegnap jöttem haza Ukrajnából ahol egy orosszal tárgyaltam egy olasz márka disztribúciós jogairól 😀Csak a maffia?VB pótselejtezők:Ukrán,Orosz,Olasz.
Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török
Löfli
Kenny
empty taxi
több mint 4 éve
Csak a maffia?VB pótselejtezők:Ukrán,Orosz,Olasz.
Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török
Löfli
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
VB pótselejtezők:Ukrán,Orosz,Olasz.
Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török
Löfli
több mint 4 éve
VB pótselejtezők:Lett egy gyenge, egy közepes és egy erős ág. Elsőről mi is kijuthatnánk...
Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török
Löfli
több mint 4 éve
megy az ustawka mindkét meccs előtt-utánVB pótselejtezők:Ruszki-polák pikáns lesz 😊
Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török
Löfli
warr_b
több mint 4 éve
VB pótselejtezők:Ruszki-polák pikáns lesz 😊
Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
VB pótselejtezők:Skócia - Ukrajna
Wales - Ausztria
Orosz - Lengyel
Svéd - Cseh
Olasz - É-Macedónia
Portugália - Török

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
A Matávot?Megjelent Magyarországon a Wolves- és a Grasshoppers-féle kínai sportbefektetői csoport: 24.hu/sport/2021/11/25/foci-fosun-magyarorszag/jottek megmenteni a sopront
empty taxi
YoungZeeZee
több mint 4 éve
végre megmentettük a focit a kapzsi klubvezetőktől!!!Szerintem legyen folyamatosan csak VB, az olyan unalmas vacakok, mint a nemzeti bajnokságok meg pl. Bajnokok Ligája, nem is kellenek.index.hu/sport/futball/2021/11/26/a-fifa-elnoket-elkeseriti-hogy-vannak-akik-ellenzik-a-vilagbajnoksag-ketevenkenti-megrendezeset/Szerintem meg legyen VB és EB is minden évben! Hülye majmok!!🤬
Hadd ne írjam le mit kívánok ennek a kopasz fejère.....😡😤😤 remélem nem lesz semmi a dologból
dande
nagir
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A Rebrov féle fegyelmezett játékkal lettek volna pontok, ez számomra egyértelmű, de Stöger képtelen nemzetközi meccsre feltüzelni a játékosokat ez tisztán látszik.az a baj, hogy kicsit sem latszik ki vehetne at Haratin szerepet, nagyon lukas az a poszt, telen vkit igazolni kell oda.
Ja, és kb ennyire hiányzik Haratin is a középpályáról. Gyakorlatilag most jön ki, hogy pótolhatatlan az ember.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szerintem legyen folyamatosan csak VB, az olyan unalmas vacakok, mint a nemzeti bajnokságok meg pl. Bajnokok Ligája, nem is kellenek.index.hu/sport/futball/2021/11/26/a-fifa-elnoket-elkeseriti-hogy-vannak-akik-ellenzik-a-vilagbajnoksag-ketevenkenti-megrendezeset/Szerintem meg legyen VB és EB is minden évben! Hülye majmok!!🤬
Hadd ne írjam le mit kívánok ennek a kopasz fejère.....😡😤😤 remélem nem lesz semmi a dologból
dande
nagir
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May