Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ó kèt oldalas hsz lenne leírni hányszor ítèltek a VaR miatt ellenünk mióta bevezettèk, sokszor hülyèn használva. Ennyi belefér nekünk is 😀Igen azt tudom h a gólszerző a labda mögül érkezett de Depay sztem simán lesen volt az elülső lábával. Na mind1, ahogy írtad is ez egy full X-es meccs volt.Mert nem volt az 😃 Depay a VAR szerint egy vonal FdJ meg egyèrtelműen labda mögül èrkezett.Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
Az első gól miért nem volt les?
davemayer
dande
davemayer
több mint 4 éve
Igen azt tudom h a gólszerző a labda mögül érkezett de Depay sztem simán lesen volt az elülső lábával. Na mind1, ahogy írtad is ez egy full X-es meccs volt.Mert nem volt az 😃 Depay a VAR szerint egy vonal FdJ meg egyèrtelműen labda mögül èrkezett.Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
davemayer
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mert nem volt az 😃 Depay a VAR szerint egy vonal FdJ meg egyèrtelműen labda mögül èrkezett.Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
davemayer
több mint 4 éve
Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂
több mint 4 éve
Ja, bocs 😊épp akartam kérdezni hogy melyik tv adja aztán látom az "itt" részt 😀Este 9-től Copa Libertadores döntő a Palmeiras és a Flamengo közöttJó meccs, mar varom és itt adja is a tv
Heisman
davemayer
Negritis
Amúgy ITT (😁) 4 espn adó van az alap csomagban, amiből az egyiken szombaton college felvezető és 3 meccs, vasárnap nfl felvezető és 3 meccs + az egyik másikon a red zone. Az alap csomagban...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
itt a DAZN, nincs mit 😉épp akartam kérdezni hogy melyik tv adja aztán látom az "itt" részt 😀Este 9-től Copa Libertadores döntő a Palmeiras és a Flamengo közöttJó meccs, mar varom és itt adja is a tv
Heisman
davemayer
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
épp akartam kérdezni hogy melyik tv adja aztán látom az "itt" részt 😀Este 9-től Copa Libertadores döntő a Palmeiras és a Flamengo közöttJó meccs, mar varom és itt adja is a tv
Heisman
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Most nézem, csóri Hertha😲 pedig kellett volna az a 3 pontaz a kemény, hogy a négyperces hosszabbítás során 96:00-nál íveli fel az Augsburg kapusa a labdát a saját tizenhatosa magasságából 😮 hogy aztán a középpályánál a Hertha labdát elfejelni igyekvő játékosát kilökjék a labda alól 😮 és a bíró itt még mindig tovább engedje a küzdelmet...
dande
de azt mondjuk tényleg nem értem, miből gondolta a két csatár, hogy ők bármit is megzavarhatnak ott a félpályánál, amikor teljesen nyilvánvaló volt, hogy át fogják ívelni felettük a labdát az első adandó alkalommal.
több mint 4 éve
hát ez inkább a bíró hibája, hogy megengedte, neki kéne tudni 110%-ig IS a szabályokatPicsába, Benin megóvta az utolsó meccset, mert négy alkalommal cserélt a Kongói DK...úristen, ekkora balfaszokat, pedig azt hittem az utolsó perces bekapott góloknál nem lehetnek nagyobb chokerek 😀
www.bbc.com/sport/africa/59309726
Igaz a negyedik már a hosszabbításban esett, de akkor is bosszantó, amatőr hiba ☹️😬
Remélem elnéző lesz a fifa...
warr_b
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Egyre nagyobb a cirkusz ès egyre több a bohóc?🤭😁😏😛Csak én látom úgy, hogy ha nem is magas színvonalú, de kétségkívül több szórakoztató meccs van az Nb1-ben, mint pár éve?igen
tüsi91
ozibozi
több mint 4 éve
Csak én látom úgy, hogy ha nem is magas színvonalú, de kétségkívül több szórakoztató meccs van az Nb1-ben, mint pár éve?igen
tüsi91
több mint 4 éve
Csak én látom úgy, hogy ha nem is magas színvonalú, de kétségkívül több szórakoztató meccs van az Nb1-ben, mint pár éve?
több mint 4 éve
Picsába, Benin megóvta az utolsó meccset, mert négy alkalommal cserélt a Kongói DK...úristen, ekkora balfaszokat, pedig azt hittem az utolsó perces bekapott góloknál nem lehetnek nagyobb chokerek 😀
www.bbc.com/sport/africa/59309726
Igaz a negyedik már a hosszabbításban esett, de akkor is bosszantó, amatőr hiba ☹️😬
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/11/27/hazkutatast-tartottak-a-juventusnal-konyvelesi-csalas-miatt-nyomoznak-a-klub-ellenFrancba már, azèrt legalább Nedvedből többet nèznèk ki 😠😠😡😤
több mint 4 éve
Picsába, Benin megóvta az utolsó meccset, mert négy alkalommal cserélt a Kongói DK... www.bbc.com/sport/africa/59309726

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Este 9-től Copa Libertadores döntő a Palmeiras és a Flamengo közöttJó meccs, mar varom és itt adja is a tv
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Este 9-től Copa Libertadores döntő a Palmeiras és a Flamengo között
több mint 4 éve
Most nézem, csóri Hertha😲 pedig kellett volna az a 3 pont
több mint 4 éve
This woman has the cold, cold water of the Danube running through her veins and does not care much for Haaland's goal or his celebration.pic.twitter.com/6NsMYsf8HD
— 4-1-6 musings (@416_musings) November 27, 2021

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Akkor ez most FehérVAR?Ne legyél rasszista!
Bálesz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Musliu nem csak a Gyirmót támadót, Szabicsot is buktatja 😀
több mint 4 éve
Jotára nagyon ráfért már egy ilyen meccs.nah faszom lemaradtam kicsit ebéd és hasonlók miatt
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jotára nagyon ráfért már egy ilyen meccs.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May