Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Burnley-ben leszakadt a hó, elhalasztották a Spurs elleni meccset.a máv nem készült fel a havazásra? 😀
Coolearie
plusz legalább JC6-nak lesz egy nyugodt hétvégéje
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Burnley-ben leszakadt a hó, elhalasztották a Spurs elleni meccset.
több mint 4 éve
Az megvan hogy Aguero visszavonul?hát az UP-ból felrángatott játékosokhoz képest szerintem mindenképpen upgrade egy spanyol válogatott kezdő középpályás, egy - egészségesen - rotációs csatár, egy 50+ dán felnőtt válogatottsággal és 80+ lányliga meccsnyi tapasztalattal rendelkező csatár, meg Agüero, aki bár nem annyira egészséges mostanában, de a kisujjában több rutin van, mint a fiatalokban összesen.Azért az a 4 fontos elem sem az a világverő szinvonal vagy túl fiatal még hogy fontos elemnek hívd.Csak négy fontos elem hiányzik a front sixből, nem? Az azért három kezdőt jelent meg egy cserét, akik pont a három kölyökkorú kezdő helyén játszottak volnaTèrjünk rá vissza 7 hónap múlva 😏😉Látsz bármi valtozást a játekotokban Xavival?Ó kèt oldalas hsz lenne leírni hányszor ítèltek a VaR miatt ellenünk mióta bevezettèk, sokszor hülyèn használva. Ennyi belefér nekünk is 😀Igen azt tudom h a gólszerző a labda mögül érkezett de Depay sztem simán lesen volt az elülső lábával. Na mind1, ahogy írtad is ez egy full X-es meccs volt.Mert nem volt az 😃 Depay a VAR szerint egy vonal FdJ meg egyèrtelműen labda mögül èrkezett.Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
Az első gól miért nem volt les?
davemayer
dande
davemayer
dande
Tudom korai, de én sajnos semmit, a tamadojatekotok nem jó továbbra sem.
davemayer
dande
slowmotion
davemayer
és itt most nem arról volt szó, hogy BL/LL-t nyernek-e, hanem hogy a támadás javulni fog-e.
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Aranyélet apámNBA-t nézett és bewfejezte a csudálatos pókembörtKésőn értem haza és akkor olvastam, nem bírtam ki😃Horváth Feri 😀mit csinált hajnal 2kor? 😀
#JC6
Negritis
Na de… mit csinál negri!😃
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
NBA-t nézett és bewfejezte a csudálatos pókembörtKésőn értem haza és akkor olvastam, nem bírtam ki😃Horváth Feri 😀mit csinált hajnal 2kor? 😀
#JC6
Negritis
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hát az UP-ból felrángatott játékosokhoz képest szerintem mindenképpen upgrade egy spanyol válogatott kezdő középpályás, egy - egészségesen - rotációs csatár, egy 50+ dán felnőtt válogatottsággal és 80+ lányliga meccsnyi tapasztalattal rendelkező csatár, meg Agüero, aki bár nem annyira egészséges mostanában, de a kisujjában több rutin van, mint a fiatalokban összesen.Azért az a 4 fontos elem sem az a világverő szinvonal vagy túl fiatal még hogy fontos elemnek hívd.Csak négy fontos elem hiányzik a front sixből, nem? Az azért három kezdőt jelent meg egy cserét, akik pont a három kölyökkorú kezdő helyén játszottak volnaTèrjünk rá vissza 7 hónap múlva 😏😉Látsz bármi valtozást a játekotokban Xavival?Ó kèt oldalas hsz lenne leírni hányszor ítèltek a VaR miatt ellenünk mióta bevezettèk, sokszor hülyèn használva. Ennyi belefér nekünk is 😀Igen azt tudom h a gólszerző a labda mögül érkezett de Depay sztem simán lesen volt az elülső lábával. Na mind1, ahogy írtad is ez egy full X-es meccs volt.Mert nem volt az 😃 Depay a VAR szerint egy vonal FdJ meg egyèrtelműen labda mögül èrkezett.Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
davemayer
dande
davemayer
dande
davemayer
dande
slowmotion
davemayer
és itt most nem arról volt szó, hogy BL/LL-t nyernek-e, hanem hogy a támadás javulni fog-e.
több mint 4 éve
Iszonyatosan vakon van ez a Crazy Jenci. Nem tudom mikor lesz kínos a NER-ek, van-e határ…eddig nem volt, mitől lenne ezután? kosárban is tök homály a nagy kosarasguru XD
#JC6
több mint 4 éve
Iszonyatosan vakon van ez a Crazy Jenci. Nem tudom mikor lesz kínos a NER-ek, van-e határ…
több mint 4 éve
vége a fehérorosz bajnokságnak, szóval az ínyencek máris átnyargalhatnak a Krím bajnokságra, ahol jelenleg is zajlik a helyi El Classico, a Szevasztopol - Szimferopol rangadóA Szatyor kivételével (bajnokok lettek) nem sok babér termett az Sz betűs csapatoknak, Szputnyik, Szmorgon kiesett, Szluck osztályoz...
Löfli
Feljutott az Arszenál Dzsarzsinszk és a Belsina.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Későn értem haza és akkor olvastam, nem bírtam ki😃Horváth Feri 😀mit csinált hajnal 2kor? 😀
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
Loki-Paks. VAR Lesvonal technológia nem működik 😀XD XD XD
több mint 4 éve
Yasin...és ki érdemelte volna meg jobban?🤔Hogy ő aranylabdát kaphatott, miközben Maldini nem.... 😠😡Nedved, a szegényember Maldinije!😉telex.hu/sport/2021/11/27/hazkutatast-tartottak-a-juventusnal-konyvelesi-csalas-miatt-nyomoznak-a-klub-ellenCsak az erdekes h mar akkor is lehetett tudni pl h a Pjanic-Arthur transzfer celja mi volt es miert pont most kezdtek el nyomozni... 😀
Francba már, azèrt legalább Nedvedből többet nèznèk ki 😠😠😡😤
dande
Nedved meg konkretan egy nevetseges bohoc miota alelnoki poziban van. Lepten nyomon csak egeti a klubot.
Beki
nagir
Kampman
Amúgy ezzel a díjjal mindíg is a támodókat díjazták, kapus , védő, szinte soha oda nem férhetett!!!
Beckenbauer, Sammer, Cannavaro, ennyi
nagir
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
vége a fehérorosz bajnokságnak, szóval az ínyencek máris átnyargalhatnak a Krím bajnokságra, ahol jelenleg is zajlik a helyi El Classico, a Szevasztopol - Szimferopol rangadóA nem ilyen kemény arcoknak a Sport2-n most megy az Udinese-Genoa.
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
vége a fehérorosz bajnokságnak, szóval az ínyencek máris átnyargalhatnak a Krím bajnokságra, ahol jelenleg is zajlik a helyi El Classico, a Szevasztopol - Szimferopol rangadó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
...és ki érdemelte volna meg jobban?🤔Hogy ő aranylabdát kaphatott, miközben Maldini nem.... 😠😡Nedved, a szegényember Maldinije!😉telex.hu/sport/2021/11/27/hazkutatast-tartottak-a-juventusnal-konyvelesi-csalas-miatt-nyomoznak-a-klub-ellenCsak az erdekes h mar akkor is lehetett tudni pl h a Pjanic-Arthur transzfer celja mi volt es miert pont most kezdtek el nyomozni... 😀
dande
Nedved meg konkretan egy nevetseges bohoc miota alelnoki poziban van. Lepten nyomon csak egeti a klubot.
Beki
nagir
Kampman
Amúgy ezzel a díjjal mindíg is a támodókat díjazták, kapus , védő, szinte soha oda nem férhetett!!!
Beckenbauer, Sammer, Cannavaro, ennyi
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Hogy ő aranylabdát kaphatott, miközben Maldini nem.... 😠😡Nedved, a szegényember Maldinije!😉telex.hu/sport/2021/11/27/hazkutatast-tartottak-a-juventusnal-konyvelesi-csalas-miatt-nyomoznak-a-klub-ellenCsak az erdekes h mar akkor is lehetett tudni pl h a Pjanic-Arthur transzfer celja mi volt es miert pont most kezdtek el nyomozni... 😀
dande
Beki
nagir
több mint 4 éve
Nedved, a szegényember Maldinije!😉telex.hu/sport/2021/11/27/hazkutatast-tartottak-a-juventusnal-konyvelesi-csalas-miatt-nyomoznak-a-klub-ellenCsak az erdekes h mar akkor is lehetett tudni pl h a Pjanic-Arthur transzfer celja mi volt es miert pont most kezdtek el nyomozni... 😀
dande
Beki

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/sport/2021/11/27/hazkutatast-tartottak-a-juventusnal-konyvelesi-csalas-miatt-nyomoznak-a-klub-ellenCsak az erdekes h mar akkor is lehetett tudni pl h a Pjanic-Arthur transzfer celja mi volt es miert pont most kezdtek el nyomozni... 😀
dande
több mint 4 éve
Horváth Feri 😀mit csinált hajnal 2kor? 😀
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Horváth Feri 😀
több mint 4 éve
Azért az a 4 fontos elem sem az a világverő szinvonal vagy túl fiatal még hogy fontos elemnek hívd.Csak négy fontos elem hiányzik a front sixből, nem? Az azért három kezdőt jelent meg egy cserét, akik pont a három kölyökkorú kezdő helyén játszottak volnaTèrjünk rá vissza 7 hónap múlva 😏😉Látsz bármi valtozást a játekotokban Xavival?Ó kèt oldalas hsz lenne leírni hányszor ítèltek a VaR miatt ellenünk mióta bevezettèk, sokszor hülyèn használva. Ennyi belefér nekünk is 😀Igen azt tudom h a gólszerző a labda mögül érkezett de Depay sztem simán lesen volt az elülső lábával. Na mind1, ahogy írtad is ez egy full X-es meccs volt.Mert nem volt az 😃 Depay a VAR szerint egy vonal FdJ meg egyèrtelműen labda mögül èrkezett.Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
davemayer
dande
davemayer
dande
davemayer
dande
slowmotion
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/11/27/hazkutatast-tartottak-a-juventusnal-konyvelesi-csalas-miatt-nyomoznak-a-klub-ellenMeglepő, jah nem ide 😛
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Csak négy fontos elem hiányzik a front sixből, nem? Az azért három kezdőt jelent meg egy cserét, akik pont a három kölyökkorú kezdő helyén játszottak volnaTèrjünk rá vissza 7 hónap múlva 😏😉Látsz bármi valtozást a játekotokban Xavival?Ó kèt oldalas hsz lenne leírni hányszor ítèltek a VaR miatt ellenünk mióta bevezettèk, sokszor hülyèn használva. Ennyi belefér nekünk is 😀Igen azt tudom h a gólszerző a labda mögül érkezett de Depay sztem simán lesen volt az elülső lábával. Na mind1, ahogy írtad is ez egy full X-es meccs volt.Mert nem volt az 😃 Depay a VAR szerint egy vonal FdJ meg egyèrtelműen labda mögül èrkezett.Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
davemayer
dande
davemayer
dande
davemayer
dande
több mint 4 éve
Tèrjünk rá vissza 7 hónap múlva 😏😉Látsz bármi valtozást a játekotokban Xavival?Ó kèt oldalas hsz lenne leírni hányszor ítèltek a VaR miatt ellenünk mióta bevezettèk, sokszor hülyèn használva. Ennyi belefér nekünk is 😀Igen azt tudom h a gólszerző a labda mögül érkezett de Depay sztem simán lesen volt az elülső lábával. Na mind1, ahogy írtad is ez egy full X-es meccs volt.Mert nem volt az 😃 Depay a VAR szerint egy vonal FdJ meg egyèrtelműen labda mögül èrkezett.Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
davemayer
dande
davemayer
dande
davemayer
több mint 4 éve
Látsz bármi valtozást a játekotokban Xavival?Ó kèt oldalas hsz lenne leírni hányszor ítèltek a VaR miatt ellenünk mióta bevezettèk, sokszor hülyèn használva. Ennyi belefér nekünk is 😀Igen azt tudom h a gólszerző a labda mögül érkezett de Depay sztem simán lesen volt az elülső lábával. Na mind1, ahogy írtad is ez egy full X-es meccs volt.Mert nem volt az 😃 Depay a VAR szerint egy vonal FdJ meg egyèrtelműen labda mögül èrkezett.Villarreal is letudva, pedig nagyon Xnek tűnt, de aztán jött egy kis szerencse 🙂Komoly pénz ütötte volna a markom ha X marad... kretén villareal védő.
dande
davemayer
dande
davemayer
dande
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal