Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
essenek is ki örök időkre, a Pali átka sújtsa őket, megérdemlik 😉 😀 😛Akkor mégis találtak vlktMar kirugtak.Főleg Amikor majd kirúgják.Csak azért van még állása, mert nem találtak még egy balekot, akire le tudnák váltani anélkül, hogy nagyobb hiszti legyen.Most nézem, csóri Hertha😲 pedig kellett volna az a 3 pontLEverkusen meccsel egyutt ez mar 4 pont minusz az utolso percekben, hianyozni fog ez meg nekik.
dande
csebi
ozibozi
Stez
ozibozi
több mint 4 éve
Akkor már találtak is vlktMar kirugtak.Főleg Amikor majd kirúgják.Csak azért van még állása, mert nem találtak még egy balekot, akire le tudnák váltani anélkül, hogy nagyobb hiszti legyen.Most nézem, csóri Hertha😲 pedig kellett volna az a 3 pontLEverkusen meccsel egyutt ez mar 4 pont minusz az utolso percekben, hianyozni fog ez meg nekik.
dande
csebi
ozibozi
Stez
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Csóri Pali. Jöhet a válogatotthoz 😀Azért tényleg van abban valami, hogy egyszerűen nem megy neki a Hertha felnőtt..
Más:
Jó volt a füles, Feri ma búcsút int Kispestnek, hiába a TESÓ közbenjárása, nem érdemli meg ezt a csapatot se. Csodálkozom is, hogy a NER kivágja, nem baj, pár hónap és irány Zalaegerszeg vagy az MTK.
Boris jön és állítólag Storck szakmai igazgatónak. Fúh, akkor nagyon nagy Red-black fanatik leszek, az tutkeráj.
több mint 4 éve
Jött a hír mint a tájfunMar kirugtak.Főleg Amikor majd kirúgják.Csak azért van még állása, mert nem találtak még egy balekot, akire le tudnák váltani anélkül, hogy nagyobb hiszti legyen.Most nézem, csóri Hertha😲 pedig kellett volna az a 3 pontLEverkusen meccsel egyutt ez mar 4 pont minusz az utolso percekben, hianyozni fog ez meg nekik.
dande
csebi
ozibozi
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Mar kirugtak.Főleg Amikor majd kirúgják.Csak azért van még állása, mert nem találtak még egy balekot, akire le tudnák váltani anélkül, hogy nagyobb hiszti legyen.Most nézem, csóri Hertha😲 pedig kellett volna az a 3 pontLEverkusen meccsel egyutt ez mar 4 pont minusz az utolso percekben, hianyozni fog ez meg nekik.
dande
csebi
ozibozi
több mint 4 éve
Főleg Amikor majd kirúgják.Csak azért van még állása, mert nem találtak még egy balekot, akire le tudnák váltani anélkül, hogy nagyobb hiszti legyen.Most nézem, csóri Hertha😲 pedig kellett volna az a 3 pontLEverkusen meccsel egyutt ez mar 4 pont minusz az utolso percekben, hianyozni fog ez meg nekik.
dande
csebi
több mint 4 éve
Most nézem, csóri Hertha😲 pedig kellett volna az a 3 pontLEverkusen meccsel egyutt ez mar 4 pont minusz az utolso percekben, hianyozni fog ez meg nekik.
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jaja, meg kivétel erősíti a szabályt, tudjuk 😊most akkó' hogy is van ez az 'I never miss'?Ez is addig tart amíg kihagyja, most megtörtént. Most jön az "I almost never miss" 😁
slowmotion
davemayer
több mint 4 éve
Maradonás mezben agyonverik a Laziot félóra alattCiro Mertens ma felkelt és az erőszakot választotta... Sarri gárdája pedig teljesen ötlettelen volt
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
most akkó' hogy is van ez az 'I never miss'?
több mint 4 éve
Maradonás mezben agyonverik a Laziot félóra alatt
több mint 4 éve
Egyelőre nem hivatalos, de állítólag holnaptól nem Feri a Kispest edzője.Örülünk Vincent (ik?)
több mint 4 éve
Nem arra mondtam, csak görögök is nyertek EB-t aztán senki nem tartotta egyiket sem valami sokra plazért tizit bevágtaAttól hogy Európa bajnok az még nem jelent semmit.zsorzsinyó geciIlyen hibat nem követhet el egy europa bajnok jatekos
Löfli
davemayer
kapitnono
Heisman

több mint 4 éve
azért tizit bevágtaAttól hogy Európa bajnok az még nem jelent semmit.zsorzsinyó geciIlyen hibat nem követhet el egy europa bajnok jatekos
Löfli
davemayer
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Attól hogy Európa bajnok az még nem jelent semmit.zsorzsinyó geciIlyen hibat nem követhet el egy europa bajnok jatekos
Löfli
davemayer

több mint 4 éve
Ez a Vukmir tud valamit
több mint 4 éve
zsorzsinyó geciIlyen hibat nem követhet el egy europa bajnok jatekos
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
zsorzsinyó geci

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
szerintem csak azért, mert senki nem 100%-os, Mount is azért padozik csakszépen beálltak a 0-0-ra, na majd jön Lukaku azt ver kettőtOk hogy Tuchel taktika meg minden, de nem értem hogy tehette fel Wernert a pályára. Az az ember még nekünk sem képes gólt lőni.
Löfli
Ha Havertz vagy Lukaku kezdett volna már 2-0 lenne.
De röhögnék ha lőnénk egyet, pláne mert 2 chelseas haverommal nézem a meccset 🤣
davemayer

Don't blink!
több mint 4 éve
szépen beálltak a 0-0-ra, na majd jön Lukaku azt ver kettőtOk hogy Tuchel taktika meg minden, de nem értem hogy tehette fel Wernert a pályára. Az az ember még nekünk sem képes gólt lőni.
Löfli
Ha Havertz vagy Lukaku kezdett volna már 2-0 lenne.
De röhögnék ha lőnénk egyet, pláne mert 2 chelseas haverommal nézem a meccset 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
szépen beálltak a 0-0-ra, na majd jön Lukaku azt ver kettőt

Don't blink!
több mint 4 éve
Hihetetlen mennyi technikai hibával játszik a MU. A tegnapi Liverpool meccsel összehasonlítva pedig teljesen más bajnokság...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Bizony. Thank God!Burnley-ben leszakadt a hó, elhalasztották a Spurs elleni meccset.a máv nem készült fel a havazásra? 😀
Coolearie
plusz legalább JC6-nak lesz egy nyugodt hétvégéje
Löfli
több mint 4 éve
Sassuolo jó kis meccset tolés most már illene is nyerniük
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.