Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
hát.... 😀Low budget Otigbat ki állították a Vasasbólrasszista szálat vélelmezek, csak mert nem tisztelte a szabályainkat
Heisman
ozibozi
10 méterről rácsúszott félpályán az egyedül induló Bosnjakra, és felrúgta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Low budget Otigbat ki állították a Vasasbólrasszista szálat vélelmezek, csak mert nem tisztelte a szabályainkat
Heisman
több mint 4 éve
Ebédhez tökéletesen illik hogy lehet nézni az M4-en a Vasas-Haladás meccset, ahol egymás utáni 5 jó passz még nem sikerült.Jójaz 😆
Heisman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Low budget Otigbat ki állították a Vasasból
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Állítólag Koeman jelölt Manchesterben 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ebédhez tökéletesen illik hogy lehet nézni az M4-en a Vasas-Haladás meccset, ahol egymás utáni 5 jó passz még nem sikerült.
több mint 4 éve
Mert a mai labdarugas tovabbra is a szep statisztikakrol szol meg mindig sokak szamara, es hatterbe szoritjak a csondes iparosokat. Hany ev volt, amig a Kante- meg Gattuso-fele jatekosokat a „premierposztokhoz” kepest lebecsultek, mert hogy ok nem lonek annyi golt, vagy adnak annyi golpasszt....azért gyenge hátvédekkel is lehet nagyjából jól védekezni. értem, hogy Lindelöf meg McGyver nem annyira jó védők, de a Nat Phillips - Rhys Williams - Ozan Kabak hármas rotációjával a Liverpool tavaly az utolsó 15 meccsen kapott 13 gólt, jó, az igaz, hogy addigra Klopp rájött, hogy Fabinhot nem kell a védelemben elpazarolni, mert jobban járunk, ha gyengébb védők előtt ő szűr, mintha egy gyengébb vkp mögött ő védekezik.
davemayer
de attól még Nat, Rizs meg a Döneres csávó is talán gyengébb Lindelöftől és Megvájertől.
én inkább azt nem értem, hogy a mai futballbal - szerintem - baszó vkp nélkül lehetetlen érvényesülni. ehhez képest szereztetek egy negyvenkettedik támadót 85m ajróért, meg egy védekezni nem hajlandó játékost még 15 millióért.
miközben a Dinamo úgy nyert bajnokságot, hogy megszerezték Kantét a bajnok Lejcsesztertől, a Sziti leigazolta Rodrit az Atleticotól (ezer másik mellett), mi meg akkor lettünk csapat, amikor Van Dijk után Fabinhót is beépítettük a csapatba.
slowmotion
Meg mindig edzofuggo, hogy ki mennyire van raakaszkodva ezekre a posztokra. Ha megnezzuk, akkor Ancelotti nem ereszti el a milanos idoket, szinte minden uj csapataba rogton odavisz egy vagy ket Gattuso-fele eket, aki felszantja box to box neki a palyat.
De Mourinhonak is mindig az elso dolga, hogy egyebkent total favagokat visz a kozeppalyara a csapataiba. Imadja a Fellaini-fele szuroket, akik ha kell, rugnak, csipnek, harapnak, nincs gatlasuk, a legkocsogebb faultot is megcsinaljak, ha epp a helyzet ezt kivanja.
Kloppnal is kiemelt szerepe van a Fabinho, Keita fele vedekezo kozeppalyasnak, csak amig Mourinho azt nezi, hogy minden hajjal megkent legyen az illeto, aki tor es zuz, addig Kloppnal fontos, hogy a jatekos intelligens legyen, es a labdajatekbol is jobban ki tudja venni a reszet, golpasszokkal, fontos atadasokkal.
Nagyon alulertekelik meg mindig a szuroket, pedig szerintem peldaul pont a Manchester az into pelda, hogy egy gyengebb vedelem szamara mennyire fontos a kozeppalyarol erkezo segitseg, es mennyit tudna javitani egy vagy ket Kante-fele intelligens, faradhatatlan szuro.
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Ki is vágták Szulsjárt.jah az ole out erre utalt korábban 😀
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ok de a mu utolso 4-5 évének játékospolitikáját nem lehet összehasonlitani sem a chrlsea-vel sem a pool-lal, mindketto klasszisokkal jobban igazolt....azért gyenge hátvédekkel is lehet nagyjából jól védekezni. értem, hogy Lindelöf meg McGyver nem annyira jó védők, de a Nat Phillips - Rhys Williams - Ozan Kabak hármas rotációjával a Liverpool tavaly az utolsó 15 meccsen kapott 13 gólt, jó, az igaz, hogy addigra Klopp rájött, hogy Fabinhot nem kell a védelemben elpazarolni, mert jobban járunk, ha gyengébb védők előtt ő szűr, mintha egy gyengébb vkp mögött ő védekezik.
davemayer
de attól még Nat, Rizs meg a Döneres csávó is talán gyengébb Lindelöftől és Megvájertől.
én inkább azt nem értem, hogy a mai futballbal - szerintem - baszó vkp nélkül lehetetlen érvényesülni. ehhez képest szereztetek egy negyvenkettedik támadót 85m ajróért, meg egy védekezni nem hajlandó játékost még 15 millióért.
miközben a Dinamo úgy nyert bajnokságot, hogy megszerezték Kantét a bajnok Lejcsesztertől, a Sziti leigazolta Rodrit az Atleticotól (ezer másik mellett), mi meg akkor lettünk csapat, amikor Van Dijk után Fabinhót is beépítettük a csapatba.
slowmotion
Én leginkább van de Beek és (ahogy irtad is) Sancho leigazolását nem értem. CR jó hogy jött, az elképzelés is jó volt mert Martial szar Cavani meg nem bír végig egy szezont már, csatár kellett. Nem olyan hatékonysággal persze mintha klasszik 7eslenne, de CR amennyire lehet működik. A mu védekezésének nem CR kellene hogy az alapja legyen, vicces hogy ilyen védelem és középpálya mellett a csatárokat kritizálják (bár tegnap 2-1nél kihagytak 4-5 nagy helyzetet, CR vagy 3at).
Ugyanazt mondtuk, én js a klasszikus vkp-t hiányolom többek között.
Az a baj hogy továbbra sem látom azt hogy a mu-nál ez az edzőcsere igazi változást idézne elő, a FO-t kellene eltüntetni hogy visszatérhessen a csapat az eredeti filozófiájához.
Ja meg le kell igazolni Skriniart, az lenne kb az első, mind1 mennyiért.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az az egy baj van, hogy az ember amennyire már akarta, hogy rúgják ki végre legalább annyira fordul fel a gyomra attól, hogy ki lesz az utód és mi vár rá megint. Zidane feleségét meggyőzik valahogy, hogy ez szép hely aztán befürdik mert nem tud felépíteni egy keretet legjobb esetben ezt a befürdést megelőzi egy kb max 1 évig tartó mágikus feltámadás.
Rodgers meg az egyetlen ember akit Ole legyőzőtt win or go home jellegű meccsen... egy rövid feltámadás vele is benne van de legkésőbb jövő ilyenkorra élve megeszik az öltözőben.
Szerintem az egyetlen értelmes megoldás jelenleg Rangnick lenne, úgy, hogy hagyják, hogy azt csinál amit akar, és ami még fontosabb hogy azokkal akikkel akar, de ez túl egyszerű lenne.
Azt az edzőt akit amúgy ki se kellett volna nevezni 8 éve már marha jól kitudjuk rúgni, de normálisat kinevezni nem tudom mikor sikerül.
több mint 4 éve
TAA szerintem védőnek gyenge közepes, lényegében egy hátravont középpályás. lényegében mélységi irányító, csak Kloppék kihúzták a szélre, esetleg néha beengedik a halfspace-re.és tegyük hozzá hogy a szélen játszó TAA-t se a tökéletesen elit védekezéséért szeretjük...azért gyenge hátvédekkel is lehet nagyjából jól védekezni. értem, hogy Lindelöf meg McGyver nem annyira jó védők, de a Nat Phillips - Rhys Williams - Ozan Kabak hármas rotációjával a Liverpool tavaly az utolsó 15 meccsen kapott 13 gólt, jó, az igaz, hogy addigra Klopp rájött, hogy Fabinhot nem kell a védelemben elpazarolni, mert jobban járunk, ha gyengébb védők előtt ő szűr, mintha egy gyengébb vkp mögött ő védekezik.
davemayer
slowmotion
Negritis
több mint 4 éve
és tegyük hozzá hogy a szélen játszó TAA-t se a tökéletesen elit védekezéséért szeretjük...azért gyenge hátvédekkel is lehet nagyjából jól védekezni. értem, hogy Lindelöf meg McGyver nem annyira jó védők, de a Nat Phillips - Rhys Williams - Ozan Kabak hármas rotációjával a Liverpool tavaly az utolsó 15 meccsen kapott 13 gólt, jó, az igaz, hogy addigra Klopp rájött, hogy Fabinhot nem kell a védelemben elpazarolni, mert jobban járunk, ha gyengébb védők előtt ő szűr, mintha egy gyengébb vkp mögött ő védekezik.
davemayer
slowmotion
több mint 4 éve
...azért gyenge hátvédekkel is lehet nagyjából jól védekezni. értem, hogy Lindelöf meg McGyver nem annyira jó védők, de a Nat Phillips - Rhys Williams - Ozan Kabak hármas rotációjával a Liverpool tavaly az utolsó 15 meccsen kapott 13 gólt, jó, az igaz, hogy addigra Klopp rájött, hogy Fabinhot nem kell a védelemben elpazarolni, mert jobban járunk, ha gyengébb védők előtt ő szűr, mintha egy gyengébb vkp mögött ő védekezik.
davemayer
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Szoval tovabbra sem Solskjaer hibaja ez a lofos jatek ezekszerint. XDminden edző ugyanolyan jó!
Mert nem az edzo felelossege, ha a jatekosai basznak ra, basznak az utasitasaira, ha teljes mertekig elveszitette az oltozot. Nem az edzo hibaja, ha fogalma sincs, hogyan motivaljon egy sportcsapatot. Nem az edzo hibaja a temerdek taktikai hiba. Nem az edzo hibaja, ha rosszul cserel.
Tehat nincs rossz edzo, csak rossz csapat es jatekosok. Leekens is jo edzo. MINDENKI JO EDZO!
Stez
csak hogy pontosítsunk 😀
több mint 4 éve
"Azert, mert Maguire szar jatekos, es segghulye, meg Lindelof szinten, meg nem feltetlenul kellene kaosznak lennie."Ez csak a 2 kezdő középhátvéd, de ne legyen káosz, értem...
Nézd meg amit beírtam a félidőben a labdaeladásaikról, az mutatja a legjobban hogy a játékosokkal van az alapvető probléma. Ezeken természetesen egy új edző javíthat, mivel ezek klasszikus mentális problémák, de nem fognsk automatikusan eltűnni csak mert valaki más fog foglalkozni velük.
Igen, a taktikát Ole határozta meg, és igen, nem végzett jó munkát de ha megnézed akkor ez alapból is egy elég szar védő négyes. Nem hiába hozták Varane-t, csak az a probléma hogy ő nem megoldás.
Azt meg végkèpp nem értem honnan veszed hogy ez a védelem jó volt tavaly, meg idén az első 5 meccsen, ez egyszerűen nem igaz, elég csak megnézned hány clean sheetet hoztak össze...
A mai Unitednek rossz a játékos politikája, és azzá a csapatokká silányult akiket kinevettünk 15 éve. Közepes és gyenge, csak félmegoldást jelentő játékosoktól várnak stabilan kimagasló teljesítményt, különösen a védelemre igaz ez, oda minimum 2 új játékos kell Lindelöf/Varane és Wan-Bissaka helyett. Plusz kell egy jó védekező kp, ha ez a három csere jól sülne el ez a keret felvehetné a versenyt a többiekkel a bajnoki címért. De amíg félmegoldásokkal próbálkoznak és megelégszenek olyan játékosokkal akiknek minden második/harmadik meccsük katasztrófa addig ez lesz.
Mi vagyunk az új arsenal ha úgy tetszik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az érzés, amikor 3 gyors kérdést kapsz meccs után és a második ez:– Dzsudzsák Balázsnak milyen szerepet szán hosszú távon?
– Nemcsak Balázsnak, hanem mindenkinek megpróbálom a legjobb pozícióját megtalálni. Számítok a csapatkapitányra, igazi vezéregyéniség. Sajnálom, hogy nem tudtam győzelemmel bemutatkozni a Loki kispadján.
FELEJTHETETLEN😃
több mint 4 éve
Az elso felidoben, 11 a 11 ellen az ujonc Watfordnak volt 11 lovese, mig a Manchesternek ketto. Ismetlen, ketto. Erted. Nem egy, nem harom. KETTO. Nem lehet a pirosra fogni semmit. Mirol is beszelgetunk?
Ujabb orjito hiba, megint a liga leglassabb jatekosat, Maticsot benyomta kozeppalyara szurni, aztan csodalkozik, hogy teljesen impotens minden es mindenki, aki a csapatban a vedekezesert felel.
Mirol is beszelgetunk?
Az emberben a sajat jatekosai nem latnak mar semmit tehek ota, a folyamatos hibai es szar dontesei utan. A sajat oltozoje rugatta ki.
Mirol is beszelgetunk?
Szar a vedelem, lol. Nevetseges kifogas. Ugyanez a szar vedelem tavaly tavaly tudott jol jatszani, ugyanez a szar vedelem az elso ot forduloban tudott korrektul jatszani. Ha levenned a maszkot, es nem csolatassal neznel egyetlen iranyba, akkor latnad, hogy a rendszer fos. Csak mert szerintem tisztaban vagy vele, azt is az edzo hatarozza meg. Es igen, a vedelemet is. Lehet, hogy a megyeiben felkuldenek ugy, hogy „segitsetek egymast, majd lesz valami”, de a topfutballban kulon megvannak a szerepkorok, a feladatok, kinek mi a dolga, hogy, mit es mit csinaljon. Azert, mert Maguire szar jatekos, es segghulye, meg Lindelof szinten, meg nem feltetlenul kellene kaosznak lennie.
Ha tovabb is neznel, mint az allando "de szar a vedelem" mantra, akkor latnad, hogy a rossz vedelem ugyanugy mulik a szar kozeppalyan is, ahol szinte minden heten szar dontest hozott Solskjaer. Most Matics. Elotte Fred. Es igy tovabb. Sem a ket szuro, sem a vedok nem egezitik ki egymast, nincsen koztuk rendszer, nincsenek hangsulyban, ami pedig csak es kizarolag az edzo felelossege.
Ja, szar a vedelem. Csak epp ha hajlando lennel egy kicsit is belegondolni, akkor latnad, hogy peldaul Mourinho egy ennel gyengebb vedelemmel 144 meccsen kapott 129 golt, mig Solskjaer amiota fullos allasban volt, 149 merkozesen kapott 181 golt.
Es csak elarulom, hogy Mourinho vedelmet pont azok alkottak, akiken te most rohogsz, hogy meg Maguire cipojet sem kothetnek be. Mourinho egy, masfel evet kapott Maguire-rel a vedelemben, elotte Baillykbol es Lindelofokbol allt az egysege. Neki nem volt Wan-Bissakaja.
Mi volt a kulonbseg? Hogy az egyik ertette, hogy a csapatnak, a posztokon szukseg van az egyensulyra, Mourinhonak ha fos is volt a vedelme, a kozeppalyat jobban osszecsiszolta, hogy ezzel viszont probalja megkonnyiteni a vedelemre nehezedo nyomast.
Rosszak a jatekosok? Igen, rosszak. Igazad van. Szar a vedelem? Igen, igazad van. De jobb edzovel siman lehetnenek jobbak? Igen, lehetnenek. Szar Solskjaer rendszere. Igen, szar. Keptelen kozeppalyat osszerakni? Keptelen. Rengeteg rossz dontese van? Nagyon sok. A sajat jatekosai sem hisznek benne? De meg mennyire! Ez nekem ramutat, hogy Solskjaer jo jatekos volt ugyan, de egy rossz edzo.
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Szoval tovabbra sem Solskjaer hibaja ez a lofos jatek ezekszerint. XDIgen, pont ezt írtam...
Mert nem az edzo felelossege, ha a jatekosai basznak ra, basznak az utasitasaira, ha teljes mertekig elveszitette az oltozot. Nem az edzo hibaja, ha fogalma sincs, hogyan motivaljon egy sportcsapatot. Nem az edzo hibaja a temerdek taktikai hiba. Nem az edzo hibaja, ha rosszul cserel.
Tehat nincs rossz edzo, csak rossz csapat es jatekosok. Leekens is jo edzo. MINDENKI JO EDZO!
Stez
Ügyes vagy.
Meccset láttad amúgy?
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szoval tovabbra sem Solskjaer hibaja ez a lofos jatek ezekszerint. XDMert nem az edzo felelossege, ha a jatekosai basznak ra, basznak az utasitasaira, ha teljes mertekig elveszitette az oltozot. Nem az edzo hibaja, ha fogalma sincs, hogyan motivaljon egy sportcsapatot. Nem az edzo hibaja a temerdek taktikai hiba. Nem az edzo hibaja, ha rosszul cserel.
több mint 4 éve
Csapat bajban lehet Debrecenben, a játékosok leszarjak kb. hol kalják meg a 2-5misit.Szerintem Kone be fog indulni (nekem nagyon jó focistának tűnik) és Beridzevel elöl nagyon jók lesznek.Pakstól lefelé bármelyik helyén ott lehetnének, és vlsz ez a 3-4 pont nem is fog gondot okozni, nem tűnnek kiesőjelöltnek.Nem edzőt kellene cserélni fél évenként Debrecenben sem, hanem teljesítményfüggővé tenni a fizetést, mert ez egy vicc, átlag havi 3M forintért. Katasztrófa az egész vezetés, haverok, buli, fanta.És a lilák? Kapartam az arcom hogy miket hagytak ki. Mondjuk minden meccsen nem lesznek előnyben 😁
Majd elejtenek 1-2 könnycseppet a kamerának, meg búslakodnak picit, amikor mennek megtapsolni azt a 300 fanatikust, akik elkísérték őket, aztán irány haza, holnap tali a Fórumban...
#JC6
petey
Ha kapnak fizut, vlsz bent is maradnak, bármekkora szarvihar van folyamatosan körülöttük.
ozibozi
Debrecenben viszont ez a sok kiégett nagypofa sztárocska kurva nagy bajban lehet.
Bazzani
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Szerintem Kone be fog indulni (nekem nagyon jó focistának tűnik) és Beridzevel elöl nagyon jók lesznek.Pakstól lefelé bármelyik helyén ott lehetnének, és vlsz ez a 3-4 pont nem is fog gondot okozni, nem tűnnek kiesőjelöltnek.Nem edzőt kellene cserélni fél évenként Debrecenben sem, hanem teljesítményfüggővé tenni a fizetést, mert ez egy vicc, átlag havi 3M forintért. Katasztrófa az egész vezetés, haverok, buli, fanta.És a lilák? Kapartam az arcom hogy miket hagytak ki. Mondjuk minden meccsen nem lesznek előnyben 😁
Majd elejtenek 1-2 könnycseppet a kamerának, meg búslakodnak picit, amikor mennek megtapsolni azt a 300 fanatikust, akik elkísérték őket, aztán irány haza, holnap tali a Fórumban...
#JC6
petey
Ha kapnak fizut, vlsz bent is maradnak, bármekkora szarvihar van folyamatosan körülöttük.
ozibozi
Debrecenben viszont ez a sok kiégett nagypofa sztárocska kurva nagy bajban lehet.
több mint 4 éve
Ole outTeljesen várható volt egy ilyen meccs után. Kivancsi vagyok kiben látják hogy jobbá teszi ezt a romhalmazt, Zidane-nak örülnék de állítólag nem akarnak Angliába költözni.
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal