Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ramsdale-nek nem könnyű gólt lőni az biztos 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mik ezek a nyomorult "kirúgások" az Arsenaltól?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
ígyis a Pool az esélyes, új védelmünknek kemény feladata leszPhillips, Gordon, Beck, Morton, Bradley kispad az Arsenal elleni bajnokin. Azanyámat, van baj.mondjuk én matipnak se örülök
Ami mondjuk ott kezdődik, hogy Chamberlain is kezd.
Mikey
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Phillips, Gordon, Beck, Morton, Bradley kispad az Arsenal elleni bajnokin. Azanyámat, van baj.mondjuk én matipnak se örülök
Ami mondjuk ott kezdődik, hogy Chamberlain is kezd.
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Agüero visszavonul a szívproblémái miatt. Jövő héten jelentik be.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Tőzsér nyilatkozta Németh Krisztián fizetéséről:Tőzsér😂
"Mondok egy példát, Németh Krisztiánét. Minimálbérért futballozik nálunk. Nincs mögötte bónusz. 115 ezer forintot kap. Azért tudom elmondani a keresetét, mert felhatalmazott rá. A klub is. Ő azért jöhetett ide, mert Filipovics az ügynöke."
😆
warr_b
Németh 🤣
Gyerekek, 5 milliót kap a gyerek, plusz Dani lakóparkjában egy lakást.
Ja, meg egy autót 😃😃😃
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Phillips, Gordon, Beck, Morton, Bradley kispad az Arsenal elleni bajnokin. Azanyámat, van baj.Ami mondjuk ott kezdődik, hogy Chamberlain is kezd.
több mint 4 éve
Nem vesztette el ez az öltözőt, ezek ekkora kretének, lasd Maguire piros 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem lehet az tuti, most is 2-1nèl kihagynak 3 hatalmas helyzetet, CR ziccert ront... viccha tudnak olyan edzőt aki legalább fejben összerakja a játékosokat legalább a BL + valami FA kupa győzelem összejöhet még a szezonban. akkor már inkább próbálkozzanak meg mással hátha bejön. de ennél rosszabb már nem lehetMenjen, oké, csak nem tudom hogy lesz ez jobb.Ki fogják tenni ezután a meccs után Olét de továbbra sem látom hogy ez a védelem megtanul majd futballozni mással, elképesztő amit művelnek.Ha elvesztette az öltözőt akkor már jobb ha megy...
davemayer
Heisman
Első félidőben labdavesztesek a unitednel:
Rashford 15
Fernandes 12
Shaw 12
McTominay 8
Wan-Bissaka 8
Erről pl nem hiszem hogy az edző tehet, de mindegy. Ezeket a futballistákat ilyen jellegű oktatasban mar nem kell részesíteni...
Persze aztán siman lehet hogy edző buktatás, ha Pogba pályán lenne ki is nézném belőlük simán.
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ha tudnak olyan edzőt aki legalább fejben összerakja a játékosokat legalább a BL + valami FA kupa győzelem összejöhet még a szezonban. akkor már inkább próbálkozzanak meg mással hátha bejön. de ennél rosszabb már nem lehetMenjen, oké, csak nem tudom hogy lesz ez jobb.Ki fogják tenni ezután a meccs után Olét de továbbra sem látom hogy ez a védelem megtanul majd futballozni mással, elképesztő amit művelnek.Ha elvesztette az öltözőt akkor már jobb ha megy...
davemayer
Heisman
Rashford 15
Fernandes 12
Shaw 12
McTominay 8
Wan-Bissaka 8
Erről pl nem hiszem hogy az edző tehet, de mindegy. Ezeket a futballistákat ilyen jellegű oktatasban mar nem kell részesíteni...
Persze aztán siman lehet hogy edző buktatás, ha Pogba pályán lenne ki is nézném belőlük simán.
davemayer
több mint 4 éve
Menjen, oké, csak nem tudom hogy lesz ez jobb.Ki fogják tenni ezután a meccs után Olét de továbbra sem látom hogy ez a védelem megtanul majd futballozni mással, elképesztő amit művelnek.Ha elvesztette az öltözőt akkor már jobb ha megy...
davemayer
Heisman
Rashford 15
Fernandes 12
Shaw 12
McTominay 8
Wan-Bissaka 8
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ki fogják tenni ezután a meccs után Olét de továbbra sem látom hogy ez a védelem megtanul majd futballozni mással, elképesztő amit művelnek.Ha elvesztette az öltözőt akkor már jobb ha megy...
davemayer
több mint 4 éve
Ki fogják tenni ezután a meccs után Olét de továbbra sem látom hogy ez a védelem megtanul majd futballozni mással, elképesztő amit művelnek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ez milyen szabály már hogy kihagyott 11est is enged újra rúgni azért mert a 11est lövő csapat játékosa bent volt?! Kipattanó bement szóval ha újra rúgatja a bemozduló védők miatt akkor a tamadókat bünteti feleslegesen hiszen gól lett ha meg a bemozduló tamadó miatt (aki belőtte a kipattanót) akkor meg egyértelműen a védőket bünteti. Itt a helyes ítelet szvsz ugyanaz mint a lesnél, közvetett szabadrúgás kifelé. Még jó hogy de Gea kivédte...
Ezen a szabályon sürgősen változtatni kellene.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
115 ezret keres de 5 milliót kap kézhez.Tőzsér nyilatkozta Németh Krisztián fizetéséről:Mármint edzésenként kap 115 ezret? Van ember, aki elhiszi a 115 ezret?
"Mondok egy példát, Németh Krisztiánét. Minimálbérért futballozik nálunk. Nincs mögötte bónusz. 115 ezer forintot kap. Azért tudom elmondani a keresetét, mert felhatalmazott rá. A klub is. Ő azért jöhetett ide, mert Filipovics az ügynöke."
😆
warr_b
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tőzsér nyilatkozta Németh Krisztián fizetéséről:Mármint edzésenként kap 115 ezret? Van ember, aki elhiszi a 115 ezret?
😆
warr_b
több mint 4 éve
Tőzsér nyilatkozta Németh Krisztián fizetéséről:Nem írta, hogy napi kereset.
😆
warr_b
több mint 4 éve
Tőzsér nyilatkozta Németh Krisztián fizetéséről:"Mondok egy példát, Németh Krisztiánét. Minimálbérért futballozik nálunk. Nincs mögötte bónusz. 115 ezer forintot kap. Azért tudom elmondani a keresetét, mert felhatalmazott rá. A klub is. Ő azért jöhetett ide, mert Filipovics az ügynöke."
😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Egészen jó volt a 2. félidő a ZTE-Kövesd meccsen...előbb vendég 11-es, ami kimaradt, pár perccel később hazai ami bement. Plusz piros a vendégeknél.Aztán 92. perc ajtó-ablak helyzet ZTEnek, kimarad, kontra és egyenlít a Kövesd.
Egy baromi rossz első félidő után.
több mint 4 éve
Friss: A Fradi családi szektorban nincs többe obszcén szó 😃Üjpesti zsiványok, húzzátok a kabátot!
Komment:
“ Mekkora poén lenne, ha ez a szektor is elkezdene erősen szurkolni, véleményt nyilvánítani!
"buta bí-ró!", "csú-nya ellen-fél!", "na-gyon gyenge!", "buta vagy-buta vagy!" "a ma-nó-ba!", "rúgja meg a macs-ka!", "ki nem ugrál, nagyon buta, hej! hej!"
és lennének feliratok is:
"csúnya emelesz!", "szerintünk xy adja be a felmondását hivatalosan!", "ronda játékelrontók!"
😃
Alé álé álé ó banánnyalogatóóó Újpeeeeest!!
😄
#JC6
youtu.be/dH2MllNz4LM
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
Kimmich kijott a karantenbol, 3 napra ra ismet karantenba vagtak. Merkel meg az iment jelentette be, hogy az oltatlanok nem mozdulhatnak ki (gondolom 1-2 kivetel van erre, azt nem neztem).Munkavégzésre sem mozdulhatnak ki?
Kimmich ugye oltatlan, es nem akarja magat meg oltatni. Jo kis balhe lesz ebbol.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kimmich kijott a karantenbol, 3 napra ra ismet karantenba vagtak. Merkel meg az iment jelentette be, hogy az oltatlanok nem mozdulhatnak ki (gondolom 1-2 kivetel van erre, azt nem neztem).Kimmich ugye oltatlan, es nem akarja magat meg oltatni. Jo kis balhe lesz ebbol.
több mint 4 éve
Friss: A Fradi családi szektorban nincs többe obszcén szó 😃Komment:
“ Mekkora poén lenne, ha ez a szektor is elkezdene erősen szurkolni, véleményt nyilvánítani!
"buta bí-ró!", "csú-nya ellen-fél!", "na-gyon gyenge!", "buta vagy-buta vagy!" "a ma-nó-ba!", "rúgja meg a macs-ka!", "ki nem ugrál, nagyon buta, hej! hej!"
és lennének feliratok is:
"csúnya emelesz!", "szerintünk xy adja be a felmondását hivatalosan!", "ronda játékelrontók!"
😃
Alé álé álé ó banánnyalogatóóó Újpeeeeest!!
😄
több mint 4 éve
Van kék is, bordó is.vegyél egy skót mezt azért biztos ami biztos, nekem nagyon bejön az a kék 😊Eeegen, tudom, de kimondottan válogatott meccsre szeretnék kimenni a Tartan Army meg a körítés miatt 😊 😕Augusztus csak a válogatott miatt lesz holtidő max, mert a klubfutball bőven dübörögni fog már akkor, hiszen a vb miatt el kell kezdeniük kb 1.5 hónappal előbb az őszt. Könnyen lehet pl hogy lesz már újra bl, az is érdekelhet majd.Igen, én is ettől tartok, hogy az augusztus pont holtidő... de mivel a gyerekeket is vinnénk, így a suli miatt marad a július-augusztus ☹️vagy ha mindenáron előtör a futballromantikus énje, akkor egy jó kis Highland League összecsapásHa jövőbeni válogatott meccsek időpontja érdekel, akkor csak a FIFA hivatalos "window-kat" tudom nézni?Augusztusban kétlem hogy lenne válogatott meccs bárhol, márciusban ugye pótselejtezők, június elején lesznek majd felkészülési meccsek, de a bajnoki szezonok korábban kezdődnek majd, szóval max egy korai old firm játszható be 😊
Augusztusban tervezünk Skócia a menni, és jó lenne kimenni egy válogatott meccsre, de úgy látom maximum június közepén még szeptemberben lehetnek csak meccsek legközelebbi időpontban. Az FA oldalán még semmi. Lesz addig valami, aminek még nincs meg a sorsolása, nemzetek ligája, akármi?
warr_b
Löfli
slowmotion
Az Ibroxban már voltam, de nem válogatott meccsen...
Jah, a Lowland League is fasza, egy Bonnyrigg Rose-Vale of Leithen összecsapást simán megnéznék 😁
De Stirling, Alloa, ilyenek pl egy köpésre leszek, harmadik, negyedik osztály 😎
warr_b
davemayer
warr_b
Heisman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"