Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Reméljük a csapatnak is adott és nem kapott gólokban 😛Ma is produktív esténk lesz.Foglalkozzunk fontosabb dolgokkal 😎Warr- t érdekli az Irán- Szíria, Iránt és Szíriát érdekli a war.
Japán kikapott otthon Omántól 😳😬
Irán-Szíriára valakinek stream? 🤪
warr_b
Willie Parker
Kampman
több mint 4 éve
grealish kezd
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ma is produktív esténk lesz.Foglalkozzunk fontosabb dolgokkal 😎Warr- t érdekli az Irán- Szíria, Iránt és Szíriát érdekli a war.
warr_b
Willie Parker
több mint 4 éve
Foglalkozzunk fontosabb dolgokkal 😎Warr- t érdekli az Irán- Szíria, Iránt és Szíriát érdekli a war.
warr_b
több mint 4 éve
bírom ezt a Korsós/Bozsik/Mérei triumvirátust, ahogy elmagyarázzák mennyire zseniális a magyar virtusch, hogy megtaláljuk az ellenfél gyenge pontjait, és erre felkészíti őket Rossi és elő tudunk húzni meglepetést a kalapból.Az igazi agyhalál az az ha Simek van Korsós helyén.
na ilyenkor szoktak lekenni egy csicskalángost nekünk, úgy huszárosan 😀
petey
Gyuri csak egy random közhely generator

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
6:3 volt már? És a 7:1?
több mint 4 éve
Gera buta. Ez nem gond, elnarkózta az agyát. De egy buta ember ne legyen edző, mert az agyi tevékenység is. Legyen másodedző, pakolja a bóját, dehát sajnos ezt nem látja be. Mert buta...
több mint 4 éve
Mert nem a mi identitastudatunk részeDe miért kell kifütyülni?Térdelni fognak az angolok.Aztán meg ha fütyülünk akkor nácik vagyunk. Kb teljesen mindegy lesz amúgy, ígyis-úgyis elérik hogy zártkapus legyen majd valamelyik következő. Mert annyira rossz mindenkinek aki Budapestre jön, itt akár palackokkal meg sörrel dobálnak mindenkit+ betörnek olyan szurkolók akiknek jegyük sincs... Oh wait
Alig várom 😃
#JC6
davemayer
Engem nem zavar ha letérdelnek, téged miért?
gordon
davemayer
A különböző nemzeteknek nem lehet más identitástudatuk? Vagy mindenkinek a miénkhez kell igazodnia? Ez elég félelmetes.Mert nem a mi identitastudatunk részeDe miért kell kifütyülni?Térdelni fognak az angolok.Aztán meg ha fütyülünk akkor nácik vagyunk. Kb teljesen mindegy lesz amúgy, ígyis-úgyis elérik hogy zártkapus legyen majd valamelyik következő. Mert annyira rossz mindenkinek aki Budapestre jön, itt akár palackokkal meg sörrel dobálnak mindenkit+ betörnek olyan szurkolók akiknek jegyük sincs... Oh wait
Alig várom 😃
#JC6
davemayer
gordon
davemayer
Btw, a fütyölők azt hiszik jól megmutatják, de a magyar szurkolókkal basznak ki, a honfitársaikkal. Egy Sterlingnek kurvára nem számít.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
bírom ezt a Korsós/Bozsik/Mérei triumvirátust, ahogy elmagyarázzák mennyire zseniális a magyar virtusch, hogy megtaláljuk az ellenfél gyenge pontjait, és erre felkészíti őket Rossi és elő tudunk húzni meglepetést a kalapból.Szerencsére a kispadon most már nem Bozsikok ülnek és a pályán sem Korsósok lesznek.
na ilyenkor szoktak lekenni egy csicskalángost nekünk, úgy huszárosan 😀
petey
Mondhatnak akármit, érdektelen.
több mint 4 éve
bírom ezt a Korsós/Bozsik/Mérei triumvirátust, ahogy elmagyarázzák mennyire zseniális a magyar virtusch, hogy megtaláljuk az ellenfél gyenge pontjait, és erre felkészíti őket Rossi és elő tudunk húzni meglepetést a kalapból.na ilyenkor szoktak lekenni egy csicskalángost nekünk, úgy huszárosan 😀
több mint 4 éve
és akkor mi van? komolyan nem értem miért nem lehet elegánsan túllépni ezen, csendben megvárni aztán ennyi. de nekünk meg kell mutatni mindig mekkora prosztók tudunk lenni.Mert nem a mi identitastudatunk részeDe miért kell kifütyülni?Térdelni fognak az angolok.Aztán meg ha fütyülünk akkor nácik vagyunk. Kb teljesen mindegy lesz amúgy, ígyis-úgyis elérik hogy zártkapus legyen majd valamelyik következő. Mert annyira rossz mindenkinek aki Budapestre jön, itt akár palackokkal meg sörrel dobálnak mindenkit+ betörnek olyan szurkolók akiknek jegyük sincs... Oh wait
Alig várom 😃
#JC6
davemayer
gordon
davemayer
több mint 4 éve
sallói meg padozik😀😀Mindenképpen be kell majd küldeni, hogy meglegyen a Szalai-Szalai-Sallai-Sallói mesternégyes.
Adirotor
több mint 4 éve
Jól van, a Colo Colo bejutott a chilei kupa döntőjébe.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Jó kezdő. Beválallós a mester hogy Kecskést egyből berakta.pedig kecske egy szar játékos
Kenny
sallói meg padozik😀😀
több mint 4 éve
Robotka nevét elírták.Keresd a hibát.Nincs ott Dzsudzsák ?
Nso
Csere: Bogdán, Dibusz, Kotka, Lang, Tamás, Cseri, Gazdag, Hahn, Nikolics, Sallói, Schön, Varga K., Varga R.
#JC6
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Keresd a hibát.Nincs ott Dzsudzsák ?
Nso
Csere: Bogdán, Dibusz, Kotka, Lang, Tamás, Cseri, Gazdag, Hahn, Nikolics, Sallói, Schön, Varga K., Varga R.
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Keresd a hibát.Nso
több mint 4 éve
Én is úgy tudtam, hogy az akadémiák ontják a tehetségeket.főni szerint világelitbe tartozik az akadémiaMond már meg, hogy ekkora selejt keretből mit kellene kihozni?Elkezdődött az U21-es EB selejtező, Izrael ellen játszunk.Ez az U21 továbbra is baromi biztató, látványos Gera munkája is. A jövő fényes.
warr_b
Bálesz
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
Mi is mondtuk neki, hogy ne vállalja el, a sógora is a legjobb spanom, kérdezte a véleményünket, de nem tudtuk lebeszélni, meg akarta mutatni.Mondd már meg, hogy hol írtam, hogy csak Gera hibája. Tudom, hogy ő a mindened és nem lehet róla rosszat írni, de edzőként eddig semmit nem mutatott. Mégis kapott egy válogatott kispadot, ami nonszensz.Mond már meg, hogy ekkora selejt keretből mit kellene kihozni?Elkezdődött az U21-es EB selejtező, Izrael ellen játszunk.Ez az U21 továbbra is baromi biztató, látványos Gera munkája is. A jövő fényes.
warr_b
Bálesz
#JC6
Szar ez a generáció ez tény, de Gera még azt a keveset is képtelen kihozni belőlük.
Bálesz
Sajnálom.
Egyáltalán nem a mindenem, de ez a generáció és az utánuk jövő is 12 éves korban már el van rontva, és lehet bárki az edző, katasztrófa az egész apuci válogatott.
Nem mondom azt sem, hogy nem hibás, mert senki sem tökéletes, de rajta elverni - nem konkrétan általad - elég erős.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Mi kell meg ahhoz hogy gerat kibasszak?Mélységesen szégyellem, hogy ezt Fradistaként likeolnom kell, de Zoli tényleg szar edző.
Sztem soha egyetlen magyar edzonek semmilyen korosztalyban nem volt ekkora fos mutatoja...
Kibaszott kokler aki a nevebol el es veszi fel a penzt.
gabokocka
több mint 4 éve
Jó kezdő. Beválallós a mester hogy Kecskést egyből berakta.
több mint 4 éve
Mi kell meg ahhoz hogy gerat kibasszak?Sztem soha egyetlen magyar edzonek semmilyen korosztalyban nem volt ekkora fos mutatoja...
Kibaszott kokler aki a nevebol el es veszi fel a penzt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Mondd már meg, hogy hol írtam, hogy csak Gera hibája. Tudom, hogy ő a mindened és nem lehet róla rosszat írni, de edzőként eddig semmit nem mutatott. Mégis kapott egy válogatott kispadot, ami nonszensz.Mond már meg, hogy ekkora selejt keretből mit kellene kihozni?Elkezdődött az U21-es EB selejtező, Izrael ellen játszunk.Ez az U21 továbbra is baromi biztató, látványos Gera munkája is. A jövő fényes.
warr_b
Bálesz
#JC6
Szar ez a generáció ez tény, de Gera még azt a keveset is képtelen kihozni belőlük.

több mint 4 éve
főni szerint világelitbe tartozik az akadémiaMond már meg, hogy ekkora selejt keretből mit kellene kihozni?Elkezdődött az U21-es EB selejtező, Izrael ellen játszunk.Ez az U21 továbbra is baromi biztató, látványos Gera munkája is. A jövő fényes.
warr_b
Bálesz
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mert nem a mi identitastudatunk részeDe miért kell kifütyülni?Térdelni fognak az angolok.Aztán meg ha fütyülünk akkor nácik vagyunk. Kb teljesen mindegy lesz amúgy, ígyis-úgyis elérik hogy zártkapus legyen majd valamelyik következő. Mert annyira rossz mindenkinek aki Budapestre jön, itt akár palackokkal meg sörrel dobálnak mindenkit+ betörnek olyan szurkolók akiknek jegyük sincs... Oh wait
Alig várom 😃
#JC6
davemayer
gordon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal