Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 293 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/sport/futball/2021/05/21/kolumbiatol-elvettek-a-copa-america-megrendezeset-tuntetesek-argentina/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
Nuno lelép a Wolvesból 😕 irány a Tottenham?
Löfli
isten ments
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 623 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nuno lelép a Wolvesból 😕 irány a Tottenham? vagy a Fradi?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 886 — The Mathematician
Lehet tudni bármit arról, hogy a záró PL fordulóban a Spíler, Digi hogy osztozik a meccseken?
alatriste
digi1 a Pool, Digi2 a Lejcseszter
slowmotion
Akkor marad a Sky stream köszi! 😀
alatriste
az még hagyján de 2 monitoron 2 különböző stream fog menni és ipadn meg a spíler 😀
Negritis
Tisztára mint bármelyik vasárnap szeptembertől decemberig. 😀 2 (3) meccs + tv-n a red zone
alatriste
az még hagyján de a meccsek után kb egyből nba is lesz 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 866 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Lehet tudni bármit arról, hogy a záró PL fordulóban a Spíler, Digi hogy osztozik a meccseken?
alatriste
slowmotion
alatriste
az még hagyján de 2 monitoron 2 különböző stream fog menni és ipadn meg a spíler 😀
Negritis
Tisztára mint bármelyik vasárnap szeptembertől decemberig. 😀 2 (3) meccs + tv-n a red zone

Liverpool Fc
több mint 4 éve
alatriste
slowmotion
alatriste

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 866 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 396 — Cowboys fan
alatriste
több mint 4 éve
alatriste
port.hu szerint spíler adja a villa-chelseat
a digi ott nincs fent, de ez alapján ők adják a pool meg a spurs meccseket
 www.digisport.hu/tvmusor?nap=2021-05-23

több mint 4 éve

Liverpool Fc
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 293 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 boon.hu/sport/helyi-sport/legiosok-nelkul-vaghat-neki-az-nb-ii-nek-a-diosgyor-5464942/

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla

Az olasz foci minden szépsége!🤮

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
A malaga elenegedte a szezont mar 😀
több mint 4 éve
most nézem, hogy erősen valószínű, hogy Berlusconi-csapat nélkül indul jövőre a Serie A, mert a Monza a rájátszás első meccsén 3-0-ra kapott ki idegenben.

ugyanitt: hajrá, Venezia!
slowmotion
Részemről Lecce...

Mondjuk a Salernitana is jó, a kereken lévő 30 játékosból 17 kölcsönben van náluk 😊
warr_b
Lazio tulaja bajban is van, mert 2 csapata nem lehet egy osztályban. Fia kap egy szép születésnapi ajándékot 😀
Heisman
Látod? Viktor ezt is megoldotta könnyedén 😀

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
most nézem, hogy erősen valószínű, hogy Berlusconi-csapat nélkül indul jövőre a Serie A, mert a Monza a rájátszás első meccsén 3-0-ra kapott ki idegenben.

slowmotion
Részemről Lecce...

Mondjuk a Salernitana is jó, a kereken lévő 30 játékosból 17 kölcsönben van náluk 😊
warr_b
Lazio tulaja bajban is van, mert 2 csapata nem lehet egy osztályban. Fia kap egy szép születésnapi ajándékot 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

slowmotion
Részemről Lecce...

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 396 — Cowboys fan

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 871 — Lucas Scott
Már kb 10-15 éve daganatos volt amiből csoda, hogy kijött, egy ideig láthatóan parókában ült a stúdióban. Nem tudom az jött e elő újra.

RIP

Nekem az Angol-Német EB elődöntō a kedvenc meccsen tőle. Ahogy azt a lökést is szívbaj nélkül befújta és nem adta meg a gólt a németeknek. Pedig szó nem vot VARról.....
dande
+ Dortmund-Juve BL döntőn mikor felülbírálta a partjelzőt a lesnél szemrebbenés nélkül...az se volt semmi
yooker
Plusz vmeik világeseményen vmi homály partjelzoket kapott és behúzott egy olyan lest amit a segítője nem. Meselte is h ebben az a tapasztalt volt nagy segítség h mikor kezdte akkor megyében nem volt partjelző így neki kellett azokat is megítélni.
csebi
közben a 24.hu-s cikkben ott volt, hogy ez a 94-es döntő volt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 079
Hamar PistávAl nagy csörtéket vívtak, a végén már hiába rúgták fel páros lábbal, csak azért se fújta be.
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
Már kb 10-15 éve daganatos volt amiből csoda, hogy kijött, egy ideig láthatóan parókában ült a stúdióban. Nem tudom az jött e elő újra.

RIP

Nekem az Angol-Német EB elődöntō a kedvenc meccsem tőle. Ahogy azt a lökést is szívbaj nélkül befújta és nem adta meg a gólt a németeknek. Pedig szó nem vot VARról.....
dande
Nekem is ez jutott róla eszembe. Kivételes bíró volt.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 871 — Lucas Scott

RIP

Nekem az Angol-Német EB elődöntō a kedvenc meccsen tőle. Ahogy azt a lökést is szívbaj nélkül befújta és nem adta meg a gólt a németeknek. Pedig szó nem vot VARról.....
dande
+ Dortmund-Juve BL döntőn mikor felülbírálta a partjelzőt a lesnél szemrebbenés nélkül...az se volt semmi
yooker
Plusz vmeik világeseményen vmi homály partjelzoket kapott és behúzott egy olyan lest amit a segítője nem. Meselte is h ebben az a tapasztalt volt nagy segítség h mikor kezdte akkor megyében nem volt partjelző így neki kellett azokat is megítélni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522

RIP

dande
yooker
Nem puhl sandor volt az elso a vilagon aki az elonyszabalyt jol alkalmazra?a 94es vb-n a norvekognak elonyszabalyt adott mert golhelyzet volt igy is amit berugrak.

Szerk:
De
Norveg - mehiko
 youtu.be/58IL7TR-OSU

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 332 — Vikings fan
Választott szakmájában a csúcsra ért, ennél szebb sors keveseknek adatik meg. Bárcsak több hozzá hasonló karakán szakértője lett volna a sport tv-nek, nekem a vb döntő mellett ez fog mindig eszembe jutni róla

r.baggio
Hajdú helyett egy Hegyi Iván kellett volna és akkor lett volna ez igazán tökéletes trió.

RIP neki én bírtam szakértőként is, beleállt abba amit ő tudott mindig és nem csak nyekergett.

Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !

RIP

dande
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 928 — no es importante
Választott szakmájában a csúcsra ért, ennél szebb sors keveseknek adatik meg. Bárcsak több hozzá hasonló karakán szakértője lett volna a sport tv-nek, nekem a vb döntő mellett ez fog mindig eszembe jutni róla

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal