Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/05/21/kolumbiatol-elvettek-a-copa-america-megrendezeset-tuntetesek-argentina/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nuno lelép a Wolvesból 😕 irány a Tottenham? vagy a Fradi?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
az még hagyján de a meccsek után kb egyből nba is lesz 😀Tisztára mint bármelyik vasárnap szeptembertől decemberig. 😀 2 (3) meccs + tv-n a red zoneaz még hagyján de 2 monitoron 2 különböző stream fog menni és ipadn meg a spíler 😀Akkor marad a Sky stream köszi! 😀Lehet tudni bármit arról, hogy a záró PL fordulóban a Spíler, Digi hogy osztozik a meccseken?digi1 a Pool, Digi2 a Lejcseszter
alatriste
slowmotion
alatriste
Negritis
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Tisztára mint bármelyik vasárnap szeptembertől decemberig. 😀 2 (3) meccs + tv-n a red zoneaz még hagyján de 2 monitoron 2 különböző stream fog menni és ipadn meg a spíler 😀Akkor marad a Sky stream köszi! 😀Lehet tudni bármit arról, hogy a záró PL fordulóban a Spíler, Digi hogy osztozik a meccseken?digi1 a Pool, Digi2 a Lejcseszter
alatriste
slowmotion
alatriste
Negritis

Liverpool Fc
több mint 4 éve
az még hagyján de 2 monitoron 2 különböző stream fog menni és ipadn meg a spíler 😀Akkor marad a Sky stream köszi! 😀Lehet tudni bármit arról, hogy a záró PL fordulóban a Spíler, Digi hogy osztozik a meccseken?digi1 a Pool, Digi2 a Lejcseszter
alatriste
slowmotion
alatriste
több mint 4 éve
Akkor marad a Sky stream köszi! 😀Lehet tudni bármit arról, hogy a záró PL fordulóban a Spíler, Digi hogy osztozik a meccseken?digi1 a Pool, Digi2 a Lejcseszter
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Lehet tudni bármit arról, hogy a záró PL fordulóban a Spíler, Digi hogy osztozik a meccseken?digi1 a Pool, Digi2 a Lejcseszter
alatriste
több mint 4 éve
Lehet tudni bármit arról, hogy a záró PL fordulóban a Spíler, Digi hogy osztozik a meccseken?port.hu szerint spíler adja a villa-chelseat
alatriste
a digi ott nincs fent, de ez alapján ők adják a pool meg a spurs meccseket
www.digisport.hu/tvmusor?nap=2021-05-23
több mint 4 éve
Lehet tudni bármit arról, hogy a záró PL fordulóban a Spíler, Digi hogy osztozik a meccseken?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
boon.hu/sport/helyi-sport/legiosok-nelkul-vaghat-neki-az-nb-ii-nek-a-diosgyor-5464942/

több mint 4 éve
Pasqua was the match official of Milan-Napoli who denied Milan a penalty on Theo Hernandez and sent off Rebic for alleged dissent (his suspension was reduced later on after Milan’s appeal) pic.twitter.com/CDVZDhvxRq
— Milan Eye (@MilanEye) May 20, 2021
📰 @capuanogio: BREAKING! An investigation has just been opened concerning the financing of referees. FIGC has been investigating at all levels for over a month. pic.twitter.com/7UME3QNUFi
— Milan Posts (@MilanPosts) May 20, 2021
Az olasz foci minden szépsége!🤮
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
A malaga elenegedte a szezont mar 😀
több mint 4 éve
Látod? Viktor ezt is megoldotta könnyedén 😀Lazio tulaja bajban is van, mert 2 csapata nem lehet egy osztályban. Fia kap egy szép születésnapi ajándékot 😀most nézem, hogy erősen valószínű, hogy Berlusconi-csapat nélkül indul jövőre a Serie A, mert a Monza a rájátszás első meccsén 3-0-ra kapott ki idegenben.Részemről Lecce...
ugyanitt: hajrá, Venezia!
slowmotion
Mondjuk a Salernitana is jó, a kereken lévő 30 játékosból 17 kölcsönben van náluk 😊
warr_b
Heisman

több mint 4 éve
Lazio tulaja bajban is van, mert 2 csapata nem lehet egy osztályban. Fia kap egy szép születésnapi ajándékot 😀most nézem, hogy erősen valószínű, hogy Berlusconi-csapat nélkül indul jövőre a Serie A, mert a Monza a rájátszás első meccsén 3-0-ra kapott ki idegenben.Részemről Lecce...
slowmotion
Mondjuk a Salernitana is jó, a kereken lévő 30 játékosból 17 kölcsönben van náluk 😊
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
most nézem, hogy erősen valószínű, hogy Berlusconi-csapat nélkül indul jövőre a Serie A, mert a Monza a rájátszás első meccsén 3-0-ra kapott ki idegenben.Részemről Lecce...
slowmotion

több mint 4 éve
most nézem, hogy erősen valószínű, hogy Berlusconi-csapat nélkül indul jövőre a Serie A, mert a Monza a rájátszás első meccsén 3-0-ra kapott ki idegenben.ugyanitt: hajrá, Venezia!
több mint 4 éve
közben a 24.hu-s cikkben ott volt, hogy ez a 94-es döntő volt.Plusz vmeik világeseményen vmi homály partjelzoket kapott és behúzott egy olyan lest amit a segítője nem. Meselte is h ebben az a tapasztalt volt nagy segítség h mikor kezdte akkor megyében nem volt partjelző így neki kellett azokat is megítélni.Már kb 10-15 éve daganatos volt amiből csoda, hogy kijött, egy ideig láthatóan parókában ült a stúdióban. Nem tudom az jött e elő újra.+ Dortmund-Juve BL döntőn mikor felülbírálta a partjelzőt a lesnél szemrebbenés nélkül...az se volt semmi
RIP
Nekem az Angol-Német EB elődöntō a kedvenc meccsen tőle. Ahogy azt a lökést is szívbaj nélkül befújta és nem adta meg a gólt a németeknek. Pedig szó nem vot VARról.....
dande
yooker
csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hamar PistávAl nagy csörtéket vívtak, a végén már hiába rúgták fel páros lábbal, csak azért se fújta be.
több mint 4 éve
Már kb 10-15 éve daganatos volt amiből csoda, hogy kijött, egy ideig láthatóan parókában ült a stúdióban. Nem tudom az jött e elő újra.Nekem is ez jutott róla eszembe. Kivételes bíró volt.
RIP
Nekem az Angol-Német EB elődöntō a kedvenc meccsem tőle. Ahogy azt a lökést is szívbaj nélkül befújta és nem adta meg a gólt a németeknek. Pedig szó nem vot VARról.....
dande
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Plusz vmeik világeseményen vmi homály partjelzoket kapott és behúzott egy olyan lest amit a segítője nem. Meselte is h ebben az a tapasztalt volt nagy segítség h mikor kezdte akkor megyében nem volt partjelző így neki kellett azokat is megítélni.Már kb 10-15 éve daganatos volt amiből csoda, hogy kijött, egy ideig láthatóan parókában ült a stúdióban. Nem tudom az jött e elő újra.+ Dortmund-Juve BL döntőn mikor felülbírálta a partjelzőt a lesnél szemrebbenés nélkül...az se volt semmi
RIP
Nekem az Angol-Német EB elődöntō a kedvenc meccsen tőle. Ahogy azt a lökést is szívbaj nélkül befújta és nem adta meg a gólt a németeknek. Pedig szó nem vot VARról.....
dande
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Nem puhl sandor volt az elso a vilagon aki az elonyszabalyt jol alkalmazra?a 94es vb-n a norvekognak elonyszabalyt adott mert golhelyzet volt igy is amit berugrak.Már kb 10-15 éve daganatos volt amiből csoda, hogy kijött, egy ideig láthatóan parókában ült a stúdióban. Nem tudom az jött e elő újra.+ Dortmund-Juve BL döntőn mikor felülbírálta a partjelzőt a lesnél szemrebbenés nélkül...az se volt semmi
RIP
dande
yooker
Szerk:
De
Norveg - mehiko
youtu.be/58IL7TR-OSU
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Választott szakmájában a csúcsra ért, ennél szebb sors keveseknek adatik meg. Bárcsak több hozzá hasonló karakán szakértője lett volna a sport tv-nek, nekem a vb döntő mellett ez fog mindig eszembe jutni rólaHajdú helyett egy Hegyi Iván kellett volna és akkor lett volna ez igazán tökéletes trió.
r.baggio
RIP neki én bírtam szakértőként is, beleállt abba amit ő tudott mindig és nem csak nyekergett.
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Már kb 10-15 éve daganatos volt amiből csoda, hogy kijött, egy ideig láthatóan parókában ült a stúdióban. Nem tudom az jött e elő újra.+ Dortmund-Juve BL döntőn mikor felülbírálta a partjelzőt a lesnél szemrebbenés nélkül...az se volt semmi
RIP
dande
több mint 4 éve
Választott szakmájában a csúcsra ért, ennél szebb sors keveseknek adatik meg. Bárcsak több hozzá hasonló karakán szakértője lett volna a sport tv-nek, nekem a vb döntő mellett ez fog mindig eszembe jutni róla
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal