Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Böde milyen poszton játszik?kenyér kenő
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Böde milyen poszton játszik?
több mint 4 éve
kihívták megnézniDe ott VAR volt nem? Ők súgtak a fülére? Úton voltam csak olvastam, nem láttam.Stopiránál vót ez morettihát a büdös kurva anyád BerkeDe hisz tarkón verte Fityo
petey
#JC6
petey
#JC6
több mint 4 éve
De ott VAR volt nem? Ők súgtak a fülére? Úton voltam csak olvastam, nem láttam.Stopiránál vót ez morettihát a büdös kurva anyád BerkeDe hisz tarkón verte Fityo
petey
#JC6
petey
több mint 4 éve
Stopiránál vót ez morettihát a büdös kurva anyád BerkeDe hisz tarkón verte Fityo
petey
#JC6
több mint 4 éve
Ez jópofa, az NSO szerint korábban 2600 néző volt Fehérváron, aztán módosítottak: 2429.
több mint 4 éve
sírok amikor Zivzivadzénál van a labda vagy felé megy, ezzel szemben ma 1 gól 1 gólpassz-szerű
több mint 4 éve
Sinter 15 perc alatt simán 2-0-ra vezet, Calhanoglu lőtt egy hatalmas gólt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Még soha nem láttam strandfocit, azt se tudtam, hogy van világbajnokság.
több mint 4 éve
Bocsi, de nagyon utálom a gyereket...Gyökér Sztörling örüjjé....Nah.
nagir
Coolearie

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
2-2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Újabb Sallai gól!
több mint 4 éve
Nem jött be 😀A lenyeg, h begyotort egyet a Leeds, igy nem lesz Everton clean sheet. Mar csak Ings ne rugjon golt, Torres se. Toney mrg igen. XdFerran Torres ellenem van fantasyben. Szerintetek mit erzek az elmult 17 percben? 😂én azt hittem hogy Calvert-Lewint kivettem végül a csapatból hamár lőtt egy gólt, mire láttam hogy mégis bent van 😊
Stez
Mina és Bamford közbe mit művelnek itt 😀
Heisman
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
A lenyeg, h begyotort egyet a Leeds, igy nem lesz Everton clean sheet. Mar csak Ings ne rugjon golt, Torres se. Toney mrg igen. XdFerran Torres ellenem van fantasyben. Szerintetek mit erzek az elmult 17 percben? 😂én azt hittem hogy Calvert-Lewint kivettem végül a csapatból hamár lőtt egy gólt, mire láttam hogy mégis bent van 😊
Stez
Heisman
több mint 4 éve
Ferran Torres ellenem van fantasyben. Szerintetek mit erzek az elmult 17 percben? 😂én azt hittem hogy Calvert-Lewint kivettem végül a csapatból hamár lőtt egy gólt, mire láttam hogy mégis bent van 😊
Stez
több mint 4 éve
Ferran Torres ellenem van fantasyben. Szerintetek mit erzek az elmult 17 percben? 😂
több mint 4 éve
Van-e olyan csoport, oldal ahol esetleg lehetne nezelodni meg a magyar valogatott meccs jegyeide?
több mint 4 éve
istenem bazmeg, Dean már megint hagyta az éppen aktuális favágóbrigádot szabadon garázdálkodni.Alexander-Arnold eléggé sántikált a lefújást követően...
nulla, azaz nulla sárga lapot adott, maradjunk annyiban, hogy nem rajta múlt, hogy senki sem sérült le.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
és túl is élte, szerintem ez volt a legfontosabb része a teljesítményének.Harvey Elliott kezdő a Burnley ellen. <3Gólpasszára még várni kell, mert les miatt vissza fújták, de tanári volt akkor is!!!
Mikey
nagir
több mint 4 éve
istenem bazmeg, Dean már megint hagyta az éppen aktuális favágóbrigádot szabadon garázdálkodni.nulla, azaz nulla sárga lapot adott, maradjunk annyiban, hogy nem rajta múlt, hogy senki sem sérült le.
nem szeretem, amikor nemfújással indirekt bátorítanak ketrecharcos csapatokat. értem én, hogy az angol futball hagyományai ilyenek, csak a PL már kicsit meghaladta azt a szintet.
több mint 4 éve
Harvey Elliott kezdő a Burnley ellen. <3Gólpasszára még várni kell, mert les miatt vissza fújták, de tanári volt akkor is!!!
Mikey