Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Volt olyan HC nem is olyan régen, aki azzal tudta le talán egy bukaresti meccsre való mentális felkészítést, hogy "válogatott játékosok vagytok, nektek ezt érezni kell".Le kellene cselezni az alapvonalig és a 2. hullámnak viszatenni a labdákat és 20-25ről lőni őket. Gyakorlatilag a 16oson belülre tömörülnek ha mögéjük jutunk, felesleges oda berugdosni a lasztikat.fotelszakértő😀😀
peach
Adirotor
több mint 4 éve
egy jó pontrúgás gyakorlás ez a meccs a fiúknak
több mint 4 éve
Le kellene cselezni az alapvonalig és a 2. hullámnak viszatenni a labdákat és 20-25ről lőni őket. Gyakorlatilag a 16oson belülre tömörülnek ha mögéjük jutunk, felesleges oda berugdosni a lasztikat.fotelszakértő😀😀
peach
több mint 4 éve
nah...
több mint 4 éve
Le kellene cselezni az alapvonalig és a 2. hullámnak viszatenni a labdákat és 20-25ről lőni őket. Gyakorlatilag a 16oson belülre tömörülnek ha mögéjük jutunk, felesleges oda berugdosni a lasztikat.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Sír a labda bazmeg.Andorra ellen se lesz ez alapvetően más, plusz ott még egy kis szolid PTSD is bejátszhat néhány játékosnál.
warr_b
több mint 4 éve
Sír a labda bazmeg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ez a meccs inkább azt mutatja, hogy előrefele mennyire gyenge játékosaink vannak nemzetközi szinten, főleg Szoboszlai nélkül.inkább az látszik hogy a nagy ádi- kleinheisler - kalmár középpályánál mennyivel kevesebbet ér a gazda-cseri-sigér 3-as
Ezért is nagyon fájó a lengyel meccs, mert nekünk 3 rúgott góllal meccset kell nyerni. S azon a meccsen az alapjában jó vedekezésünk mondott csödöt a második félidőben.
El kell fogadni hogy mit tudunk, az meg a stabil, fegyelmezett védekezés, meg jók vagyunk pontrugasok után. Ezért tartom Rossit jó edzőnek, mert nagyjából a csapatból kimaxolja amit tud.
tüsi91
pedig az első se sor se kutya😀😀
Szerkesztette: Adirotor
több mint 4 éve
Ez a meccs inkább azt mutatja, hogy előrefele mennyire gyenge játékosaink vannak nemzetközi szinten, főleg Szoboszlai nélkül.Ezért is nagyon fájó a lengyel meccs, mert nekünk 3 rúgott góllal meccset kell nyerni. S azon a meccsen az alapjában jó vedekezésünk mondott csödöt a második félidőben.
El kell fogadni hogy mit tudunk, az meg a stabil, fegyelmezett védekezés, meg jók vagyunk pontrugasok után. Ezért tartom Rossit jó edzőnek, mert nagyjából a csapatból kimaxolja amit tud.
több mint 4 éve
Hát ez eddig kurva gyenge.

több mint 4 éve
Ez igaz, én csak arra gondoltam, amikor az előzőt írtam, hogy az elmúlt 35 évben jóval több kínos vereséget szenvedtünk miniállamok/nagyon alacsonyan jegyzett csapatok ellen, mint ahány az elithez tartozó csapat elleni győzelmet arattunk.Azért ha megnézed a többi eredményt, lassan azt a tanulságot lehet leszűrni, hogy van egy szűk elit, mögöttük pedig kb adott napon bárki jó legalább egy döntetlenre bárki ellenIsmeros a hangja a kommentatornak, de nem tudom ki azA magyar futballközeg nagy része a nyolcvanas években szocializálódott, amikor Magyarországot még többé-kevésbé jegyezték futballszinten.
Viszont ez a gunyos szoveg a meccs elejetol kezdve nekem nagyon nem jon be
Aztan az nso-n meg megy a siras ha rolunk mondanak ilyeneket
Adirotor
Hogy azóta közelebb kerültünk San Marinóhoz, mint az elithez, azt azóta sem sikerült megérteni és feldolgozni.
Kampman
r.baggio
több mint 4 éve
Kicsit többet kellene hasznàlni a szèleket.
több mint 4 éve
Azért ha megnézed a többi eredményt, lassan azt a tanulságot lehet leszűrni, hogy van egy szűk elit, mögöttük pedig kb adott napon bárki jó legalább egy döntetlenre bárki ellenIsmeros a hangja a kommentatornak, de nem tudom ki azA magyar futballközeg nagy része a nyolcvanas években szocializálódott, amikor Magyarországot még többé-kevésbé jegyezték futballszinten.
Adirotor
Hogy azóta közelebb kerültünk San Marinóhoz, mint az elithez, azt azóta sem sikerült megérteni és feldolgozni.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
SámsonJól van, Szalai 11-bőlÉrtem hogy zárva vannak a fodrászok, de miért néz ki ilyen csövesül?
Heisman
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ismeros a hangja a kommentatornak, de nem tudom ki azA magyar futballközeg nagy része a nyolcvanas években szocializálódott, amikor Magyarországot még többé-kevésbé jegyezték futballszinten.
Adirotor
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Ismeros a hangja a kommentatornak, de nem tudom ki azHajdú B, nem? Ebből a kihagyott tiziből nehogy baj legyen
Adirotor
több mint 4 éve
Ismeros a hangja a kommentatornak, de nem tudom ki azHajdú B István
Adirotor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ismeros a hangja a kommentatornak, de nem tudom ki azViszont ez a gunyos szoveg a meccs elejetol kezdve nekem nagyon nem jon be
több mint 4 éve
Ausztria ellen vezetnek a feröeriek 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Műfű ez, vagy csak túllocsolták? Nagyon csúszkál mindenki.Elvileg nem műfű.
warr_b
több mint 4 éve
Műfű ez, vagy csak túllocsolták? Nagyon csúszkál mindenki.

több mint 4 éve
Jól van, Szalai 11-bőlÉrtem hogy zárva vannak a fodrászok, de miért néz ki ilyen csövesül?
Heisman