Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A 2021-2022-es bajnokságban már kötelező lesz az NB I.-ben a VAR, vagyis a videóbíró használata. Mindegyik élvonalbeli klubnak telepítenie kell a stadionjában a VAR-rendszert a nemzetközi előírásoknak megfelelően. A bajnokság egyébként 2021. július 30-án fog indulni, és 2022. május 15-én ér véget.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nehéz eldönteni, hogy a románoknál ezek az új sárga-fehér mezek a bizarrabbak, vagy hogy most már nekik is van Puskásuk.Tegnap a csehek citromsárgáját sem értettem...
Kampman

több mint 4 éve
Nehéz eldönteni, hogy a románoknál ezek az új sárga-fehér mezek a bizarrabbak, vagy hogy most már nekik is van Puskásuk.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
foci.444.hu/2021/03/31/a-jarvanyvalsag-sem-tudta-megakasztani-a-felcsuti-foci-szeduletes-gyarapodasat
több mint 4 éve
A lengyelek helyében én mondjuk most rúgnám ki Sousát, tényleg volt értelme erőltetnie Andorra ellen Lewa játékát, vagy ha minden kötél szakad, még a szünetben 1-0-nál is vígan lecserélhette volna... őrület azért ez márszted beengedtek volna az angolok? kizartnak tartom.
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Naa.Ilyenek ezek... köcsög Jota 😀utolsó pillanatban egyenlítettekLuxemburg-Portugália 1-0 30.percVoltam ott, szép hely, kedves népek lakják. Remélem kihúzzák valahogy, nagy sztori lenne 😊
Klaci79
warr_b
na de van még egy félidő
Klaci79
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Gareth Bale elbows Ondrej Kudela. The player who racially abused Glen Kamara during Rangers' Europa League game.
— Outsiders (@Outsiders_Footy) March 30, 2021
Respect 👊 pic.twitter.com/fgBmArn8pi
Mekkora kiraly Bale! 😀
LoL es lapot se kapott 😀 respect akk a sporiknak is
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
retek belgák bezzeg cseheket nem tudták elverni... 😀Sörnagyhatalmak között létezik szolidaritás 😉
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szegény beloruszok nagy verésbe szaladnak bele Belgiumban...retek belgák bezzeg cseheket nem tudták elverni... 😀
És Guyana már 2-0-ra vezet a Bahamák ellen!
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Most látom, a törökök is csúnyán elkúrták...

több mint 4 éve
mit kell mentegetni?Geranak remélem ez a búcsúmeccse.Mentségére legyen szólva, nem volt sokkal több ebben a keretben.
Kell keresni neki vmi protokoll szerepkört, mert erre qrvára nem alkalmas.
gabokocka
De valóban, neki ez még nagyon nagy ugrás volt.
Kenny
juhászt vagy husztit is mentegetnéd?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szegény beloruszok nagy verésbe szaladnak bele Belgiumban... És Guyana már 2-0-ra vezet a Bahamák ellen!

több mint 4 éve
Ilyenek ezek... köcsög Jota 😀utolsó pillanatban egyenlítettekLuxemburg-Portugália 1-0 30.percVoltam ott, szép hely, kedves népek lakják. Remélem kihúzzák valahogy, nagy sztori lenne 😊
Klaci79
warr_b
na de van még egy félidő
Klaci79

több mint 4 éve
utolsó pillanatban egyenlítettekLuxemburg-Portugália 1-0 30.percVoltam ott, szép hely, kedves népek lakják. Remélem kihúzzák valahogy, nagy sztori lenne 😊
Klaci79
warr_b
na de van még egy félidő
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
siman ha magyar portugal 3-3 5 eve es luxemburg magyarorszag...Luxemburg-Portugália 1-0 30.percVoltam ott, szép hely, kedves népek lakják. Remélem kihúzzák valahogy, nagy sztori lenne 😊
Klaci79
warr_b
😀
troll focis vot'
több mint 4 éve
Pláne hogy az idézetben meg jól vanazért ilyesztő mert ilyen befektetés mellett 0 a teljesítmény
Negritis
Sorry, de ez csúnyán böki a szemem. 😀
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Luxemburg-Portugália 1-0 30.percVoltam ott, szép hely, kedves népek lakják. Remélem kihúzzák valahogy, nagy sztori lenne 😊
Klaci79

több mint 4 éve
Luxemburg-Portugália 1-0 30.perc
több mint 4 éve
Bevallom a 60. perc környékén átkapcsoltam az azeri-szerb meccsre.Ugyanakkor az eredményből megint az jön le, hogy 0 az erőlét ennél a csapatnál. Pedig aztán azt sem lehet mondani, hogy az első félidőben szétfutottuk az ellenfeleket. De seggükön veszik a levegőt, bár ez nyilván a rendes klubok hibája is.
Az is látható, hogy már ránézésre sokkal erősebb, izmosabb játékosokból áll az ellenfél és ez nem csak azért lehetséges, mert átlagban 1-2 évvel idősebb csapatokkal játszunk. Itt az utánpótlásban nem pazarolnak "felesleges" energiákat a konditeremre...pedig nem ártana.
Egyik ismerősöm a PA játékosa...el is mondta, hogy bizony az edzések színvonala és dinamikája rendkívül alacsony, így nem is csodálkozom, hogy ilyenkor meg nincs erő.
több mint 4 éve
Fehérorosz barátainknak ma Kedd van, szóval akkor Belgium.
több mint 4 éve
Ez csak a jéghegy csúcsa ami itt most történik, ezt a közel két éves ámokfutása mondatja velem.Kinn voltam a Puskás második nyitó meccsen az osztrákok ellen, hát sztem kettőt nem passzoltunk egymáshoz, olyan elképzeles nélküli focit keveset láttam.
Most fejből nem vágom Gera mérlegét a csapattal, de sztem kb 15 meccs alatt 1-2 győzelem. És elhiszem, hogy nem az övé a világ legjobb kerete, de az vmi gyalázat amit kiraknak a pályára.
szerk.: 11 meccsen 1 győzelem 3 döntetlen....
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Geranak remélem ez a búcsúmeccse.Mentségére legyen szólva, nem volt sokkal több ebben a keretben.
Kell keresni neki vmi protokoll szerepkört, mert erre qrvára nem alkalmas.
gabokocka
De valóban, neki ez még nagyon nagy ugrás volt.
több mint 4 éve
Hát nem...de ettől még 1-1 ügyes srác tényleg van, csak az rohadtul kevés ilyen válogatottak ellen. És a csapatjáték is 0!van 1-1 jobb teljesítmény ebben az u21-ben, de összességében baromira messze vagyunk ezektől a csapatoktól...ijesztően messze36. perctől néztem a félidőig, de kb 2 kirúgástól eltekintve esküszöm, hogy nem léptük át a félpályát.
Klaci79
Hanni
Sajnos Gera tényleg alkalmatlan erre a szerepre...
több mint 4 éve
twitter.com/HNS_CFF/status/1375940421780713479?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1375940421780713479%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fm4sport.hu%2Fkulfoldi-foci%2Fcikk%2F2021%2F03%2F28%2Fkonnyekig-hatodott-luka-modric-akit-allva-tapsoltak-horvat-csapattarsaiNagyon fog hiányozni a Realból és kompletten az egész focivilágból ha majd visszavonul.