Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Baromi jó ez a Son, Kane, Bale trió. Nem értem miért nem nyomta korábban Jose.Bale ugyanannyi gólt rúgott az elmúlt 4 meccsén mint a Real 😀
Végre nem a favágó kpt erőlteti és lám működik a támadójáték...
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
www.szeretlekmagyarorszag.hu/felfedezo/ne-varjak-el-azt-hogy-ejszaka-a-futballista-keljen-fel-a-gyerekhez-eligazitottak-a-focistafelesegeket-kisvardan/?fbclid=IwAR0giz8yHbNWgLWOEoXXRCAm02Owbgu3aZma_0dZHa1m3i2VktaEKXUwN2IAzt még hozzátehette volna hogy legyen este normális vacsi, mert jön a pofon!
Itt profizmus van kérem szépen! 😀
Toca
több mint 5 éve
A tottenhames ismerősöknek mindig ezt a real table-t mutogatom, amikor szóba kerül , hogy ki a jobbik londoni csapat😃FUNaz első használhatóbb. az Arsenal a BL-helyek közelébe érhetett volna, a Watfordnak meg talán ezen múlt a kiesése.
www.givemesport.com/1536769-how-the-201920-premier-league-table-would-look-if-every-refereeing-decision-was-correct
www.espn.com/soccer/english-premier-league/story/3929823/how-var-decisions-have-affected-every-premier-league-club
Willie Parker
a második önmagában nem lenne rossz, de azt is jó lenne társítani hozzá, hogy ez mekkora pontváltozással járt.
a Liverpool listájáról kapásból meg tudom mondani, hogy a Watford elleni meg nem adott gól semmin nem változtatott, mint ahogy a Szititől elvett gól sem (csak azon, hogy 4-0-ra, vagy 5-0-ra kapunk ki).
szóval kell mellé a hatás a szerzett pontokra is, mert egy 3-0-s meccsen meg nem adott további két gól az +0 változást okoz, egy 1-1-nél meg nem adott tizenegyes viszont -2-t.
slowmotion
több mint 5 éve
FUNaz első használhatóbb. az Arsenal a BL-helyek közelébe érhetett volna, a Watfordnak meg talán ezen múlt a kiesése.
www.givemesport.com/1536769-how-the-201920-premier-league-table-would-look-if-every-refereeing-decision-was-correct
www.espn.com/soccer/english-premier-league/story/3929823/how-var-decisions-have-affected-every-premier-league-club
Willie Parker
a második önmagában nem lenne rossz, de azt is jó lenne társítani hozzá, hogy ez mekkora pontváltozással járt.
a Liverpool listájáról kapásból meg tudom mondani, hogy a Watford elleni meg nem adott gól semmin nem változtatott, mint ahogy a Szititől elvett gól sem (csak azon, hogy 4-0-ra, vagy 5-0-ra kapunk ki).
szóval kell mellé a hatás a szerzett pontokra is, mert egy 3-0-s meccsen meg nem adott további két gól az +0 változást okoz, egy 1-1-nél meg nem adott tizenegyes viszont -2-t.
több mint 5 éve
FUNA Liverpool golt sem szerez, ez pedig aligha a vedelem hibaja. Ebben Klopp nem mutogathat a serulesekre. Egyszeruen kifacsarta az elozo idenyben a keretet.egyrészt tökéletesen igazad van, gól nélkül még senki sem tudott nyerni.
De amugy nehany hete epp en mondtam, hogy mindentol fuggetlenul el sem gondolkoznek a levaltasan. Meg akkor sem, hogy ha nem jutnanak be a BL-be.
Stez
másrészt még mindig az a véres valóság, hogy azokat a döntéseket nem kapjuk meg, amik segíthetnének meccs közben megnyugodni.
most tegnap is amiért Keita a végén sárgát kapott mezőnyben, azért a második percben Mo nem kapta meg a tizenegyest. egyrészt ugye nem kell magyarázni, a második perces tizenegyes mennyire megnyomta volna a momentumot az irányunkba, másrészt nem görcsöltünk volna fél óra után is azon, hogy semmi sem sikerül. ja, és harmadrészt nem vált volna nyilvánvalóvá a Fulham számára, hogy szabad kártyát kaptak a faragásra.
és ugyanez megvolt negyedóra után a Lejcseszter ellen is, amikor a balbunkó rálépett Mo lábára irányváltás után, és amiért tízből tizenegyszer megadják a tizenegyest egy Sterlingnek, egy Vardynak - Martialnak kétszer. Mo a Sziti ellen rásegített, amikor Dias gólhelyzetben megrántotta, mert az ütemelőnyének annyi volt, viszont a bíró az életben nem fújja be, ha nem esik el. elesett, most meg az lett a baj, hogy egyetlen darab szoft (de jogos!) tizenegyest megkaptunk, miért sír a szánk. annyit értünk el vele, hogy innentől ha eltörik a lábát valakinek a tizenhatoson belül, akkor talán VAR után megadja a bíró, de még ez is kérdéses.
egyszerűen most nem megy a csapatnak, és a bírók megérezték a vérszagot (vagy tök idióták, megfelelő válasz aláhúzandó). add ehhez hozzá a sérüléseket, a kicsit módosított taktikát (ami ezzel már nem svájci karóra, hanem kínai ébresztő finomságú), ebből következik a sokadik elbaltázott támadás után az önbizalomvesztés, és már kész is van az öngerjesztő folyamat, és a következő helyzet már csak emiatt is kimarad. ja, és mivel a másik oldal kapusa értelemszerűen nem kap gólt, ezért felbátorodik, és élete meccsét játssza kb.
slowmotion
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
A Liverpool golt sem szerez, ez pedig aligha a vedelem hibaja. Ebben Klopp nem mutogathat a serulesekre. Egyszeruen kifacsarta az elozo idenyben a keretet.egyrészt tökéletesen igazad van, gól nélkül még senki sem tudott nyerni.
De amugy nehany hete epp en mondtam, hogy mindentol fuggetlenul el sem gondolkoznek a levaltasan. Meg akkor sem, hogy ha nem jutnanak be a BL-be.
Stez
másrészt még mindig az a véres valóság, hogy azokat a döntéseket nem kapjuk meg, amik segíthetnének meccs közben megnyugodni.
most tegnap is amiért Keita a végén sárgát kapott mezőnyben, azért a második percben Mo nem kapta meg a tizenegyest. egyrészt ugye nem kell magyarázni, a második perces tizenegyes mennyire megnyomta volna a momentumot az irányunkba, másrészt nem görcsöltünk volna fél óra után is azon, hogy semmi sem sikerül. ja, és harmadrészt nem vált volna nyilvánvalóvá a Fulham számára, hogy szabad kártyát kaptak a faragásra.
és ugyanez megvolt negyedóra után a Lejcseszter ellen is, amikor a balbunkó rálépett Mo lábára irányváltás után, és amiért tízből tizenegyszer megadják a tizenegyest egy Sterlingnek, egy Vardynak - Martialnak kétszer. Mo a Sziti ellen rásegített, amikor Dias gólhelyzetben megrántotta, mert az ütemelőnyének annyi volt, viszont a bíró az életben nem fújja be, ha nem esik el. elesett, most meg az lett a baj, hogy egyetlen darab szoft (de jogos!) tizenegyest megkaptunk, miért sír a szánk. annyit értünk el vele, hogy innentől ha eltörik a lábát valakinek a tizenhatoson belül, akkor talán VAR után megadja a bíró, de még ez is kérdéses.
egyszerűen most nem megy a csapatnak, és a bírók megérezték a vérszagot (vagy tök idióták, megfelelő válasz aláhúzandó). add ehhez hozzá a sérüléseket, a kicsit módosított taktikát (ami ezzel már nem svájci karóra, hanem kínai ébresztő finomságú), ebből következik a sokadik elbaltázott támadás után az önbizalomvesztés, és már kész is van az öngerjesztő folyamat, és a következő helyzet már csak emiatt is kimarad. ja, és mivel a másik oldal kapusa értelemszerűen nem kap gólt, ezért felbátorodik, és élete meccsét játssza kb.
több mint 5 éve
Talán 2. szezonjában (első teljes) ugye EL-es volt a csapat és a döntőben kapott ki a Sevillától Klopp. Úgy, hogy abban az évben verte ki a csapat a MU-t, a Dortmundot és a Villareált. Ha nem lett volna fontos neki a sorozat akkor bármelyik ellen kieshetett volna a csapat egy rossz szót sem szólhattak volna.volt az első év is. gyenge keret, nulla pénz, az összes téli igazolás az egy darab Caulker volt kölcsönbe, meg a kölcsönben szereplő ifisták visszahívása. olyan emberek kaptak akkor - ifistaként - PL-játékidőt, akik amúgy azóta sem jutottak el a PL-ig. amikor az ember beközöl egy ilyen listát: Kevin Stewart, Ojo, Flanagan, Brad Smith, Randall, Brannagan, Chirivella, Rossiter, Teixeira, Canos. besírsz...
alatriste
szóval ezzel a gyalázat kerettel mentek el az EL-döntőig, és ott is a kezdő CB-t felfüggesztette az UEFA a semmiért. és az a szezon az EL-címre lett felhúzva, és hát... ott sem kaptunk meg egy tök jogos tizenegyest az elején. úgy látszik, ez ilyen csapatspecifikus kór lehet.
több mint 5 éve
Na mert Pereznek sose volt viszketegségi feltűnése a minden évben igazoljunk egy "galaktikust" 😊Áh ez a Perez már rég nem az aki volt, mióta meghalt a felesége. A legszűkebb tanácsadói viszik ott már a boltot. (Meg is látszik milyen hulladékokat sikerült igazolni mostanában...). Covidos is volt korábban, fizikailag is leépült már sajnos, főleg a kora miatt.Egy Perez ellen hasonló ember kell mint Laporta, aki kiáll a csapatért és szembe megy az ellenfeleivel.Elit szarházi ő is, tuti van kész terve már az egészre.Laportának olyan arab világbeli banki kapcsolatai vannak, hogy nem csodálkoznék azon, ha pillanatok alatt eltűnne az adósság és dőlne a lóvé.De mar most is mimuszban a barca nem?Egy szeparatista pojaca az ember, szerintem nincs az az isten, hogy másfél évig csendbe dolgozzon a háttérben. Első körben gondolom Messi elé tol egy végtelen idejű és összegű szerződést. És itt kb ki is nyirja a csapatot mind pénzügyileg mind osszjatek szempontbólAhogy várható volt ismét Laporta a Barca elnöke. Teljesen egyértelmű volt hogy ő fog nyerni. A szurkolók elkeseredettek és sikert akarnak, ki más nyerhetett volna mint aki már egyszer a mennybe repítette a klubbot. Én is neki szurkoltam, örülök is hogy ő nyert, viszont nem biztos hogy jól fog elsülni. Tény rosszabb nem lesz mint a Rozmár idején, de ismét visszahozni azokat a sikereket nagyon nem lesz egyszerű, ha lehetséges egyáltalán, mégis csak olyan zsenik voltak abban a korszakban mint Puyol, Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta.. Sokszor a legrosszabb egy hatalmas kudarc után ragaszkodni a múlthoz. A Messi utáni korszakot megkell alapozni egy Haaland-Mbappe duóval hogy még Messivel a sorban harcban lehessen a csapat a BL-ért.Meglátjuk milyen lesz az idény vége de reméljük lesz annyira bölcs, hogy hagyja Koemant kifutni, és nem erőlteti Xavit már jövőre. Addig foglakozzon azzal, hogy pénzügyileg próbálja rendbe tenni a dolgokat amennyire lehet. Van annyi fiatal a látókörben, akikre lehet építeni, nem kell eszetlenül költekezni.
Hope
dande
FLZOLI
YoungZeeZee
Willie Parker
Nem örülök, hogy megint egy ilyen törtető, egoista, de ügyesen lavírozó és jó manager ember került megint Törpfalva elérére.... Hátha ez Perezt is felpiszkálja és odapörköl nyáron egy MBappe-Halaand csoamggal 😊
FLZOLI
Hope
Szeretné megérni még az új stadion átadását, hogy egy polcon legyen a neve Bernabéu-val és utána valószínűleg nyugdíjba megy. Sok rosszat lehet mondani az öregre, de hogy ne élt halt volna a csapatért azt tuti nem. Ebben rohadtul különbözik a Laporta, Nasser Al-Khelaifi, Al Mubarak féle egoista pojácáktól, akik főleg farokméregetésre és politikai ambícióik támogatására űzik az ipart, hosszasan fürdőzve a dicsfényben.
FLZOLI
Én se vagyok biztos benne hogy a múlthoz való ragaszkodás volt e a legjobb döntés de töketlen elnökkel még senki se volt sikeres és Laporta nem az. Garancia nincs a sikerre. Majd meglátjuk, ami biztos rosszabb nem lesz a csapat.
több mint 5 éve
Áh ez a Perez már rég nem az aki volt, mióta meghalt a felesége. A legszűkebb tanácsadói viszik ott már a boltot. (Meg is látszik milyen hulladékokat sikerült igazolni mostanában...). Covidos is volt korábban, fizikailag is leépült már sajnos, főleg a kora miatt.Egy Perez ellen hasonló ember kell mint Laporta, aki kiáll a csapatért és szembe megy az ellenfeleivel.Elit szarházi ő is, tuti van kész terve már az egészre.Laportának olyan arab világbeli banki kapcsolatai vannak, hogy nem csodálkoznék azon, ha pillanatok alatt eltűnne az adósság és dőlne a lóvé.De mar most is mimuszban a barca nem?Egy szeparatista pojaca az ember, szerintem nincs az az isten, hogy másfél évig csendbe dolgozzon a háttérben. Első körben gondolom Messi elé tol egy végtelen idejű és összegű szerződést. És itt kb ki is nyirja a csapatot mind pénzügyileg mind osszjatek szempontbólAhogy várható volt ismét Laporta a Barca elnöke. Teljesen egyértelmű volt hogy ő fog nyerni. A szurkolók elkeseredettek és sikert akarnak, ki más nyerhetett volna mint aki már egyszer a mennybe repítette a klubbot. Én is neki szurkoltam, örülök is hogy ő nyert, viszont nem biztos hogy jól fog elsülni. Tény rosszabb nem lesz mint a Rozmár idején, de ismét visszahozni azokat a sikereket nagyon nem lesz egyszerű, ha lehetséges egyáltalán, mégis csak olyan zsenik voltak abban a korszakban mint Puyol, Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta.. Sokszor a legrosszabb egy hatalmas kudarc után ragaszkodni a múlthoz. A Messi utáni korszakot megkell alapozni egy Haaland-Mbappe duóval hogy még Messivel a sorban harcban lehessen a csapat a BL-ért.Meglátjuk milyen lesz az idény vége de reméljük lesz annyira bölcs, hogy hagyja Koemant kifutni, és nem erőlteti Xavit már jövőre. Addig foglakozzon azzal, hogy pénzügyileg próbálja rendbe tenni a dolgokat amennyire lehet. Van annyi fiatal a látókörben, akikre lehet építeni, nem kell eszetlenül költekezni.
Hope
dande
FLZOLI
YoungZeeZee
Willie Parker
Nem örülök, hogy megint egy ilyen törtető, egoista, de ügyesen lavírozó és jó manager ember került megint Törpfalva elérére.... Hátha ez Perezt is felpiszkálja és odapörköl nyáron egy MBappe-Halaand csoamggal 😊
FLZOLI
Hope
Szeretné megérni még az új stadion átadását, hogy egy polcon legyen a neve Bernabéu-val és utána valószínűleg nyugdíjba megy. Sok rosszat lehet mondani az öregre, de hogy ne élt halt volna a csapatért azt tuti nem. Ebben rohadtul különbözik a Laporta, Nasser Al-Khelaifi, Al Mubarak féle egoista pojácáktól, akik főleg farokméregetésre és politikai ambícióik támogatására űzik az ipart, hosszasan fürdőzve a dicsfényben.
több mint 5 éve
Egy Perez ellen hasonló ember kell mint Laporta, aki kiáll a csapatért és szembe megy az ellenfeleivel.Elit szarházi ő is, tuti van kész terve már az egészre.Laportának olyan arab világbeli banki kapcsolatai vannak, hogy nem csodálkoznék azon, ha pillanatok alatt eltűnne az adósság és dőlne a lóvé.De mar most is mimuszban a barca nem?Egy szeparatista pojaca az ember, szerintem nincs az az isten, hogy másfél évig csendbe dolgozzon a háttérben. Első körben gondolom Messi elé tol egy végtelen idejű és összegű szerződést. És itt kb ki is nyirja a csapatot mind pénzügyileg mind osszjatek szempontbólAhogy várható volt ismét Laporta a Barca elnöke. Teljesen egyértelmű volt hogy ő fog nyerni. A szurkolók elkeseredettek és sikert akarnak, ki más nyerhetett volna mint aki már egyszer a mennybe repítette a klubbot. Én is neki szurkoltam, örülök is hogy ő nyert, viszont nem biztos hogy jól fog elsülni. Tény rosszabb nem lesz mint a Rozmár idején, de ismét visszahozni azokat a sikereket nagyon nem lesz egyszerű, ha lehetséges egyáltalán, mégis csak olyan zsenik voltak abban a korszakban mint Puyol, Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta.. Sokszor a legrosszabb egy hatalmas kudarc után ragaszkodni a múlthoz. A Messi utáni korszakot megkell alapozni egy Haaland-Mbappe duóval hogy még Messivel a sorban harcban lehessen a csapat a BL-ért.Meglátjuk milyen lesz az idény vége de reméljük lesz annyira bölcs, hogy hagyja Koemant kifutni, és nem erőlteti Xavit már jövőre. Addig foglakozzon azzal, hogy pénzügyileg próbálja rendbe tenni a dolgokat amennyire lehet. Van annyi fiatal a látókörben, akikre lehet építeni, nem kell eszetlenül költekezni.
Hope
dande
FLZOLI
YoungZeeZee
Willie Parker
FLZOLI
több mint 5 éve
Más az, hogy néha van 1-2 sérült és más, hogy 18 féle belső védőal áll ki egy csapat.Nem értem mit próbálsz bizonyítani. Klopp top edző én is azt mondom és nem tudom tudna e a Pool most jobbat hozni a helyére, de Klopptól még nem láttam, hogy meg tudná újulni egy csapatnál amit csúcsra húzott.És ha igaz amit a végén állítassz az kinek a kvalitását igazolja..?Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
dande
FLZOLI
davemayer
Egyébként honnan tudod, hogy a csapat nagy része nem a rendszer és a felfogás miatt tűnik sokkal jobbnak mint ami igazából?
FLZOLI
Igazad lenne abban amit írtál ha egy teljes kerettel állt volna így bele a földbe a játékuk, de jelen esetben annyi a sérült és olyan kulcs posztokon ami fontos időben tette lehetetlenné az eredmény elérését, ezt el lehet ismerni ebben az esetben kifogásként. Nem sok PL csapat bírná ki ha a teljes védelme lesérül.
davemayer
Szerintem béna kifogás bármelyik top csapatnál a serulesekre fogni bármit is.
Ennyi erővel a Realt is lehetne mentegetni, hogy 42 sérülésuk volt idén és csak ezért hitvány a játék sokszor. Rahedli pénz, több 10 milliós emberek a padon, mi a francnak nagy keret a top csapatoknak ha ilyenkor ennyire osszeesnek.
Mentalis probléma van régóta a Pool-nál, teljesen leeresztettek a bomba 1,5 év után és egyikük se szokott hozzá, hogy konstans top szinten játszon. És akkor kell a legjobban kaparni ha körülötted mindenkinek rossz formája van. A talent nyilván megvan, fiatal a mag egy része, temetni nem kell a csapatot, de én nem értem miért nézitek ilyen nyugodtan ezt az egészet
FLZOLI
Védekezőközéppálya kb védőként játszik emiatt így nem ér fel a labda. Szélső védők nem mehetnek nagyon előre mert akkor meg hátul gebasz van mert nincs összeszokva az egész rendszerben.
Emellett igen elfáradt az egész keret ez látszik, nyilván Kloppnak is komoly szerepe van ebben, de egy normális szurkoló főleg BL és a hőn áhított bajnoki cím után letudja szarni.
Kloppnak amúgy nagyon megújulnia sem kell, csupán visszaépíteni az embereket.
több mint 5 éve
A Liverpool golt sem szerez, ez pedig aligha a vedelem hibaja. Ebben Klopp nem mutogathat a serulesekre. Egyszeruen kifacsarta az elozo idenyben a keretet.ugye Hendo és Fabinho kiesése azzal jár hogy a középpálya stabilitása oda, valamint mivel nincs értelmes CB páros így TAA-Andy nem tud olyan "bátran" felmenni támadni
Stez
valamint a rotációba szánt Jota is most tér vissza
szóval, de foghatja a sérülésekre
ettől függetlenül tény hogy teljesen rottyon a keret
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ismét igazad lenne, ha egy-két játékost kellett volna csak pótolni, vagy ha csapatrészekre nézve elosztva tórténnek a sérülések. Nagy keret ok, de te sem gondolod komolyan hogy erre az esetre tartani kellene 4 ugyanolyan szintű védőt mert hátha kidől a teljes védelem? Mondom, nincs csapat amelyik ezt kibírná, mind1 ki irányítja, idehozhatnám példának a KC OL-t is ami a SBjukba került.Nem értem mit próbálsz bizonyítani. Klopp top edző én is azt mondom és nem tudom tudna e a Pool most jobbat hozni a helyére, de Klopptól még nem láttam, hogy meg tudná újulni egy csapatnál amit csúcsra húzott.És ha igaz amit a végén állítassz az kinek a kvalitását igazolja..?Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
dande
FLZOLI
davemayer
Egyébként honnan tudod, hogy a csapat nagy része nem a rendszer és a felfogás miatt tűnik sokkal jobbnak mint ami igazából?
FLZOLI
Igazad lenne abban amit írtál ha egy teljes kerettel állt volna így bele a földbe a játékuk, de jelen esetben annyi a sérült és olyan kulcs posztokon ami fontos időben tette lehetetlenné az eredmény elérését, ezt el lehet ismerni ebben az esetben kifogásként. Nem sok PL csapat bírná ki ha a teljes védelme lesérül.
davemayer
Ennyi erővel a Realt is lehetne mentegetni, hogy 42 sérülésuk volt idén és csak ezért hitvány a játék sokszor. Rahedli pénz, több 10 milliós emberek a padon, mi a francnak nagy keret a top csapatoknak ha ilyenkor ennyire osszeesnek.
Mentalis probléma van régóta a Pool-nál, teljesen leeresztettek a bomba 1,5 év után és egyikük se szokott hozzá, hogy konstans top szinten játszon. És akkor kell a legjobban kaparni ha körülötted mindenkinek rossz formája van. A talent nyilván megvan, fiatal a mag egy része, temetni nem kell a csapatot, de én nem értem miért nézitek ilyen nyugodtan ezt az egészet
FLZOLI
Volt mentális probléma a poolnál, ebben egyetértünk, van Dijk a sérülése előtt sem játszott olyan jól mint szokott - más kérdés hogy emberileg tök normális hogy azt a szintet nem tudta végig tartani. Kloppnak esélye sem volt őket tűzbe hozni, ez a baj, lehet ha nincs a sérüléshullám tavaszra már újra haraptak volna, így viszont fejben elengedték ami nálam érthető. Nem nyerhetsz mindig ugyanis...
Ja és MU szurkolóként igen nyugodtan tudom nézni a történéseket... 🤣
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ne is, mert jobban nyernék most EL-t, mint BL-t. Persze ez az én fétisem valszeg. 😀Talán 2. szezonjában (első teljes) ugye EL-es volt a csapat és a döntőben kapott ki a Sevillától Klopp. Úgy, hogy abban az évben verte ki a csapat a MU-t, a Dortmundot és a Villareált. Ha nem lett volna fontos neki a sorozat akkor bármelyik ellen kieshetett volna a csapat egy rossz szót sem szólhattak volna.Most nem azért, de Solskjaer, Mourinho, Guardiola sokkal jobb körülmények között állt fejre már nem egyszer és nem is olyan régen az aktuális csapatával. Aztán lásd, varázsütésre elkezdett működni mind a MU, mind a Tottenham, mind a City.Nem értem mit próbálsz bizonyítani. Klopp top edző én is azt mondom és nem tudom tudna e a Pool most jobbat hozni a helyére, de Klopptól még nem láttam, hogy meg tudná újulni egy csapatnál amit csúcsra húzott.És ha igaz amit a végén állítassz az kinek a kvalitását igazolja..?Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
dande
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
Én is úgy gondolom, hogy Klopp rendszerében benne van, hogy kifasírtozza a sztárjait, így volt már Mainzban és Dortmundban is (sokan szinte menekültek is előle ezért), de ilyen szintű sérüléshullám csak az Arsenalnal szokott lenni, mint amivel most szembenézett.
Kicsit pofozgatják a keretet, felépülnek a kulcsemberek, aztán meglátjuk, hogy vissza tud-e térni a Pool arra a szintre, hogy bajnokesélyes legyen. Ha hosszabb ideig tart, akkor majd elgondolkodnak, de ilyen managert kb once in a decade lehet találni.
A Premier League pedig erről szól: kicsit visszaesel és irány a középmezőny, mert annyira sűrű a létszám és a jelentkező a TOP6-ra. A Real és a Barca kínlódik, de sima 2-3 így is, a Juve is szenved rendesen, de ott is megvan a dobogó, a Pool-nak meg még az EL helye is veszélyben van. Jürgen sztem nem is akarja, és ha nem reális a dobogó, inkább lesz 9-ik, minthogy Európa Ligázzon.
Willie Parker
A Dortmund ellen (már már megszokott) idegörlő fordítás a Barca meccs után az elmúlt 5 év legnagyobb érzelmi katarzisa volt. Még Lovren meg Sakho fejeseivel 1-3-ról 4-3 és továbbjutás. 😀
Na mindegy szóval szerintem ha EL lesz (márpedig a realitás maximum ez most már sajnos) akkor nem fog csak azért az utolsó 2-3 fordulóban kikapni, hogy inkább ne induljunk sehol.
alatriste
több mint 5 éve
Talán 2. szezonjában (első teljes) ugye EL-es volt a csapat és a döntőben kapott ki a Sevillától Klopp. Úgy, hogy abban az évben verte ki a csapat a MU-t, a Dortmundot és a Villareált. Ha nem lett volna fontos neki a sorozat akkor bármelyik ellen kieshetett volna a csapat egy rossz szót sem szólhattak volna.Most nem azért, de Solskjaer, Mourinho, Guardiola sokkal jobb körülmények között állt fejre már nem egyszer és nem is olyan régen az aktuális csapatával. Aztán lásd, varázsütésre elkezdett működni mind a MU, mind a Tottenham, mind a City.Nem értem mit próbálsz bizonyítani. Klopp top edző én is azt mondom és nem tudom tudna e a Pool most jobbat hozni a helyére, de Klopptól még nem láttam, hogy meg tudná újulni egy csapatnál amit csúcsra húzott.És ha igaz amit a végén állítassz az kinek a kvalitását igazolja..?Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
dande
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
Én is úgy gondolom, hogy Klopp rendszerében benne van, hogy kifasírtozza a sztárjait, így volt már Mainzban és Dortmundban is (sokan szinte menekültek is előle ezért), de ilyen szintű sérüléshullám csak az Arsenalnal szokott lenni, mint amivel most szembenézett.
Kicsit pofozgatják a keretet, felépülnek a kulcsemberek, aztán meglátjuk, hogy vissza tud-e térni a Pool arra a szintre, hogy bajnokesélyes legyen. Ha hosszabb ideig tart, akkor majd elgondolkodnak, de ilyen managert kb once in a decade lehet találni.
A Premier League pedig erről szól: kicsit visszaesel és irány a középmezőny, mert annyira sűrű a létszám és a jelentkező a TOP6-ra. A Real és a Barca kínlódik, de sima 2-3 így is, a Juve is szenved rendesen, de ott is megvan a dobogó, a Pool-nak meg még az EL helye is veszélyben van. Jürgen sztem nem is akarja, és ha nem reális a dobogó, inkább lesz 9-ik, minthogy Európa Ligázzon.
Willie Parker
A Dortmund ellen (már már megszokott) idegörlő fordítás a Barca meccs után az elmúlt 5 év legnagyobb érzelmi katarzisa volt. Még Lovren meg Sakho fejeseivel 1-3-ról 4-3 és továbbjutás. 😀
Na mindegy szóval szerintem ha EL lesz (márpedig a realitás maximum ez most már sajnos) akkor nem fog csak azért az utolsó 2-3 fordulóban kikapni, hogy inkább ne induljunk sehol.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Elit szarházi ő is, tuti van kész terve már az egészre.Laportának olyan arab világbeli banki kapcsolatai vannak, hogy nem csodálkoznék azon, ha pillanatok alatt eltűnne az adósság és dőlne a lóvé.De mar most is mimuszban a barca nem?Egy szeparatista pojaca az ember, szerintem nincs az az isten, hogy másfél évig csendbe dolgozzon a háttérben. Első körben gondolom Messi elé tol egy végtelen idejű és összegű szerződést. És itt kb ki is nyirja a csapatot mind pénzügyileg mind osszjatek szempontbólAhogy várható volt ismét Laporta a Barca elnöke. Teljesen egyértelmű volt hogy ő fog nyerni. A szurkolók elkeseredettek és sikert akarnak, ki más nyerhetett volna mint aki már egyszer a mennybe repítette a klubbot. Én is neki szurkoltam, örülök is hogy ő nyert, viszont nem biztos hogy jól fog elsülni. Tény rosszabb nem lesz mint a Rozmár idején, de ismét visszahozni azokat a sikereket nagyon nem lesz egyszerű, ha lehetséges egyáltalán, mégis csak olyan zsenik voltak abban a korszakban mint Puyol, Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta.. Sokszor a legrosszabb egy hatalmas kudarc után ragaszkodni a múlthoz. A Messi utáni korszakot megkell alapozni egy Haaland-Mbappe duóval hogy még Messivel a sorban harcban lehessen a csapat a BL-ért.Meglátjuk milyen lesz az idény vége de reméljük lesz annyira bölcs, hogy hagyja Koemant kifutni, és nem erőlteti Xavit már jövőre. Addig foglakozzon azzal, hogy pénzügyileg próbálja rendbe tenni a dolgokat amennyire lehet. Van annyi fiatal a látókörben, akikre lehet építeni, nem kell eszetlenül költekezni.
Hope
dande
FLZOLI
YoungZeeZee
Willie Parker
több mint 5 éve
A Liverpool golt sem szerez, ez pedig aligha a vedelem hibaja. Ebben Klopp nem mutogathat a serulesekre. Egyszeruen kifacsarta az elozo idenyben a keretet.És ha igaz amit a végén állítassz az kinek a kvalitását igazolja..?Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
dande
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
davemayer
több mint 5 éve
Laportának olyan arab világbeli banki kapcsolatai vannak, hogy nem csodálkoznék azon, ha pillanatok alatt eltűnne az adósság és dőlne a lóvé.De mar most is mimuszban a barca nem?Egy szeparatista pojaca az ember, szerintem nincs az az isten, hogy másfél évig csendbe dolgozzon a háttérben. Első körben gondolom Messi elé tol egy végtelen idejű és összegű szerződést. És itt kb ki is nyirja a csapatot mind pénzügyileg mind osszjatek szempontbólAhogy várható volt ismét Laporta a Barca elnöke. Teljesen egyértelmű volt hogy ő fog nyerni. A szurkolók elkeseredettek és sikert akarnak, ki más nyerhetett volna mint aki már egyszer a mennybe repítette a klubbot. Én is neki szurkoltam, örülök is hogy ő nyert, viszont nem biztos hogy jól fog elsülni. Tény rosszabb nem lesz mint a Rozmár idején, de ismét visszahozni azokat a sikereket nagyon nem lesz egyszerű, ha lehetséges egyáltalán, mégis csak olyan zsenik voltak abban a korszakban mint Puyol, Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta.. Sokszor a legrosszabb egy hatalmas kudarc után ragaszkodni a múlthoz. A Messi utáni korszakot megkell alapozni egy Haaland-Mbappe duóval hogy még Messivel a sorban harcban lehessen a csapat a BL-ért.Meglátjuk milyen lesz az idény vége de reméljük lesz annyira bölcs, hogy hagyja Koemant kifutni, és nem erőlteti Xavit már jövőre. Addig foglakozzon azzal, hogy pénzügyileg próbálja rendbe tenni a dolgokat amennyire lehet. Van annyi fiatal a látókörben, akikre lehet építeni, nem kell eszetlenül költekezni.
Hope
dande
FLZOLI
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Most nem azért, de Solskjaer, Mourinho, Guardiola sokkal jobb körülmények között állt fejre már nem egyszer és nem is olyan régen az aktuális csapatával. Aztán lásd, varázsütésre elkezdett működni mind a MU, mind a Tottenham, mind a City.Nem értem mit próbálsz bizonyítani. Klopp top edző én is azt mondom és nem tudom tudna e a Pool most jobbat hozni a helyére, de Klopptól még nem láttam, hogy meg tudná újulni egy csapatnál amit csúcsra húzott.És ha igaz amit a végén állítassz az kinek a kvalitását igazolja..?Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
dande
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
De mar most is mimuszban a barca nem?Egy szeparatista pojaca az ember, szerintem nincs az az isten, hogy másfél évig csendbe dolgozzon a háttérben. Első körben gondolom Messi elé tol egy végtelen idejű és összegű szerződést. És itt kb ki is nyirja a csapatot mind pénzügyileg mind osszjatek szempontbólAhogy várható volt ismét Laporta a Barca elnöke. Teljesen egyértelmű volt hogy ő fog nyerni. A szurkolók elkeseredettek és sikert akarnak, ki más nyerhetett volna mint aki már egyszer a mennybe repítette a klubbot. Én is neki szurkoltam, örülök is hogy ő nyert, viszont nem biztos hogy jól fog elsülni. Tény rosszabb nem lesz mint a Rozmár idején, de ismét visszahozni azokat a sikereket nagyon nem lesz egyszerű, ha lehetséges egyáltalán, mégis csak olyan zsenik voltak abban a korszakban mint Puyol, Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta.. Sokszor a legrosszabb egy hatalmas kudarc után ragaszkodni a múlthoz. A Messi utáni korszakot megkell alapozni egy Haaland-Mbappe duóval hogy még Messivel a sorban harcban lehessen a csapat a BL-ért.Meglátjuk milyen lesz az idény vége de reméljük lesz annyira bölcs, hogy hagyja Koemant kifutni, és nem erőlteti Xavit már jövőre. Addig foglakozzon azzal, hogy pénzügyileg próbálja rendbe tenni a dolgokat amennyire lehet. Van annyi fiatal a látókörben, akikre lehet építeni, nem kell eszetlenül költekezni.
Hope
dande
FLZOLI
több mint 5 éve
Annyira nyugodtan nem, de aki 30 év után bajnokságot nyert a klubnak, az megérdemli részemről, hogy egy vacak évet, amikor igazából minden körülmény ellenük van, elnézzek neki. Ha neadjisten jövőre is beleállna a földbe úgy hogy felépül van Dijk is, na akkor elgondolkoznék azon hogy váltani kellene. Ha lenne jobb opció nála.Nem értem mit próbálsz bizonyítani. Klopp top edző én is azt mondom és nem tudom tudna e a Pool most jobbat hozni a helyére, de Klopptól még nem láttam, hogy meg tudná újulni egy csapatnál amit csúcsra húzott.És ha igaz amit a végén állítassz az kinek a kvalitását igazolja..?Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
dande
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nem értem mit próbálsz bizonyítani. Klopp top edző én is azt mondom és nem tudom tudna e a Pool most jobbat hozni a helyére, de Klopptól még nem láttam, hogy meg tudná újulni egy csapatnál amit csúcsra húzott.És ha igaz amit a végén állítassz az kinek a kvalitását igazolja..?Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
dande
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
davemayer
több mint 5 éve
És ha igaz amit a végén állítassz az kinek a kvalitását igazolja..?Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
dande
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Egy szeparatista pojaca az ember, szerintem nincs az az isten, hogy másfél évig csendbe dolgozzon a háttérben. Első körben gondolom Messi elé tol egy végtelen idejű és összegű szerződést. És itt kb ki is nyirja a csapatot mind pénzügyileg mind osszjatek szempontbólAhogy várható volt ismét Laporta a Barca elnöke. Teljesen egyértelmű volt hogy ő fog nyerni. A szurkolók elkeseredettek és sikert akarnak, ki más nyerhetett volna mint aki már egyszer a mennybe repítette a klubbot. Én is neki szurkoltam, örülök is hogy ő nyert, viszont nem biztos hogy jól fog elsülni. Tény rosszabb nem lesz mint a Rozmár idején, de ismét visszahozni azokat a sikereket nagyon nem lesz egyszerű, ha lehetséges egyáltalán, mégis csak olyan zsenik voltak abban a korszakban mint Puyol, Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta.. Sokszor a legrosszabb egy hatalmas kudarc után ragaszkodni a múlthoz. A Messi utáni korszakot megkell alapozni egy Haaland-Mbappe duóval hogy még Messivel a sorban harcban lehessen a csapat a BL-ért.Meglátjuk milyen lesz az idény vége de reméljük lesz annyira bölcs, hogy hagyja Koemant kifutni, és nem erőlteti Xavit már jövőre. Addig foglakozzon azzal, hogy pénzügyileg próbálja rendbe tenni a dolgokat amennyire lehet. Van annyi fiatal a látókörben, akikre lehet építeni, nem kell eszetlenül költekezni.
Hope
dande