Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 386 — Cowboys fan
"Te haver, szalaggyá' má' át a hazai öltözőbe, 'szkérdezd meg, hogy van egy ilyen lehetőség, 6,5 over, kellene hozzá még három gól"
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
„Az üzlet az üzlet...
ozibozi
Ha publicisztikát kopizol, akkor igazán betehetnéd a forrást.
Bár ha hírt, akkoris.
Sobri Jóska
A webcímet plusz még a “...”
elegendőnek találtam.
Nem kívántam más tollakkal ékeskedni.
ozibozi
De nincs webcím, nincs link.
Egy zenés youtube videó van csak.
Egy link, meg a "..." bőven elegendő, persze.
De nincs.
Így fingom nincs ki és hol írta az eredetit.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 052
„Az üzlet az üzlet...
ozibozi
Bár ha hírt, akkoris.
Sobri Jóska
A webcímet plusz még a “...”
elegendőnek találtam.
Nem kívántam más tollakkal ékeskedni.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Dzsudzsák első gólja a Debrecenben (mióta visszajött)?
Löfli
Héjjj, már az Nb2-ben is van 1 gólja

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 600 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Dzsudzsák első gólja a Debrecenben (mióta visszajött)?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
„Az üzlet az üzlet...
ozibozi
Bár ha hírt, akkoris.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 052
„Az üzlet az üzlet, itt barátságnak helye nincs” - mondja a Loki-sportigazgató Tőzsér Dániel, aki alig néhány hete nevezte ki jó barátját, Huszti Szabolcsot a debreceni focicsapat élére. Huszti az utóbbi évtizedek egyik legjobb, legsikeresebb magyar játékosa volt, de edzőként egyelőre mindössze C-licensszel rendelkezik, így csupán azért dirigálhat a kispadról vezetőedzőként, mert az MLSZ erre - a járványhelyzetre való tekintettel(!!!) - külön engedélyt adott neki.

Az üzlet persze ettől függetlenül üzlet, Husztiból pedig az előélete alapján simán lehet akár az elkövetkezendő évek egyik legjobb magyar edzője is. Dárdai Pál kapcsán láttuk már, hogy nem a papír teszi a mestert, így Tőzsér szavaiban sem az az igazán megütközést keltő, hogy történetesen nem pusztán barátként, hanem szakmailag is megbízik az új edzőben. Az üzlet szó itt az, ami teljesen értelmezhetetlenné teszi a megnyilatkozást.

A Lokit a tavalyi kiesés után vette magához az önkormányzat Szima Gábor korábbi tulajdonostól. Azaz csak vette volna, mert a bejelentést követően akkora vita indult a városban a kérdésről, hogy Papp László polgármester jobbnak látta, ha kihátrál az "üzletből". Ekkor jelent meg a színen a kifinomult pénzügyi-gazdasági szimatáról messze földön híres Kósa Lajos, aki bejelentette, hogy a Lokit egyesületi tulajdonba kell venni, és a Bayern, a Barcelona, vagy éppen a Fradi mintájára működtetni tovább.

Ennek érdekében augusztusban magánemberek egy csoportja meg is alakította a DVSC Egyesület. Az Egyesület alapítóinak névsora nem volt nyilvános, a város polgárai és az érdeklődő nagyközönség mindössze az alapító buliról készült kisfilmet ismerhette meg. [1] Ezt követően ráadásul egészen decemberig kellett várni, hogy a klub bejelentse: az egyesület megszerezte a Loki mögött álló Zrt. többségi tulajdonjogát Szimától. Az adásvételt az önkormányzat cirka 40 millió forinttal támogatta.

Ezzel az aktussal kialakult a klub jelenlegi tulajdonosi struktúrája: a részvények 60%-a került az újonnan alapított egyesülethez (nem tudni, ezért összesen mennyit kellett fizetniük, csak azt, hogy az önkormányzat adott nekik segítségképpen 40 milliót), és hozzávetőlegesen 25% maradt az önkormányzatnál. De csak hozzávetőlegesen, mert a város vezetése 0,5%-nyi tulajdonrészt eladott a _saját_(!!!) vagyonkezelőjének. Hogy miért? Mert, ha a város tulajdonosi hányada egy vállalkozásban nem éri el a 25%-ot, akkor az adott cég ügyeit nem kell kötelezően a közgyűlés elé terjeszteni. Nos, a város részesedése a Lokit működtető gazdasági társaságban jelenleg 24,83%.

Félve kérdezem: milyen üzlet az olyan, amelyben a cél ugyan a felszínen a "társadalmiasítás", de épp a társadalom, azaz a város polgárai által saját képviseletükkel megbízott közgyűlési tagok nem láthatnak bele abba, mi zajlik a cégben? És milyen társadalmi tulajdon az, amelyben szándékosan szűkítik az átláthatóságot? Miért nem lehet tudni, kik a tagjai a többségi tulajdonos egyesületnek? Egyáltalán, hogyan láthat bele egy átlagos debreceni szavazó a focicsapat működésébe, hogyan érezheti magát valódi tulajdonosnak? Mitől közösségi ez a tulajdon jelenleg? S végül, de nem utolsósorban: hol van ebben az üzlet, a profit, a megtérülés?

Attól tartok, ezek az igazán fontos kérdések, nem Huszti C-licensze.”

[1]  bit.ly/3t7TTvD

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 858 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 386 — Cowboys fan
"Juventusbam jut tovább," ügyes kommentátor
Negritis
Össze vissza beszélt egész meccsen...

Remélem a következő körben kapnak egy 10-st bárki lesz az ellenfél.....
dande
Ez lenne számukra az Úr büntetése? 😊
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ma várjuk a csodát 😛
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
Ez a Dortmund - Sevilla eset mi volt? 😀

Haalandot lerántják a játék megy tovább
1p-re rá Haaland gólt rúg akcióból
Örül a Dortmund!
VAR visszanézi még a lerántást és 11-est ad. Gól törölve, büntető
Haaland odaáll és kihagyja.
Örül a Sevilla!
Megy az ellenakció majd kimegy a labda.
VAR megint szól, Bono nem állt a vonalon a 11-es védésénél. Újrarúgatják
Haaland ismét odaáll és be is rúgja

Labdarúgás, menj haza részeg vagy!
alatriste
96.perces Sevilla gól miatt meg bukom a mixet...na ezt a VARt még tanulni kell.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 271 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Örül a Dortmund!
Örül a Sevilla!

alatriste
Bohózat ez így.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 862 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Örül a Dortmund!
Örül a Sevilla!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kik ezek az emberek a Juveban? Roni mellett nincs pénz igazolni ?
Toca
??????? Rendben van a keret épp Ronci halványabb mellettük nézni kellene Juve meccset akkor nem kérdeznél hülyeséget....

Francba....
dande
Jól van csak kérdeztem.
Kulusevszki meg az amerikai gyerek azt se tudom ki.
Morata meg hogy bármilyen BLre igyekvő csapatban 90 perces ember legyen meglepő. Persze lehet itt kurva jó.
Toca
Morata csak a Juvéba jó 😛 de ott nagyon 😊 . Sajnos pont ma nem jött össze... ha az elején befejeli... A másik kettő meg tehetséges fiatalok, jók lehetnek később.
dande
Ha ilyen fasza a keret akkor lehet edzőt kene cserélni.
Toca
Az tény, hogy nem úgy tűnik, hogy Pirlóra jó a kabát. De szerintem ha a kupa meglesz és a bajnokságban is az ezüst, akkor vele türelmesebbek lesznek, mint Sarrival. Lehet kap még egy évet. A mutatott játék egyébként vele szórakoztatóbb, csak most vannak erōsebb milánói csapatok, így necces a bajnokság is.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 324 — Vikings fan
Toca
??????? Rendben van a keret épp Ronci halványabb mellettük nézni kellene Juve meccset akkor nem kérdeznél hülyeséget....

Francba....
dande
Jól van csak kérdeztem.
Morata meg hogy bármilyen BLre igyekvő csapatban 90 perces ember legyen meglepő. Persze lehet itt kurva jó.
Toca
Morata csak a Juvéba jó 😛 de ott nagyon 😊 . Sajnos pont ma nem jött össze... ha az elején befejeli... A másik kettő meg tehetséges fiatalok, jók lehetnek később.
dande
Ha ilyen fasza a keret akkor lehet edzőt kene cserélni.
több mint 5 éve
Toca

Francba....
dande
Jól van csak kérdeztem.
Toca
több mint 5 éve
Toca

Francba....
dande
Jól van csak kérdeztem.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 156 — je suis poloska
azért pepe 38 évesen is nagy tanár 😀
Pirlo nagy szakember emberelőnyben 😀, bajnokság is elúszik lassan, gondolom nem sokáig fogja még ott rontani a levegőt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Negritis
Össze vissza beszélt egész meccsen...

Remélem a következő körben kapnak egy 10-st bárki lesz az ellenfél.....
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Toca
??????? Rendben van a keret épp Ronci halványabb mellettük nézni kellene Juve meccset akkor nem kérdeznél hülyeséget.... Bocs felhúztam magam 😉

Francba....

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Nah lesz meg 1?

több mint 5 éve
Ennyi mákostésztát ennek a nyomorék portónak mindig rühelltem őket bezzeg Ronaldo felvágását nem fújta be a nyomorék a 16s előtt... ezt a szànalmat meg igen....

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Csak le kellett írnom.
Roni végre ismét benne van egy szabadrúgás golban.