Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Liverpool is nyom egy Eaglest? Szerintem még nem kellene.
dande
Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
FLZOLI
Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.
davemayer
Csak azt nem veszed figyelembe, hogy ezek már teljesen más idők, egyszerűen nincsenek évtizedekig emberek a padon pláne az elcsapatoknal nem. Csinálhatunk úgy, mintha ez új dolog lenne Kloppnál, de a Dortmunddal pont így állt bele a földbe és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk egy 8.hely után nem gondolkozik el nyáron mondjuk a német szövetségi kapitány poszton ha felajanljak neki. Esetleg a Bayern padja ha kiturja az arab Flicket.

Egyébként honnan tudod, hogy a csapat nagy része nem a rendszer és a felfogás miatt tűnik sokkal jobbnak mint ami igazából?

több mint 5 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
Ahogy várható volt ismét Laporta a Barca elnöke. Teljesen egyértelmű volt hogy ő fog nyerni. A szurkolók elkeseredettek és sikert akarnak, ki más nyerhetett volna mint aki már egyszer a mennybe repítette a klubbot. Én is neki szurkoltam, örülök is hogy ő nyert, viszont nem biztos hogy jól fog elsülni. Tény rosszabb nem lesz mint a Rozmár idején, de ismét visszahozni azokat a sikereket nagyon nem lesz egyszerű, ha lehetséges egyáltalán, mégis csak olyan zsenik voltak abban a korszakban mint Puyol, Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta.. Sokszor a legrosszabb egy hatalmas kudarc után ragaszkodni a múlthoz. A Messi utáni korszakot megkell alapozni egy Haaland-Mbappe duóval hogy még Messivel a sorban harcban lehessen a csapat a BL-ért.
Hope
Meglátjuk milyen lesz az idény vége de reméljük lesz annyira bölcs, hogy hagyja Koemant kifutni, és nem erőlteti Xavit már jövőre. Addig foglakozzon azzal, hogy pénzügyileg próbálja rendbe tenni a dolgokat amennyire lehet. Van annyi fiatal a látókörben, akikre lehet építeni, nem kell eszetlenül költekezni.
dande
Koeman mellé hoznám Xavit kezdésnek legalább 1 évre.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 443 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy várható volt ismét Laporta a Barca elnöke. Teljesen egyértelmű volt hogy ő fog nyerni. A szurkolók elkeseredettek és sikert akarnak, ki más nyerhetett volna mint aki már egyszer a mennybe repítette a klubbot. Én is neki szurkoltam, örülök is hogy ő nyert, viszont nem biztos hogy jól fog elsülni. Tény rosszabb nem lesz mint a Rozmár idején, de ismét visszahozni azokat a sikereket nagyon nem lesz egyszerű, ha lehetséges egyáltalán, mégis csak olyan zsenik voltak abban a korszakban mint Puyol, Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta.. Sokszor a legrosszabb egy hatalmas kudarc után ragaszkodni a múlthoz. A Messi utáni korszakot megkell alapozni egy Haaland-Mbappe duóval hogy még Messivel a sorban harcban lehessen a csapat a BL-ért.
Hope
Meglátjuk milyen lesz az idény vége de reméljük lesz annyira bölcs, hogy hagyja Koemant kifutni, és nem erőlteti Xavit már jövőre. Addig foglakozzon azzal, hogy pénzügyileg próbálja rendbe tenni a dolgokat amennyire lehet. Van annyi fiatal a látókörben, akikre lehet építeni, nem kell eszetlenül költekezni.

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 386 — Cowboys fan
dande
Azért mondjuk a nemzetközi kupaindulas elbukasa eléggé megingatja Klopp helyét, kb törli a korábbi bl és pl gyozelmes szezont és jövőre egy prove it szezont kell nyomjon
FLZOLI
Na ezt a fajta gondolkodást egyszerűen nem tudom megérteni. Ez olyan mintha Fergusont alatt inogott volna a pad a Barthezes időkben, vicc. Klopp végre jól játszó ÉS eredményes csapatot csinált a poolból, ami erre az idényre elfogyott, de a csapat képességei nem változtak alapvetően. Ha jövőre mindenki felépül akkor ez újra egy erős csapat lesz. Azt mondani hogy ez felülírja azt a 30 éve látott sikert amit a PL jelentett egyszerűen nevetséges.
davemayer
Ráadásul meg ha nem is érkezne senki sem a nyáron, azért ha jövőre nincs haccíntér, akkor ötvennél több meccset nem kell játszani a szezonban (azt is csak ha végigmegyünk a mikiegérben meg a tusfürdőben), azért az hatalmas W.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
dande
FLZOLI

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
dande

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 968
Baromi jó ez a Son, Kane, Bale trió. Nem értem miért nem nyomta korábban Jose.

Végre nem a favágó kpt erőlteti és lám működik a támadójáték...
FLZOLI
És ennek ellenére nem értem az ilyen Fulham meccseket, hogy 1-0-nál miért kötelező mindenkinek a saját térfelén védekezni...
több mint 5 éve
Baromi jó ez a Son, Kane, Bale trió. Nem értem miért nem nyomta korábban Jose.

Végre nem a favágó kpt erőlteti és lám működik a támadójáték...

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 379 — beers & Packers
Hú de szarok voltunk, kb kapuralövésünk se volt. Schindler meg mindenki is elmehet a picsába.
warr_b
Azért ne felejtsd el, hogy a jó erőkből álló Szolnok volt az ellenfél!
(Istenkém...)
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 443 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pep nem akarta, hogy gyorsan eldőljön a PL ennyi 😀
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 269 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jött a dráma Manchesterben is.
Coolearie
Inkább egy meteor jött volna 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Jött a dráma Manchesterben is.
több mint 5 éve
Ott is van. Egy elegáns kiesés a PSG 😛 ellen aztán lehet a kupára meg a bajnoki címre hajtani 😊
több mint 5 éve
Szerencsére jön a dráma Madridban is, hajrá X 😛
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
jött a dráma Kispesten is
NB2
Ne is mondd. Ha 1 ponton fog múlni a Honvéd kiesése, nagyon morcos leszek erre a mai végjátékra. (Meg a Budafok ellenire.) Nem érdemeltünk W-t, de vereséget se.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 255 — nabege2@yahoo.com
jött a dráma Kispesten is
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 269 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hú de szarok voltunk, kb kapuralövésünk se volt. Schindler meg mindenki is elmehet a picsába.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
felkészül Steve G...
Stoki
Dehogy. 😊 Arrébb van az még szerencsére.
több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
felkészül Steve G...
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Realnak se adtak meg egy büntetőt... szar az élet
Heisman
Két napja a Valencia meccsen szinte ugyanilyenre adtak tizit...
Nincs két ugyanolyan eset mégsem.
kapitnono
Jó, de Gerard Moreno és Carlos Soler szerződésében benne van hogy minimum 10 büntetőgólt kell rúgniuk a szezonban, nekik akármi van befújják

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!
Heisman
Két napja a Valencia meccsen szinte ugyanilyenre adtak tizit...
Nincs két ugyanolyan eset mégsem.

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 386 — Cowboys fan
a nap összefoglalója: Keita a félpályánál kb azt csinálta, amit a védő az első félidőben a tizenhatoson belül Salah-val szemben.
Keita sárga lapot kapott, a védő semmit.

na ez a no comment.