Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Egyébként Kloppnak el kene engedni a PLt. Rapihentetni / formába hozni az embereit a BL-re.ezzel a védelemmel ha esetleg tújlutunk a Lipcsén, akkor a következő körben coki van. marad tehát a Wenger-kupa, hogy jövőre is legyen BL-pénz.
Védelembe pedig… na jó azért mindent én se tudok 😀😅
Toca
több mint 5 éve
Édes drága jó Istenem, ezzel a Dió-MTK-val nem hogy vallatni, gyilkolni lehetne..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
Egyébként Kloppnak el kene engedni a PLt. Rapihentetni / formába hozni az embereit a BL-re.Védelembe pedig… na jó azért mindent én se tudok 😀😅
több mint 5 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/03/05/kisvarda-revesz-attila-felesegek-nb-i/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Phillips nem véletlenül hiányzott tegnap. Ki nem találnátok, de sérült volt. Szerencsére csak kisebb.ez amúgy rekord kell h legyen, hogy ennyire rotáljátok a CB-ket, hogy már 19. féle pár lesz 😊
Az egészen komikus, hogy a túlterhelés miatt Kabak sem egészséges és vélhetően nem játszik vasránap.
Valahogy úgy tudom ezt elképzelni, mint a székfoglalót, csak a kórházban. 2-vel kevesebb hely van mint CB és mindig más kettő marad ki. Vasárnapra Davies és Phillips lesznek vélhetően bevethetőek és Fabinho, akit a stáb nagyon szeretne visszahelyzeni a kkp-ra. Látva az elmúlt hetek "sikereit" igazán nincs miért hátul tartani szóval miért ne. Az szinte biztos azonban, hogy a Fulham ellen 19. CB variációban fog pályára lépni a csapat ebben az idényben. <3
De messze még a szezon vége... 😕
alatriste
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Phillips nem véletlenül hiányzott tegnap. Ki nem találnátok, de sérült volt. Szerencsére csak kisebb.Az egészen komikus, hogy a túlterhelés miatt Kabak sem egészséges és vélhetően nem játszik vasránap.
Valahogy úgy tudom ezt elképzelni, mint a székfoglalót, csak a kórházban. 2-vel kevesebb hely van mint CB és mindig más kettő marad ki. Vasárnapra Davies és Phillips lesznek vélhetően bevethetőek és Fabinho, akit a stáb nagyon szeretne visszahelyzeni a kkp-ra. Látva az elmúlt hetek "sikereit" igazán nincs miért hátul tartani szóval miért ne. Az szinte biztos azonban, hogy a Fulham ellen 19. CB variációban fog pályára lépni a csapat ebben az idényben. <3
De messze még a szezon vége... 😕

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Kurva életbe a megpattanó...2-t kell rúgni, esélytelen, se Morales, se Roger nincs már pályanÉs mivel a tavalyi döntőt idénre tolták, 2 héten belül nyerhet 2 királykupát a Bilbao.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Pedig úgy vártam egy jó kis 11s párbajt 😕
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tuchel 11 tétmeccs alatt 2(!) kapott gól, egy ellenfél sem jutott 0.7 xG fölé, ez azért Silva nélkül nagyon durva stat. a bajnoki menetrend nem nehéz, májusban kell majd figyelni és a dobogó sztem fix, a BL-ben meg bármi lehet ilyen játékkal.imádom Lampardot, de én már korábban is elküldtem volna, örülök, hogy Tuchel jött helyette.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
index.hu/sport/2021/03/04/kondas-bogdanovics-dvsc-zuhanas-vesszofutas-tozser-/Itt valami komoly baj lehet, ha az origón minket dícsérnek, Zsuzsit meg a lokit meg ekézik... 😳🤣Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!
www.origo.hu/sport/futball/20210304-vasas-debrecen-nb-ii-masodosztaly-elemzes-sorsolas-feljutas-dzsudzsak-balazs-loki.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
warr_b
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Na én a lábamon már kihordtam 2 szívinfarktust... Villarreal ellen az előző körben mondjuk 121.perces góllal mentünk tovább, van idő 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Abszolút megérdemli a Chelsea a 3 pontot.vagy csak ezért a fasztarisznya Kovacicért megérdemelnék, hogy két perc alatt megfordítsuk, de nem fogjuk
alatriste
több mint 5 éve
Abszolút megérdemli a Chelsea a 3 pontot.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
nem tudom, de Fabinho szépet mozizottakkor vajon miért szemmel vertük?Mount jobb- vagy ballábas amúgy?jobb
slowmotion
Löfli
hát, ezt meg már nem tudom, most éppen melyik szabály alapján sikerült természetes tartásnak minősíteni, na majd a másik oldalon jól befújják. de akkor ott kell levonulni.
slowmotion
ezt a Kante kezezést meg én sem értem, hogy miért nem lett tizi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
akkor vajon miért szemmel vertük?Mount jobb- vagy ballábas amúgy?jobb
slowmotion
Löfli
hát, ezt meg már nem tudom, most éppen melyik szabály alapján sikerült természetes tartásnak minősíteni, na majd a másik oldalon jól befújják. de akkor ott kell levonulni.
több mint 5 éve
Mount jobb- vagy ballábas amúgy?jobb
slowmotion

Don't blink!
több mint 5 éve
Ez a mia a szezonban a 18. CB duo. <3 A támadójáték továbbra is 0, de legalább a védelem is valahol itt jár.
Én kezdem elengedni idén a top4-et.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Mount jobb- vagy ballábas amúgy?
több mint 5 éve
TehátMár a jövőre építkezünk.Én ugyanúgy szeretem évtizedek óta. Igaz, az utolsó játékos akiről biztosan tudom, hogy ott játszott Juhár Tomi volt. Azóta nem veszek el a napi aktualitásokban.
Ezt a vasast nagyon nehéz szeretni, egy igaz VASAS drukkernek meg főleg, de cserébe nem is igazán sikerül.
A VASAS ennél többet érdemel.
ozibozi
Hiába, aki Babócsyra, Sirinbekovra, Galaschekre meg Mbembára tombolt az őrületes százfős keménymagban, a többi háromszáz nézővel egyetemben annak minden Vasas egyaránt kedves.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mount mekkora isten! ja és ball don't lie

Don't blink!
több mint 5 éve
Átnyomom a PL meccsre félidőben és egyből gól 😀
több mint 5 éve
Robertson a meccs elején nem tud egy értelmeset rúgniMané meg most lukat rúg 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
a gyűrű az ujján átlógott = les 😀Most éppen nem vagyok a meccs előtt, mennyire volt les?hangyafasznyit 😀
slowmotion
Löfli
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Most éppen nem vagyok a meccs előtt, mennyire volt les?hangyafasznyit 😀
slowmotion

Don't blink!
több mint 5 éve
Most éppen nem vagyok a meccs előtt, mennyire volt les?