Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ràadásul nem is volt kint a labda így szabályos volt Pique gólja 😛Igazából a Sevilla annyira nem csinált semmit egész meccsen, hogy legalább a hosszabbítás valóban megérdemelt.Odabasz ez a Barca-Sevilla meccs....elképesztő unalmas focit tud játszani a Barca, de az a 10 perc amit egy meccsen fociznak, az megsüvegelendő....Rohadtul megérdemeltük, legalább a hosszabítást.. van igazság.. a Sevilla játékos gyakorlatilag magához ölelte a labdát, de minek is a VAR aztán visszakaptuk, hogy nem fújták be a szögletet, mert az simán kinn volt 😛
Klaci79
dande
Mondjuk most teljesen elkészültek szerintem, ráadásul jogos az a -1 ember is...de azért valaki jöhetne hátra, mert ez elég karcsú.
Klaci79
S itt is a 3. 😊
több mint 5 éve
Igazából a Sevilla annyira nem csinált semmit egész meccsen, hogy legalább a hosszabbítás valóban megérdemelt.Odabasz ez a Barca-Sevilla meccs....elképesztő unalmas focit tud játszani a Barca, de az a 10 perc amit egy meccsen fociznak, az megsüvegelendő....Rohadtul megérdemeltük, legalább a hosszabítást.. van igazság.. a Sevilla játékos gyakorlatilag magához ölelte a labdát, de minek is a VAR aztán visszakaptuk, hogy nem fújták be a szögletet, mert az simán kinn volt 😛
Klaci79
dande
Mondjuk most teljesen elkészültek szerintem, ráadásul jogos az a -1 ember is...de azért valaki jöhetne hátra, mert ez elég karcsú.
több mint 5 éve
Odabasz ez a Barca-Sevilla meccs....elképesztő unalmas focit tud játszani a Barca, de az a 10 perc amit egy meccsen fociznak, az megsüvegelendő....Rohadtul megérdemeltük, legalább a hosszabítást.. van igazság.. a Sevilla játékos gyakorlatilag magához ölelte a labdát, de minek is a VAR aztán visszakaptuk, hogy nem fújták be a szögletet, mert az simán kinn volt 😛
Klaci79
több mint 5 éve
Odabasz ez a Barca-Sevilla meccs....elképesztő unalmas focit tud játszani a Barca, de az a 10 perc amit egy meccsen fociznak, az megsüvegelendő....
több mint 5 éve
Jólvan, behúztuk a Budafok ellen, lassan a dobogót nézegethetjük inkább mar!😊Nagyon összerakta a védekezést a mester.
zavi27
Onovo baszott munkát végez középen.
több mint 5 éve
az a menkeszter előjoga 😊Az előző fordulóban a Debrecen ellen a 89. percben jött a győztes gól (az egyenlítő is csak a 86.-ban), most a Siófok ellen a 94.-ben. Legközelebb mi lesz? Lefújás után?Ne magadból indulj ki 🤣Látom, a topik próbálja elhallgatni a Vasas újabb diadalát, ami a tabella élére repítette a csapatot. Szép és taktikus győzelem volt, a 94. percben rúgott (jó, kissé lesgyanús) győztes góllal. A Siófoknak így esélye se volt egyenlíteni.sztem szimplán senkit se érdekel 😀
nagylaza
Negritis
Lényeg a győzelem, az más kérdés, hogy a játék minősíthetetlenül szar volt, a gól meg les 😁
Szegény konda meg, hát kár volt Eli bát kirugatni!
warr_b
nagylaza
több mint 5 éve
Legalább nem fullad unalomba a meccsek vége 🤗Az előző fordulóban a Debrecen ellen a 89. percben jött a győztes gól (az egyenlítő is csak a 86.-ban), most a Siófok ellen a 94.-ben. Legközelebb mi lesz? Lefújás után?Ne magadból indulj ki 🤣Látom, a topik próbálja elhallgatni a Vasas újabb diadalát, ami a tabella élére repítette a csapatot. Szép és taktikus győzelem volt, a 94. percben rúgott (jó, kissé lesgyanús) győztes góllal. A Siófoknak így esélye se volt egyenlíteni.sztem szimplán senkit se érdekel 😀
nagylaza
Negritis
Lényeg a győzelem, az más kérdés, hogy a játék minősíthetetlenül szar volt, a gól meg les 😁
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az előző fordulóban a Debrecen ellen a 89. percben jött a győztes gól (az egyenlítő is csak a 86.-ban), most a Siófok ellen a 94.-ben. Legközelebb mi lesz? Lefújás után?Ne magadból indulj ki 🤣Látom, a topik próbálja elhallgatni a Vasas újabb diadalát, ami a tabella élére repítette a csapatot. Szép és taktikus győzelem volt, a 94. percben rúgott (jó, kissé lesgyanús) győztes góllal. A Siófoknak így esélye se volt egyenlíteni.sztem szimplán senkit se érdekel 😀
nagylaza
Negritis
warr_b
több mint 5 éve
A Lens is hogy meg van táltosodva.Fifa 96ban ők voltak az egyik kedvenceim. Az OM után a 2. kedvenc francia csapatom. 😛 😀
warr_b
több mint 5 éve
A Lens is hogy meg van táltosodva.

több mint 5 éve
idén is Hajrá Bate hamár a Gránit nem jutott felÉn voltam a másik, aki kitartott 😂Jövő hét végén kezdődik a belorusz bajnokság 😁🥰❤⚽️De itt kutya volt mindenki.amit beindultak a top ligak mindenki leszarta😂😀
warr_b
En vegig izgultam egy a szatyor bajnok is lett
YoungZeeZee
Idén is hajrá Vicebszk!
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Én voltam a másik, aki kitartott 😂Jövő hét végén kezdődik a belorusz bajnokság 😁🥰❤⚽️De itt kutya volt mindenki.amit beindultak a top ligak mindenki leszarta😂😀
warr_b
YoungZeeZee
Idén is hajrá Vicebszk!

több mint 5 éve
Ne magadból indulj ki 🤣Látom, a topik próbálja elhallgatni a Vasas újabb diadalát, ami a tabella élére repítette a csapatot. Szép és taktikus győzelem volt, a 94. percben rúgott (jó, kissé lesgyanús) győztes góllal. A Siófoknak így esélye se volt egyenlíteni.sztem szimplán senkit se érdekel 😀
nagylaza
Negritis

több mint 5 éve
Ez teljesen kizárt!Látom, a topik próbálja elhallgatni a Vasas újabb diadalát, ami a tabella élére repítette a csapatot. Szép és taktikus győzelem volt, a 94. percben rúgott (jó, kissé lesgyanús) győztes góllal. A Siófoknak így esélye se volt egyenlíteni.sztem szimplán senkit se érdekel 😀
nagylaza
Negritis
több mint 5 éve
Látom, a topik próbálja elhallgatni a Vasas újabb diadalát, ami a tabella élére repítette a csapatot. Szép és taktikus győzelem volt, a 94. percben rúgott (jó, kissé lesgyanús) győztes góllal. A Siófoknak így esélye se volt egyenlíteni.sztem szimplán senkit se érdekel 😀
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Látom, a topik próbálja elhallgatni a Vasas újabb diadalát, ami a tabella élére repítette a csapatot. Szép és taktikus győzelem volt, a 94. percben rúgott (jó, kissé lesgyanús) győztes góllal. A Siófoknak így esélye se volt egyenlíteni.
több mint 5 éve
Jólvan, behúztuk a Budafok ellen, lassan a dobogót nézegethetjük inkább mar!😊
több mint 5 éve
Cseri mai góljában a ZTE ellen benne van az egész Nb1 alfája és omegája
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
Jövő hét végén kezdődik a belorusz bajnokság 😁🥰❤⚽️De itt kutya volt mindenki.amit beindultak a top ligak mindenki leszarta😂😀
warr_b
több mint 5 éve
Jövő hét végén kezdődik a belorusz bajnokság 😁🥰❤⚽️

több mint 5 éve
Pont erre reagáltam Bazzaninak anno hogy abból nem kell messze menő következtetést levonniKibaszott nagy szerencséje lett ennek a dózsának a némettel, nélküle már régen kiestek volna, így meg simán már majdnem egy labdarúgó csapatnak néznek ki ahhoz képest, ahogy előtte meg pont sehogy...mekkora változás ahhoz képest, amikor az felkészülési időszakban meg az első pár meccsen hat találkozón kaptak 25 gólt, és mindenki biztos kiesőnek tartotta őket...
/ebből a szarból bármit is/
ráadásul kis szerencsével még a kupát is megnyerhetik. 😉
ozibozi
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
PontosanKibaszott nagy szerencséje lett ennek a dózsának a némettel, nélküle már régen kiestek volna, így meg simán már majdnem egy labdarúgó csapatnak néznek ki ahhoz képest, ahogy előtte meg pont sehogy...mekkora változás ahhoz képest, amikor az felkészülési időszakban meg az első pár meccsen hat találkozón kaptak 25 gólt, és mindenki biztos kiesőnek tartotta őket...
ozibozi
slowmotion
/is/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Kibaszott nagy szerencséje lett ennek a dózsának a némettel, nélküle már régen kiestek volna, így meg simán már majdnem egy labdarúgó csapatnak néznek ki ahhoz képest, ahogy előtte meg pont sehogy...mekkora változás ahhoz képest, amikor az felkészülési időszakban meg az első pár meccsen hat találkozón kaptak 25 gólt, és mindenki biztos kiesőnek tartotta őket...
ozibozi
több mint 5 éve
sokkal korábban nem is tudtad volna, a nagymacskák kifutóját akkoriban bővítettékKispest fan régebb óta vagyok(90es évek legeleje). Hardcore Jax fan kb 2004-05 óta vagyok, bár a 90-es évek végén felfedeztem már magamnak a csapatot.hány éve jax szurker?😊3 hete nem gondoltam volna, hogy valaha leírom a következő mondatot. Imádom Horváth Ferit!Azt bírom benned a legjobban, hogy a legkilátástalanabb helyzetben is képes van apró, hangyafasznyi dolgokba kapaszkodni, mint örök optimista!!!
iktriad
Grat hozzá és RESPECT!
Willie Parker
NB2
iktriad