Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem dőlt el nagyon hamar.LOL 😀sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
Kampman
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 636
LOL 😀sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
Kampman
több mint 5 éve
Inkább Neymarból néztem ki egy ilyen alattomos pirosat, nem di Mariából.Oké, hogy argentin, de ő mindig kicsit normálisabbnak tűnt.
több mint 5 éve
Ott is a piros, jó hogy megraktam 😀Mondjuk Neymar patkányra tippeltem volna, de így is jó

több mint 5 éve
Guardiola 10 év után újra BL-döntőben.Ahol biztosan egy régi, jól ismert ellenfél fog szembejönni.
több mint 5 éve
Game over
több mint 5 éve
ha ez így marad, akkor a psg-nek a bayern meccs eléggé kicsúszott eredmény leszlehet nem véletlenül nem vezetik utcahosszal a francia bajnokságot
több mint 5 éve
Mbappé sérült, hogy csak csere?Yep.
NB2
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/05/04/kylian-mbappe-vadliserules-bajnokok-ligaja-elodonto-manchester-city/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mbappé sérült, hogy csak csere?
több mint 5 éve
PSG mit bohóckodott 😀A lepattanót ketten is kitakaríthatták volna onnan.
Heisman
több mint 5 éve
sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?ha nagyon hamar eldől, akkor szerintem egyik sem.
YoungZeeZee
több mint 5 éve
PSG mit bohóckodott 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 636
sztetek lesz bunyo vagy piros a psgnel?
több mint 5 éve
De Bruyne mindenesetre felejtse el ezt a körszakállat, vmi rettenetes 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
Hehe, konkrétan akkora jégverés volt Manchesterben h külön le kellett takarítani a vonalakat.Eléggé bizarr ez a január-feeling
empty taxi
több mint 5 éve
Hehe, konkrétan akkora jégverés volt Manchesterben h külön le kellett takarítani a vonalakat.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Mindjárt kezdődik, hajrá Glentoran! 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nagyon rég néztem felvezető műsort. Eléggé megöregedett ez a Mérei Andi.inkább nézem csabi kopasz fejét ahogy zsozéról beszél 😀
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nagyon rég néztem felvezető műsort. Eléggé megöregedett ez a Mérei Andi.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 636
egy picike szinttel most alabb adta, nem megsertve a romatElőttük csak Madridban csinált őrültekházát. A Portótól és az Intertől is BL-cím után jött el, pedig mindkét helyen marasztalták volna, a Chelsea-t az első kirúgásakor jobb állapotban hagyta ott, mint ahogy átvette.Meg előttük is az összes többit. Érthetetlen, hogy újra és újra van, aki benne látja a megváltót.www.facebook.com/officialasroma/posts/4008899785837472Én ezt nem értem.
ezen hangosan felröhögtem
Negritis
Chelsea, MU, Spurs. Legutolsó 3 állomása. Mindhárom csapatot mentálisan taccsra tette.
Milyen vezető az olyan, aki ezután állást ajánl neki?
Duff
Mikey
Most már tényleg egy utazó cirkusz lett a faszi, körbe fogja még turnézni az európai elitbajnokságoknak a magukat nagynak képzelő középcsapatait, aztán végül megkoronázza az egészet és eljön magyar válogatott HC-nak.
Kampman
több mint 5 éve
Összesen 6 idény az NB1-ben 7 csapattal , 7 kiesés, igazi legenda.www.magyarfutball.hu/hu/szemelyek/adatlap/13285/kenesei_zoltan
1990/91 Volán SC
1993/94 Haladás
1993/94 MTK
1994/95 Sopron
1996/97 Csepel
1999/00 Szeged
2004/05 Nyíregyháza
A további története sem ismeretlen a foci és a bűnügyi hírek szerelmeseinek.
Tudjuk ki ő?
ozibozi
több mint 5 éve
Összesen 6 idény az NB1-ben 7 csapattal , 7 kiesés, igazi legenda.ebbe van játékosi szereplés is?
1990/91 Volán SC
1993/94 Haladás
1993/94 MTK
1994/95 Sopron
1996/97 Csepel
1999/00 Szeged
2004/05 Nyíregyháza
Tudjuk ki ő?
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Összesen 6 idény az NB1-ben 7 csapattal , 7 kiesés, igazi legenda. 1990/91 Volán SC
1993/94 Haladás
1993/94 MTK
1994/95 Sopron
1996/97 Csepel
1999/00 Szeged
2004/05 Nyíregyháza
Tudjuk ki ő?
Szerkesztette: ozibozi