Soccer
"Úgy tudni, Újpesten hivatalosan nem Garancsi lesz a főnök. A pletykák szerint másik nagyágyú, a 19. leggazdagabb magyar, a 73,4 milliárdos vagyonú, a BÁV-ot és Főtaxit is birtokló Nagy Elek (60), a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke veheti át a klubot. Már többször tárgyalt is a megvásárlásról. Ám nem biztos, hogy sokáig marad a liláknál, ha ugyanis Garancsi úgy dönt, eladja a Fehérvár FC-t, akkor hivatalosan is újpesti tulajdonos lehet."Mondjuk egyelore az az infom hogy kacsa a hír, csak sok volt a tegnapi zako es ujra bedobtak...A Mol vezér (Hernádi?) megveszi a Vidit, Garancsi az Újpestet.Heh, jön a ner a lilákhoz is, mindent bekebeleznek 😁ok is beallnak a sorba, ido kerdese volt.
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/ujpest/exkluziv-megszuletett-a-dontes-az-ujpest-megvasarlasarol-kuszobon-duchatelet-tavozasa
warr_b
Mondjuk kulfoldon nem ugy van, hogy nem lehet egy uzleti csoportnak tulajdonjoga ket elvonalbeli klubban?
Kenny
Bazzani
eaglesmcnabb
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-szabics-imre-a-mol-fehervar-uj-vezetoedzoje-hivatalos-2812433Szabics hivatalos a Parmalatnál, április 1-től. Juhász Roli és Air Sanyi a két segítője 🤣😁Azt hittem csak szívatsz.
warr_b
Kampman
😊😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Szabics hivatalos a Parmalatnál, április 1-től. Juhász Roli és Air Sanyi a két segítője 🤣😁Azt hittem csak szívatsz.
warr_b

Remélem a Fornetti szponzorálja majd az eseménytSzerintem kulturált hangnemben fognak beszélgetni, mint amikor valami Fidesz-közeli tag elmegy Gulyás Mártonhoz.sztem nem kerül ki majd nyilvánosságra.ebbű' minimum verbális tettlegesség lesz, more...FYI: Holnap reggel vesszük fel a Ziccer legújabb adását, a téma pedig természetesen Gulácsi Péter FB-os kiállása lesz. A vendég Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.
— Kele János (@janekk_) February 25, 2021
😀 😀 😀 😀
Tony Adams
slowmotion
csebi
Kampman
Szerintem kulturált hangnemben fognak beszélgetni, mint amikor valami Fidesz-közeli tag elmegy Gulyás Mártonhoz.sztem nem kerül ki majd nyilvánosságra.ebbű' minimum verbális tettlegesség lesz, more...FYI: Holnap reggel vesszük fel a Ziccer legújabb adását, a téma pedig természetesen Gulácsi Péter FB-os kiállása lesz. A vendég Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.
😀 😀 😀 😀
Tony Adams
slowmotion
csebi
sztem nem kerül ki majd nyilvánosságra.ebbű' minimum verbális tettlegesség lesz, more...FYI: Holnap reggel vesszük fel a Ziccer legújabb adását, a téma pedig természetesen Gulácsi Péter FB-os kiállása lesz. A vendég Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.
😀 😀 😀 😀
Tony Adams
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Haaat de itt nem jott fel temakent.Szabics a vidibe?nagy a csend it a forumon.nso lehozta hogy jelölt, nem?
Valami belsos info?😀
YoungZeeZee
Negritis
Csak furcsa nekem😂
Szabics a vidibe?nagy a csend it a forumon.nso lehozta hogy jelölt, nem?
Valami belsos info?😀
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Leicester is bajban...nekik ez a legideálisabb eredmény, az EL-t valószínűleg úgysem nyernék meg, viszont a BL-helyek eléréséhez sok lenne a dupla terhelés.
NB2
ebbű' minimum verbális tettlegesség lesz, more...FYI: Holnap reggel vesszük fel a Ziccer legújabb adását, a téma pedig természetesen Gulácsi Péter FB-os kiállása lesz. A vendég Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.
😀 😀 😀 😀
Tony Adams
Közbe a Molde is kiverte a HoffenheimetA Fradi meg a Moldét, tehát a Fradi jobb, mint a bundásliga.
Heisman

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Jakabfiba is beleállnak, vagy annál több eszük van!?FYI: Holnap reggel vesszük fel a Ziccer legújabb adását, a téma pedig természetesen Gulácsi Péter FB-os kiállása lesz. A vendég Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.
😀 😀 😀 😀
Tony Adams

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Nem tettem volna rá egy petákot sem, de rám ráfoltak...😉Arsenal épp búcsúzni készül az ELből...Vagy mégse 😊
nagir
Azért ez a Rangers is jól össze lett pakolva. Már akkor is jók voltak, mikor '18 őszén élőben láttam őket.
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
FYI: Holnap reggel vesszük fel a Ziccer legújabb adását, a téma pedig természetesen Gulácsi Péter FB-os kiállása lesz. A vendég Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.
😀 😀 😀 😀

Arsenal épp búcsúzni készül az ELből...Vagy mégse 😊
nagir
Azért ez a Rangers is jól össze lett pakolva. Már akkor is jók voltak, mikor '18 őszén élőben láttam őket.

Mondjuk egyelore az az infom hogy kacsa a hír, csak sok volt a tegnapi zako es ujra bedobtak...A Mol vezér (Hernádi?) megveszi a Vidit, Garancsi az Újpestet.Heh, jön a ner a lilákhoz is, mindent bekebeleznek 😁ok is beallnak a sorba, ido kerdese volt.
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/ujpest/exkluziv-megszuletett-a-dontes-az-ujpest-megvasarlasarol-kuszobon-duchatelet-tavozasa
warr_b
Mondjuk kulfoldon nem ugy van, hogy nem lehet egy uzleti csoportnak tulajdonjoga ket elvonalbeli klubban?
Kenny
Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!