Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
cujo játszik, ez már önmagában bíztató
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Allison az apja halála miatt nem vállalta a játékot.Jaja, konkrétan a csapat tengelye hiányzik egy az egyben, kívül meg elöl megvagyunk. Mint a homlokzat, ami már csak saját erejéből áll, de az első nagyobb széllökés romba dönti 😕
Adrian
AA - Phillips - Kabak - Robbo
Ments meg minket uram 😕
alatriste
több mint 5 éve
Elképesztően nyomunk, nincs olyan védelem a világon, amelyik ezt sokáig bírná. (Igaz, Dzsudzsi gyönyörűen megtanulni esni. Ebben verhetetlen.)Úgy elverjük a Debrecent, mint szódás a lovát...!Attól tartok, mindkettő megelégszik az iksszel...
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
Zsota beteg. Milner lett leültetve még a padra, hogy legyen elég súly a padon, és ne fújja el a szél...Ha jól tudom sérült.Allison az apja halála miatt nem vállalta a játékot.én TAA-t és Robertson is pihentetném végre
Adrian
Ments meg minket uram 😕
alatriste
Neco nem kéne hogy nagy gond legyen
és Tsikimas-ba is bízhatnánk kicist
Philips miatt aggódok amúgy, Davies gondolom még nem szokta meg
Negritis
Nem lett nevezve még Jota sem, de már edzett, talán ő a Chelsea ellen... de inkább már le se merem írni.
Keita padon.
De ezt se hiszem el amúgy. Lassan 10. számú CB-k játszanak és a kezdő kapusod nem játszhat, a 2. számú Kelleher meg szintén sérült.
alatriste
több mint 5 éve
Ha jól tudom sérült.Allison az apja halála miatt nem vállalta a játékot.én TAA-t és Robertson is pihentetném végre
Adrian
Ments meg minket uram 😕
alatriste
Negritis
Nem lett nevezve még Jota sem, de már edzett, talán ő a Chelsea ellen... de inkább már le se merem írni.
Keita padon.
De ezt se hiszem el amúgy. Lassan 10. számú CB-k játszanak és a kezdő kapusod nem játszhat, a 2. számú Kelleher meg szintén sérült.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Úgy elverjük a Debrecent, mint szódás a lovát...!Attól tartok, mindkettő megelégszik az iksszel...
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Allison az apja halála miatt nem vállalta a játékot.én TAA-t és Robertson is pihentetném végre
Adrian
Ments meg minket uram 😕
alatriste
több mint 5 éve
Allison az apja halála miatt nem vállalta a játékot.Adrian
Ments meg minket uram 😕

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Úgy elverjük a Debrecent, mint szódás a lovát...!
több mint 5 éve
Ebben egyetértünk, de az akkor is vicc ha a spori figyelmen kívül hagy egy érvényben levő szabályt, nem? Kihivták, egyértelmű volt, mégsem 11es.Nevetséges, ez a jelenlegi szabályok szerint 11es.Valóban nevetséges a szabály.
davemayer
Nagyon jót tenne ennek a sportnak, ha az ehhez hasonló vicctizenegyeseket konstansan nem fújnák be.
A penaltyball nézhetetlen.
Cubehor
Nem Greenwood ert hozzá kezzel először, élőben úgy tűnt igen de a lassítás egyértelmű volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mou tényleg bekaphatja. Talán ha nem jegeli Bale-t meg Alli-t, illetve sokszor Lucast, akkor lehet hogy most top3.... vicc a pali.eleve a döntés hogy őt odavinni már faszság volt
#JC6
van egy keret ami alapvetően támádni tud, erre jöjjön mr busz ..
több mint 5 éve
Mou tényleg bekaphatja. Talán ha nem jegeli Bale-t meg Alli-t, illetve sokszor Lucast, akkor lehet hogy most top3.... vicc a pali.
több mint 5 éve
Nevetséges, ez a jelenlegi szabályok szerint 11es.Valóban nevetséges a szabály.
davemayer
Nagyon jót tenne ennek a sportnak, ha az ehhez hasonló vicctizenegyeseket konstansan nem fújnák be.
A penaltyball nézhetetlen.
több mint 5 éve
Nevetséges, ez a jelenlegi szabályok szerint 11es.szerintem a United játékos előbb ért hozzá kézzel, de én elfogult vagyok 😊
davemayer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Nevetséges, ez a jelenlegi szabályok szerint 11es.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nem értem már hogy ez a kéz miért nem tizenegyes, valaki leírni lécci 😀Nem szándékos volt vagy mi?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
első negyedóra alapján elég jó ez a Dinamo London - MU, de ez a VAR wtf volt, azt hittem befújnak ellenünk egy 11est két perccel az eset után 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Elképesztő hogy ilyen meccseken tudunk nyerni mint idegenben a Leicester ellen, máskor meg simán kikapunk valami kiesés ellen küzdő csapattólén most a sheffield ellen jobban stresszelek mint a man city ellen 😀
Heisman
több mint 5 éve
Elképesztő hogy ilyen meccseken tudunk nyerni mint idegenben a Leicester ellen, máskor meg simán kikapunk valami kiesés ellen küzdő csapattól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Nem.Miért, szerinted egy jól működő pénzgyárat lebontanak?!Nyilván valamilyen módon tovább fog menni a klubok egy része, de inkább a kilencvenes évek vadkapitalista világa fog visszajönni, az elmaradó fizetésekkel, a maffiózó tulajdonosokkal, stb.Inkább azok akik ebből a posványból elég szépen megélnek. Senkiért sem fogok könnyeket ejteni, a focink semmivel sem jobb, mint az elmúlt 10 évben és a beletolt több száz milliárd adóforint csak arra jó, hogy ugyanazok a szereplők ugyanazért a produktumért 10szer több pénzt vigyenek haza.Szép lesz ez a focinak hazudott pénzmosoda. Ha nincs külsős a láncban sose fognak lebukni.Egy kormányváltásnyira van az NB1-NB2 90%-a a csődtől.
FLZOLI
Kampman
Talán akkor előtérbe kerülhet a szakma, akkor talán egy Kovács Zoli /Hajnal Tomi nem csak rámutat valakire, hogy ő kell hanem a leigazolásához elő is kell teremteniük a szükséges összeget..... vagy a nagy focibarát tulajok nem a túláraztott állami megrendelésekből csorgatnak vissza valamennyit a vezér elvtárs kérésének eleget téve hanem megpróbálnak piaci alapon(hahaha) fentmaradni...esetleg a saját utánpótlásba invesztálni..
A foci nem tud csődbe menni, van , volt és lesz mégha sokan most azt gondolják, hogy a fidesz bukása esetén minden stadion át lesz építve kórházzá.
gordon
Piaci alapú futball nálunk soha nem volt és a jelenlegi rendszer bukása után sem lesz.
Kampman
Ha 22-ben az ellenzék nyer, akkor szerinted nem vesznek át egy az egyben minden olyan opciót, ahol a Fidesz bejáratottan tudja a közpénzt privatizálni?
Random NER lovagnak nem mindegy, hogy X vagy Y kezébe adja a táskát?
És Y nem ugyanúgy ott fog pöffeszkedni és szotyizni, mint tette X?
Dehogynem.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Miért, szerinted egy jól működő pénzgyárat lebontanak?!Nyilván valamilyen módon tovább fog menni a klubok egy része, de inkább a kilencvenes évek vadkapitalista világa fog visszajönni, az elmaradó fizetésekkel, a maffiózó tulajdonosokkal, stb.Inkább azok akik ebből a posványból elég szépen megélnek. Senkiért sem fogok könnyeket ejteni, a focink semmivel sem jobb, mint az elmúlt 10 évben és a beletolt több száz milliárd adóforint csak arra jó, hogy ugyanazok a szereplők ugyanazért a produktumért 10szer több pénzt vigyenek haza.Szép lesz ez a focinak hazudott pénzmosoda. Ha nincs külsős a láncban sose fognak lebukni.Egy kormányváltásnyira van az NB1-NB2 90%-a a csődtől.
FLZOLI
Kampman
Talán akkor előtérbe kerülhet a szakma, akkor talán egy Kovács Zoli /Hajnal Tomi nem csak rámutat valakire, hogy ő kell hanem a leigazolásához elő is kell teremteniük a szükséges összeget..... vagy a nagy focibarát tulajok nem a túláraztott állami megrendelésekből csorgatnak vissza valamennyit a vezér elvtárs kérésének eleget téve hanem megpróbálnak piaci alapon(hahaha) fentmaradni...esetleg a saját utánpótlásba invesztálni..
A foci nem tud csődbe menni, van , volt és lesz mégha sokan most azt gondolják, hogy a fidesz bukása esetén minden stadion át lesz építve kórházzá.
gordon
Piaci alapú futball nálunk soha nem volt és a jelenlegi rendszer bukása után sem lesz.
Kampman
Ha 22-ben az ellenzék nyer, akkor szerinted nem vesznek át egy az egyben minden olyan opciót, ahol a Fidesz bejáratottan tudja a közpénzt privatizálni?
Random NER lovagnak nem mindegy, hogy X vagy Y kezébe adja a táskát?
És Y nem ugyanúgy ott fog pöffeszkedni és szotyizni, mint tette X?
Dehogynem.
Ami jól működik ahhoz soha, sehol nem nyúlnak.
Hány példát mondjak mondjuk budapesti önkormányzati kommunikációs cégekre, ahol 19-ben változott a városvezetés (fideszesből ellenzéki polgi lett), de a cégek addig agyonszidott, túlárazott szerződései semmit se változtak, sőt, van ahol még a cégvezető sem, csak mással találkozik utalás után két héttel?
több mint 5 éve
Voltak megkeresései Rebinek, de semmi komoly bajnokságból, nagyon jól keres, jó kecóban élnek, jó helyen, semmi oka a távozásra.Gödörben vagyunk, ez látszik. Mentálisan vannak problémák. Valszeg született egy döntés amiről csak az öltöző tud, én ezt gondolom és itt Rebrov távozására gondolok. Mondjuk ilyen pletykát nem hallottam sehonnan.Ez gyors volt.Ez a második félidő vicc
Mondjuk eros a padunk, kb siman top3 lenne az a csapat😃
Hello Zubkov, 1 eve nem lattunk😃
Kenny
csebi
Kenny
több mint 5 éve
Vagy elengedték a szezont, bajnoki cím megvan, és pihennek előre a következő szezonra.Gödörben vagyunk, ez látszik. Mentálisan vannak problémák. Valszeg született egy döntés amiről csak az öltöző tud, én ezt gondolom és itt Rebrov távozására gondolok. Mondjuk ilyen pletykát nem hallottam sehonnan.Ez gyors volt.Ez a második félidő vicc
Kenny
csebi
Kenny
több mint 5 éve
Gödörben vagyunk, ez látszik. Mentálisan vannak problémák. Valszeg született egy döntés amiről csak az öltöző tud, én ezt gondolom és itt Rebrov távozására gondolok. Mondjuk ilyen pletykát nem hallottam sehonnan.Ez gyors volt.Ez a második félidő vicc
Kenny
csebi
több mint 5 éve
Ez gyors volt.Ez a második félidő vicc
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.