Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Kispest fan régebb óta vagyok(90es évek legeleje). Hardcore Jax fan kb 2004-05 óta vagyok, bár a 90-es évek végén felfedeztem már magamnak a csapatot.hány éve jax szurker?😊3 hete nem gondoltam volna, hogy valaha leírom a következő mondatot. Imádom Horváth Ferit!Azt bírom benned a legjobban, hogy a legkilátástalanabb helyzetben is képes van apró, hangyafasznyi dolgokba kapaszkodni, mint örök optimista!!!
iktriad
Grat hozzá és RESPECT!
Willie Parker
NB2
több mint 5 éve
3 hete nem gondoltam volna, hogy valaha leírom a következő mondatot. Imádom Horváth Ferit!Évek óta az Első pár meccs mindig is ment, a többi sokkal lesz majd a gond 😉
iktriad
több mint 5 éve
hány éve jax szurker?😊3 hete nem gondoltam volna, hogy valaha leírom a következő mondatot. Imádom Horváth Ferit!Azt bírom benned a legjobban, hogy a legkilátástalanabb helyzetben is képes van apró, hangyafasznyi dolgokba kapaszkodni, mint örök optimista!!!
iktriad
Grat hozzá és RESPECT!
Willie Parker
több mint 5 éve
3 hete nem gondoltam volna, hogy valaha leírom a következő mondatot. Imádom Horváth Ferit!Azt bírom benned a legjobban, hogy a legkilátástalanabb helyzetben is képes van apró, hangyafasznyi dolgokba kapaszkodni, mint örök optimista!!!
iktriad
Grat hozzá és RESPECT!
több mint 5 éve
Kibaszott nagy szerencséje lett ennek a dózsának a némettel, nélküle már régen kiestek volna, így meg simán már majdnem egy labdarúgó csapatnak néznek ki ahhoz képest, ahogy előtte meg pont sehogy.../ebből a szarból bármit is/
ráadásul kis szerencsével még a kupát is megnyerhetik. 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
3 hete nem gondoltam volna, hogy valaha leírom a következő mondatot. Imádom Horváth Ferit!Ezt írd le 3 hét múlva is 😛 nem ünneprontóként, de volt már ilyen szériája máshol kb abból él, aztán elfogyott a szufla... hátha most nem 😊
iktriad
több mint 5 éve
3 hete nem gondoltam volna, hogy valaha leírom a következő mondatot. Imádom Horváth Ferit!
több mint 5 éve
Építem a karrierem. Ha most végigviszek egy projektet akkor a GTA respect szintem elég sokat ugrik majd. De megnyugtatok mindenkit, hogy a viszketés megvan a kezemben hogy újra képeket gyártsak, mert az nagyon kikapcsol. Szóval vissza fogok térni.Mitet csinálsz mostanába, mert úgy tűnik nagyon kevés a 24óra manapság...Büszke is lennék rá, de nincs időm mostanság ilyenekre. Csak idehozom amiket szépnek tartok.Milan szurkolóként le a kalappal, ku.va jó lett! Azon olasz focisták egyike, akire felnézek és tisztelem...
Matthew99
nagir
Matthew99
Csak nem a szocializmust építed valahol suttyomban?🤣🤣🤣
nagir

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Egy Lazios Immobileset tudnal csinalni ha szepen megkerlek?😃
Matthew99
Kene egy uj hatterkep a gepre.
több mint 5 éve
Mitet csinálsz mostanába, mert úgy tűnik nagyon kevés a 24óra manapság...Büszke is lennék rá, de nincs időm mostanság ilyenekre. Csak idehozom amiket szépnek tartok.Milan szurkolóként le a kalappal, ku.va jó lett! Azon olasz focisták egyike, akire felnézek és tisztelem...
Matthew99
nagir
Matthew99
Csak nem a szocializmust építed valahol suttyomban?🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Büszke is lennék rá, de nincs időm mostanság ilyenekre. Csak idehozom amiket szépnek tartok.Milan szurkolóként le a kalappal, ku.va jó lett! Azon olasz focisták egyike, akire felnézek és tisztelem...
Matthew99
nagir

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Milan szurkolóként le a kalappal, ku.va jó lett! Azon olasz focisták egyike, akire felnézek és tisztelem...
Matthew99

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Ugyanaz, mint a Dózsa ellen. Erre kellett volna fogadni.Amikor az MTK legutóbb gyorsan vezetést szerzett, csúnyán kikapott, meg a Dózsa ellen.3-2 a honvédnak már 😊
Klaci79
NB2
több mint 5 éve
Amikor az MTK legutóbb gyorsan vezetést szerzett, csúnyán kikapott, meg a Dózsa ellen.3-2 a honvédnak már 😊
Klaci79
több mint 5 éve
Amikor az MTK legutóbb gyorsan vezetést szerzett, csúnyán kikapott, meg a Dózsa ellen.
több mint 5 éve
Ha van csapat ahol a Poolnál is több kezdő ember esett ki az a Leicester.Maddison, Perez, Barnes és Evans még volt két hete.
Maddison, Fofana, Ayoze Perez, Praet, Morgan, Barnes, Justin, J.Evans.
Kész kezdőcsapatot ki lehetne velük rakni, ja és jelenleg harmadikak. Amég ott van elől Vardy addig gond nem lehet 😀
Heisman
Barnes színészkedte össze a Maddison egyenlítő gólja előtti szabadrúgást, meg rúgta a harmadik gólt, Evans faultjából indult a győztes gólt hozó támadás, Perez meg... ő csak időhúzó csere volt.
Morgan meg már minden, csak kezdő nem, csórikám 37 éves, neki lefőtt a kezdő már pár éve.
Aki hiányzott tőlük sokat, az Soyuncu.
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-belga-valogatott-szelsot-szerzodtettek-hivatalos-2813017Este tali a Vaci uti mekinel. Mehet a racse.
több mint 5 éve
Pedig lenne értelme, a mostani legyen Angliában és a kövi legyen eu-s.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
ki is lépnénk az UEFA-bólDe mi lehet mégse leszünk házigazdák 😛 már pedzegetik, hogy a bre(xit) kegők rendezik az egészet. Akkor kapnâ még Orbán a gutát....teny. nem normalis a 60-70 meccs. ez a szezon foleg nem es az eb sem lesz fasza. kb mindenki ki lesz csavarva, kieve a hazank fiai, szoval ..volt mar hazigazda eb gyoztes? 😀Hogyne. Spanyolok '64-ben, olaszok '68-ban, franciák '84-ben.
YoungZeeZee
warr_b
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
De mi lehet mégse leszünk házigazdák 😛 már pedzegetik, hogy a bre(xit) kegők rendezik az egészet. Akkor kapnâ még Orbán a gutát....teny. nem normalis a 60-70 meccs. ez a szezon foleg nem es az eb sem lesz fasza. kb mindenki ki lesz csavarva, kieve a hazank fiai, szoval ..volt mar hazigazda eb gyoztes? 😀Hogyne. Spanyolok '64-ben, olaszok '68-ban, franciák '84-ben.
YoungZeeZee
warr_b
több mint 5 éve
teny. nem normalis a 60-70 meccs. ez a szezon foleg nem es az eb sem lesz fasza. kb mindenki ki lesz csavarva, kieve a hazank fiai, szoval ..volt mar hazigazda eb gyoztes? 😀Hogyne. Spanyolok '64-ben, olaszok '68-ban, franciák '84-ben.
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
remélem páran tőlünk sérülés miatt lemondják, de ...mennyei szint?Nem is normális ez az idényenkénti 60-70 meccs....bár lehet most pont a Leicesternek "csak" 50 van. Igen sok pénzt keresnek átlaghoz képest igen igyekeznek figyelni rájuk, de akkor is sok a szervezetnek. Nem "Mennyei szintekről" beszélünk 😛tiszta NFL mar 😀Ha van csapat ahol a Poolnál is több kezdő ember esett ki az a Leicester.Leicester a második a sérült listán de meg úgyis csak fele annyira érintett mint a pool.
Kész kezdőcsapatot ki lehetne velük rakni, ja és jelenleg harmadikak. Amég ott van elől Vardy addig gond nem lehet 😀
Heisman
csebi
YoungZeeZee
dande
rebrov azt nyilatkozta a meccs utan, pont elkaptam, hogy azert lett megint 2-2 a meccs mert az nb1 egy jo bajnoksag. tovabb is kapcsoltam 😀
teny. nem normalis a 60-70 meccs. ez a szezon foleg nem es az eb sem lesz fasza. kb mindenki ki lesz csavarva, kieve a hazank fiai, szoval ..volt mar hazigazda eb gyoztes? 😀
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 520
mennyei szint?Nem is normális ez az idényenkénti 60-70 meccs....bár lehet most pont a Leicesternek "csak" 50 van. Igen sok pénzt keresnek átlaghoz képest igen igyekeznek figyelni rájuk, de akkor is sok a szervezetnek. Nem "Mennyei szintekről" beszélünk 😛tiszta NFL mar 😀Ha van csapat ahol a Poolnál is több kezdő ember esett ki az a Leicester.Leicester a második a sérült listán de meg úgyis csak fele annyira érintett mint a pool.
Heisman
csebi
YoungZeeZee
dande
rebrov azt nyilatkozta a meccs utan, pont elkaptam, hogy azert lett megint 2-2 a meccs mert az nb1 egy jo bajnoksag. tovabb is kapcsoltam 😀
teny. nem normalis a 60-70 meccs. ez a szezon foleg nem es az eb sem lesz fasza. kb mindenki ki lesz csavarva, kieve a hazank fiai, szoval ..volt mar hazigazda eb gyoztes? 😀