Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 856 — The Mathematician
Werner mekkora isten! 😀
Löfli
semekkora 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 600 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Werner mekkora szerencsétlen 😀

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
ROGEEEEEEER😍 1-0
Heisman
gondolom a levante vezet, de belém raktad a szart h csúszik a stream 😀
Negritis
Egyenlített büntetőből a Bilbao mint múlt pénteken... védelem rosszabb volt most mint a Poolé VvD nélkül

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 262 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Már a jövőre építkezünk.
Ezt a vasast nagyon nehéz szeretni, egy igaz VASAS drukkernek meg főleg, de cserébe nem is igazán sikerül.
A VASAS ennél többet érdemel.
ozibozi
Én ugyanúgy szeretem évtizedek óta. Igaz, az utolsó játékos akiről biztosan tudom, hogy ott játszott Juhár Tomi volt. Azóta nem veszek el a napi aktualitásokban.
Hiába, aki Babócsyra, Sirinbekovra, Galaschekre meg Mbembára tombolt az őrületes százfős keménymagban, a többi háromszáz nézővel egyetemben annak minden Vasas egyaránt kedves.
Sobri Jóska
🤣😁😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ROGEEEEEEER😍 1-0
Heisman
gondolom a levante vezet, de belém raktad a szart h csúszik a stream 😀

több mint 5 éve
ROGEEEEEEER😍 1-0

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
vajon a mai Chelsea meccsen is jön az under 1,5 gól?
Löfli
ha nyer a pool felőlem jöhet
de sztem amúgy nem
Fabinho sérülésből jön vissza, Kabaknak még idő kell
és Thiago továbbra is kicsit testidegen

több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 600 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
vajon a mai Chelsea meccsen is jön az under 1,5 gól?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
Már a jövőre építkezünk.
Ezt a vasast nagyon nehéz szeretni, egy igaz VASAS drukkernek meg főleg, de cserébe nem is igazán sikerül.
ozibozi
Én ugyanúgy szeretem évtizedek óta. Igaz, az utolsó játékos akiről biztosan tudom, hogy ott játszott Juhár Tomi volt. Azóta nem veszek el a napi aktualitásokban.
Hiába, aki Babócsyra, Sirinbekovra, Galaschekre meg Mbembára tombolt az őrületes százfős keménymagban, a többi háromszáz nézővel egyetemben annak minden Vasas egyaránt kedves.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 052
Már a jövőre építkezünk.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
Itt valami komoly baj lehet, ha az origón minket dícsérnek, Zsuzsit meg a lokit meg ekézik... 😳🤣

www.origo.hu/sport/futball/20210304-vasas-debrecen-nb-ii-masodosztaly-elemzes-sorsolas-feljutas-dzsudzsak-balazs-loki.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
warr_b
Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 262 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Itt valami komoly baj lehet, ha az origón minket dícsérnek, Zsuzsit meg a lokit meg ekézik... 😳🤣

www.origo.hu/sport/futball/20210304-vasas-debrecen-nb-ii-masodosztaly-elemzes-sorsolas-feljutas-dzsudzsak-balazs-loki.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Most ez mi a tököm, hogy eddig 20:45 volt a nagy meccsek kezdési időpontja , aztán egy ideje 21:00 és most már többször futottam bele, hogy 21:15? Lassan amerikai időpontban lesznek az európai meccsek is.
Matthew99
valszeg az amerikai tv-s szerződések is bele játszanak
nemtom

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 291 — Invisible man
Most ez mi a tököm, hogy eddig 20:45 volt a nagy meccsek kezdési időpontja , aztán egy ideje 21:00 és most már többször futottam bele, hogy 21:15? Lassan amerikai időpontban lesznek az európai meccsek is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 248
A tanulság? Meghosszabbítjuk Bicskéig. Mindent. Is.

[1]  bit.ly/3rgQR7I
ozibozi
Elég trágya hely így is, nem kell oda még minden is.

Az én kedvencem a tatabányai kézilabdacsarnok története. Volt egy stabil 3. helyezett férfi csapat, nagyjából 7-900 nézővel meccsenként. Kitalálták hogy építenek egy 6.000 férőhelyes csarnokot. Elindult a szervezkedés, de felháborodás is lett hogy mifasznak akkora csarnok, elég lesz 3.000-es is. Bencsik úr, aki most valami miniszteri biztos talán, állítólag el is intézte, hogy csak 3.000-es épül. Elkezdték két év csúszással építeni, mire kiderült hogy mégis 6.000-es csarnok lesz belőle. Aztán majdnem szerkezetkészre épült a csarnok, mire kiderült, hogy a régi salak, amit évtizedekig oda raktak le, és amire építik, sugároz eléggé és emiatt IS majd jelentősen nőni fog a végső építési ár. 😀 Annyira zseniális.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Január végén hosszú posztban vezettem végig a szombathelyi Haladás-stadion kálváriáját [1]. A sztori lényege, hogy az állam a tervezetthez képest dupla árért épített fel egy stadiont a városnak, amit azonban a település képtelen volt fenntartani, így előbb jelentős állami támogatást kapott a feladatra, majd az visszakerült a Nemzeti Sportközpontokhoz. Azaz az adófizetők egy olyan klubnak építtettek stadiont, amely azóta kiesett az NB II-be, kis híján csődbe ment, és mivel esélye sincs fenntartani a létesítményt, az állam az aréna működtetésének költségeit évek óta rád, rám és minden dolgozó magyarra hárítja.

Ha azt hinnéd, hogy a sztori egyszeri és megismételhetetlen, nagyot tévedsz. Tegnapi hír, hogy a kormány az eredeti 10 milliárdról 19,2 milliárd forintosra növelte a Nyíregyházán épülő új stadion bekerülési költségét. A cinizmus magasiskolája, hogy mindezt az ún. Gazdaságvédelmi Alap keretében tette meg úgy, hogy már az idei költségvetésből is elkülönít a célra több mint 600 millió forintot. Tombolhat járvány, mehetnek csődbe ezrével kis- és közepes vállalkozások, de a stadionoknak úgy látszik épülniük kell.

A nyíregyházi események láncolata egyelőre különös egybecsengést mutat azzal, ami Szombathelyen történt. Az állam elhatározza, hogy stadiont épít, a célra pedig maghatároz egy összeget (ez a Szpari-pálya esetében eredetileg 10 milliárd forint volt). Kiírják a közbeszerzést, amelyen kiderül, hogy az érvényes, elbírálható ajánlatok (ilyenből a nyíregyházi projekt esetében mindössze egyetlen egy akadt...) mindegyike magasabb árat szab, mint a tervezett összeg. A közbeszerzést ennek ellenére érvényesnek ítélik, megindul a munka, ám rövid úton kiderül, hogy a pénz így sem lesz elég. Sebaj, a kormány - pontosabban dehogy a kormány, hanem te, én, meg minden dolgozó magyar - ad még szívesen. Ha tombol a járvány, ha zuhan a gazdaság, akkor is.

A folytatás Nyíregyházán egyelőre nem ismert, de legyünk őszinték: senkit nem lepne meg különösebben, ha a betéve ismert szombathelyi modell reinkarnálódna Szabolcsban is. Nyíregyháza egyébként egy olyan régióban fekszik, amely EU-s összevetésben is a legszegényebbek közé tartozik, egy főre vetített átlagos GDP-je az uniós átlag mindössze 43,3%-a - vagyis nehéz elképzelni, hogy a mintegy 20 milliárd forintos összegnek ne lenne jobb helye a helyi gazdaságban. Emlékeztetőül: a nyári uniós költségvetési tárgyalásokon Magyarország azért kapott 2 milliárd eurónyi plusz kohéziós forrást a 2021-27-es időszakra, mert az ország lakosságának több mint fele él az uniós átlagos fejlettség 50%-a alatti régiókban (ez rajtunk kívül egyedül Romániára és Bulgáriára mondható el). Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a legfrissebb KSH-adatok szerint az emberek átlagosan havonta 185 ezer forintot vihetnek haza, ehhez képest kell emésztgetni, hogy a megye minden lakosa 34 ezer forintot tesz bele a nyíregyházi stadionba.

És ha már 20 milliárd forint, helyezzük picit kontextusba ezt az összeget. Egyes becslések szerint ennyit sikkasztott el néhány éve áldozataitól Bróker Marcsika, a karcagi csaló. Ekkora összeggel támogatta 2019-ben az állami fenntartású felsőoktatási intézmények beruházásait a kormány. Ha ezt az összeget visszaosztjuk a stadion tervezett, 8150 fős kapacitására, akkor azt kapjuk, hogy az új aréna székei egyenként átlagosan csaknem 2,4 millió forintba fognak kerülni. Ugyanez a szám Szombathelyen 1,8 millió forint volt.

A tanulság? Meghosszabbítjuk Bicskéig. Mindent. Is.

[1]  bit.ly/3rgQR7I
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 852 — Lucas Scott
Loki:
Az elmúlt hetek történései hűen tükrözik a magyar futball elmúlt 30-40 évét és annak mélyrepülését.

Hogy egy Tőzsért, aki vastagon benne volt a kiesésben, megtesznek szakmai igazgatónak, úgy, hogy a "szakmába" a kinevezés előtti napokban szagolt bele, vicc.
Persze idehozza a haverokat, levitézlett és kiégett játékosokat, akik már sehova sem kellenek, ők viszont kapva kapnak az alkalmon és örülnek a havi 3-4 milkának, na.
Visszahozzák Zsuzsit, aki elkezdi bomlasztani az öltözőt, teljesítménye meg a 0 és a minusz 1 között vetekedik. Az öltözői hangulat kivetül a pályára is, tisztán látszik a kommunikáción és a testbeszéden, illetve alapvető hibákat vétenek eddig olyanok a csapatban, akik eddig biztos pontok voltak.

De a legnagyobb probléma az urambátya-rendszer, nevezetesen az edzőpáros kinevezése, ami az év vicce, élen Husztival, akinek smemilyen tapasztalata, sem komolyabb végzettsége nincs és aki Tőzsér egyik legjobb haverja, btw.

A szánalmas az az, hogy mindezek ellenére fel fognak jutni.
#JC6
mondjuk Husztinak még így is több köze van az edzősködéshez mint Zsuzsinak a focihoz 😀
eaglesmcnabb
Zsuzsi sztem nem vokt rossz focista. Most már saját maga karikatúrája egy jó pár - 5 éve

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 156 — je suis poloska
Loki:
Az elmúlt hetek történései hűen tükrözik a magyar futball elmúlt 30-40 évét és annak mélyrepülését.

Hogy egy Tőzsért, aki vastagon benne volt a kiesésben, megtesznek szakmai igazgatónak, úgy, hogy a "szakmába" a kinevezés előtti napokban szagolt bele, vicc.
Persze idehozza a haverokat, levitézlett és kiégett játékosokat, akik már sehova sem kellenek, ők viszont kapva kapnak az alkalmon és örülnek a havi 3-4 milkának, na.
Visszahozzák Zsuzsit, aki elkezdi bomlasztani az öltözőt, teljesítménye meg a 0 és a minusz 1 között vetekedik. Az öltözői hangulat kivetül a pályára is, tisztán látszik a kommunikáción és a testbeszéden, illetve alapvető hibákat vétenek eddig olyanok a csapatban, akik eddig biztos pontok voltak.

De a legnagyobb probléma az urambátya-rendszer, nevezetesen az edzőpáros kinevezése, ami az év vicce, élen Husztival, akinek smemilyen tapasztalata, sem komolyabb végzettsége nincs és aki Tőzsér egyik legjobb haverja, btw.

#JC6
mondjuk Husztinak még így is több köze van az edzősködéshez mint Zsuzsinak a focihoz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
VASAS likes it. 😉
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 973
Loki:

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 968
Huh idény félig megmentve 😛

A BL elúszott, de nem is volt rá sok esély.

Bármi lesz a vége néhány dolgot nem lehet elvitatni Koemantól:

Biztatóan nyúlt a fiatalokhoz, Dembelé és Griezman is összeszedte magát annyira nem tűnnnek bustnak
Brathweitből akit egyáltalán nem értettem hogyan került ide jó munkás ember lett.

Valószínűleg Laporta lesz az elnök. Remélem még kap egy évet Ronald, Xavi még edződjön kicsit. Szerencsére úgy tűnik Arteta nem akar idejönni.
dande
Arteta....az ilyen ötletek vajon honnan jönnek? Borzalom....ott kell hagyni a gúnároknál, amíg csak lehet.
több mint 5 éve
Jövő hét végén kezdődik a belorusz bajnokság 😁🥰❤⚽️
warr_b
De itt kutya volt mindenki.amit beindultak a top ligak mindenki leszarta😂😀

En vegig izgultam egy a szatyor bajnok is lett
YoungZeeZee
Én voltam a másik, aki kitartott 😂
Idén is hajrá Vicebszk!
warr_b
idén is Hajrá Bate hamár a Gránit nem jutott fel
Heisman
Én is végig izgultam,
az ucsó 2 forduló tiszta thriller volt.
Mellesleg Mi is /Zogyinói bitangok/
odaértünk a
Dobogóra.
/a brazilok megtáltosodtak a végére/
Alig várom a kupa menetelésünket, remélem össze sorsolnak minket a felcsútiakkal, és megtaníthatjuk nekik a mórest.
Torpedo forever!!!

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 443 — Így remélem megfelelek nektek.....

Biztatóan nyúlt a fiatalokhoz, Dembelé és Griezman is összeszedte magát annyira nem tűnnnek bustnak
Brathweitből akit egyáltalán nem értettem hogyan került ide jó munkás ember lett.

Valószínűleg Laporta lesz az elnök. Remélem még kap egy évet Ronald, Xavi még edződjön kicsit. Szerencsére úgy tűnik Arteta nem akar idejönni.
dande
Ma ha nyerünk akkor a valenciai csapatok nagy százalékban nyernek a Barca ellen a döntőben 😀
Braithwaite meg azért került ide mert kellett valaki Suárez sérülése miatt, nyilván gyorsan hoztak valakit aki a La Ligában bizonyított tartaléknak, ezért az volt a terv hogy a liga/kupa meccseken néha betalál azt jó a helyzet.Csak aztán mégjobban szar lett a csapat és többet kell most játszania.
Heisman
Bilbaoval se jàrunk jobban 😀 de legalább a döntő megvan 😊
több mint 5 éve

dande
Ma ha nyerünk akkor a valenciai csapatok nagy százalékban nyernek a Barca ellen a döntőben 😀
Braithwaite meg azért került ide mert kellett valaki Suárez sérülése miatt, nyilván gyorsan hoztak valakit aki a La Ligában bizonyított tartaléknak, ezért az volt a terv hogy a liga/kupa meccseken néha betalál azt jó a helyzet.Csak aztán mégjobban szar lett a csapat és többet kell most játszania.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 443 — Így remélem megfelelek nektek.....