Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Szurkoltam az 1-1-nek.De köze nem volt a Realnak ehhez a meccshez se.
Diaz is a végén jön be…
Ez inkább lett volna 7-0, hogy Zizut is kicsit beárazzák.
több mint 5 éve
Nem való ez a Real Európa 4 legjobb csapata közé se. Ez a 3 vedos formedveny és Ramos jatszatasa Zidane hülyesége, rendesen eltaktikázta ezt most
több mint 5 éve
nem nem, ez most a 2012-es narratíva 😊Nekem tetszene, az a patchwork-Chelsea óriási volt.
Löfli
több mint 5 éve
nem nem, ez most a 2012-es narratíva 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ez a Kante nem ember. Megint mit futott be, a 84.percben...
több mint 5 éve
A sztereotíp törvényszerűségek és az eddigi évek tapasztalatai alapján a Madridnak azért valahogy mégiscsak ki kellene egyenlítenie valami ordenáré malac góllal, hogy aztán végül meg is nyerjék az egészet.Valami paraszt Ramos fejes illene ebbe a konstellációba
Kampman
Szerkesztette: Toca
több mint 5 éve
Bale itt lenne oktatna 😀o
több mint 5 éve
Ennyi elrontott helyzet utan alap, hogy kiesik a Chelsea.eddig agyon nyert meccs, tényleg lehetne 5-0 az angoloknak, de tényleg vicc, hogy a Madridnak elég egy nyamvadt gólt begyötörni és máris OT
Stez
több mint 5 éve
Amíg Hazard a pályán nem kell aggodni.
több mint 5 éve
A mai amúgy jobb meccs mint az odavágó voltDe itt is sír a labda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez ilyen filozófiai szintézis vagy mi?Ahhoz képest, hogy BL elődöntő, iszonyat szenvedve nézem. Hangulattalan is az egész, kimondom: borzasztó!Minden meccs ugyanolyan jó
NB2
Negritis
több mint 5 éve
A tizcsilliardos gyerek 3 ziccerbol egyet sem tud berugni.
több mint 5 éve
Ahhoz képest, hogy BL elődöntő, iszonyat szenvedve nézem. Hangulattalan is az egész, kimondom: borzasztó!Minden meccs ugyanolyan jó
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ahhoz képest, hogy BL elődöntő, iszonyat szenvedve nézem. Hangulattalan is az egész, kimondom: borzasztó!Lehet, hogy csak a zártkapu teszi, de ez nekem sem egy BL-elődöntő feeling.
NB2
több mint 5 éve
a mostani 3 feljutó jöhetne is😊Az akcenzechcig meg lehet újra bundás 2 lesz?Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕a Hamburg meg megint elkúrja a Bundás2-ben, pedig láttam év közben még vezettek...
warr_b
és ezt már 3. évben játsszák el 😊
NB2
csebi
jó kis brigádok ezek, főleg a keletnémetek
www.youtube.com/watch?v=M31jeUEJvmg
több mint 5 éve
Ahhoz képest, hogy BL elődöntő, iszonyat szenvedve nézem. Hangulattalan is az egész, kimondom: borzasztó!
több mint 5 éve
Ennyi elrontott helyzet utan alap, hogy kiesik a Chelsea.
több mint 5 éve
Tavalyelőtt nosztalgiáztam vele egyet. Mondjuk már alig indult el.És higgyük el h így emlékszel erre? Múlt héten toltad le?Fantasztikus játék volt, de azért a vb-mód nem volt valami realisztikus. Kanadával közepes fokozatban simán megnyertem 8-2-re a döntőt a románok ellen, miközben az elődöntőt Guyanával, a negyeddöntőt pedig Üzbegisztánnal játszottam, miután megnyertem a csoportot Kongó, Örményország és San Marino előtt.Hát, az Örgryte nem kezdte túl jól a szezont... a Fifa 1998 RtWC óta szimpik 😊Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕Sobri szokása volt a legutóbbi VB követőjében trollkodni, hogy streamet keres a svéd másodosztály meccseire meg ilyesmi.
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman
csebi
több mint 5 éve
És higgyük el h így emlékszel erre? Múlt héten toltad le?Fantasztikus játék volt, de azért a vb-mód nem volt valami realisztikus. Kanadával közepes fokozatban simán megnyertem 8-2-re a döntőt a románok ellen, miközben az elődöntőt Guyanával, a negyeddöntőt pedig Üzbegisztánnal játszottam, miután megnyertem a csoportot Kongó, Örményország és San Marino előtt.Hát, az Örgryte nem kezdte túl jól a szezont... a Fifa 1998 RtWC óta szimpik 😊Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕Sobri szokása volt a legutóbbi VB követőjében trollkodni, hogy streamet keres a svéd másodosztály meccseire meg ilyesmi.
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Fantasztikus játék volt, de azért a vb-mód nem volt valami realisztikus. Kanadával közepes fokozatban simán megnyertem 8-2-re a döntőt a románok ellen, miközben az elődöntőt Guyanával, a negyeddöntőt pedig Üzbegisztánnal játszottam, miután megnyertem a csoportot Kongó, Örményország és San Marino előtt.Hát, az Örgryte nem kezdte túl jól a szezont... a Fifa 1998 RtWC óta szimpik 😊Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕Sobri szokása volt a legutóbbi VB követőjében trollkodni, hogy streamet keres a svéd másodosztály meccseire meg ilyesmi.
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 5 éve
Az akcenzechcig meg lehet újra bundás 2 lesz?Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕a Hamburg meg megint elkúrja a Bundás2-ben, pedig láttam év közben még vezettek...
warr_b
és ezt már 3. évben játsszák el 😊
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hát, az Örgryte nem kezdte túl jól a szezont... a Fifa 1998 RtWC óta szimpik 😊Az Unterhaching kikapott otthon a Mannheimtól, így már biztos hogy kiesett a Bundesliga 3-ból... 😕Sobri szokása volt a legutóbbi VB követőjében trollkodni, hogy streamet keres a svéd másodosztály meccseire meg ilyesmi.
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"