Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerencsére a digók nem változnak 😊 Elviekben az Inter még mindig nem fizette ki Hakimi vételárát csak haladékot kér állandóan. Vicc lenne ha addig húznák amíg bíróságon is végigmegy a történet. És ez egy top klub... 😊
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/ingatlan/20210123/allami-tulajdonba-veszik-a-szombathelyi-haladas-stadionjat-466512Amelyiket meg nem azt pedig végtelen támogatással fogják segíteni, vagy elvárják vagy rákényszerítik az önkorit hogy támogassa a stadiont üzemeltető céget, hiszen piaci alapon életképtelenek lennének pár kivételtől eltekintve.
Klaci79
több mint 5 éve
akkor a BL nem kihívás, jó ezt is megtudni.Ha nem szereted az igazi kihivásokat és csak a címek mennyisége érdekel akkor jaDe a Bayern nagyobb klub nemetben mint barmelyik pl csapat.a bayern kb hozza a bajnoksagokat es a bl-ben is kb mindig eselyes.megneztem az utolso 10 evben 2 csapat volt bajnok a bundasban abbol jelenleg zsinorban 8szor a bayern.tényszerűség kedvéért:Azt nem értem, h miért jó a Dortmundnak és Lipcsének, h a legjobbjait nektek adja el.alapvetően, ha nem akar, nem fog a MU-ba menni. látva a középső védőink gyengeségét idén sztem ki kellene adni érte a 42 misit, de covid miatt többször is lenyilatkozta mki nálunk, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy minél kevesebbet költsenek átigazolásra.Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
www.theguardian.com/football/2021/jan/14/rb-leipzig-set-to-lose-upamecano-for-42m-in-summer-but-wont-sell-in-january
twitter.com/Football_TaIk/status/1294157332855664641?s=20
csebi
davemayer
Toca
most a 42 misi nem elég sztem, mert a kivásárlási záradék nyártól lép életbe, épp ezt akarja a Lipcse vhogy elérni, hogy még télen eladják több pénzért. ha a MU 42t ajánl akkor arra a Lipcse helyébe nemet mondanék, játszik tavasszal még, és ugyanennyiért nyáron eladják majd.
csebi
Premier Leagueben nincs ilyen mostanában kb soha, max levitézlett ex sztárok keringenek
Willie Parker
utolsó Dortmundi igazolás: 2016 Hummels.
RB Leipzigből még nem igazoltunk egy játékost sem (Kimmich is hivatalosan Stuttgartból érkezett).
csebi
A pl-ben 5 csapat az elmult 10 evben es 4 az utolso 5 evben.
En is szivesebbem mennek egy kb tutti elsobe ugy h nemetorszagot a stilust ismerem..
YoungZeeZee
davemayer
de amúgy a bundás egyre inkább kiegyenlített sztem, csak minden mellett nagyon okosan építünk csapatot, és jelenleg a bundás legjobb edzője is nálunk van magasan. Flick ott volt mindenkinek lehetőségként évekig ehhez képest még Klinsmann is volt edző ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hogyne lenne, sokan nem bírják megugorni azt a szintet, hogy folyamatosan ott a kényszer, hogy nyerni kell mindenhol minden évben. Az igazi klasszisok nagy csapatban nagy meccseken villognak, ehhez pedig folyamatosan nyomás alatt kell megtanulni teljesíteni. Benzema, Pogba, De Bruyne, Hazard... például ezt sosem tudta megugraniDe oszinten, bayern szinten nincs kihivas?😀Ez mekkora hülyeség... Senki se megy azért az Aston Villába mondjuk a City helyett, mert az nagyobb kihívás. Miután nem egy égi meszelő a védők között simán lehet hogy az angol bajnokság nem jönne be neki. Egy normális manager ezeket is figyelembe veszi amikor atbeszelik hogy merre és hogyan tovább.Ha nem szereted az igazi kihivásokat és csak a címek mennyisége érdekel akkor jaDe a Bayern nagyobb klub nemetben mint barmelyik pl csapat.a bayern kb hozza a bajnoksagokat es a bl-ben is kb mindig eselyes.megneztem az utolso 10 evben 2 csapat volt bajnok a bundasban abbol jelenleg zsinorban 8szor a bayern.tényszerűség kedvéért:Azt nem értem, h miért jó a Dortmundnak és Lipcsének, h a legjobbjait nektek adja el.alapvetően, ha nem akar, nem fog a MU-ba menni. látva a középső védőink gyengeségét idén sztem ki kellene adni érte a 42 misit, de covid miatt többször is lenyilatkozta mki nálunk, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy minél kevesebbet költsenek átigazolásra.Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
www.theguardian.com/football/2021/jan/14/rb-leipzig-set-to-lose-upamecano-for-42m-in-summer-but-wont-sell-in-january
csebi
davemayer
Toca
most a 42 misi nem elég sztem, mert a kivásárlási záradék nyártól lép életbe, épp ezt akarja a Lipcse vhogy elérni, hogy még télen eladják több pénzért. ha a MU 42t ajánl akkor arra a Lipcse helyébe nemet mondanék, játszik tavasszal még, és ugyanennyiért nyáron eladják majd.
csebi
Premier Leagueben nincs ilyen mostanában kb soha, max levitézlett ex sztárok keringenek
Willie Parker
RB Leipzigből még nem igazoltunk egy játékost sem (Kimmich is hivatalosan Stuttgartból érkezett).
csebi
En is szivesebbem mennek egy kb tutti elsobe ugy h nemetorszagot a stilust ismerem..
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
De oszinten, bayern szinten nincs kihivas?😀Ez mekkora hülyeség... Senki se megy azért az Aston Villába mondjuk a City helyett, mert az nagyobb kihívás. Miután nem egy égi meszelő a védők között simán lehet hogy az angol bajnokság nem jönne be neki. Egy normális manager ezeket is figyelembe veszi amikor atbeszelik hogy merre és hogyan tovább.Ha nem szereted az igazi kihivásokat és csak a címek mennyisége érdekel akkor jaDe a Bayern nagyobb klub nemetben mint barmelyik pl csapat.a bayern kb hozza a bajnoksagokat es a bl-ben is kb mindig eselyes.megneztem az utolso 10 evben 2 csapat volt bajnok a bundasban abbol jelenleg zsinorban 8szor a bayern.tényszerűség kedvéért:Azt nem értem, h miért jó a Dortmundnak és Lipcsének, h a legjobbjait nektek adja el.alapvetően, ha nem akar, nem fog a MU-ba menni. látva a középső védőink gyengeségét idén sztem ki kellene adni érte a 42 misit, de covid miatt többször is lenyilatkozta mki nálunk, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy minél kevesebbet költsenek átigazolásra.Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Toca
csebi
Willie Parker
csebi
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
több mint 5 éve
Ez mekkora hülyeség... Senki se megy azért az Aston Villába mondjuk a City helyett, mert az nagyobb kihívás. Miután nem egy égi meszelő a védők között simán lehet hogy az angol bajnokság nem jönne be neki. Egy normális manager ezeket is figyelembe veszi amikor atbeszelik hogy merre és hogyan tovább.Ha nem szereted az igazi kihivásokat és csak a címek mennyisége érdekel akkor jaDe a Bayern nagyobb klub nemetben mint barmelyik pl csapat.a bayern kb hozza a bajnoksagokat es a bl-ben is kb mindig eselyes.megneztem az utolso 10 evben 2 csapat volt bajnok a bundasban abbol jelenleg zsinorban 8szor a bayern.tényszerűség kedvéért:Azt nem értem, h miért jó a Dortmundnak és Lipcsének, h a legjobbjait nektek adja el.alapvetően, ha nem akar, nem fog a MU-ba menni. látva a középső védőink gyengeségét idén sztem ki kellene adni érte a 42 misit, de covid miatt többször is lenyilatkozta mki nálunk, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy minél kevesebbet költsenek átigazolásra.Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Toca
csebi
Willie Parker
csebi
YoungZeeZee
davemayer
több mint 5 éve
Ha nem szereted az igazi kihivásokat és csak a címek mennyisége érdekel akkor jaDe a Bayern nagyobb klub nemetben mint barmelyik pl csapat.a bayern kb hozza a bajnoksagokat es a bl-ben is kb mindig eselyes.megneztem az utolso 10 evben 2 csapat volt bajnok a bundasban abbol jelenleg zsinorban 8szor a bayern.tényszerűség kedvéért:Azt nem értem, h miért jó a Dortmundnak és Lipcsének, h a legjobbjait nektek adja el.alapvetően, ha nem akar, nem fog a MU-ba menni. látva a középső védőink gyengeségét idén sztem ki kellene adni érte a 42 misit, de covid miatt többször is lenyilatkozta mki nálunk, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy minél kevesebbet költsenek átigazolásra.Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Toca
csebi
Willie Parker
csebi
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
De a Bayern nagyobb klub nemetben mint barmelyik pl csapat.a bayern kb hozza a bajnoksagokat es a bl-ben is kb mindig eselyes.megneztem az utolso 10 evben 2 csapat volt bajnok a bundasban abbol jelenleg zsinorban 8szor a bayern.tényszerűség kedvéért:Azt nem értem, h miért jó a Dortmundnak és Lipcsének, h a legjobbjait nektek adja el.alapvetően, ha nem akar, nem fog a MU-ba menni. látva a középső védőink gyengeségét idén sztem ki kellene adni érte a 42 misit, de covid miatt többször is lenyilatkozta mki nálunk, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy minél kevesebbet költsenek átigazolásra.Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Toca
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 5 éve
tényszerűség kedvéért:Azt nem értem, h miért jó a Dortmundnak és Lipcsének, h a legjobbjait nektek adja el.alapvetően, ha nem akar, nem fog a MU-ba menni. látva a középső védőink gyengeségét idén sztem ki kellene adni érte a 42 misit, de covid miatt többször is lenyilatkozta mki nálunk, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy minél kevesebbet költsenek átigazolásra.Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Toca
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Azt nem értem, h miért jó a Dortmundnak és Lipcsének, h a legjobbjait nektek adja el.alapvetően, ha nem akar, nem fog a MU-ba menni. látva a középső védőink gyengeségét idén sztem ki kellene adni érte a 42 misit, de covid miatt többször is lenyilatkozta mki nálunk, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy minél kevesebbet költsenek átigazolásra.Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Toca
csebi
több mint 5 éve
alapvetően, ha nem akar, nem fog a MU-ba menni. látva a középső védőink gyengeségét idén sztem ki kellene adni érte a 42 misit, de covid miatt többször is lenyilatkozta mki nálunk, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy minél kevesebbet költsenek átigazolásra.Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Toca
több mint 5 éve
Csak ha ő a Bayernbe akar menni és nekik kell minek menne a MU-ba?Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
csebi
davemayer
több mint 5 éve
Erdekes, united helyeben azt mondanám hogy en adok erte most 42t, holnapnyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Papu Gómez most jöhetne jónak olcsón pl
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Több dologgal is egyet értek de leszek akkor most kicsit az ördög ügyvédje.Mi van, ha simán csak véget kezd érni egy korszak? Ez a Pool nem 10-20-30 éve van a csúcson, hogy folyton top3 ligyen a világon és ez magától értetődő legyen. Ennek a csapatnak volt együtt 3-4 igazán top éve. És ez a mag kb azóta együtt van, 3-4 éve úgy, hogy a kezdőbe igazán ekkor jött utoljára valóban minősig ember (van Dijk ugye 18 januára, Becker 18 nyara.)
Az akkori top kezdő
Becker
TAA - van Dijk - Matip - Robertson
Hendo - Gini - Fabinho/Milner (ekkor került ide a brazil, kellett is neki 1 év mire stabil kezdő lett)
Salah - Firmino - Mané
2021-ben hoz néz ki a Liverpool legjobb összeállítása? copy ugyan ez.
Ez nem baj, Klopp ebből az amúgy tényleg olcsón és fű alatt összevásárolt + van Dijk + Becker keretből kihozott mindent. Valaha volt legtöbb ponttal 2.-ak lettek, BL döntő vereség, majd meglett mind a két cím is. Elég hosszú várakozások után...
Most mély pont van, amiben szerintem Kloppon túl benne van az is, hogy természetes jelleggel ez a keret "kiégett". Jobban mondva inkább csak elfáradtak együtt. Ettől még ki is tudnak (remélem) kecmeregni ebből a mélységből, de ésre kell venni, hogy 4 éve ugyan az a keret lehet, hogy már nem annyira tűzes mint mikor még csak egy kellemetlen feltörekvő csapat volt.
2018 óta az idén igazolt Jota és Thiago az akik valóban ott voltak, hogy beverekedhetik magukat ebbe a borzasztó régóta együtt játszó kezdőbe. Remekül is tolta mindkettő mert Ők még semmit se értek el a Poolal. Aztán kidőlt mindkettő szépen.
Egyetértek, hogy el kell lassan gondolkozni, hogy Bobby még mindig elég-e a taktikához.
Kell a frissítés, Salah is mehetne felőlem is. TAA-t el ne herdáljuk, de Liverpooli kölökként nem gondolom, hogy el akarna menni.
Kellene bővebb keret, de attól mert 3 éve a csúcson van ez a csapat még nem lett mögötte hírtelen egy olajnagyvállalat. Itt ezelőtt és ezután se azért fogják kiszórni a pénzt, mert van és mert megtehetik. Nem is örülnék neki. Ahogy mondtátok pár (10)-20-30 milliós fogás kéne. Csak Klopp borzasztóan játékos központú és nehezen mondja ki valakinek, akit imád, hogy "srác, lehet, hogy nekünk közösen ennyi volt".
BL legyen meg, de én sem támogatnék azért kiadni most 30-40 milliókat mert beütött pár sérülés. Ráadásul igen ahol valóban kiesett mindenki a CB sor még egy Fabinho - Henderson duóval is folyton hozza a clean sheeteket. Kell a vérfrissítés de azt korábban is lenyilatkozta már Jürgen az évek során, hogy pánik igazolás nem lesz. Most is CB-t kiabált be már mindenki nekünk miután senki se maradt, de a gond nem is ott van. Mennyi értelme lett volna most venni sok pénzért egy CB-t? Előrébb lett volna a csapat?
Nyáron lehet, hogy ténylegesen lezárul egy korszak és páran távoznak, meglátjuk. Addig is túl kell élni ezt az időszakot és magunkat kihúzni belőle, a BL legyen meg, más nem érdekel.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nem vagyok jos, ergo azt en sem tudhatom, ki jelentene biztosan erositest, de ha nem is igazolsz, akkor bele sem fogsz trafalni a gyemantokba. Fontrol vagy eurorol beszelunk? Mert en fontrol, ergo kb 30 millio eurorol.Ne haragudj, de ez a szovegertelmezes most nemigen jott ossze.Ok, akkor segíts kérlek! Sorolj fel olyan játékosokat, akik "15-20-25 millióért" elérhetőek,és azonnali segítséget nyújtanának. Mert biztos sok olyan van "akik egy csettintesre futnanak", de erősítést kötve hiszem, hogy jelentenének.
Stez
Zolika
De leirhatok par PL-jatekost, akiket Jotahoz hasonloan testkozelbol lathat Klopp es a Liverpool a bajnoksagbol.
Alapbol szerintem az egesz pl egyik legalulertekeltebb vedoja peldaul Tarkowsni. Hogy egy amugy sem epp gazdag Burnley 25-30 milliert ne adna oda, nem vennem biztosra. Ward-Prowse szerintem a PL egyik legjobb kozeppalyasa, o sem gondolnam, hogy sokkal dragabb lenne egy ugyszinten nem tul gazdag Sotonnak. A Villaban rohangalnak a kiraly kozeppalyasok: McGinn biztos vagyok benne, hogy a Poolban is fasza lenne. A brazil gyerek, Luiz, elkepesztoen jol szur. Bednarek ugyszinten szvsz lazan javitana a Pool hatso tengelyet. Szerintem a wba-s Pereira is minosegi csere lenne, kozeppalyara. Traore a szelre. Miutan a viszonya megromlott Nunoval, szerintem o is megszerezheto lenne a piaci ara alatt. A bunrleys gyerek, McNeil rohadt sokat fejlodott az elmult masfel evben. Nem gondolom, hogy Oxnal ne tudna tobbet hozzatenni a jatekhoz. Plusz balszelso, Manenak alternativat biztositana. Meg egy Traore, Bertrand. Rohadt jo a gyerek.
Nezzunk elore is. Itt meglatasom szerint a gond tovabbra is az, hogy Klopp nemigen akar igazi kilencest, ehelyett Firmino kvazi rengetegszer arnyekekkent egy sorral hatrebb jatszadozik. En viszont kilencest mondok, peldaul Bamford. Callum Wilson. Alulertekelt, igazi golvago, aki kis csapatokban azeet eleg jo szamokat hoz. Pedig nemigen szolgaltak ki. A Poolnal ez velhetoen meglenne. O vagy Origi? Nalam nem kerdes. Wilson belovi azt, amit kell. Ennyit tud, nem tobbet, de ez pont eleg lenne.
(legyek rohadek, emlitsem Ingset? 😀)
Akit sok ideje figyelek, Maupay. Na en benne latom a tokeletes cseret, es hogy ha beall, Jotahoz hasonloan valahogy odakerul, kiharcolja, betuszkolja. Ha Firminohoz hasonlo, nem befejezo tamado, akkor Antonio a West Hambol. Gyors, emellett izmos, nem tudjak elnyomni ot a vedok. A west ham amugy epp el akarja adni. Egy baja van a csavonak, hogy serulekeny.
Kit lehetett volna elhozni parhonapja? Cavani. Szabadon igazolhato volt. Nala jobb cserecsatar szerintem nem kell. Suarezt esetleg vissza? Ot kirakta a Barca. Es hetekig osztotta Koeman, tehat lehetett volna keresni.
Ha meg nem PLbol akarunk szemezgetni, akkor ott a nemet bajnoksag. A fel Lipcsenek es Salzburgnak troger kivasarlasi arai vannak a jo jatekosoknal is. Upamecano 40 millio peldaul. De a tobbi ligabol most nem irok, olyat neztem, aki a plt ismeri elegge, ott van a kozelben, es valszeg egybol be tudna ugrani, nem kene hetekig szoknia a legkort.
Felreertes ne essek, en nem kioktatlak. Ez az en velemenyem, amit tartok is. Azt, hogy ezt Klopp elszurta, mert nem szamolt vele, hogy a virus miatt tulajdonkeppen felkeszules nelkul, szinte egybol ujraindulo ideny ki fogja csinalni a jatekosokat, foleg igy, hogy a Pool tavaly brutalisat ment. Most meg lerobbantak egyszeruen. Marpedig erre szamitani lehetett, hogy ismerjuk sok honapja, hogy a virus mennyire atrendezi a menetrendet. Tegyuk hozza, a Poolnak tavaly mazlija ia volt, mert jobbara elkerultek a serulesek. Allisonon kivul talan hosszabb idore nem is esett ki egyetlen jatekos sem. En ugy gondolom, hogy az altalam felsoroltak mind tobbet adnanak hozza, mint Shaqiri, mint Ox, vagy mint ilyen Origik. Es azt gondolom, hogy a Pool 1-2 ilyen jatekost tudna, tudott volna igazolni. Ha Klopp azt mondja, hogy kinezett valakit, es 20-25 millioert elhozhato volna, nem hiszem el, hogy a klub ennyit nem koltott volna neki. Marpedig azert akiket soroltam, azok kozul ennyiert tobben is velhetoen megszerezhetoek lennenek, ha a piaci arukat nezem, vagy azt, hogy xy osszekapott az edzovel, xy imgyen igazolhato lett volna.
Szerintem. Es ezt mindenfele kotozkodes es kioktatas nelkul irom, mielott meg jonne megint valakitol a sertodes.
Ui. : jaaj, elfelejtettem szemelyes kesvencemet, Ismaila Sarrt. Miutan a Watford kiesett, biztos vagyok benne, hogy futva kapkodna egy olyan lehetoaeg utan, mint a Pool. 🙂 A Watford meg... Hat nemigen szokta kisajtolni az utolso centet is a kerokbol.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
nyártól lép életbe, 42 misi40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
davemayer
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Ott volt szoboszlai....Ne haragudj, de ez a szovegertelmezes most nemigen jott ossze.Ok, akkor segíts kérlek! Sorolj fel olyan játékosokat, akik "15-20-25 millióért" elérhetőek,és azonnali segítséget nyújtanának. Mert biztos sok olyan van "akik egy csettintesre futnanak", de erősítést kötve hiszem, hogy jelentenének.
Stez
Zolika
több mint 5 éve
Ne haragudj, de ez a szovegertelmezes most nemigen jott ossze.Ok, akkor segíts kérlek! Sorolj fel olyan játékosokat, akik "15-20-25 millióért" elérhetőek,és azonnali segítséget nyújtanának. Mert biztos sok olyan van "akik egy csettintesre futnanak", de erősítést kötve hiszem, hogy jelentenének.
Stez
több mint 5 éve
40ért már rég elvitték volna ha annyi a kivásárlási ára, legalábbis szerintem elég nevetseges lenne ha elkerülte volna a pool/mu/city figyelmét ez ugy hogy mindhárom évek óta jó védőre pályázik.Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Vicc lesz ha a Bayern 40 millióért behúzza Upamecano-t... Egyrészt hogy a Lipcse rivalisnak adja el, másrészt ennél jobb védő, 40ert sorba kéne álljanak a nagycsapatokAsszem annyi a ki vásárlási ara. Igazából a Lipcse semmit sem tud csinálni ha Upamecano Bayernbe akar igazolni és le rakjuk érte a pénzt. Márpedig miért ne akarna oda igazolni 😊
FLZOLI
több mint 5 éve
Ne haragudj, de ez a szovegertelmezes most nemigen jott ossze.
több mint 5 éve
Mondjuk Jota 40 millió volt...Nem, nem annyi koze van. Ha Klopp odaall, hogy kellene neki egy vedo es egy kozeppalyas, es ravag ket nevet, akik nem irrealisak, hanem Jota-fele alulertekelt jatekosok, akkor a Liverpool elhozna neki az illetoket.Most viszont csak ul a seggen, nem igazol, ogazabol nem tudni, mire var, mire gondol. StezAz megvan hogy az átigazolásokhoz annyi köze van hogy annyit mond ha kérdik tőle hogy xy kell-e neki hogy "jöjjön" vagy "nem kell"?
Ne Kloppra fogjuk hogy nem igazol. Az FSG ment át spórolósba, a Red Soxszal is, és a Liverpoollal is. Nem akarják saját magukat kétvállra fektetni a COVID miatt.
Mikey
Mert a lenyeg itt azon van, hogy 15-20-25 millios jatekos is van eleg sok, akik alulertekeltek, es akik egy csettintesre futnanak, hogy egy Liverpoolhoz hasonlo csapatban jatsszanak.
Es nem is 250 millios Mbappekat kell igazolni.
Es az igenis Klopp hibaja, hogy a pad gyenge, az meg vegkepp, hogy felkuld jatszani egy Shaqirit, egy Origit vagy egy Oxot, es kb. a labdat nem tudjak levenni, annyira nincsenek formaban. Ha nem jatszatod oket, akkor nyilvan nem is tudnak felporogni, erre meccsek kellenek majd.
Egy harom fronton kuzdo elcsapatnak szerintem igenis szuksege van a forgatasra es a rotalasra. Nem csak a serulesek elkerulese miatt, hanem azert is, hogy legyen legalabb 3-4 olyan jatekosod, akiket be tudsz dobni a padrol ugy, hogy ezek megfelelo formaban legyenek. Lasd Jotat.
Stez