Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Jól hallom h Jenő beismerte h a fradival együtt megszegtek az UEFA covid előírásait?Nem gond, majd V. Iktor kiossza azokat is, migráns banda
csebi
több mint 5 éve
Jól hallom h Jenő beismerte h a fradival együtt megszegtek az UEFA covid előírásait?hát elég kétértelmű volt, de én is ezt hallottam ki belőle.
csebi
több mint 5 éve
Jól hallom h Jenő beismerte h a fradival együtt megszegtek az UEFA covid előírásait?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Olyanok ezek a Fradi BL meccsek, mintha a Fradiban csak támadófalemberek játszanának, az ellenfél él még elkapó, futók, cornerek. Sebességben kb ilyen különbség van.
több mint 5 éve
Azt hittem kerekes zsombor az 🙄Sowunminál a labdaJenő tudja hogy Tokmac nem egyenlő Somaliaval? Végülis fekete fekete..Addig jó amíg nem Leonardozik
petey
csebi
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Már rajta vagyok, köszi.Elfelejtettem mondani neked, hogy ezek már nem annyira szar csapatok.SZEDD KI BOHÓC!!Mivel itthon kikapott, kint kell nyernie a Fradinak.
Kenny
Sobri Jóska
Kenny
Izgibbek is a meccsek.
több mint 5 éve
STOP THE COUNT! 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Elfelejtettem mondani neked, hogy ezek már nem annyira szar csapatok.SZEDD KI BOHÓC!!Mivel itthon kikapott, kint kell nyernie a Fradinak.
Kenny
Sobri Jóska
több mint 5 éve
STOP THE COUNT!Közben már Jenő újabb gólt var h lojjunk. Mikor kezdik el számolgatni hogyan kerülünk a csoport 2. Helyére? 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
nem. szerintem simán benne van a meccsben, hogy a végén nem fog annyira hajtani a Juventus. nekik nem ezen a meccsen múlik a csoportgyőzelem, ráadásul Cére is vigyázniuk kellTe megfogadtad over és most jinxelsz? 😊Akkor térjünk végre a lényegre, 5 kapott gól alatt megússzuk? 😛meg
dande
slowmotion
dande
több mint 5 éve
SZEDD KI BOHÓC!!Mivel itthon kikapott, kint kell nyernie a Fradinak.
Kenny
több mint 5 éve
Sowunminál a labdaJenő tudja hogy Tokmac nem egyenlő Somaliaval? Végülis fekete fekete..Addig jó amíg nem Leonardozik
petey
csebi
több mint 5 éve
GOOOOOOOOOOOOOL
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Most sem ússzák meg az olaszok
több mint 5 éve
Jenő tudja hogy Tokmac nem egyenlő Somaliaval? Végülis fekete fekete..Kedvencem az volt amikor Leonardo itt játszott,na akkor mindenki Leonardo volt 😀
petey
több mint 5 éve
Jenő tudja hogy Tokmac nem egyenlő Somaliaval? Végülis fekete fekete..Addig jó amíg nem Leonardozik
petey
több mint 5 éve
Jenő tudja hogy Tokmac nem egyenlő Somaliaval? Végülis fekete fekete..
több mint 5 éve
Csak nem bírtak ki h Jenő ne kapjon meccset
több mint 5 éve
Nekem 3-1 a tippem. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Te megfogadtad over és most jinxelsz? 😊Akkor térjünk végre a lényegre, 5 kapott gól alatt megússzuk? 😛meg
dande
slowmotion
több mint 5 éve
Jenő és mikor mentek WCre??? 😊Mondjuk jók ezek a történetek, egyszer egy hotelben voltam a Fradi keretével, ebédnél persze Böde ment még először szedni majd utána repetázni
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Akkor térjünk végre a lényegre, 5 kapott gól alatt megússzuk? 😛meg
dande
több mint 5 éve
Jenő és mikor mentek WCre??? 😊
több mint 5 éve
Krézi in dö hausz, ajjjjMár a 9000 nap utáni győzelemnél tartunk 😀
Vrij6