NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 469 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Champoban milyen harc megy a kiesésért!!! Jó meccs van az Aréna4-en ráadásul, 2-1 után 2-3, most 3-3 ezzel a Derby maradna bent, de ha gólt rúg a Sheffield, akkor ők
NB2
ráadásul a Derby is csak azért maradt bent, mert a Cardiff egyenlített a 89. percben a Rotherham ellen 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 31 207 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Spurs lenyomva 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 29 755 — nabege2@yahoo.com
Champoban milyen harc megy a kiesésért!!! Jó meccs van az Aréna4-en ráadásul, 2-1 után 2-3, most 3-3 ezzel a Derby maradna bent, de ha gólt rúg a Sheffield, akkor ők
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 784 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vicces lesz ha kidobják a Realt, Barcat és a Juvet a BL-ből tulajdonképpen a semmiért 🙂
Akkor már tuti ráugorhatnak valami szuperliga szervezésbe, csak sikerül pár amerikai, dél amerikai vagy európai középcsapatot behúzni a dologba. Hogy így is megéri ez azt ők tudják de igazából nincs mit veszítsenek

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Kövesd 65 perc után 5-0-ra üti az MTK-t
warr_b
ez is Pinyőt igazolja.
csebi
be is szólt a hatereknek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
warr_b
ez is Pinyőt igazolja.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 31 207 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 5 éve
El is dőlt, Gulácsi marad 2025-ig Lipcsében 😊
Heisman
akkor onnan megy majd a Hall of Fame-be.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
El is dőlt, Gulácsi marad 2025-ig Lipcsében 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 22 053
Nem mindenki való vezetőedzőnek,
De ha még igen is, akkor sem mindegy melyik ország melyik város 😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 987
Mivel lenne előrébb Dortmundban? Megértem azt, ha egy top-top klubba menne. BVB szvsz oldalazás. Nyilván sportszakmai szempontok szerint. Ha 2x annyi eurót kap, akkor persze menjen, de Dortmundnak csak a történelme nagyobb. Vagy Rose ennyit számít? Nem tudom. Valaki tudja?
Én azt látom, h top 20-as klubból top 20-ra váltani, mikor otthonosan mozog jelenlegi közegében elég nagy lutri. Iden nyáron nem kell csapattársaknak bemutatkozni, osszeszokni, elég lenne csak az edzővel. Ruhr-vidéken minden új lenne. BVB-nél érzésre sokkal toxikusabb a légkör. Edzőváltás sem mindig garancia a sikerre.
dawyd728
semmivel se lenne előrébb. viszont Dominik ugye újra megkapta Marsch-ot, hát meglátjuk. amúgy Lőw Zsolti most elgondolkozhat azon, hogy megérte-e elmenni másodedzőnek Tuchelhez, mert úgy látszik, hogy nem csak a játékosok lépegetnek felfele az RB franchiseban hanem már az edzők is.
csebi
de sztem igy sem jart rosszul low.
psg, cselzi -> bl dontok.
innen azert kaphat par jo kezdo ajanlatot.
több mint 5 éve
Mivel lenne előrébb Dortmundban? Megértem azt, ha egy top-top klubba menne. BVB szvsz oldalazás. Nyilván sportszakmai szempontok szerint. Ha 2x annyi eurót kap, akkor persze menjen, de Dortmundnak csak a történelme nagyobb. Vagy Rose ennyit számít? Nem tudom. Valaki tudja?
Én azt látom, h top 20-as klubból top 20-ra váltani, mikor otthonosan mozog jelenlegi közegében elég nagy lutri. Iden nyáron nem kell csapattársaknak bemutatkozni, osszeszokni, elég lenne csak az edzővel. Ruhr-vidéken minden új lenne. BVB-nél érzésre sokkal toxikusabb a légkör. Edzőváltás sem mindig garancia a sikerre.
dawyd728
semmivel se lenne előrébb. viszont Dominik ugye újra megkapta Marsch-ot, hát meglátjuk. amúgy Lőw Zsolti most elgondolkozhat azon, hogy megérte-e elmenni másodedzőnek Tuchelhez, mert úgy látszik, hogy nem csak a játékosok lépegetnek felfele az RB franchiseban hanem már az edzők is.

több mint 5 éve
Ez a publicisztika még NSO szinten is nagyon kemény...
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hurkatol-a-golig-vincze-andras-publicisztikaja-2824689
Sinisa
A hurkás-kolbászos, későkádári nosztalgiázós hangnem inkább kínos, a mondanivalóval sok helyen nem értek egyet, de hogy 18 év NB1-től való távollét után Bognár az, aki megcsinálja a mennyei nagyon kevés nézhető csapatának egyikét, azért sokat elmond a többiekről.

Kicsit ilyen "feel good story" az idei Paks, a két Bognár pedig az én szememben javított egy kicsit a renoméján.
Kampman
elég szomorú, hogy ilyeneket kiadnak a kezükből. oké értem, hogy ez egy óda akar lenni nagy Bogeszhez, de akkor is.
nekem egy mondanivalója volt a cikknek: a kormány elmaradt támogatásai miatt bezárt a hurka-kolbászos hely, ezért is fura, hogy ez megjelenhetett az ns-ben.

több mint 5 éve
dawyd728 4 322
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 404 — NFL bracket champion '26
 sportposzt.com/topcsapatok/atigazolas-gulacsi-peter-sztarcsapatba-igazolhat-mar-a-lipcse-is-megszolalt/?fbclid=IwAR09oIb15K1xygSlvkwtkP5NbnB5FqKPH6YrKxP53r9dqGnaFoUMEy-1sr8

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 088
Emery EL-döntőben ismét 😀 😊
Kampman
Átnevezhetnék Emery Cupra a sorozatot, komolyan. Jobban is hangzana mint az Europa League.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
Vicc klub vagyunk, nem tudom bárki számított e másra 😀
Grat a Villarrealnak, jól tolják, de a MU kemény dió lesz.
ArtetaOut
Heisman
mégis mire számítottatok? hát ismeri az Arsenalt, nem? 😊
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 997
Emery EL-döntőben ismét 😀 😊
több mint 5 éve
Vicc klub vagyunk, nem tudom bárki számított e másra 😀
Grat a Villarrealnak, jól tolják, de a MU kemény dió lesz.
ArtetaOut

több mint 5 éve
Nem lesz négy angol döntős, persze az Arsenal elkúrta 🤣

több mint 5 éve
De reménytelen volt ez az Arsenal.

A Villarreal visszavágott 2006-ért 😊
több mint 5 éve
Na, már csak 3 gól kell a Rómának, van még kb 8 percük 😊

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
Hertha csak megússza végül?

Kicsit röhejes lenne, ha egyszerre esne ki a Schalke és a Werder mondjuk... 😊
warr_b
egyelőre megmenekültek, de nagy hírig lesz ott a kiesésért, elég egy rossz forduló és máris megint kiesőhelyen vagy
NB2
Következő 2 forduló eldönti a herthanak ha 6 pont benn maradnak ha kevesebb akkor minimum osztályzo
csebi
szerintem a két hazai meccsükről elég 4 pont, és osztályozó nélkül bent maradnak. mondtam már korábban: szerintem pár létfontosságú meccset kell kiválasztani, és azokat behúzni, mondjuk nem a Freiburgra gondoltam, hanem a Bielefeldre és a Kölnre (gyakorlatilag a további két hazai meccs), plusz esetleg ami Gelsenkirchenben leesik az asztalról.
több mint 5 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hurkatol-a-golig-vincze-andras-publicisztikaja-2824689
Sinisa
A hurkás-kolbászos, későkádári nosztalgiázós hangnem inkább kínos, a mondanivalóval sok helyen nem értek egyet, de hogy 18 év NB1-től való távollét után Bognár az, aki megcsinálja a mennyei nagyon kevés nézhető csapatának egyikét, azért sokat elmond a többiekről.

Kicsit ilyen "feel good story" az idei Paks, a két Bognár pedig az én szememben javított egy kicsit a renoméján.
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 3 250 — Gràcies Pep!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.