Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
En mondjuk edasapamat szeretnem meglepni egy jeggyel, aki mar a 80-as es 90-es evekben is a Fradinak drukkolt, de nem itt el, szoval nincs berlete. En valoban nem igen nezek focit, es csak CR es Messi miatt mennek.Mi abban a felsőbbrendűség tudat ha azt mondom hogy egy adott csapat meccsére elsősorban azon csapat szurkolóinak kellene részt venni?!Mindenki ugyan annyival szállt be ebbe a "sikerbe", szóval ugyan annyi joga van annak is a stadionba menni, aki csak a női WC-be szerelt spy camet megy felszerelni. Szóval picit hátrébb a felsőbbrendűség tudattal 😊Nagyon remélem hogy lesz annyi eszük hogy először a bérletesek, utána meg a fradi-kartyások közt osztják szét a jegyeket, talán így elérve azt hogy ne a sok gyökér jusson be aki csak crt meg messit akarna megnézni. Megérdemlik a normális fradi szurkolók hogy ők mehessenek.www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-ftc-a-puskas-arenaban-fogadhatja-a-juventust-es-a-barcelonat-278788720 ezer nezo, ha vendegszurkolok nem johetnek, akkor talan meg jegyhez is lehet majd jutni.
😀
ZoliMP
Tudja valaki, hogy ebben a scenarioban hogyan zajlik majd a jegyertekesites?
undisputedly
davemayer
FLZOLI
Olyan dumád van a hajam égnek áll
davemayer
Ertheto, ha a berleteseket favorizaljak, de abbol csak 6-7 ezer van, ha jol emlekszem. Marad meg 13-14 ezer jegy.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Mi abban a felsőbbrendűség tudat ha azt mondom hogy egy adott csapat meccsére elsősorban azon csapat szurkolóinak kellene részt venni?!Mindenki ugyan annyival szállt be ebbe a "sikerbe", szóval ugyan annyi joga van annak is a stadionba menni, aki csak a női WC-be szerelt spy camet megy felszerelni. Szóval picit hátrébb a felsőbbrendűség tudattal 😊Nagyon remélem hogy lesz annyi eszük hogy először a bérletesek, utána meg a fradi-kartyások közt osztják szét a jegyeket, talán így elérve azt hogy ne a sok gyökér jusson be aki csak crt meg messit akarna megnézni. Megérdemlik a normális fradi szurkolók hogy ők mehessenek.www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-ftc-a-puskas-arenaban-fogadhatja-a-juventust-es-a-barcelonat-278788720 ezer nezo, ha vendegszurkolok nem johetnek, akkor talan meg jegyhez is lehet majd jutni.
😀
ZoliMP
undisputedly
davemayer
FLZOLI
Olyan dumád van a hajam égnek áll
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mindenki ugyan annyival szállt be ebbe a "sikerbe", szóval ugyan annyi joga van annak is a stadionba menni, aki csak a női WC-be szerelt spy camet megy felszerelni. Szóval picit hátrébb a felsőbbrendűség tudattal 😊Nagyon remélem hogy lesz annyi eszük hogy először a bérletesek, utána meg a fradi-kartyások közt osztják szét a jegyeket, talán így elérve azt hogy ne a sok gyökér jusson be aki csak crt meg messit akarna megnézni. Megérdemlik a normális fradi szurkolók hogy ők mehessenek.www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-ftc-a-puskas-arenaban-fogadhatja-a-juventust-es-a-barcelonat-278788720 ezer nezo, ha vendegszurkolok nem johetnek, akkor talan meg jegyhez is lehet majd jutni.
😀
ZoliMP
undisputedly
davemayer
több mint 5 éve
Nagyon remélem hogy lesz annyi eszük hogy először a bérletesek, utána meg a fradi-kartyások közt osztják szét a jegyeket, talán így elérve azt hogy ne a sok gyökér jusson be aki csak crt meg messit akarna megnézni. Megérdemlik a normális fradi szurkolók hogy ők mehessenek.www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-ftc-a-puskas-arenaban-fogadhatja-a-juventust-es-a-barcelonat-278788720 ezer nezo, ha vendegszurkolok nem johetnek, akkor talan meg jegyhez is lehet majd jutni.
😀
ZoliMP
undisputedly
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mondjuk azzal már nem értek egyet hogy az edző kifelé így kommunikáljon le egy 7-2t. Egy 2-1et ahol 1-1nél te támadsz az 1-2ért és kapsz egyet, azt lehet így max.legalább 1-5-nél is mentek a gólokért... csak nem mindig oda szerezték, ahova kell. de hát Klopp is megmondta, hogy a futball szórakozás/szórakoztatás, és most sikerült Birmingham csöppet sem pici városának fantasztikus vasárnap estét/hétfő reggelt szerezni.Mivel együtt ment a meccs az nfl-el nem néztem csak követtem az eredmény alakulásátSzerintem ez az egészséges hozzáállás, nem jó az a szurkoló aki nem fogadja el hogy nem lehet mindig nyerni. Aztan egy vereseg után már szidja az edzőt meg mindenkit...
hiába óriási pofon én kíváncsi vagyok rá, vissza fogom nézni valamikor.
Ez kurva kínos de én továbbra is azt mondom, hogy Vorogninok, N'Gog-ok meg Carrollok és még lehetne bőven sorolni... után ez ami 3-4 éve tart elképesztő ajándék.
Lett is belőle egy BL egy PL. Ha nem esünk ki az első osztályból én elégedetlen jó ideig nem leszek! 😀
alatriste
davemayer
és hát inkább most és a Villától jöjjön a pofon, mert az igazi contenderek ellen élesnek kell majd lenni.
slowmotion
Elképzelem ahogy hajszárító helyett ezt nyilatkozta volna anno Ferguson...
Az ok ha kifele kurva kemenynek mutatja magat de az öltözőben csak kemény, tekintettel a múltra, de ilyen konnyedén azért egy 7-2t nem lehet elintézni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-ftc-a-puskas-arenaban-fogadhatja-a-juventust-es-a-barcelonat-278788720 ezer nezo, ha vendegszurkolok nem johetnek, akkor talan meg jegyhez is lehet majd jutni.
😀
ZoliMP
több mint 5 éve
legalább 1-5-nél is mentek a gólokért... csak nem mindig oda szerezték, ahova kell. de hát Klopp is megmondta, hogy a futball szórakozás/szórakoztatás, és most sikerült Birmingham csöppet sem pici városának fantasztikus vasárnap estét/hétfő reggelt szerezni.Mivel együtt ment a meccs az nfl-el nem néztem csak követtem az eredmény alakulásátSzerintem ez az egészséges hozzáállás, nem jó az a szurkoló aki nem fogadja el hogy nem lehet mindig nyerni. Aztan egy vereseg után már szidja az edzőt meg mindenkit...
Ez kurva kínos de én továbbra is azt mondom, hogy Vorogninok, N'Gog-ok meg Carrollok és még lehetne bőven sorolni... után ez ami 3-4 éve tart elképesztő ajándék.
Lett is belőle egy BL egy PL. Ha nem esünk ki az első osztályból én elégedetlen jó ideig nem leszek! 😀
alatriste
davemayer
és hát inkább most és a Villától jöjjön a pofon, mert az igazi contenderek ellen élesnek kell majd lenni.
több mint 5 éve
Mivel együtt ment a meccs az nfl-el nem néztem csak követtem az eredmény alakulásátSzerintem ez az egészséges hozzáállás, nem jó az a szurkoló aki nem fogadja el hogy nem lehet mindig nyerni. Aztan egy vereseg után már szidja az edzőt meg mindenkit...
alatriste
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mivel együtt ment a meccs az nfl-el nem néztem csak követtem az eredmény alakulásáthiába óriási pofon én kíváncsi vagyok rá, vissza fogom nézni valamikor.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
AZ.Sparta-AZ meccs volt még vicces. AZ 4-0-ra ment az első félidő végén, és szünet előtt még egy tizenegyest is kihagyott - és innen jött vissza a Sparta egy félidő alatt 4-4-re.This is Sparta? 😊
slowmotion
NB2
Imádom a holland csapatneveket. Azoknál már csak a finn csapatnevek jobbak, főleg jéghokiban. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Sparta-AZ meccs volt még vicces. AZ 4-0-ra ment az első félidő végén, és szünet előtt még egy tizenegyest is kihagyott - és innen jött vissza a Sparta egy félidő alatt 4-4-re.This is Sparta? 😊
slowmotion
több mint 5 éve
hát ha az ember nem telhetetlen, akkor 2-4-nél lezárja a szelvényt egy ellenfogadássalSparta-AZ meccs volt még vicces. AZ 4-0-ra ment az első félidő végén, és szünet előtt még egy tizenegyest is kihagyott - és innen jött vissza a Sparta egy félidő alatt 4-4-re.Ja, főleg amikor ilyennel megy el a szelód...
slowmotion
davemayer
több mint 5 éve
Sparta-AZ meccs volt még vicces. AZ 4-0-ra ment az első félidő végén, és szünet előtt még egy tizenegyest is kihagyott - és innen jött vissza a Sparta egy félidő alatt 4-4-re.Ja, főleg amikor ilyennel megy el a szelód...
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Sparta-AZ meccs volt még vicces. AZ 4-0-ra ment az első félidő végén, és szünet előtt még egy tizenegyest is kihagyott - és innen jött vissza a Sparta egy félidő alatt 4-4-re.
több mint 5 éve
S van aki szeret cinikus lenni akkor is, ha érti. 😊teljesen érhető volt amit irt, akinek meg inge ugye...Mondjuk poolosok, fradisták , barcások, realosok stb. szavak eseten az atlagember nem a jatekosokra gondol 😀Köszi, hogy neked átjött, hogy a játékosokra gondoltam 😀Legalább kicsit leszállnak a földre a Poolosok, mostanában kicsit elhitték.Bizony. Alig vártam már egy hasonlót, mert szánalmas volt nézni egy-két nagyképű arcot. Okádok az ilyen hozzáállástól. Dijk csökkent is a szememben emiatt már egy jó ideje.
Kenny
kristóf17
Kenny
eaglesmcnabb
Adirotor
több mint 5 éve
a hét gólt amúgy valóban, azt már nehezen lehet.7 gólt azért nehéz megmagyarázni 😀Mi van Birminghamben? 😊ajándék, balfaszság, les és szerencsés pattanás, agyfasz, szerencsés pattanás
NB2
slowmotion
Heisman Trophy
tipikusan olyan gólokat kaptunk, mint amilyeneket lőni szoktunk, kivéve a szabadrúgásosat, mert az tipikusan olyan, amit be szoktunk szopni. meg hát nyerni is nyertünk már két megpattanóval, kikapni is ki lehet hárommal.
Klopp szótárában a megsemmisítő vereség elkerülése nem szerepel, mindig megyünk előre hátrányban, csak most már az elejétől kezdve szarrá kontráztak, és ezeknek is csak a felét rúgták be.
hát ez egy ilyen nap volt.
több mint 5 éve
Mikor vezettük utoljára a Premier Leaguet?mjuk a Villa eggyel kevesebbet játszott, de ezt nem szoktam meg:'D
több mint 5 éve
teljesen érhető volt amit irt, akinek meg inge ugye...Mondjuk poolosok, fradisták , barcások, realosok stb. szavak eseten az atlagember nem a jatekosokra gondol 😀Köszi, hogy neked átjött, hogy a játékosokra gondoltam 😀Legalább kicsit leszállnak a földre a Poolosok, mostanában kicsit elhitték.Bizony. Alig vártam már egy hasonlót, mert szánalmas volt nézni egy-két nagyképű arcot. Okádok az ilyen hozzáállástól. Dijk csökkent is a szememben emiatt már egy jó ideje.
Kenny
kristóf17
Kenny
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Mondjuk poolosok, fradisták , barcások, realosok stb. szavak eseten az atlagember nem a jatekosokra gondol 😀Köszi, hogy neked átjött, hogy a játékosokra gondoltam 😀Legalább kicsit leszállnak a földre a Poolosok, mostanában kicsit elhitték.Bizony. Alig vártam már egy hasonlót, mert szánalmas volt nézni egy-két nagyképű arcot. Okádok az ilyen hozzáállástól. Dijk csökkent is a szememben emiatt már egy jó ideje.
Kenny
kristóf17
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Köszi, hogy neked átjött, hogy a játékosokra gondoltam 😀Legalább kicsit leszállnak a földre a Poolosok, mostanában kicsit elhitték.Bizony. Alig vártam már egy hasonlót, mert szánalmas volt nézni egy-két nagyképű arcot. Okádok az ilyen hozzáállástól. Dijk csökkent is a szememben emiatt már egy jó ideje.
Kenny
kristóf17
több mint 5 éve
Átadni a bajnoki címet a MU-nak.Legalább kicsit leszállnak a földre a Poolosok, mostanában kicsit elhitték.mit?
Kenny
600 év óta tükörsimán megnyerték a bajnokságot egy BL győzelem után, mégis mit kellett volna csinálniuk? Siránkozni? 😀
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Legalább kicsit leszállnak a földre a Poolosok, mostanában kicsit elhitték.Bizony. Alig vártam már egy hasonlót, mert szánalmas volt nézni egy-két nagyképű arcot. Okádok az ilyen hozzáállástól. Dijk csökkent is a szememben emiatt már egy jó ideje.
Kenny
több mint 5 éve
Legalább kicsit leszállnak a földre a Poolosok, mostanában kicsit elhitték.mit?
Kenny
600 év óta tükörsimán megnyerték a bajnokságot egy BL győzelem után, mégis mit kellett volna csinálniuk? Siránkozni? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Annyira nem is rossz ez a z 1-1 a Leedsel, a mai nap után 😀