Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Már csak egy pont kell az utolsó két meccsen, vagy hogy a WBA és/vagy a Brentford bukjon 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
azé' milyen vicces, hogy csomó ideig ekézték a margitisták Benzemát, erre most megnyeri nekik a bajnokságot, meg két éve a BL-döntőben is elég elévülhetetlen érdemei voltak
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
 m.nemzetisport.hu/legiosok/szoboszlai-jelen-allas-szerint-salzburgban-kezdem-a-felkeszulest-2772949

Régen fikáztam a srácot, amiért itt is elnézést kérek tőle, de mára én lettem az egyik legnagyobb szurkolója.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy elkeserítő az a cirkusz, amit a magyar közeg és a NER-média csinál vele. Nincs olyan nap, hogy minimum 3 cikket ne hozna le vele az NSO. Persze ők csak segíteni akarnak... Szánalmas ez a vergődés, jó lenne valahogy tényleg burokba tenni Dominiket, hogy sehogy se jussanak el hozzá ezek a Szőllőgyurinak új Puszkasz kell cikkek...
#JC6
ide szertnem rakni....
Es Korhut? El-bol lehet nb2.😅😂
Money, money, money..
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Beszarás h Berardi még mindig a Sassuoloban van 😮
Emlékszem amikor 5-6 éve a Milan ellen mesternégyest rúgott, meg volt v 3 mesterhármasa is abban az évben.

257 meccsnél jár és 26 éves lesz. nem semmi

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 937
 m.nemzetisport.hu/legiosok/szoboszlai-jelen-allas-szerint-salzburgban-kezdem-a-felkeszulest-2772949

Régen fikáztam a srácot, amiért itt is elnézést kérek tőle, de mára én lettem az egyik legnagyobb szurkolója.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy elkeserítő az a cirkusz, amit a magyar közeg és a NER-média csinál vele. Nincs olyan nap, hogy minimum 3 cikket ne hozna le vele az NSO. Persze ők csak segíteni akarnak... Szánalmas ez a vergődés, jó lenne valahogy tényleg burokba tenni Dominiket, hogy sehogy se jussanak el hozzá ezek a Szőllőgyurinak új Puszkasz kell cikkek...
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Az MLS színvonala olykor az MLSZ-ét karcolja. 😊 😊 😊
 twitter.com/MLS/status/1283575658791174145
iktriad
Ez elég nagy wtf, 22.perc és a legutolsó védő ~80 méterre van a saját kapujától. Oké h szögletük volt előtte (gondolom), de ilyet még soha életemben nem láttam 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
iktriad
Olykor? Sok mls meccsen voltam már, mindig írtam, hogy a színvonal egy fokkal sem jobb, mint az mb1-ben, csak a körítés bundesligás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 854 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mégegy dolog biztos. Aki ettől a geciszar Arsenaltól kikap, kupa ide vagy oda, eláshatja magát.
Heisman Trophy
Jaja a hőn áhított bajoki trófea átvételére elmegy Hendo a többiek meg szépen be lesznek zarva a szobályukba gondolkodni.

Ki a fszt erdekel, ha idén pontot se szerez már a csapat?
Tettek annyit h belefér. Félelmetes mennyire gyorsan felejtenek az emberek.

Egy amúgy is borzasztóan enervált társaság már igazi érős cél nélkül (ja rekordok szép dolgok de nem ettől fogsz 100%on pörögni, miután már agyonpofoztad a mezőnyt és alhozod azt amire 30 evig várt minde ki), valamint a két mentális vezér is out (Hendo és Milly).
Nincs tűz a csapatban, alibizik sokszor. Kikapni nem szeret szóval próbálkozik de azért nagyon senki se szakitja meg magát az alap emberekből. Pont emiatt lenne tobb értelme a rotacios és fiatal playaknak akiknek van miért küzdeni. Keita ma is jól szállt be pl. De az ufjoncok mellett Miamano vagy az a Shakira is kezdhetne akár akiről már szerintem sokan azt se tudták, hogy még Pool játékos.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 937
Mégegy dolog biztos. Aki ettől a geciszar Arsenaltól kikap, kupa ide vagy oda, eláshatja magát.
Heisman Trophy
Inkább örülj neki. Minél több meccset nyernek az ágyúsok, annál tovább marad a Pep-klón a padon.
Ez nekünk csak jót jelent (T’ham).
Edit: bár Műringyó elhúzhatna 😆
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
egy biztos: igencsak jól jár az aki most játszik a Pool-al. Ajándék pontokat kaphat.
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Kloppék tipmixelnek vagy mi a franc, hát ez kabaré két gól......
manuszka86
meccsek óta ez megy, csak van, aki nem használja ki.
hibáztatni nem lehet őket, mert mi történik, ha elbasszák? elveszik a serleget? nem. kikerülnek a kezdőből? akkor 30 meccsen keresztül miért voltak benne, és miért hoztak valaha volt legjobb teljesítményt? naugye.
slowmotion
igen előző meccseken se volt már meg a szükséges koncentráció, de azért akkor is nagyon ciki ilyen gólokat kapni. Játékosok már várják a pihit meg a szabadságot, nekik még jól is fog jönni a következő szezon előtt, míg a többiek akik EL/BL-ben érintettek azok még augusztusban is fociznak majd. Max az edző őrjöng hogy milyen gólokat ajándékoznak 😊

több mint 5 éve
manuszka86
meccsek óta ez megy, csak van, aki nem használja ki.
hibáztatni nem lehet őket, mert mi történik, ha elbasszák? elveszik a serleget? nem. kikerülnek a kezdőből? akkor 30 meccsen keresztül miért voltak benne, és miért hoztak valaha volt legjobb teljesítményt? naugye.
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
A 2 Arsenal gólt elrakhatjuk a viccesbe 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Szerintem a Pool ennyire rossz az egész szezon meccsei alatt nem volt.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
No Kane formáját meg hozzáállàs hál Istennek jól eljinxelték a szakértők a szünetben 😛 mondtâk milyen gyenge kedvetlen, lőtt is két gólt 😊
több mint 5 éve
Akartam már kérdezni, hogy mi ez az új módi hogy 10kor kezdődnek a meccsek. Fél 9kor még meleg van? Aki reggel 5kor kel mint én az nem nagyon marad fent egy meccsért.
Matthew99
a két ivószünet miatt tettek plusz 15 perc biztonsági ráhagyást a meccsek közé, és minél több meccset igyekeznek közvetíteni.
emiatt ha nem jól lövik be az első meccsek kezdési időpontját, akkor későre csúszik a későbbi meccsek kezdési időpontja.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man
Akartam már kérdezni, hogy mi ez az új módi hogy 10kor kezdődnek a meccsek. Fél 9kor még meleg van? Aki reggel 5kor kel mint én az nem nagyon marad fent egy meccsért.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ez a WBA-Fulham iksz tökéletes volt, már tuti a dobogó 😊
warr_b
'szt még a végén a Brentford fut be a másik közvetlen feljutó helyre. Most úgyis ők a darlingjaim, folyamatosan hozzák a szelvényeket 😊
slowmotion
Egy Leeds Utd, Brentford automatikusan feljutó duót örömmel fogadnék. S ha még a Nottingham Forest is feljutna harmadiknak, akkor pezsgőt is bontanék.
Mikey
Jah, a Forestnek én is örülnék.
De a lényeg, hogy a Derby meg a Millwall ne jusson a feljutás közelébe se 😀
warr_b
Mi bajod a Millwallal? Danny Dyer tuti likeolná! 😉😊😀
nagir
ők alapoztak meg a sakálrészeg angolok legénybúcsú-turizmusának, amikor idejöttek emberkedni a Fradi elleni kupameccs okán
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 984
A csapat aki a szurkolói miatt ismert. Ez elég érv szokott lenni. 😉
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 140 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
'szt még a végén a Brentford fut be a másik közvetlen feljutó helyre. Most úgyis ők a darlingjaim, folyamatosan hozzák a szelvényeket 😊
slowmotion
Egy Leeds Utd, Brentford automatikusan feljutó duót örömmel fogadnék. S ha még a Nottingham Forest is feljutna harmadiknak, akkor pezsgőt is bontanék.
Mikey
warr_b
nagir
Jó kérdés, nem tudnám megindokolni. Csak olyan érzelmi alapú zsigeri ellenszenv 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 499 — Bla, bla, bla
warr_b
slowmotion
Mikey
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 674 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez a Chelsea valami egészen szar focit képes produkalni a defenzív csapatok ellen. Nulla kreativitás, tili-toli, irányító középhátvédek.
zinedine5
Ennyit számít, h nem volt a pályán Mount. De kijárt neki a pihenő, szeptember óta nem hagyott ki meccset. Jorginho + Kova mellé kell egy kreatív ember középre az ilyen meccsekre, RLC még nincs formában.
+ ha az első félidőben berúgjuk a helyzeteink felét, és 3 van közte nem 1, akkor valszeg szebb lett volna a játék képe a második félidőben.

A legnagyobb bajom eddig Lampssel, h nem nagyon tud reagálni, ha hátrányba kerülünk. Szinte mindig ki is kapunk ilyenkor. Próbálkozott formációváltással, cserékkel is a szezon során, de elvétve jött be, és ami leginkább zavart, az a tűz hiánya ilyenkor a játékosokból.

Nyilván kövi szezonban már adott lesz a keret is ahhoz, hogy bele lehessen nyúlni a meccsekbe, ezért picit elnézőbb vagyok az idei évvel kapcsolatban.
Borbinho
Remélhetőleg.

Nem tudom mennyire Mounton múlik ez. Játszott a Sheffield, meg a West ham ellen is aztán ott is ez ment. Csak ki is kaptunk. A játék ami borzasztó az ilyen csapatok ellen. A Villa ellen is szenvedés volt. Képtelenek kijátszani a különbséget. Egyszerűen alig van átlövésük. És a legszebb, hogy ezeken a meccseken senki nem tud fellépni és húzni a többieket. Mindenki beleszürkül a szarba.
zinedine5
Na ezzel már teljesen egyetértek. Pulisic aki váratlant tud húzni, de neki ha szar meccse van, akkor olyan mintha 10en lennénk.
Mountnak vagy RLC-nek kell majd előlépnie játékszervezésben, brutál szélsőink/támadóink vannak/lesznek, csak el is kell hozzájuk juttatni a lasztit.
Én amúgy lehet megpróbálnám Jamest picit előrébb tolni, az ő beadásaiban szinte mindig benne van a gól.
Aki nagyon el van tűnve és semmit nem mutat amikor lehetőséget kap, az Hudson-Odoi. Remélem csak több idő amíg formába lendül...

Btw hiába nyom jó szezont, sztem Barkley pl továbbra sem egy Chelsea szint, ahogy Alonso, Rüdiger, Zouma, Christensen, Tomori sem feltétlen azok. Minden jó meccsükre jut 2 szar.

Milyen kezdőnek örülnél a jelenlegi kerettel?
Kepa
James - Christensen - Rüdiger - Azpi
Kovacic - Kante - Mount
Zyjech - Werner - Pulisic

vagy

Kepa
James - Christensen - Rüdiger - Azpi
Kante - Kovacic
Zyjech - Mount - Pulisic
Werner

vagy

Kepa
Tomori - Christensen - Azpi
James - Kante - Mount - Zyjech
Pulisic - Abraham - Werner

A középpályára ha marad Jorginho akkor nem kell új ember, RLC és Barkley bőven jók depthnek.
A támadósorba kb azon kell majd trükköznie Lampsnek, h mindenki kapjon elég lehetőséget.
A védelem viszont...kellene középhátvéd is (én a 4 jelenlegit az elmúlt pár szezon alapján kb teljesen leírtam már), ha marad Ampadu akkor is. Illetve szélső hátvéd is, mert Alonso kb csak előre játékban használható, Emersonnal azt se tudom mi van, de nem is kár érte, James meg Azpi meg nem elég
(Azpinak amúgy max respect, a szezon első felében szerintem az egyik leggyengébb játékosunk volt, a szünet óta viszont újra régi önmaga)
Borbinho
Ebből én az első csapatot játszatnám, de Abraham is komoly szerepet kapna.
Ami biztos, hogy Alonso helyére kezdőnek kell valaki és nálam Zouma egyértelműen kuka. Rudiger nem rossz játékos, de nem neki kellene irányítani meg ívelgetni, amikor a támadószekció kommandóst játszik az ellenfél védelmében. Nálam mindenképpen kellene egy stabil középhátvéd. (Tomorit még meglátjuk, Christensen jó csere, Ampadu talány)

Én ezt a részt stabilizálnám. 49 kapott gól közel a duplája a Poolnak.

Viszont előrefele meg kellene lennünk. Ott én inkább Lampard nyakába varrom ezt a bohóckodást, impotens játékot. Ilyen és ennyi játékossal ki kell találnia (találniuk) valamit a betömörülő védelmek ellen.

Kepa nekem csalódás. A teljesítménye és a viselkedése is. De belátom, hogy nincs könnyű dolga a kapusnak, ha kétszer lő kapura az ellenfél és egy ilyen védelem áll előtte.
zinedine5
Nem tudom mennyi zsé van még a kasszában, de a védelembe pont valami tapasztaltabb de már bizonyított tagot kéne venni. Mondjuk Koulibaly a Napoli-ból vagy Boateng ha még mindig menne a Bayernből.