Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah pasztmek csak begyötörtek egyet a semmiből.
több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Ja ja ja ja ja ja

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Per pillanat nem érzem, hogy az Atleti itt gólt lő. Kb momentumuk nem volt.
A tizi után volt olyan érzésem, hogy itt lesz minimum egy piros.
Jah és Lewa nálam már most várhatná a csekket színészkedésért.
több mint 8 éve
isteni lett volna ha bemüllerezi, mert az Atleti mákolni fog egy gólt vhogy, és akkor már kettő kell...
gamerkr
Már most meg kellett volna rúgni 2-3-at, de mintha néha leállnának az Atlétivel izmozni,ami nem feltétlenül szerencsés. Aztán lehet rögtön a szünet után nyomnak kettőt.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
isteni lett volna ha bemüllerezi, mert az Atleti mákolni fog egy gólt vhogy, és akkor már kettő kell...

több mint 8 éve
Egész jó hangulatú kis meccs ez.

több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Ez nagyon tipikus lesz, ha kiesünk emiatt, bőven lehetne 3-0 is, semmit nem csinált eddig az Atlético, de majd biztos találnak egy gólt..

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Semleges szurkolóként nézem a meccset, de kifejezetten örülök h Thomas haverunk kihagyta a tizit.
több mint 8 éve
Örömteli dolog, hogy 2004 után először nem a Man Utd, Man City, Chelsea trióból került ki a bajnok.

A Burnley pedig visszajutott a PL-be, nekik szintén nagyon örülök.
Mikey
Beszarás a 2. és a 3. pont egymás ellen játszik az utolsó fordulóban, 88-88 pontjuk van😊
Middlesborough és Brighton a 2 csapat!
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Az FTC-t megelőzően a Budapest Honvéd, a DVSC, a DVTK, a Haladás és a Paks, valamint a jelenleg másodosztályú Gyirmót FC Győr és a Mezőkövesd is megkapta az NB I-es induláshoz szükséges engedélyt.

ez már 8 😊
gamerkr
"Most jött a hír, hogy a Vasas licenszkérelme elveszett. Az MLSZ közleményben tájékoztatott, hogy az ügy kivizsgálásának idejére a Puskás Akadémia indul az NB1-ben. Meg különben is rossz helyen írták alá a papírt." 😀
Matthew99
ezt hol olvastad, vagy ez csak most vicc, össze vagyok zavarodva 😕
Heisman Trophy
Mit tippelsz?
Matthew99
persze rájötte, de azért gondoltak megkérdezem 😀

MA HAJRÁ ATLÁTI 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Amióta a Liverpool bajnok lett Peter Schmeichel nyert 5-öt a MU-val, visszavonult, lett egy fia, aki szintén nyert egyet 😊 😛
 talksport.com/sites/default/files/tscouk_old_image/kasper.jpg
dr0725
Gianni Agnelli híres mondását átalakítva: Előbb lesz meg a Schmeichel családnak a 30 bajnoki cím, mint a Liverpoolnak a 20
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
Amióta a Liverpool bajnok lett Peter Schmeichel nyert 5-öt a MU-val, visszavonult, lett egy fia, aki szintén nyert egyet 😊 😛
 talksport.com/sites/default/files/tscouk_old_image/kasper.jpg
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Örömteli dolog, hogy 2004 után először nem a Man Utd, Man City, Chelsea trióból került ki a bajnok.

A Burnley pedig visszajutott a PL-be, nekik szintén nagyon örülök.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
a Senal legalább annyira ciki hogy nem lett bajnok mint a City
Negritis
a MU meg az elmúlt 2 évben annyit költött mint a rókák egész történelmük során, kb még 15 csapatot fel lehetne sorolni és lehetne vitatkozni melyik volt a nagyobb balfasz idén
ZERO_L
pool, mu, chelsea, city, senal, spurs
költések és hasonlók alapján ha nem innen jön a bajnok az ciki nekik mind1 mi történik
Negritis
a spurs hogy kerül ide? nem vagyok benne teljesen biztos, de az idejét nem tudom, hogy mikor állt utoljára egyáltalán dobogón, nemhogy a bajnoki cím...szerintem az ő győzelmük is közel akkora meglepetés lett volna...jó, papíron valóban jobb a játékosállományuk, mint a bajnoknak, na de a lehetőségeik szerintem meg se közelítik a mu, pool, cselszki, arsenal, city ötöst...talán valamikor évekkel ezelőtt volt egy 4. helyük?!
Klaci79
 www.transferleague.co.uk/premier-league-last-five-seasons/transfer-league-tables/premier-league-table-last-five-seasons

tény hogy a Bale eladás miatt is, de eléggé durván költekeztek ők is az elmúlt időszakban
ezért kerültek oda
Negritis
Igen így van. Elsősorban a Bale üzlet miatt költöttek és tényleg vettek néhány komolyabb játékost is (Lamela, Eriksen, Son, Lloris), de nekem ami szimpatikus, hogy közben sok esetben nem éppen az elithez tartozó játékosok tolják a szekeret. Igaz ezek közül Kane már az elithez tartozik, kíváncsi is vagyok meg tudják vajon tartani vagy jöhet az újabb hatalmas pénz.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Negritis
a MU meg az elmúlt 2 évben annyit költött mint a rókák egész történelmük során, kb még 15 csapatot fel lehetne sorolni és lehetne vitatkozni melyik volt a nagyobb balfasz idén
ZERO_L
költések és hasonlók alapján ha nem innen jön a bajnok az ciki nekik mind1 mi történik
Negritis
a spurs hogy kerül ide? nem vagyok benne teljesen biztos, de az idejét nem tudom, hogy mikor állt utoljára egyáltalán dobogón, nemhogy a bajnoki cím...szerintem az ő győzelmük is közel akkora meglepetés lett volna...jó, papíron valóban jobb a játékosállományuk, mint a bajnoknak, na de a lehetőségeik szerintem meg se közelítik a mu, pool, cselszki, arsenal, city ötöst...talán valamikor évekkel ezelőtt volt egy 4. helyük?!
Klaci79
 www.transferleague.co.uk/premier-league-last-five-seasons/transfer-league-tables/premier-league-table-last-five-seasons

tény hogy a Bale eladás miatt is, de eléggé durván költekeztek ők is az elmúlt időszakban
ezért kerültek oda
Negritis
A két Manchester-i csapat, eléggé megvoltak szórva anyagilag..Na jó, még Abramovics is ott van azért..😊
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Negritis
ZERO_L
Negritis
Klaci79

ezért kerültek oda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-mindenkeppen-nb-ii-es-klubbal-toltik-fel-a-mezonyt-2499111
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Kisvarda nem szeretne nb1es lenni...

Kisvarda uj stadiont kap.

Bentmaradt a Felcsut

Minden csupan a veletlen műve

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Negritis
ZERO_L
Negritis
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Negritis
ZERO_L

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Negritis

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Pl a Villareal BL menetelése is nagyon bejött. De példát mindenki tudna mondani sokat...
NB2
Ha már példa és BL menetelés, akkor azt hiszem meg kell említeni a ZTE-t is 😀
dugo93
2001-ben épphogy bennmaradtak, egy évre rá bajnoki cím. Mindezt úgy, hogy akkor az offseason kemény 3 hétig tartott.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 652 — Cowboys fan
Élénken élnek bennem slowmotion "szavai" még talán januárban, hogy Ranieri tuti elcseszi. Mikor kezdett feljönni a Spurs kezdtem rá dühös lenni, hogy nemá, hogy megint igaza legyen😊 De szerencsére behúzta a Lejkeszter. Spurs is becummantotta, pocsék az összes nagy csapat, erre jön egy viszonylag senki és elhappolja előlük a bajnoki címet...
Az biztos, hogy most sokan örülnek ennek a bajnoki címnek, sokan szeretik a "kiscsapatokat". Pl a Villareal BL menetelése is nagyon bejött. De példát mindenki tudna mondani sokat...
NB2
valahol van abban valami diszkrét báj, hogy soha senkivel nem tudott bajnoki címet nyerni (csak az elsőosztályú keretes Fio-val a Serie B-t, meg az összevásárolt Monacoval a Ligue 2-t), a Lejcsesztert meg első évében csúcsra juttatja. megemelem a nem létező kalapom, nem gondoltam volna, hogy kitartanak.

és igazából itt fáj a kettővel ezelőtti szezon, mert akkor a top4 ugyanúgy "bénázott", mint most, csak nekünk hiába volt a Lejcseszternél egy szinttel jobb támadósorunk, ha a védekezésünk két szinttel rosszabb volt. meg hát akkor a Citeh, Dinamo, Csúzlis hármas is felpakolt 86, 82, 79 pontot - idén a másodiknak maximum 76 pontja lehet.

de hát ilyen az élet: van, aki kihasználja a lehetőséget, van, aki meg nem.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Pl a Villareal BL menetelése is nagyon bejött. De példát mindenki tudna mondani sokat...
NB2
dugo93
 www.youtube.com/watch?v=jgfFxgmSc3k

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
NB2