Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
Csakír remélem nem vezet már meccset
gamerkr
3 éve mondom/juk a többi MU szimpatizánssal egyetemben... 😊
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Csakír remélem nem vezet már meccset

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Óriási ez a meccs 😀
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Poénból be akartam nyögni, hogy Torres eldönti a meccset, meg is volt az esélye, gyökér. 8D

több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Ejj, pont Gizit nem kéne lehozni

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nyilván csak véletlen a múltkori nem megadott 11-es és ez a lesgól, de ennek így sok értelme nincsen, amikor egy-egy gólon múlik a továbbjutás
Klaci79
nem volt les sztem, és az első félidőben kihagyott tizit mivel magyarázod?
Borbinho
nem egészen értem mit kellene azon magyaráznom és a les teljesen egyértelmű volt...a támadó teste előrébb volt...még csak azt se lehet mondani, hogy nem volt látványos, mert a védő pont megállt a támadó meg indult ...a 11-esnek meg ehhez kevés köze van
Klaci79
egyik kameraállásból teljesen egyértelmű les, a másikból teljesen egyértelmű egyvonal. vonalban meg nem volt kamera pont. ráadásul a védő pont megállt a támadó megindult, épp ez az, egy tized alatt döntsd el, előrébb volt-e. ha nem tudod eldönteni -->támadó fotball támogatása
Borbinho
még ha a kameraállásban igazad is van, az asszisztens vonalban állt...de mindegy, mert már úgyse vonják vissza...őszintén szólva sajnálom, mert az atleti védelmét kétszer senki nem tudja feltörni...majd a Real maximum...pont ott majd a bírók ellenük tévednek majd
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
Az a baj, ha az Atlético megy a döntőbe, bennük nem látom, hogy meg tudnák állítani a Realt, és nekem csak az a lényeg, hogy ne Ronciék nyerjenek. 8)
Stez
Szerintem így, h CR sérült simán lenyomják őket...
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 193
pl a fejelés pillanatában támaszkodott Vidal... ha már bírózás megy, mezőnyben 10/7 lefújják

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Az a baj, ha az Atlético megy a döntőbe, bennük nem látom, hogy meg tudnák állítani a Realt, és nekem csak az a lényeg, hogy ne Ronciék nyerjenek. 8)

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Robika Robika Robika Robika Robika

több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Ez ngyon szép volt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
nyilván csak véletlen a múltkori nem megadott 11-es és ez a lesgól, de ennek így sok értelme nincsen, amikor egy-egy gólon múlik a továbbjutás
Klaci79
Borbinho
nem egészen értem mit kellene azon magyaráznom és a les teljesen egyértelmű volt...a támadó teste előrébb volt...még csak azt se lehet mondani, hogy nem volt látványos, mert a védő pont megállt a támadó meg indult ...a 11-esnek meg ehhez kevés köze van
Klaci79
egyik kameraállásból teljesen egyértelmű les, a másikból teljesen egyértelmű egyvonal. vonalban meg nem volt kamera pont. ráadásul a védő pont megállt a támadó megindult, épp ez az, egy tized alatt döntsd el, előrébb volt-e. ha nem tudod eldönteni -->támadó fotball támogatása

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Klaci79
Borbinho
több mint 8 éve
Klaci79
Borbinho
felhasználói hiba, mint az összes elkúrt bünti

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Klaci79

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Amkor ki lehet jelenteni hogy a döntő Madridi derby lesz? Vagy még ne szóljam el magam?
Coolearie
Ez a meccs még nem dőlt el. De egy holnapi manchesteri továbbjutás az én szememben még a Leicester bajnoki címénél is nagyobb csoda lenne
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Akkor ki lehet jelenteni hogy a döntő Madridi derby lesz? Vagy még ne szóljam el magam?

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Nézzétek a jó oldalát: Jó lesz a meccs 😊

Mondjuk az Atleti olyan csúnyán fogja húzni az időt, hogy csak ne.

Amúgy meg Hegyi Iván voltam és szerintem M betűs város fogja játszani a BL döntőt 😊

Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
les
gamerkr
Támogatták a támadófocit 😛
Jakehomer
Pont most mondta közvetítő kolléga is. xD
Beki
Gyönyörű ez az eufemizálás. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
les
gamerkr
Jakehomer
Pont most mondta közvetítő kolléga is. xD
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
les
gamerkr

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
les

több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
így jöjjön a lottó 5-ös is, tudtam. menjenek a faszba.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
jinx😀