Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
dr0725
482
Csakír remélem nem vezet már meccset3 éve mondom/juk a többi MU szimpatizánssal egyetemben... 😊
gamerkr
több mint 8 éve
Csakír remélem nem vezet már meccset
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Óriási ez a meccs 😀
több mint 8 éve
Poénból be akartam nyögni, hogy Torres eldönti a meccset, meg is volt az esélye, gyökér. 8D
több mint 8 éve
Ejj, pont Gizit nem kéne lehozni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
még ha a kameraállásban igazad is van, az asszisztens vonalban állt...de mindegy, mert már úgyse vonják vissza...őszintén szólva sajnálom, mert az atleti védelmét kétszer senki nem tudja feltörni...majd a Real maximum...pont ott majd a bírók ellenük tévednek majdegyik kameraállásból teljesen egyértelmű les, a másikból teljesen egyértelmű egyvonal. vonalban meg nem volt kamera pont. ráadásul a védő pont megállt a támadó megindult, épp ez az, egy tized alatt döntsd el, előrébb volt-e. ha nem tudod eldönteni -->támadó fotball támogatásanem egészen értem mit kellene azon magyaráznom és a les teljesen egyértelmű volt...a támadó teste előrébb volt...még csak azt se lehet mondani, hogy nem volt látványos, mert a védő pont megállt a támadó meg indult ...a 11-esnek meg ehhez kevés köze vannyilván csak véletlen a múltkori nem megadott 11-es és ez a lesgól, de ennek így sok értelme nincsen, amikor egy-egy gólon múlik a továbbjutásnem volt les sztem, és az első félidőben kihagyott tizit mivel magyarázod?
Klaci79
Borbinho
Klaci79
Borbinho
több mint 8 éve
dr0725
482
Az a baj, ha az Atlético megy a döntőbe, bennük nem látom, hogy meg tudnák állítani a Realt, és nekem csak az a lényeg, hogy ne Ronciék nyerjenek. 8)Szerintem így, h CR sérült simán lenyomják őket...
Stez
több mint 8 éve
Az a baj, ha az Atlético megy a döntőbe, bennük nem látom, hogy meg tudnák állítani a Realt, és nekem csak az a lényeg, hogy ne Ronciék nyerjenek. 8)
több mint 8 éve
Robika Robika Robika Robika Robika
több mint 8 éve
Ez ngyon szép volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
egyik kameraállásból teljesen egyértelmű les, a másikból teljesen egyértelmű egyvonal. vonalban meg nem volt kamera pont. ráadásul a védő pont megállt a támadó megindult, épp ez az, egy tized alatt döntsd el, előrébb volt-e. ha nem tudod eldönteni -->támadó fotball támogatásanem egészen értem mit kellene azon magyaráznom és a les teljesen egyértelmű volt...a támadó teste előrébb volt...még csak azt se lehet mondani, hogy nem volt látványos, mert a védő pont megállt a támadó meg indult ...a 11-esnek meg ehhez kevés köze vannyilván csak véletlen a múltkori nem megadott 11-es és ez a lesgól, de ennek így sok értelme nincsen, amikor egy-egy gólon múlik a továbbjutásnem volt les sztem, és az első félidőben kihagyott tizit mivel magyarázod?
Klaci79
Borbinho
Klaci79
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nem egészen értem mit kellene azon magyaráznom és a les teljesen egyértelmű volt...a támadó teste előrébb volt...még csak azt se lehet mondani, hogy nem volt látványos, mert a védő pont megállt a támadó meg indult ...a 11-esnek meg ehhez kevés köze vannyilván csak véletlen a múltkori nem megadott 11-es és ez a lesgól, de ennek így sok értelme nincsen, amikor egy-egy gólon múlik a továbbjutásnem volt les sztem, és az első félidőben kihagyott tizit mivel magyarázod?
Klaci79
Borbinho
több mint 8 éve
felhasználói hiba, mint az összes elkúrt büntinyilván csak véletlen a múltkori nem megadott 11-es és ez a lesgól, de ennek így sok értelme nincsen, amikor egy-egy gólon múlik a továbbjutásnem volt les sztem, és az első félidőben kihagyott tizit mivel magyarázod?
Klaci79
Borbinho
több mint 8 éve
nyilván csak véletlen a múltkori nem megadott 11-es és ez a lesgól, de ennek így sok értelme nincsen, amikor egy-egy gólon múlik a továbbjutásnem volt les sztem, és az első félidőben kihagyott tizit mivel magyarázod?
Klaci79
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nyilván csak véletlen a múltkori nem megadott 11-es és ez a lesgól, de ennek így sok értelme nincsen, amikor egy-egy gólon múlik a továbbjutás
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Amkor ki lehet jelenteni hogy a döntő Madridi derby lesz? Vagy még ne szóljam el magam?Ez a meccs még nem dőlt el. De egy holnapi manchesteri továbbjutás az én szememben még a Leicester bajnoki címénél is nagyobb csoda lenne
Coolearie
több mint 8 éve
Gyönyörű ez az eufemizálás. 😀Pont most mondta közvetítő kolléga is. xDlesTámogatták a támadófocit 😛
gamerkr
Jakehomer
Beki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Pont most mondta közvetítő kolléga is. xDlesTámogatták a támadófocit 😛
gamerkr
Jakehomer
több mint 8 éve
lesTámogatták a támadófocit 😛
gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
így jöjjön a lottó 5-ös is, tudtam. menjenek a faszba.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
jinx😀