Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 937
Amikor az apuka leigazolja a fiát a saját csapatába:

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 181
<3
 index.hu/kultur/media/2020/07/17/szeptemberben_indul_az_m4_sport_minden_nbi-es_meccset_kozvetit_majd_a_kozteve/
Löfli
Hatalmas magyar sportsiker ez is, annyira boldog vagyok!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 801 — a new hope (again)
Eddig sem bírtam a tagot, ezekután meg végképp...

semlegesterfel.com/index.php/cikkek/1570-wagner-adam-az-utanpotlasrol-es-nagy-adamrol

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
Uzuni meg is erkezett a szelre.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 674 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 m.nemzetisport.hu/legiosok/szoboszlai-jelen-allas-szerint-salzburgban-kezdem-a-felkeszulest-2772949

Régen fikáztam a srácot, amiért itt is elnézést kérek tőle, de mára én lettem az egyik legnagyobb szurkolója.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy elkeserítő az a cirkusz, amit a magyar közeg és a NER-média csinál vele. Nincs olyan nap, hogy minimum 3 cikket ne hozna le vele az NSO. Persze ők csak segíteni akarnak... Szánalmas ez a vergődés, jó lenne valahogy tényleg burokba tenni Dominiket, hogy sehogy se jussanak el hozzá ezek a Szőllőgyurinak új Puszkasz kell cikkek...
#JC6
ide szertnem rakni....
Es Korhut? El-bol lehet nb2.😅😂
Money, money, money..
ZoliMP
Állítólag havi 8millát ígér a Loki Dzsudzsáknak. MB2ben....
Kósa kinyitotta rendesen a bukszát.
Bazzani
A város bukszáját....!
zemanla
Az államét.
Nagy közös buksza ez.
Bazzani
DB7 lesz akkor ezek szerint a legjobban fizetett köztisztviselő...
Lambourokrata 😊

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 116 — Axel Foley
 m.nemzetisport.hu/legiosok/szoboszlai-jelen-allas-szerint-salzburgban-kezdem-a-felkeszulest-2772949

Régen fikáztam a srácot, amiért itt is elnézést kérek tőle, de mára én lettem az egyik legnagyobb szurkolója.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy elkeserítő az a cirkusz, amit a magyar közeg és a NER-média csinál vele. Nincs olyan nap, hogy minimum 3 cikket ne hozna le vele az NSO. Persze ők csak segíteni akarnak... Szánalmas ez a vergődés, jó lenne valahogy tényleg burokba tenni Dominiket, hogy sehogy se jussanak el hozzá ezek a Szőllőgyurinak új Puszkasz kell cikkek...
#JC6
ide szertnem rakni....
Money, money, money..
ZoliMP
Bazzani
A város bukszáját....!
zemanla
Az államét.
Nagy közös buksza ez.

több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job

#JC6
ide szertnem rakni....
Money, money, money..
ZoliMP
Bazzani
A város bukszáját....!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

#JC6
ide szertnem rakni....
Money, money, money..
ZoliMP
Bazzani
Szóval mostantól a magyar adófizetők állhatják az autószerelői díjat minden egyes "koccanása" után...
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 116 — Axel Foley

#JC6
ide szertnem rakni....
Money, money, money..
ZoliMP

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 300 — Vikings fan
De most őszintén: az elmúlt 5 év leggyengébb játékával lett valaki spanyol bajnok nem?
NB2
De most őszintén, nem mindegy?
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 553 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
<3
 index.hu/kultur/media/2020/07/17/szeptemberben_indul_az_m4_sport_minden_nbi-es_meccset_kozvetit_majd_a_kozteve/

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
De most őszintén: az elmúlt 5 év leggyengébb játékával lett valaki spanyol bajnok nem?
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 129 — je suis poloska
Esküszöm úgy beszéltek a 11esekről mintha eleve mindenkinek ugyanannyi esélye lenne a 11esre és csak attól függ hogy éppen a bíró mit ítél - segítek, ez a vizilabda és a kiállítások 😊

Nem akarok bántani senkit de sztem ennél sokkal több faktora van annak hogy ki hány 11est kap.
davemayer
egyértelmű, nyilván az espanyol, meg az aston villa nem fog annyi tizit kapni mint a Madrid vagy a MU, ha alig érnek el a 16-osig.
Ez olyan, mintha ráfognánk, hogy Ramosnak a bírók miatt van a legtöbb pirosa a 21 században. Holott nem, inkább amiatt hogy alapvetően egy favágó 😀 (a szó jó és rossz értelmében egyaránt)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 937
Vki nem tudja h mennyi büntetőt kapot idén a Madrid?
steelwolf
11-et. Ezzel holtversenyben a legtobb tizit kapták.
Mondjuk igy sem sikerult még csak megkozeliteni sem a 2015/16-os szezont, amikor a barca 19-et kapott 😀

Osszehasonlitaskeppen utananeztem a tobbi liganak.
a serie a viszi a primet, ott kevesebb meccs alatt 4 csapat is tobb tizit kapott, a genoa es a lazio szam szerint 15-ot. Angliaban a MU 13-at, a City tizet. Franciaknal a PSG es a Lille elso nyolccal, a Bundesliga lefele kilóg, ott 6 tizi eleg volt az elso helyhez.
eaglesmcnabb
Az lenne érdekes, hogy azzal a 19 11-essel hány meccset nyertek meg. Mert itt most sok győzelem pont azon múlt.
Ettől függetlenül ez a Barca nem érdemelt bajnoki címet és ha az lett volna belőle, nem lett volna semmi változás, pedig a jövő miatt nagyon kellene, hogy ez a játékospolitika örökre eltakarodjon, amit Neymar óta itt művelnek.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Celta - Levante 2-3
g.: Bardhi 2

Nem semmi a srác. Emelem kalapom.
#JC6
Nem hiába érdeklődik iránta az Arsenal.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 923
Baromira örülök ennek a baknoki címnek!! Egyértelműen megérdemelt szerintem. Mondjuk sose gondoltam volna, hogy elsősorban a védelem (na meg persze Courtois, aki előtt le a kalappal, honnan állt fel és szedte össze magát) fog bajnoki címet nyerni a Real-nak. Ami egyébként Zidane-t is dícséri, mert hiába szidtam én is sokat a szezon során, de felismerte, hogy jelenleg nincs olyan támadógépezete a csapatnak, ami egymaga képes meccseket nyerni, így egy olyan stabil védelmet hozott össze, ami hát hogy is mondjam... odab@szós lett. 😀

Nyilván a tizikről lehetne vitázni, de ahogy már elhangzott nem ezen múlt. Kicsit olyan érzésem volt egyébként, hogy a Barca és a Real sokszor egymást múlták alul. De évekig uralták/uraltuk Európát, törvényszerű a visszaesés.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
Esküszöm úgy beszéltek a 11esekről mintha eleve mindenkinek ugyanannyi esélye lenne a 11esre és csak attól függ hogy éppen a bíró mit ítél - segítek, ez a vizilabda és a kiállítások 😊

Nem akarok bántani senkit de sztem ennél sokkal több faktora van annak hogy ki hány 11est kap.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
No jó, 5, évente a Margit is kaphat ajándékba egy bajnokságot 😉 😛

No offense, gratula, megérdemelték 😊
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
steelwolf
Mondjuk igy sem sikerult még csak megkozeliteni sem a 2015/16-os szezont, amikor a barca 19-et kapott 😀

a serie a viszi a primet, ott kevesebb meccs alatt 4 csapat is tobb tizit kapott, a genoa es a lazio szam szerint 15-ot. Angliaban a MU 13-at, a City tizet. Franciaknal a PSG es a Lille elso nyolccal, a Bundesliga lefele kilóg, ott 6 tizi eleg volt az elso helyhez.
eaglesmcnabb
Lényegtelen mai szempontból, a Barca nem ezen bukta el a ligát, és Simeone jól mondta összefoglalta az egész helyzetet.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 129 — je suis poloska
steelwolf

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 615 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 937
Celta - Levante 2-3
g.: Bardhi 2

Nem semmi a srác. Emelem kalapom.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
azért mekkora egy gyökér színész picsa már ez a Ramos, és ez a csapatkapitány.

a bajnoki címért gratula, amúgy szánalom
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Már csak egy pont kell az utolsó két meccsen, vagy hogy a WBA és/vagy a Brentford bukjon 😊
warr_b
En mar onmagaban Mitrovic miatt orulnek ha a Fulham feljutna. De igazabol a Leeds vegre felejthese mar el azt a botranyos idoszakat, es jusson fel. Ami azert meglesz. Es ott lesz erdekes, Bielsa mire jut? Na, meglassuk.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beszarás h Berardi még mindig a Sassuoloban van 😮
Emlékszem amikor 5-6 éve a Milan ellen mesternégyest rúgott, meg volt v 3 mesterhármasa is abban az évben.

257 meccsnél jár és 26 éves lesz. nem semmi
Borbinho
Volt lehetősége anno h Juventushoz igazoljon, mikor még a fele játékjog létezett az olaszoknál. 2 év alatt nem húzta a döntést, aztán a teljes játékjoga visszakerült a Sassuolo-hoz. Ellenben nem véletlenül van még ott, középszer játékos szép statokkal, 25 évesen már sokra nem viszi.