Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
<3Hatalmas magyar sportsiker ez is, annyira boldog vagyok!
index.hu/kultur/media/2020/07/17/szeptemberben_indul_az_m4_sport_minden_nbi-es_meccset_kozvetit_majd_a_kozteve/
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Eddig sem bírtam a tagot, ezekután meg végképp... semlegesterfel.com/index.php/cikkek/1570-wagner-adam-az-utanpotlasrol-es-nagy-adamrol
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Uzuni meg is erkezett a szelre.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
DB7 lesz akkor ezek szerint a legjobban fizetett köztisztviselő...Az államét.A város bukszáját....!Állítólag havi 8millát ígér a Loki Dzsudzsáknak. MB2ben....m.nemzetisport.hu/legiosok/szoboszlai-jelen-allas-szerint-salzburgban-kezdem-a-felkeszulest-2772949ide szertnem rakni....
Régen fikáztam a srácot, amiért itt is elnézést kérek tőle, de mára én lettem az egyik legnagyobb szurkolója.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy elkeserítő az a cirkusz, amit a magyar közeg és a NER-média csinál vele. Nincs olyan nap, hogy minimum 3 cikket ne hozna le vele az NSO. Persze ők csak segíteni akarnak... Szánalmas ez a vergődés, jó lenne valahogy tényleg burokba tenni Dominiket, hogy sehogy se jussanak el hozzá ezek a Szőllőgyurinak új Puszkasz kell cikkek...
#JC6
Es Korhut? El-bol lehet nb2.😅😂
Money, money, money..
ZoliMP
Kósa kinyitotta rendesen a bukszát.
Bazzani
zemanla
Nagy közös buksza ez.
Bazzani
Lambourokrata 😊
több mint 5 éve
Az államét.A város bukszáját....!Állítólag havi 8millát ígér a Loki Dzsudzsáknak. MB2ben....m.nemzetisport.hu/legiosok/szoboszlai-jelen-allas-szerint-salzburgban-kezdem-a-felkeszulest-2772949ide szertnem rakni....
Régen fikáztam a srácot, amiért itt is elnézést kérek tőle, de mára én lettem az egyik legnagyobb szurkolója.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy elkeserítő az a cirkusz, amit a magyar közeg és a NER-média csinál vele. Nincs olyan nap, hogy minimum 3 cikket ne hozna le vele az NSO. Persze ők csak segíteni akarnak... Szánalmas ez a vergődés, jó lenne valahogy tényleg burokba tenni Dominiket, hogy sehogy se jussanak el hozzá ezek a Szőllőgyurinak új Puszkasz kell cikkek...
#JC6
Money, money, money..
ZoliMP
Bazzani
zemanla
Nagy közös buksza ez.
több mint 5 éve
A város bukszáját....!Állítólag havi 8millát ígér a Loki Dzsudzsáknak. MB2ben....m.nemzetisport.hu/legiosok/szoboszlai-jelen-allas-szerint-salzburgban-kezdem-a-felkeszulest-2772949ide szertnem rakni....
#JC6
Money, money, money..
ZoliMP
Bazzani

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Szóval mostantól a magyar adófizetők állhatják az autószerelői díjat minden egyes "koccanása" után...Állítólag havi 8millát ígér a Loki Dzsudzsáknak. MB2ben....m.nemzetisport.hu/legiosok/szoboszlai-jelen-allas-szerint-salzburgban-kezdem-a-felkeszulest-2772949ide szertnem rakni....
#JC6
Money, money, money..
ZoliMP
Bazzani
több mint 5 éve
Állítólag havi 8millát ígér a Loki Dzsudzsáknak. MB2ben....m.nemzetisport.hu/legiosok/szoboszlai-jelen-allas-szerint-salzburgban-kezdem-a-felkeszulest-2772949ide szertnem rakni....
#JC6
Money, money, money..
ZoliMP
több mint 5 éve
De most őszintén: az elmúlt 5 év leggyengébb játékával lett valaki spanyol bajnok nem?De most őszintén, nem mindegy?
NB2
több mint 5 éve
<3index.hu/kultur/media/2020/07/17/szeptemberben_indul_az_m4_sport_minden_nbi-es_meccset_kozvetit_majd_a_kozteve/
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
De most őszintén: az elmúlt 5 év leggyengébb játékával lett valaki spanyol bajnok nem?
több mint 5 éve
Esküszöm úgy beszéltek a 11esekről mintha eleve mindenkinek ugyanannyi esélye lenne a 11esre és csak attól függ hogy éppen a bíró mit ítél - segítek, ez a vizilabda és a kiállítások 😊egyértelmű, nyilván az espanyol, meg az aston villa nem fog annyi tizit kapni mint a Madrid vagy a MU, ha alig érnek el a 16-osig.
Nem akarok bántani senkit de sztem ennél sokkal több faktora van annak hogy ki hány 11est kap.
davemayer
Ez olyan, mintha ráfognánk, hogy Ramosnak a bírók miatt van a legtöbb pirosa a 21 században. Holott nem, inkább amiatt hogy alapvetően egy favágó 😀 (a szó jó és rossz értelmében egyaránt)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Az lenne érdekes, hogy azzal a 19 11-essel hány meccset nyertek meg. Mert itt most sok győzelem pont azon múlt.Vki nem tudja h mennyi büntetőt kapot idén a Madrid?11-et. Ezzel holtversenyben a legtobb tizit kapták.
steelwolf
Mondjuk igy sem sikerult még csak megkozeliteni sem a 2015/16-os szezont, amikor a barca 19-et kapott 😀
Osszehasonlitaskeppen utananeztem a tobbi liganak.
a serie a viszi a primet, ott kevesebb meccs alatt 4 csapat is tobb tizit kapott, a genoa es a lazio szam szerint 15-ot. Angliaban a MU 13-at, a City tizet. Franciaknal a PSG es a Lille elso nyolccal, a Bundesliga lefele kilóg, ott 6 tizi eleg volt az elso helyhez.
eaglesmcnabb
Ettől függetlenül ez a Barca nem érdemelt bajnoki címet és ha az lett volna belőle, nem lett volna semmi változás, pedig a jövő miatt nagyon kellene, hogy ez a játékospolitika örökre eltakarodjon, amit Neymar óta itt művelnek.
több mint 5 éve
Celta - Levante 2-3Nem hiába érdeklődik iránta az Arsenal.
g.: Bardhi 2
Nem semmi a srác. Emelem kalapom.
#JC6
több mint 5 éve
Baromira örülök ennek a baknoki címnek!! Egyértelműen megérdemelt szerintem. Mondjuk sose gondoltam volna, hogy elsősorban a védelem (na meg persze Courtois, aki előtt le a kalappal, honnan állt fel és szedte össze magát) fog bajnoki címet nyerni a Real-nak. Ami egyébként Zidane-t is dícséri, mert hiába szidtam én is sokat a szezon során, de felismerte, hogy jelenleg nincs olyan támadógépezete a csapatnak, ami egymaga képes meccseket nyerni, így egy olyan stabil védelmet hozott össze, ami hát hogy is mondjam... odab@szós lett. 😀Nyilván a tizikről lehetne vitázni, de ahogy már elhangzott nem ezen múlt. Kicsit olyan érzésem volt egyébként, hogy a Barca és a Real sokszor egymást múlták alul. De évekig uralták/uraltuk Európát, törvényszerű a visszaesés.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Esküszöm úgy beszéltek a 11esekről mintha eleve mindenkinek ugyanannyi esélye lenne a 11esre és csak attól függ hogy éppen a bíró mit ítél - segítek, ez a vizilabda és a kiállítások 😊 Nem akarok bántani senkit de sztem ennél sokkal több faktora van annak hogy ki hány 11est kap.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
No jó, 5, évente a Margit is kaphat ajándékba egy bajnokságot 😉 😛No offense, gratula, megérdemelték 😊
több mint 5 éve
Lényegtelen mai szempontból, a Barca nem ezen bukta el a ligát, és Simeone jól mondta összefoglalta az egész helyzetet.Vki nem tudja h mennyi büntetőt kapot idén a Madrid?11-et. Ezzel holtversenyben a legtobb tizit kapták.
steelwolf
Mondjuk igy sem sikerult még csak megkozeliteni sem a 2015/16-os szezont, amikor a barca 19-et kapott 😀
a serie a viszi a primet, ott kevesebb meccs alatt 4 csapat is tobb tizit kapott, a genoa es a lazio szam szerint 15-ot. Angliaban a MU 13-at, a City tizet. Franciaknal a PSG es a Lille elso nyolccal, a Bundesliga lefele kilóg, ott 6 tizi eleg volt az elso helyhez.
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Vki nem tudja h mennyi büntetőt kapot idén a Madrid?11-et. Ezzel holtversenyben a legtobb tizit kapták.
steelwolf
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Vki nem tudja h mennyi büntetőt kapot idén a Madrid?
több mint 5 éve
Celta - Levante 2-3g.: Bardhi 2
Nem semmi a srác. Emelem kalapom.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
azért mekkora egy gyökér színész picsa már ez a Ramos, és ez a csapatkapitány.a bajnoki címért gratula, amúgy szánalom
több mint 5 éve
Már csak egy pont kell az utolsó két meccsen, vagy hogy a WBA és/vagy a Brentford bukjon 😊En mar onmagaban Mitrovic miatt orulnek ha a Fulham feljutna. De igazabol a Leeds vegre felejthese mar el azt a botranyos idoszakat, es jusson fel. Ami azert meglesz. Es ott lesz erdekes, Bielsa mire jut? Na, meglassuk.
warr_b

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beszarás h Berardi még mindig a Sassuoloban van 😮Volt lehetősége anno h Juventushoz igazoljon, mikor még a fele játékjog létezett az olaszoknál. 2 év alatt nem húzta a döntést, aztán a teljes játékjoga visszakerült a Sassuolo-hoz. Ellenben nem véletlenül van még ott, középszer játékos szép statokkal, 25 évesen már sokra nem viszi.
Emlékszem amikor 5-6 éve a Milan ellen mesternégyest rúgott, meg volt v 3 mesterhármasa is abban az évben.
257 meccsnél jár és 26 éves lesz. nem semmi
Borbinho