NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
azért a munkát, amiért pénzt kapsz, ne mossuk össze a szórakozással, amiért te fizetsz ...csebiEnnek ellenére ott is neked kell elfogadni a szabályokat, nem a szervezőknek a tieidet. A másik, hogy csak annyira mostam össze, mint a szurkolók a rabosítást és a bűnözőnek való tekintést mossák össze, a beazonosítási lehetőség biztosításával. 😊
Alap gondolatmenethez kapcsolván: Azt meg már meg sem említettem, hogy ki is kapott egyből 20 000 € büntetést , mert a szurkolói nem megfelelően viselkedtek!? A szervezők sem viccből telepítenek több milliós berendezéseket, de sajnos (minthogy a mellékelt ábra mutatta) megalapozott és szükséges lépés (pláne ha valóba az európai kupaporond is cél a jövőben).
több mint 10 éve
ez az így van. ebben egyet értünk, nem is ezt kritizáltam. én is pontosan azért teljesen mind1 a véna szkenner, mert tudomásom szerint semmilyen más adatbázisban nem használnak vénát azonosításra - javítsatok ki, ha tévedek-. Innentől kezdve meg nem rohadt mindegy? a személyes adataidból többet tudnak meg ...Pontosan ez az, itt te döntöd el, hogy elfogadod-e a szolgáltatást nyújtó feltételeit vagy máshol költöd el a pénzedet. Mintha valaki egy olyan bordélyba járna kurvázni, ahol bónuszként seggbe is rakják az embert, de míg nagyban panaszkodik, azért vissza-visszajár, mintha muszáj lenne.baggioazért a munkát, amiért pénzt kapsz, ne mossuk össze a szórakozással, amiért te fizetsz ...csebiTúlzott biztonsági intézkedések vannak a Fradi stadionban.NB2Milyen érdekes, hogy csak a szurkolókat zavarja ez. Más cégeknél is van kamerarendszer és/vagy beléptetőrendszer, sőt táskákat is szoktak ellenőrizni, mégsem rinyálnak annyit a dolgozók, mint a szurkolók. Furcsamód én sem sírtam kriminalizálást, amikor 5-6 kamera vette az egész napos tevékenységem, mert tudtam nem csinálok semmi olyat, amiért félnem kellene. Az meg a tudatlanság tetőfoka, amikor azon megy a rinya, hogy egy alternatív azonosítási technológia van bevezetve, mert egyébként baromira mindegy, hogy tenyérszkenner vagy mágneskártya vagy fényképes igazolvány az azonosítás módja, ja mégsem mert a vénákat nem tudják hamisítani vagy pont ez a baj? 😊Tony
a rigmusokról meg csak annyit, hogy a bérletes barátomnak csak annyit írtam h úgy látszik van két új nóta 1: kubatov takarodj 2: bmeg a szkenner kubatov. Ennek tényleg semmi értelme.
Azt azért tegyük hozzá, hogy az az MLSZtól agyrém, hogy egy bmeg miatt már 100. ezer jár, erre sehol sincsen példa Nyugaton sem. A nemzetiségi, és vallási tiltást megértem, de a káromkodást sosem fogom ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Pontosan ez az, itt te döntöd el, hogy elfogadod-e a szolgáltatást nyújtó feltételeit vagy máshol költöd el a pénzedet. Mintha valaki egy olyan bordélyba járna kurvázni, ahol bónuszként seggbe is rakják az embert, de míg nagyban panaszkodik, azért vissza-visszajár, mintha muszáj lenne.azért a munkát, amiért pénzt kapsz, ne mossuk össze a szórakozással, amiért te fizetsz ...csebiTúlzott biztonsági intézkedések vannak a Fradi stadionban.NB2Milyen érdekes, hogy csak a szurkolókat zavarja ez. Más cégeknél is van kamerarendszer és/vagy beléptetőrendszer, sőt táskákat is szoktak ellenőrizni, mégsem rinyálnak annyit a dolgozók, mint a szurkolók. Furcsamód én sem sírtam kriminalizálást, amikor 5-6 kamera vette az egész napos tevékenységem, mert tudtam nem csinálok semmi olyat, amiért félnem kellene. Az meg a tudatlanság tetőfoka, amikor azon megy a rinya, hogy egy alternatív azonosítási technológia van bevezetve, mert egyébként baromira mindegy, hogy tenyérszkenner vagy mágneskártya vagy fényképes igazolvány az azonosítás módja, ja mégsem mert a vénákat nem tudják hamisítani vagy pont ez a baj? 😊Tony
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/brazilia-a-futballistak-macsok-nem-szabad-sirniuk-dunga-2353319
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
azért a munkát, amiért pénzt kapsz, ne mossuk össze a szórakozással, amiért te fizetsz ...Túlzott biztonsági intézkedések vannak a Fradi stadionban.NB2Milyen érdekes, hogy csak a szurkolókat zavarja ez. Más cégeknél is van kamerarendszer és/vagy beléptetőrendszer, sőt táskákat is szoktak ellenőrizni, mégsem rinyálnak annyit a dolgozók, mint a szurkolók. Furcsamód én sem sírtam kriminalizálást, amikor 5-6 kamera vette az egész napos tevékenységem, mert tudtam nem csinálok semmi olyat, amiért félnem kellene. Az meg a tudatlanság tetőfoka, amikor azon megy a rinya, hogy egy alternatív azonosítási technológia van bevezetve, mert egyébként baromira mindegy, hogy tenyérszkenner vagy mágneskártya vagy fényképes igazolvány az azonosítás módja, ja mégsem mert a vénákat nem tudják hamisítani vagy pont ez a baj? 😊Tony
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Igen, igazad van!sport.hir24.hu/nb1/2014/07/29/az-allamnak-kellene-beszallni-a-fociklubokba/pont, hogy takarodnia kéne az államnak teljesen kifele a profi sport csapatszintű finanszírozásából.Amadeus91
Muszbek szerint a többi csapatnak is kellene az állami hátszél.laccoo74
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Túlzott biztonsági intézkedések vannak a Fradi stadionban.NB2Milyen érdekes, hogy csak a szurkolókat zavarja ez. Más cégeknél is van kamerarendszer és/vagy beléptetőrendszer, sőt táskákat is szoktak ellenőrizni, mégsem rinyálnak annyit a dolgozók, mint a szurkolók. Furcsamód én sem sírtam kriminalizálást, amikor 5-6 kamera vette az egész napos tevékenységem, mert tudtam nem csinálok semmi olyat, amiért félnem kellene. Az meg a tudatlanság tetőfoka, amikor azon megy a rinya, hogy egy alternatív azonosítási technológia van bevezetve, mert egyébként baromira mindegy, hogy tenyérszkenner vagy mágneskártya vagy fényképes igazolvány az azonosítás módja, ja mégsem mert a vénákat nem tudják hamisítani vagy pont ez a baj? 😊
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
sport.hir24.hu/nb1/2014/07/29/az-allamnak-kellene-beszallni-a-fociklubokba/pont, hogy takarodnia kéne az államnak teljesen kifele a profi sport csapatszintű finanszírozásából.
Muszbek szerint a többi csapatnak is kellene az állami hátszél.laccoo74
több mint 10 éve
A fradisták szídhatnák Szívóst, Furulyást, Berkit.."Kubatov véres a kezed", hagyjuk már....ha nincs az állam és a bábként odarakott Kubatov akkor ma a fradi az nb3ban küzdene mert az angol becsődöltette volna, de a fidesznek kellettek a fradi szurkolók szavazatai is...Kíváncsi lennék ha nem lenne ez a szkenner ügy akkor mi lenne a baj, mert valamit találnának az biztos..www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-labdarugok-kialltak-az-elnok-mellett-2353393gordonIdeje volt... Mondjon bárki bármit, azok nem szurkolók, akik 90 percen keresztül csak a "kubatov b@szd meg a szkennert" rigmust (vagy a változatosság kedvéért a f@szszopó újpestet) képesek énekelni. Ez egy ilyen fájdalmas időszak, de ha a klub tényleg nyugat-európai színvonalú akar lenni, ezektől a csoportoktól (kettes szektor...) végleg el kell határolódnia.baggio
több mint 10 éve
sport.hir24.hu/nb1/2014/07/29/az-allamnak-kellene-beszallni-a-fociklubokba/Muszbek szerint a többi csapatnak is kellene az állami hátszél.
több mint 10 éve
Pont ez az utsó lépés hiányzik, hogy európai legyen? Amíg a csapatot a felelőtlen gazdálkodástól a kormány menti meg már lassan 20 éve, ott nehogy azokkal szórakozzanak akik fizetnek a csapatért? Mo-n stadionon belül már nincs balhé, az a 90-es évek volt amikor egymás hegyén-hátán voltak a boxok a stadionokban. Ma ez kiszorult onnan. Túlzott biztonsági intézkedések vannak a Fradi stadionban.NB2Nem, az "utolsó" lépés az, hogy a keret jó legyen, de az ilyen "im memoriam Csatáry László" molinók meg hasonlók se férnek már bele. Nyilván az ellenreakció kemény, de mikor lépné meg a klub ha nem akkor, mikor a legnagyobb állami hátszelet kapja?
Azt meg érdemes lenne kiszámolni, hogy a büntetésekkel együtt az elmúlt években mennyit is "fizettek" a nagy szurkolók a csapatért... Szerintem jóindulatúan is csak nullszaldósra jön ki az egész.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pont ez az utsó lépés hiányzik, hogy európai legyen? Amíg a csapatot a felelőtlen gazdálkodástól a kormány menti meg már lassan 20 éve, ott nehogy azokkal szórakozzanak akik fizetnek a csapatért? Mo-n stadionon belül már nincs balhé, az a 90-es évek volt amikor egymás hegyén-hátán voltak a boxok a stadionokban. Ma ez kiszorult onnan. Túlzott biztonsági intézkedések vannak a Fradi stadionban.
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-labdarugok-kialltak-az-elnok-mellett-2353393gordonIdeje volt... Mondjon bárki bármit, azok nem szurkolók, akik 90 percen keresztül csak a "kubatov b@szd meg a szkennert" rigmust (vagy a változatosság kedvéért a f@szszopó újpestet) képesek énekelni. Ez egy ilyen fájdalmas időszak, de ha a klub tényleg nyugat-európai színvonalú akar lenni, ezektől a csoportoktól (kettes szektor...) végleg el kell határolódnia.
---
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-labdarugok-kialltak-az-elnok-mellett-2353393gordonúgy látszik K. Gábornak és O. Pálnak semmi sem szent ...
több mint 10 éve
Már előre várom a Mateos-Pavlovic vs Nikolic-Feczesin párbajt😀Feltéve ha egyszerre a pályán lesznek ők négyen.Hazajött mert válogatott akar lenni megint.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
Besic -> EvertonFeczesin-->Videoton
twitter.com/Everton/status/493783357038538752Dexxter Tailor
én nyertem.
több mint 10 éve
Maximum meghívják Puhl helyett Bedét, ugyanaz a színvonal kb...TonyBede ha jól láttam a Digin szokott a PL-nél "szagérteni"
több mint 10 éve
Tony
885
Maximum meghívják Puhl helyett Bedét, ugyanaz a színvonal kb...
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
www.csakfoci.hu/fradi/dvtk/node/171093annyira jellemző, hogy ami az NFL-ben simán megy, abból itt csak a sértődés van...
Szerintem gáz, a kritikát bírjuk már elviselni!NB2
mondjuk Puhl elég nagy f*szkalap, az is igaz
több mint 10 éve
Azért találták ki a professzionális játékvezetősdit itthon is, hogy jobb legyen a bíráskodás színvonala. Ha ebből semmi nem valósul meg, akkor kitalálunk néhány statisztikát, kozmetikázunk kicsit és ha ez sem működik akkor meg letiltjuk a képernyőről a kritikust. (megtehetik, hiszen az ő alkalmazottjuk)a vb-n se volt jobb az arány mondjuk, itthon meg aztán különösen szeretnek a játékvezetőkkel foglalkozni, még a sikersportágakban is állandóan azt hallani, hogy így meg úgy elcsalták ellenünk a meccsetbaggioAz ítéletek 95 %-a jó...30 szabálytalanság, 20 bedobás, 10 szöglet, 5 les. Legyen 65-70 játékvezetői ítélet. No ha az az 5% mondjuk 2 le(nem)fújt les, meg egy tizi, esetleg egy kiállítás, akkor meg is vagyunk. Statisztikailag jól vezették a meccset, csak épp...kittli
Például meccset elkezdeni 100%-osan jól tudnak.James007
Átvilágíttatjuk az akadémiai rendszert nagy dérrel dúrral, majd csak egy rövid kivonatot tárunk a nyilvánosság elé mert kiderült, hogy úgy sz.r az egész, ahogy van. Nem várom, hogy jobb legyen a színvonal játékilag, játékvezetésileg, sehogy sem, (öreg vagyok már a csodaváráshoz) de unom már ezt a sok mellébeszélést.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gera Zoli!
több mint 10 éve
a vb-n se volt jobb az arány mondjuk, itthon meg aztán különösen szeretnek a játékvezetőkkel foglalkozni, még a sikersportágakban is állandóan azt hallani, hogy így meg úgy elcsalták ellenünk a meccsetAz ítéletek 95 %-a jó...30 szabálytalanság, 20 bedobás, 10 szöglet, 5 les. Legyen 65-70 játékvezetői ítélet. No ha az az 5% mondjuk 2 le(nem)fújt les, meg egy tizi, esetleg egy kiállítás, akkor meg is vagyunk. Statisztikailag jól vezették a meccset, csak épp...kittli
Például meccset elkezdeni 100%-osan jól tudnak.James007
---