Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
azért a munkát, amiért pénzt kapsz, ne mossuk össze a szórakozással, amiért te fizetsz ...csebi
Ennek ellenére ott is neked kell elfogadni a szabályokat, nem a szervezőknek a tieidet. A másik, hogy csak annyira mostam össze, mint a szurkolók a rabosítást és a bűnözőnek való tekintést mossák össze, a beazonosítási lehetőség biztosításával. 😊

Alap gondolatmenethez kapcsolván: Azt meg már meg sem említettem, hogy ki is kapott egyből 20 000 € büntetést , mert a szurkolói nem megfelelően viselkedtek!? A szervezők sem viccből telepítenek több milliós berendezéseket, de sajnos (minthogy a mellékelt ábra mutatta) megalapozott és szükséges lépés (pláne ha valóba az európai kupaporond is cél a jövőben).
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Túlzott biztonsági intézkedések vannak a Fradi stadionban.NB2
Milyen érdekes, hogy csak a szurkolókat zavarja ez. Más cégeknél is van kamerarendszer és/vagy beléptetőrendszer, sőt táskákat is szoktak ellenőrizni, mégsem rinyálnak annyit a dolgozók, mint a szurkolók. Furcsamód én sem sírtam kriminalizálást, amikor 5-6 kamera vette az egész napos tevékenységem, mert tudtam nem csinálok semmi olyat, amiért félnem kellene. Az meg a tudatlanság tetőfoka, amikor azon megy a rinya, hogy egy alternatív azonosítási technológia van bevezetve, mert egyébként baromira mindegy, hogy tenyérszkenner vagy mágneskártya vagy fényképes igazolvány az azonosítás módja, ja mégsem mert a vénákat nem tudják hamisítani vagy pont ez a baj? 😊Tony
azért a munkát, amiért pénzt kapsz, ne mossuk össze a szórakozással, amiért te fizetsz ...csebi
Pontosan ez az, itt te döntöd el, hogy elfogadod-e a szolgáltatást nyújtó feltételeit vagy máshol költöd el a pénzedet. Mintha valaki egy olyan bordélyba járna kurvázni, ahol bónuszként seggbe is rakják az embert, de míg nagyban panaszkodik, azért vissza-visszajár, mintha muszáj lenne.baggio
ez az így van. ebben egyet értünk, nem is ezt kritizáltam. én is pontosan azért teljesen mind1 a véna szkenner, mert tudomásom szerint semmilyen más adatbázisban nem használnak vénát azonosításra - javítsatok ki, ha tévedek-. Innentől kezdve meg nem rohadt mindegy? a személyes adataidból többet tudnak meg ...

a rigmusokról meg csak annyit, hogy a bérletes barátomnak csak annyit írtam h úgy látszik van két új nóta 1: kubatov takarodj 2: bmeg a szkenner kubatov. Ennek tényleg semmi értelme.

Azt azért tegyük hozzá, hogy az az MLSZtól agyrém, hogy egy bmeg miatt már 100. ezer jár, erre sehol sincsen példa Nyugaton sem. A nemzetiségi, és vallási tiltást megértem, de a káromkodást sosem fogom ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 502 — no es importante
Milyen érdekes, hogy csak a szurkolókat zavarja ez. Más cégeknél is van kamerarendszer és/vagy beléptetőrendszer, sőt táskákat is szoktak ellenőrizni, mégsem rinyálnak annyit a dolgozók, mint a szurkolók. Furcsamód én sem sírtam kriminalizálást, amikor 5-6 kamera vette az egész napos tevékenységem, mert tudtam nem csinálok semmi olyat, amiért félnem kellene. Az meg a tudatlanság tetőfoka, amikor azon megy a rinya, hogy egy alternatív azonosítási technológia van bevezetve, mert egyébként baromira mindegy, hogy tenyérszkenner vagy mágneskártya vagy fényképes igazolvány az azonosítás módja, ja mégsem mert a vénákat nem tudják hamisítani vagy pont ez a baj? 😊Tony
Pontosan ez az, itt te döntöd el, hogy elfogadod-e a szolgáltatást nyújtó feltételeit vagy máshol költöd el a pénzedet. Mintha valaki egy olyan bordélyba járna kurvázni, ahol bónuszként seggbe is rakják az embert, de míg nagyban panaszkodik, azért vissza-visszajár, mintha muszáj lenne.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
 www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/brazilia-a-futballistak-macsok-nem-szabad-sirniuk-dunga-2353319

több mint 10 éve
azért a munkát, amiért pénzt kapsz, ne mossuk össze a szórakozással, amiért te fizetsz ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 sport.hir24.hu/nb1/2014/07/29/az-allamnak-kellene-beszallni-a-fociklubokba/
Muszbek szerint a többi csapatnak is kellene az állami hátszél.laccoo74
pont, hogy takarodnia kéne az államnak teljesen kifele a profi sport csapatszintű finanszírozásából.Amadeus91
Igen, igazad van!
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Milyen érdekes, hogy csak a szurkolókat zavarja ez. Más cégeknél is van kamerarendszer és/vagy beléptetőrendszer, sőt táskákat is szoktak ellenőrizni, mégsem rinyálnak annyit a dolgozók, mint a szurkolók. Furcsamód én sem sírtam kriminalizálást, amikor 5-6 kamera vette az egész napos tevékenységem, mert tudtam nem csinálok semmi olyat, amiért félnem kellene. Az meg a tudatlanság tetőfoka, amikor azon megy a rinya, hogy egy alternatív azonosítási technológia van bevezetve, mert egyébként baromira mindegy, hogy tenyérszkenner vagy mágneskártya vagy fényképes igazolvány az azonosítás módja, ja mégsem mert a vénákat nem tudják hamisítani vagy pont ez a baj? 😊
több mint 10 éve
Muszbek szerint a többi csapatnak is kellene az állami hátszél.laccoo74
pont, hogy takarodnia kéne az államnak teljesen kifele a profi sport csapatszintű finanszírozásából.

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-labdarugok-kialltak-az-elnok-mellett-2353393gordon
Ideje volt... Mondjon bárki bármit, azok nem szurkolók, akik 90 percen keresztül csak a "kubatov b@szd meg a szkennert" rigmust (vagy a változatosság kedvéért a f@szszopó újpestet) képesek énekelni. Ez egy ilyen fájdalmas időszak, de ha a klub tényleg nyugat-európai színvonalú akar lenni, ezektől a csoportoktól (kettes szektor...) végleg el kell határolódnia.baggio
A fradisták szídhatnák Szívóst, Furulyást, Berkit.."Kubatov véres a kezed", hagyjuk már....ha nincs az állam és a bábként odarakott Kubatov akkor ma a fradi az nb3ban küzdene mert az angol becsődöltette volna, de a fidesznek kellettek a fradi szurkolók szavazatai is...Kíváncsi lennék ha nem lenne ez a szkenner ügy akkor mi lenne a baj, mert valamit találnának az biztos..
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Muszbek szerint a többi csapatnak is kellene az állami hátszél.
több mint 10 éve
Pont ez az utsó lépés hiányzik, hogy európai legyen? Amíg a csapatot a felelőtlen gazdálkodástól a kormány menti meg már lassan 20 éve, ott nehogy azokkal szórakozzanak akik fizetnek a csapatért? Mo-n stadionon belül már nincs balhé, az a 90-es évek volt amikor egymás hegyén-hátán voltak a boxok a stadionokban. Ma ez kiszorult onnan. Túlzott biztonsági intézkedések vannak a Fradi stadionban.NB2
Nem, az "utolsó" lépés az, hogy a keret jó legyen, de az ilyen "im memoriam Csatáry László" molinók meg hasonlók se férnek már bele. Nyilván az ellenreakció kemény, de mikor lépné meg a klub ha nem akkor, mikor a legnagyobb állami hátszelet kapja?

Azt meg érdemes lenne kiszámolni, hogy a büntetésekkel együtt az elmúlt években mennyit is "fizettek" a nagy szurkolók a csapatért... Szerintem jóindulatúan is csak nullszaldósra jön ki az egész.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Pont ez az utsó lépés hiányzik, hogy európai legyen? Amíg a csapatot a felelőtlen gazdálkodástól a kormány menti meg már lassan 20 éve, ott nehogy azokkal szórakozzanak akik fizetnek a csapatért? Mo-n stadionon belül már nincs balhé, az a 90-es évek volt amikor egymás hegyén-hátán voltak a boxok a stadionokban. Ma ez kiszorult onnan. Túlzott biztonsági intézkedések vannak a Fradi stadionban.
több mint 10 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-labdarugok-kialltak-az-elnok-mellett-2353393gordon
Ideje volt... Mondjon bárki bármit, azok nem szurkolók, akik 90 percen keresztül csak a "kubatov b@szd meg a szkennert" rigmust (vagy a változatosság kedvéért a f@szszopó újpestet) képesek énekelni. Ez egy ilyen fájdalmas időszak, de ha a klub tényleg nyugat-európai színvonalú akar lenni, ezektől a csoportoktól (kettes szektor...) végleg el kell határolódnia.

---
több mint 10 éve
úgy látszik K. Gábornak és O. Pálnak semmi sem szent ...

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-labdarugok-kialltak-az-elnok-mellett-2353393
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Már előre várom a Mateos-Pavlovic vs Nikolic-Feczesin párbajt😀
Feltéve ha egyszerre a pályán lesznek ők négyen.Hazajött mert válogatott akar lenni megint.

több mint 10 éve
Besic -> Everton
 twitter.com/Everton/status/493783357038538752Dexxter Tailor
Feczesin-->Videoton
én nyertem.

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 208 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Besic -> Everton
 twitter.com/Everton/status/493783357038538752

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Maximum meghívják Puhl helyett Bedét, ugyanaz a színvonal kb...Tony
Bede ha jól láttam a Digin szokott a PL-nél "szagérteni"
több mint 10 éve
Maximum meghívják Puhl helyett Bedét, ugyanaz a színvonal kb...
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
 www.csakfoci.hu/fradi/dvtk/node/171093

Szerintem gáz, a kritikát bírjuk már elviselni!NB2
annyira jellemző, hogy ami az NFL-ben simán megy, abból itt csak a sértődés van...
mondjuk Puhl elég nagy f*szkalap, az is igaz
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 279 — Steelers fan
Az ítéletek 95 %-a jó...

Például meccset elkezdeni 100%-osan jól tudnak.James007
30 szabálytalanság, 20 bedobás, 10 szöglet, 5 les. Legyen 65-70 játékvezetői ítélet. No ha az az 5% mondjuk 2 le(nem)fújt les, meg egy tizi, esetleg egy kiállítás, akkor meg is vagyunk. Statisztikailag jól vezették a meccset, csak épp...kittli
a vb-n se volt jobb az arány mondjuk, itthon meg aztán különösen szeretnek a játékvezetőkkel foglalkozni, még a sikersportágakban is állandóan azt hallani, hogy így meg úgy elcsalták ellenünk a meccsetbaggio
Azért találták ki a professzionális játékvezetősdit itthon is, hogy jobb legyen a bíráskodás színvonala. Ha ebből semmi nem valósul meg, akkor kitalálunk néhány statisztikát, kozmetikázunk kicsit és ha ez sem működik akkor meg letiltjuk a képernyőről a kritikust. (megtehetik, hiszen az ő alkalmazottjuk)
Átvilágíttatjuk az akadémiai rendszert nagy dérrel dúrral, majd csak egy rövid kivonatot tárunk a nyilvánosság elé mert kiderült, hogy úgy sz.r az egész, ahogy van. Nem várom, hogy jobb legyen a színvonal játékilag, játékvezetésileg, sehogy sem, (öreg vagyok már a csodaváráshoz) de unom már ezt a sok mellébeszélést.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gera Zoli!
több mint 10 éve
Az ítéletek 95 %-a jó...

Például meccset elkezdeni 100%-osan jól tudnak.James007
30 szabálytalanság, 20 bedobás, 10 szöglet, 5 les. Legyen 65-70 játékvezetői ítélet. No ha az az 5% mondjuk 2 le(nem)fújt les, meg egy tizi, esetleg egy kiállítás, akkor meg is vagyunk. Statisztikailag jól vezették a meccset, csak épp...kittli
a vb-n se volt jobb az arány mondjuk, itthon meg aztán különösen szeretnek a játékvezetőkkel foglalkozni, még a sikersportágakban is állandóan azt hallani, hogy így meg úgy elcsalták ellenünk a meccset

---