Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Igen most nézem, csak azt hittem Kristof már úgy írta 😊Nekem nem jöttbe 😛 City Barca lehetett volna külön ág......külön ág..😀 😀 csak a döntőben találkozhatnak 😀
dande
Pep71
több mint 6 éve
Nekem nem jöttbe 😛 City Barca lehetett volna külön ág......külön ág..😀 😀 csak a döntőben találkozhatnak 😀
dande
több mint 6 éve
Nekem nem jöttbe 😛 City Barca lehetett volna külön ág......
több mint 6 éve
Juve - Ajax, Barca - City, Pool - Porto, MU - Spurs lesz 😊Hát ez majdnem be is jött, kb az elődöntő ág is 😊
-> Juve - MU, Barca - Pool
Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Hát a Porto-nak örülök, de ha továbbjutnánk akkor nagyon kemény elődöntő lenne.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Juhú, Juve - Ajax 😀 én mondtam.Ráadásul a Juve nem a Barca, Pool ágra került, zsír!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Sevilla 😀😀😀komolyan, ilyen góllal kiesni 😀
twitter.com/nmj_rafa/status/1106322994589241344
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
de a szpíker váltig állította, hogy 2 kell a Prágának😊hosszabbításban van még az idegenben lőtt gól?Elvileg nincs 11sre állnak.
NB2
dande
több mint 6 éve
hosszabbításban van még az idegenben lőtt gól?
több mint 6 éve
Arsenal the comeback kings! Juppi!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
remélem a Juve-t nem kapjukLe Tallec a francia kettőben vezet lefele Orleans-ban
idén nicns Le Tallec meg Luis Garcia 😀
Negritis
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
amúgy rohadt bután játszik a Frankfurtaz egy dolog, hogy már rég el kellett volna döntenie az egészet, sorra szedik be a sárgákat
több mint 6 éve
csóri Krasznodarnak meg fél percen múlt a csoda, kár értük 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Imádom a kieséses szakaszt, az ember nem győz kapcsolgatni😊Az Internek ramegy a szezonja a bohoc Icardira.
Eddig tetszik, hogy az Intert alázzák, Frankfurt szurkolók miatt egyértelmű, hogy nekik szurkolok!
NB2
több mint 6 éve
Imádom a kieséses szakaszt, az ember nem győz kapcsolgatni😊Eddig tetszik, hogy az Intert alázzák, Frankfurt szurkolók miatt egyértelmű, hogy nekik szurkolok!
több mint 6 éve
Kadar kilog ebbol a Kijevbol. Sajnos lefele. Igaz nem 1 szint a ket csapat, meg nalunk a fiatalok + a nem mindig kezdo jatekosok nyomjak is neki szerencsere.De eddig 2golt kaptak rola, es borzalmas nezni, h mennyivel lassabb, mint barki mas a palyan. Fejben is, minden szituban par utemmel kesobb reagal csak.
Szoboszlai viszont kezdo a Napoli ellen a Salzburgban, es ha mar ott van, adott is egy golpasszt.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Sallóiban az a legjobb szerintem hogy folyékonyan beszél angolul (!!!)Mennyivel nagyobb karrier egy szenvedő csapattal a Puskás akadémia vagy Kisvárda ellen játszani, mint pénzt keresni ‘fiatalon’ a világ másik felén. Itt már vlsz kimaxolt mindent ami benne volt.Hát ha Karriert akarsz építeni akkor nem Korea 2-be mész 😀
ozibozi
Amúgy nem is kap ő ott több pénzt mint itthon, persze biztos csodaszámba fog menni.
Toca
ezzel szembe :
www.youtube.com/watch?v=VI61Lg9APig
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Index:Máig nem felejtem el, hogy a 2008-as EB-n felültek az egynyári orosz hype-nak és óriási betűkkel írták, hogy "Arsavin világklasszis, Oroszország futballnagyhatalom"
A Barcelona nem játszott jól, de 5-1-re győzött, és ugyanilyen összesítéssel jutott a 8 közé. Messi a két gól, két gólpassz ellenére sem volt az igazi, neki kell leginkább javulnia, ha csapata négy év után túl akar jutni a negyeddöntőn
😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mennyivel nagyobb karrier egy szenvedő csapattal a Puskás akadémia vagy Kisvárda ellen játszani, mint pénzt keresni ‘fiatalon’ a világ másik felén. Itt már vlsz kimaxolt mindent ami benne volt.Hát ha Karriert akarsz építeni akkor nem Korea 2-be mész 😀
ozibozi
Amúgy nem is kap ő ott több pénzt mint itthon, persze biztos csodaszámba fog menni.
több mint 6 éve
Mennyivel nagyobb karrier egy szenvedő csapattal a Puskás akadémia vagy Kisvárda ellen játszani, mint pénzt keresni ‘fiatalon’ a világ másik felén. Itt már vlsz kimaxolt mindent ami benne volt.