Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
tessék Salah végre passzol, minnyá jött is a gól
több mint 6 éve
jah mané fejelt 1-3 😀nincs.van esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
A király most döntötte el.
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
mármint háromtól?én 2 bayern góltól félekvan esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
Negritis
több mint 6 éve
'gyanmá, Illés Béci már rég visszvonultnincs.van esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
Kenny
több mint 6 éve
én 2 bayern góltól félekvan esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
több mint 6 éve
nincs.van esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
NB2
több mint 6 éve
van esély egy Lyon gólra? Pool meccs hangulata jobb, még így sem igazán van kedvem átkapcsolniépp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
több mint 6 éve
Én most a Barca Lyonra gondoltam 😊épp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
Negritis
több mint 6 éve
épp ezt mondtam havernak h psg-mu után amíg nem fujják le nem hiszem elNem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
dande
több mint 6 éve
Nem szeretném ha ezzel a Poolal sorsolnának össze.Várjál, még nem mentünk tovább...
Kenny
több mint 6 éve
és mi játszunk férfiként
több mint 6 éve
Salah az egész második félidőben egy önző f...szt játszikengem nagyon bosszant az utóbbi hetekben
NB2
egyszerűen frusztrált a pályán és erőlködik
több mint 6 éve
Salah az egész második félidőben egy önző f...szt játszikMásfél éve...
NB2
| néha nagyon bejön néha nagyon idegesítő |

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Salah az egész második félidőben egy önző f...szt játszik
több mint 6 éve
mondjuk Hummels-t hamarabb venném elő a gólért mint Neuer-tAz első szöglet csak szerintem ment kapura? Meredek lett volna azt kiengedni...hosszabb volt vagy két méterrel, meg magas is
r.baggio
slowmotion
több mint 6 éve
Az első szöglet csak szerintem ment kapura? Meredek lett volna azt kiengedni...hosszabb volt vagy két méterrel, meg magas is
r.baggio
több mint 6 éve
Az első szöglet csak szerintem ment kapura? Meredek lett volna azt kiengedni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
<3 VvD <3Best CB

Liverpool Fc
több mint 6 éve
gólt lőtt a Lyon, lehet át kéne nézni a spílerre!
több mint 6 éve
Sikerült megint nevetségessé tenni a VARt.... nem a lws volt kérdés hanem rámászott a Barca védőre.... Kéne még egy harmadik gól.....
több mint 6 éve
Lewa is egyre cigányabb...azt nem tudom, de ez a spanyol colos köcsög még mindig hozza a bilbaói surmó módit
NB2