Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Semleges nézőként nekem soha nem jött be a Simeone féle foci. Nem csipázom a Juve-t, de inkább ők.Most már csak abban reménykedem, hogy ne sorsolják össze a jókat már a negyeddöntőben!
több mint 6 éve
akkor mégsem volt bolds a Juve továbbjutás.csak az fáj, hogy reggel még nem volt kedvem megtenni, meccs előttre meg lement 3,50-ről 3,30-ig az oddsz.
több mint 6 éve
CR priceless
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Hah s megcsinálták. 😊 Na akkor holnap Barca, hogy 3/3 legyen, remélem nem a Lyon tréfál meg. Akkor Valverde mehet, bajnokság meg kupa ide vagy oda.
több mint 6 éve
Chiellini mindig ekkora cigány volt?mindig IS. viszont még járókeret előtt pár évvel is simán a legjobb középső védők között van.
gabokocka
több mint 6 éve
Visszavonulhatna a buzifejű.Chiellini mindig ekkora cigány volt?igen
gabokocka
Negritis
több mint 6 éve
kielini fetrengés epic volt a végén 😊
több mint 6 éve
Chiellini mindig ekkora cigány volt?igen
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Chiellini mindig ekkora cigány volt?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
okádék színészek mindegyik
több mint 6 éve
Oblak amúgy az egyik legalúlértékeltebb kapus, vagyis ahhoz képest hogy a világ egyik legjobbja nem mindig említik meg. Vagy csak én értesülök szarul 😀szerintem amúgy meg no1 kapus simán.
Heisman Trophy
Ronaldo meg kb 3 éve elkezdte lövöldözni a fontos gólokat, és úgy néz ki bepótolja kamatostul ami régen nem ment
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
szóval az elején mínusz egy, most meg plusz egy - akkor Kuipers egálban van, vagy mi?
több mint 6 éve
közben a City már 7-nél jár!lényegtelen,járhat tíznél is... nem tényező ezen a szinten
NB2
több mint 6 éve
Úgy is van, 3-0 😀 ✌
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
az Atleti semmit nem tudott csinálni, szóval nincs kérdés ki a jobb
több mint 6 éve
közben a City már 7-nél jár!
több mint 6 éve
meg lett taszajtva, de eleve az akció ahol indult a félpályánál ott le kellett volna fújni
több mint 6 éve
ez hol tizi???
több mint 6 éve
sztem ma még más fajta csattogás vanno igen, aszondják a helyi lakosok, hogy már hallani a csattogást a Real központja felől - most nyomtatják a világ minden pénzét, hogy kész legyen az átigazolási időszak kezdetéreFájó pont ez úgy látom, de nézd a jó oldalát, Zidane csak jövőre fogja megint behúzni a BL-t, idén nyomathatja a resztli a GYP harcot 😊odáig érdekes, hogy suttyó Ramos, onnantól meg teljesen mindegy, mit írsz.Karius szarik bele.A suttyó Ramos igazán aljas módon a talamuszt támadta nála a direkt a BL döntőben. Szegény kapusnak egy életre deformálódott az agya
Amadeus
flzoli
slowmotion
| Persze direkt provokatív stílusban írtam ezt |
flzoli
slowmotion
és holnaptól nyomtatnak
több mint 6 éve
no igen, aszondják a helyi lakosok, hogy már hallani a csattogást a Real központja felől - most nyomtatják a világ minden pénzét, hogy kész legyen az átigazolási időszak kezdetéreFájó pont ez úgy látom, de nézd a jó oldalát, Zidane csak jövőre fogja megint behúzni a BL-t, idén nyomathatja a resztli a GYP harcot 😊odáig érdekes, hogy suttyó Ramos, onnantól meg teljesen mindegy, mit írsz.Karius szarik bele.A suttyó Ramos igazán aljas módon a talamuszt támadta nála a direkt a BL döntőben. Szegény kapusnak egy életre deformálódott az agya
Amadeus
flzoli
slowmotion
| Persze direkt provokatív stílusban írtam ezt |
flzoli
több mint 6 éve
Ez a City–Schalke olyan, mintha en tolnam a FIFA-t valami irani csapat ellen a Barcaval, a legamatorebb szinten.szerintem a Barca megúszná 3 alatt 😀
Stez
több mint 6 éve
Ez a City–Schalke olyan, mintha en tolnam a FIFA-t valami irani csapat ellen a Barcaval, a legamatorebb szinten.
több mint 6 éve
Oblak amúgy az egyik legalúlértékeltebb kapus, vagyis ahhoz képest hogy a világ egyik legjobbja nem mindig említik meg. Vagy csak én értesülök szarul 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
wásztákurva, ha nincs a teknolodzsi ezt simán továbbengedikezt legalabb nem lehet rosszul hasznalni. Attol fuggetlenul Oblak hatalmasat "vedett"
petey