Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
eldőlt?
(megérdemelte a Pool amúgy)
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 684
Arról esik az eső, mutatja a bíró

Hajdú B-nek azért vannak még jó beszólásai 😀

több mint 6 éve
Lewa is egyre cigányabb...
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 707 — Lucas Scott
Ma nagyon patkány ez a fradi
petey
Addig amúgy Elek, Pátkai és Juhász nálatok játszik maximum a kisebb patkányok lehetünk.

Kinn voltam és amúgy jobbak voltatok, Grat. Nikolic Rebrov 3:0
csebi
most kinek a fasza nagyobb? 😀
hát de bazdmeg térddel vesénrúgják Hodzicsot, Pátkai is olyat kapott Csonkától, aztán utána alárúg mégegynek, Böde is kétszer odapakolt Vininek a térdére.
csak csodálkoztam mi volt ez az ámokfutás. rosszul láttam?

Nem tudom, nem láttam az egészet, de nem verdeste az eget a színvonal. na jó, mi nem a Diók meg Libások vagyunk...
petey
Elején ti apritottatok a végén meg mi. Csonka nem mb1 színvonal sajnos, megérdemelte volna a pirosat valóban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
suarez letapossa a védőt, behomorít oszt tizi 😀
eaglesmcnabb
Ha a Barca éppen nem áll továbbjutásra, hajlamosak ilyen tizenegyeseket kapni
Kampman
akartam jonni megvedeni a Barcat (kb az egyetlen csapatot akit ugy tenyleg utalok focsiban), hogy csak rosszindulatuak vagytok, es VAR-al mar csak nem adnak kamu tizit.
megneztem, es fogom a fejem. a vedo ott hibazott, h nem barca mezben van becsuszott. hiaba probalta mar utana visszahuzni magat.
de ilyenre tizit adni....jobb helyeken minimum (!) sarga Suareznek es szabad kifele.
Borbinho
Ne viccelj már, ez a patkány letalpalta a védőt, jobb helyeken ezért sárga jár a csatárnak 😊

twitter.com/mxrina2/status/1105928747029614593
flzoli
?
Borbinho
a vedo ott hibazott, h nem barca mezben van becsuszott. hiaba probalta mar utana visszahuzni magat.

Erre a részre reagáltam. Jó, hogy a végére mind a ketten ugyan arra a konklúzióra jutottunk. #Uefalona 😊

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 196 — Csodabogár
petey
Addig amúgy Elek, Pátkai és Juhász nálatok játszik maximum a kisebb patkányok lehetünk.

csebi
most kinek a fasza nagyobb? 😀
hát de bazdmeg térddel vesénrúgják Hodzicsot, Pátkai is olyat kapott Csonkától, aztán utána alárúg mégegynek, Böde is kétszer odapakolt Vininek a térdére.
csak csodálkoztam mi volt ez az ámokfutás. rosszul láttam?

Nem tudom, nem láttam az egészet, de nem verdeste az eget a színvonal. na jó, mi nem a Diók meg Libások vagyunk...

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
eaglesmcnabb
Kampman
akartam jonni megvedeni a Barcat (kb az egyetlen csapatot akit ugy tenyleg utalok focsiban), hogy csak rosszindulatuak vagytok, es VAR-al mar csak nem adnak kamu tizit.
megneztem, es fogom a fejem. a vedo ott hibazott, h nem barca mezben van becsuszott. hiaba probalta mar utana visszahuzni magat.
de ilyenre tizit adni....jobb helyeken minimum (!) sarga Suareznek es szabad kifele.
Borbinho
Ne viccelj már, ez a patkány letalpalta a védőt, jobb helyeken ezért sárga jár a csatárnak 😊

flzoli
?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
eaglesmcnabb
Kampman
Borbinho

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
eaglesmcnabb
Kampman

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Nem értem mi a faszért nem azt a jáékot játsza a Pool,amit tud és szokott. Helyette antifoci meg mákos gól..
jamaicababa
valszeg azért, mert a Bájern se lelkes amatőrökből áll
slowmotion
Mert tavaly pl a City nem úgy lett kiejtve hogy gegenpressing volt?
jamaicababa
a tavalyi City elleni meccseken teljes keret és kiváló formában levő támadótrió volt. Ox mind a négy mai középpályásunknál gyorsabb, és hát még labdaügyes is.
több mint 6 éve
eaglesmcnabb

több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Nem értem mi a faszért nem azt a jáékot játsza a Pool,amit tud és szokott. Helyette antifoci meg mákos gól..
jamaicababa
slowmotion
Mert tavaly pl a City nem úgy lett kiejtve hogy gegenpressing volt?

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
jamaicababa
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
a kerti törpéék elintézték, hogy már csak a Pool meccs legyen érdekes😊
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master
Neuer ...csak a szokásos 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
Mané <3

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 121 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 707 — Lucas Scott
petey

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
ne már hogy pont a gyíkfing csávó séríti le Hendersont
több mint 6 éve
Azt amúgy vágjátok hogy tegnap a Juve-Atleti meccsen a vendégszektorba ott lógott egy magyar zászló?
Coolearie
az első félidőben a juve tizenhatosának vonalában is volt egy a korlátnál fent
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
A negyedik gól előtt meg volt lökés teljesen hátulról derékra vesztett helyzetből, majd azután rúgta össze Bernardeschi a saját lábát. 16-on belül volt a lökés. Hasonlóan egyértelmű jó döntés.dawyd728
A döntés jó volt, a szabály szar. Legyen kisebb a büntetőterület. Vagy csak egyértelmű gólhelyzetnél járjon tizenegyes. Vagy mindkettő.

Eléggé anticlimactic, hogy egy nyomi taszajtás ártalmatlan szituációban dönt el egy ilyen kiélezett párharcot.
Cubehor
A büntetőterületen belül a nevéből adódóan nincs ártalmatlan szitu, amikor valaki kapura tör a lasztival, mivel potenciálisan is van abból veszély, hogy egy szaros taktikai lökés, húzás, lábsöprés stb. nem állíthatja meg az ellent.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
A VARal egy baj van. Anno szidtuk a birokat, mindenki ertette. Most olyan bonya lett. Regen minden jobb volt.
ulpianus
csak faszul hasznaljak es nem is kommunikalnak.
A legjobb pelda a vbrol a svajc brazil meccs. Tisztan lehetett latni h a svajci golt lokes elozte meg, de meg sem neztek, de forditva kb buntetot adtak volna erte.

A foci nezok elkenyesztett hulyek nagy atlagban es a jatekosok is. Tudjak, hogy "latjak" oket de megis csinaljak a dolgokat majd mondjak a hulyeseget: mint a roma jatekosa a tizinel, mutatja h csak a konyoke volt ott. 😀
több mint 6 éve
Azt amúgy vágjátok hogy tegnap a Juve-Atleti meccsen a vendégszektorba ott lógott egy magyar zászló?
Coolearie
Valahol szomorú az, hogy BL-meccsen kb. csak így véletlenül kerülhet elő magyar zászló.

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .