Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
egy szot nem szolhatott volna senki a MU-tol, ha 3-0ra megy a Juve, erre jon a szabad es egyenlitenek. hiaba, mindig beigazolodik ez is, kihagyod sorra a 100as ziccereket, akkor megegsz
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Kassaibol szepen lassan kutyaszar biro lettA mennyei szépen leamortizálta
Kenny
több mint 7 éve
Juveee 😛 Szép volt hisztis 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Bevágta mint Beckham 😊
több mint 7 éve
Kassai formában:Sterling egy zseni! Ismerte a közönséget 🤣
index.hu/sport/futball/2018/11/07/bajnokok_ligaja_manchester_united_juventus_real_madrid_manchester_city/orulet_foldbe_rugott_a_manchester_city_tamadoja_buntetot_kapott_erte/
El kéne engedni ezt az európai karriert, jó lesz az a megye 2 is
flzoli
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 7 éve
Kassai formában: index.hu/sport/futball/2018/11/07/bajnokok_ligaja_manchester_united_juventus_real_madrid_manchester_city/orulet_foldbe_rugott_a_manchester_city_tamadoja_buntetot_kapott_erte/
El kéne engedni ezt az európai karriert, jó lesz az a megye 2 is
több mint 7 éve
| 1.csak halkan jegyzem meg, annak a Barca generációnak a kinevelésében s rendszer felépítésében PG is rendesen részt vett. S mivel Laportának mennie kelletts új szelek kezdtek fújni a Barcánál, ami neki se tetszett így lépett. De erre nem szoktak emlékezni. Amellett, hogy a pihenés is szerepet játszott a továbblépésben. 2. Én sehol nem érzékeltem, hogy mondjuk Zizu kevésbé lenne elismert mint ő 😊 Nem tökéletes PG s tünhet képmutatónak, de hozzá nem értőnek beállítani elég komolytalan dolog | Na befejeztem 😉
több mint 7 éve
Meghajlok érveid és ékesszólásod nagysága előtt. Ez már igen.Kikerem magamnak, nem vagyok flzoli..en nem olok ennyi energiat bele ilyen dolgokba.Nem tudom kiről beszélsz, de annyira nem is érdekel egyébként.A City "híresen" erős kerete nem tudom honnan jön, attól még mert drága volt egy játékos, nem biztos, hogy ért is annyit.. De Bruyne, Agüero duón kívül nincs is TOP3-5 körüli játékosuk...Azért ezt így egy kicsit kijelenteni erős. ZoliMp-s volt, tán ugyanazok vagytok más-más accountal?
flzoli
Coolearie
Azért arra eléggé kíváncsi lennék, hogy mégis kiket soroltok be a legszűkebb elitbe a saját posztján a Cityből...
flzoli
Bar Gardiolat nem tartom annyira jo edzonek, mint egyesek.
De ezt mar leirtam itt parszor.
ZoliMP
Ha elég hosszú lenne a karom, keblemre is ölelnélek egyből.
több mint 7 éve
Jól összefoglaltad a lényeget egyébként.Egyetértek veled abban, hogy Guardiola mindig kész csapatokat kapott, a Barcánál különösen, ahol az utánpótlástól kezdve ugyanúgy épül fel minden csapat és volt egy korszakos generációja és vele korszakos zsenijei.Nem tudom kiről beszélsz, de annyira nem is érdekel egyébként.A City "híresen" erős kerete nem tudom honnan jön, attól még mert drága volt egy játékos, nem biztos, hogy ért is annyit.. De Bruyne, Agüero duón kívül nincs is TOP3-5 körüli játékosuk...Azért ezt így egy kicsit kijelenteni erős. ZoliMp-s volt, tán ugyanazok vagytok más-más accountal?
flzoli
Coolearie
Azért arra eléggé kíváncsi lennék, hogy mégis kiket soroltok be a legszűkebb elitbe a saját posztján a Cityből...
flzoli
Ezen kívül igazából nem tudott sok alapváltoztatást eszközölni sehol sem, mindenhova vitte magával a már kiismert taktikát és stílust. Münchenben szerintem egy baromi erős keret ellenére kifejezetten megbukott, lerombolta a tradícionális alapokat, "ellatinosította" a keretet, elkezdtek primadonnáskodni, színészkedni, etc, nem is jöttek az eredmények.
A Citynél is csak a beleölt iszonyat pénzek miatt tart ennyi trófeánál (vagy egyáltalán címeknél), de ott gyakorlatilag egy kész rendszert kapott, amibe illeszthette a saját szája íze szerint, korlátlanul az új embereket. Szerintem JG amúgy mentálisan megfáradt a Bayern korszaka alatt, nem is heverte ki lélekben azt a kudarcot, és most megint beleült a tutiba, elkényelmesedett, ezért egy kiélezett párharcban, főleg taktikai zsenik ellen lefagy, látszatra nem is tud reagálni.
A City kerete viszont iszonyat mély és kiegyensúlyozott (más nem is tud kiállítani még EU-ban sem két hasonló erősségű csapatot), ezért hosszútávon, a bajnokságban nincs ellenfele, de a győzelemhez vagy a címekhez az is kell, hogy a 3-4 kulcsembere fitt és jó formában legyen. A BL egyenes kieséses szakaszában ez kevés, de ettől még - akár egyéni villanásokkal, akár szervezettséggel - kiejthetnek akárkit. Csak Josep ezt nem tudja 3-4 párharcban teljesíteni egymás után, ezért rekednek meg valahol (vagy már van benne egy mentális gát?).
Viszont, nem tudom mi a "legszűkebb elit" kritériuma nálad?
Ederson az egyik legjobb bravúrkapus, cserébe folyamatos nyomás nem éri a meccseken, mert egyrészt nincs az ellenfeleknél a labda sokat, hanem a City irányít többségében, másrészt a védelemmel érzik egymást és jól mozdul ki ütemre. A kifejezett bravúrokban sztem Oblak mellett a legjobb jelenleg.
Otamendi két szezon óta hihetetlen fegyelmezetten játszik, de a legjobb belső védők között hirtelen nem is tudnék rangsort mondani, mert egy csomóan visszaestek (Piqué, Hummels), max a Juve embereit, de ők meg benne vannak a korban azért. Szóval ki, hogyan veszi Otamendi helyét (S. Ramos-Varane párosnak is vannak teljesen off meccsei, Godin leszállóágban, Van Dijk-ot nem tudom megítélni, mert ő is hullámzik, Gary Cahillt kiszorít egy Rüdiger, etc.). Aymeric Laporte pedig lassan beérik és csatlakozik a legjobbakhoz.
Hasonló a helyzet Kyle Walkerrel, aki az én szememben az egyik legjobb előrefelé játszó szélsővédő mostanság.
A DeBruyne-D. Silva-Sane-Sterling-Mahrez-B. Silva hatos tagjai külön-külön, meg együtt is talán a legjobban védelmet bontó játékosok manapság. Ebben a tekintetben kb. Messi, CR, Hazard-Willian, Eriksen sorba illeszkednek. Ha overall - minden attribútumot, vagy skill-t - nézem, akkor persze csak David Silva és KDB top player, de a City játéka nagyrészt a gyorsaságra és a kreativitásra épül, amiben ezek verhetetlenek. Ja és persze csereszavatosak, szóval lehet őket mozgatni a pályán belül és egymással is rotálhatók. Mondj egy másik csapatból akár csak 3 hasonló embert.
Fernandinho egész korrekt DM lett, persze nála azért tudok mondani jobbakat, de nem biztos, hogy ötnél többet (kicsit más szerepkörök is vannak benne): Kanté, Casemiro, Pjanic, Busq és aztán fejből tovább már nem is megy.
Agüero rúgott 150 Pl gólt, nyolcadik az All-Time ranglistán, talán nem kell magyaráznom, hogy miért elit csatár, még akkor is, ha nem hype-olják annyira, mint a szokásos Messi, CR, Hurricane, Lewandowski, etc. vonalat.
Összességében tudnék 7-8 ember mellett érvelni, akik képesek hosszútávon a legszűkebb elitbe tartozó teljesítményt lerakni az asztalra. Más kérdés, hogy Guardiola ezt a pályára is tudja-e rakatni velük.
Megjegyzem zárójelben, hogyha szigorúan a posztok leg-legjobbjait nézegetjük, akkor kb. csak a Barca, Real, Juve, PSG négyes emberei jönnének szóba.
Fast Willie
A legszűkebb elit szerintem mondjuk 2-3 játékost takar maximum. Kritérium legyen mondjuk, hogy a világ összes csapatába beférne, kérdés nélkül (nyilván a másik 1-2-t kivéve).
Szerintem az általad felsorolt 6-os nem kompatibilis egymással. KDB, Silva és Bernardo középen jó, míg Sane, Sterling vagy Mahrez inkább szélső. Komolyabb meccsen nem teheted KDB-t a szélre vagy Sane-t a pálya tengelyébe, mert osszeomlik a taktika és a szerkezet.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy szerintem a pálya közepén baromi sebezhetőek. Nézd meg a top csapatok kiket tudnak berakni a pálya tengelyébe, és kiket a City. Ha nincs ki megadja a játék ritmusát, és leszűkítse az ellenfél passzsávait átrobognak egyből a csapaton.
A középső hármas ideális esetben:
Fernandinho oké, zongoracipelő, mindig kell ilyen a csapatba
Silva a tipikus görbelábú lassú spanyol mintapéldánya (idősebb Isco kb.), simán elnyomják középen vagy rátekeredik a labdára
KDB penge, ha nem erőltetik fent, hanem hagyják Kroos szerepkörben.
És ezekre a posztokra nagyon nincs minőségi cserejátékos sem (Bernardo inkább előrefele jó, mélységi irányítóként gyengébb). Ezt próbálom magyarázni az értelmesebbeknek egy ideje, de a zsigeri kocsmai "mivan? mivan? mivan?" köpködésen nehéz felülemelkedni.
több mint 7 éve
Tudom, én pozitív irányba vagyok elfogult Guardiola iránt, de csak egy dolgot gondoljatok már végig:A legtöbb helyen rendesen alul is értékelik Zidane-t, Guardiolát meg magasztalják. A kettő nekem nem jön össze. Főleg, hogy a francia verhetetlen volt az egyenes kiesés szakaszban, amikor igazán kiélezettek már a párharcok.
Egy jó, erōs keret, kvázi sztárokkal teletűzdelt csapat, garancia-e a sikerre?????
S miért az-az értékmérō, hogy gyengébb csapattal nem dolgozott? Ilyen erővel Bradyt se lehetne elismerni, mert ő még nem játszott más edző keze alatt, mint BB. De igaz lehetne ez BigBenre, ARodra stb... Akkor csak PM a GOAT mert ő két helyen nyert SBt....???
Ez ennél bonyolultabb.
Most akkor mit mondjunk Zizura, mondjuk a triplázásához igazán szüksége volt a csillagok jó állâsára s ettől kevesebb az értéke? Kevésbé hiszem, mondom ezt némileg irígykedve Barca szurkolóként.
dande
Ez egy jó felvetés egyébként, mármint az 1 csapat VS több helyen sikeres kérdéskör. Persze az ember a jóból és a tutiból önként viszonylag ritkán száll ki, főleg ha még a sikerek is megtalálják. Ilyen szempontból persze nem lehet hibáztatni senkit sem, hogy nem áll tovább új kihívást keresve mondjuk.
Nem az a baj Guardiolával, hogy élcsapatokhoz megy el. A Barca korszak után (ami inkább volt köszönhető annak a különösen jó generációnak mint neki), evidens, hogy nem ül le bárhová csapatot építgetni és fejlesztgetni a fiatalokat. A probléma vele inkább az a máz és sallang, amibe folyton belebugyolálja a mondandóját. Teljesen mű az egész, ahol mindig ő az áldozat, a mártír reformer, az egyszerű ember a kispadon. De ez nem egy objektív vélemény, a "szakmai" oldalát tök jól összefoglaltad, hogy mi a probléma vele
több mint 7 éve
Rongyos 110 Misi ide vagy oda ugyan semmi különbség 😀Kezdő, lehető legjobb 11-et mondtam nem keretet, ha már feltétlen kötekedni akartok.mondjuk asszem te mondtad tavaly hogy a Pool keret ugyanolyan kb mint az Evertoné csak van egy Coutinhojuk. Aztán elment Cou és játszottak egy BL döntőt. Most meg azt állítod, hogy a Pool kerete jobb mint a City, Tham, Chelsea, Arsenalé.A City 2 csapatot ki tudna rakni, amik top6-ban vegeznenek a PL-ben. Akkor nevezd melynek a keretet, ne erosnek.Egyik sem az a tipikus gólvágó csatár egyébként. Az tény, hogy ha rotálni kell a Citynek sokkal több értelmes opciója van mint a többieknek, de ha két top csapat játszik az A csapatával, ott már előjön a klasszisok és a jó játékosok közötti különbségek.
Sane, Mahrez, Sterling, B Silva, D Silva, KDB, Gabriel Jesus, sztem se a Chelseanek, se a Poolnak nincs ilyen mely tamadoszekcioja, de meg csak hasonlo se.
Borbinho
Ezt nem akarjátok megérteni, hogy attól még, hogy van 5 ugyan olyan kaliberű játékosod egy posztra, az még nem lesz jobb mintha lenne 1 klasszisod és 1 erős közepes cseréd. Játszani úgyis csak 1 játszhat.
Amúgy meg minek annyi játékos, ha az edző meg a létező legkonzervatívabb top manager, aki csak a saját tili-toli játékát játszatja. Nulla szerkezet vagy harcmodor váltás. Erre meg felesleges, hogy a padon üljön annyi túlárazott ember.
Ettől függetlenül simán behúzhatják a PL-t, de 2 meccses párharcban, a legjobb felállásban még Angliában sem mondanám őket a legjobbnak. (Pool jobb, a Tham, Arsenal, Chelsea kb egy szint)
flzoli
eaglesmcnabb
SQUAD LIVERPOOL FC - SAISON 16/17
394,15 Mill. €
www.transfermarkt.com/liverpool-fc/kader/verein/31/plus/0/galerie/0?saison_id=2016
amiből Coutinho 32,00 Mill. €-ra volt akkor taksálva.
SQUAD EVERTON FC - SAISON 16/17
284,35 Mill. €
www.transfermarkt.com/everton-fc/kader/verein/29/plus/0/galerie/0?saison_id=2016
Tényleg bődületes különbség volt, ég és föld a kettő.....
Amúgy meg már tavaly is szóba került, hogy a Sevilla FC, Spartak Moscow, NK Maribor, FC Porto, Man City, AS Roma nem éppen egy világverő sorsolás. Ez is bőven benne volt, hogy tavaly egy döntő jött össze.
flzoli
Valóban idő kérdése és ez az idő nem kevesebb mint Pep szerződésének a hossza.A tulajdonost mindenképp. 😀 Lehet a többiek csak Top 10 és nem Top 3-5, de pont azért hÍresen erős a keret mert a sejknek van annyi pénze amivel kb tényleg a B csapat is esélyes lenne a Bl helyekre.Nem tudom kiről beszélsz, de annyira nem is érdekel egyébként.A City "híresen" erős kerete nem tudom honnan jön, attól még mert drága volt egy játékos, nem biztos, hogy ért is annyit.. De Bruyne, Agüero duón kívül nincs is TOP3-5 körüli játékosuk...Azért ezt így egy kicsit kijelenteni erős. ZoliMp-s volt, tán ugyanazok vagytok más-más accountal?
flzoli
Coolearie
flzoli
Az A csapat A csapat összehasonlÍtást egy Bl egyenes kieséses szakaszban számÍt ahol 1/2 meccsen dől el a továbbjutás. A bajnokságban hosszúávon meg a mélység. Ezért nyertünk tavaly Pl-t és ezért csak idő kérdése, hogy mikor nyerünk Bl-t. 😛
KoporShow
több mint 7 éve
Egyetértek veled abban, hogy Guardiola mindig kész csapatokat kapott, a Barcánál különösen, ahol az utánpótlástól kezdve ugyanúgy épül fel minden csapat és volt egy korszakos generációja és vele korszakos zsenijei.Nem tudom kiről beszélsz, de annyira nem is érdekel egyébként.A City "híresen" erős kerete nem tudom honnan jön, attól még mert drága volt egy játékos, nem biztos, hogy ért is annyit.. De Bruyne, Agüero duón kívül nincs is TOP3-5 körüli játékosuk...Azért ezt így egy kicsit kijelenteni erős. ZoliMp-s volt, tán ugyanazok vagytok más-más accountal?
flzoli
Coolearie
flzoli
Ezen kívül igazából nem tudott sok alapváltoztatást eszközölni sehol sem, mindenhova vitte magával a már kiismert taktikát és stílust. Münchenben szerintem egy baromi erős keret ellenére kifejezetten megbukott, lerombolta a tradícionális alapokat, "ellatinosította" a keretet, elkezdtek primadonnáskodni, színészkedni, etc, nem is jöttek az eredmények.
A Citynél is csak a beleölt iszonyat pénzek miatt tart ennyi trófeánál (vagy egyáltalán címeknél), de ott gyakorlatilag egy kész rendszert kapott, amibe illeszthette a saját szája íze szerint, korlátlanul az új embereket. Szerintem JG amúgy mentálisan megfáradt a Bayern korszaka alatt, nem is heverte ki lélekben azt a kudarcot, és most megint beleült a tutiba, elkényelmesedett, ezért egy kiélezett párharcban, főleg taktikai zsenik ellen lefagy, látszatra nem is tud reagálni.
A City kerete viszont iszonyat mély és kiegyensúlyozott (más nem is tud kiállítani még EU-ban sem két hasonló erősségű csapatot), ezért hosszútávon, a bajnokságban nincs ellenfele, de a győzelemhez vagy a címekhez az is kell, hogy a 3-4 kulcsembere fitt és jó formában legyen. A BL egyenes kieséses szakaszában ez kevés, de ettől még - akár egyéni villanásokkal, akár szervezettséggel - kiejthetnek akárkit. Csak Josep ezt nem tudja 3-4 párharcban teljesíteni egymás után, ezért rekednek meg valahol (vagy már van benne egy mentális gát?).
Viszont, nem tudom mi a "legszűkebb elit" kritériuma nálad?
Ederson az egyik legjobb bravúrkapus, cserébe folyamatos nyomás nem éri a meccseken, mert egyrészt nincs az ellenfeleknél a labda sokat, hanem a City irányít többségében, másrészt a védelemmel érzik egymást és jól mozdul ki ütemre. A kifejezett bravúrokban sztem Oblak mellett a legjobb jelenleg.
Otamendi két szezon óta hihetetlen fegyelmezetten játszik, de a legjobb belső védők között hirtelen nem is tudnék rangsort mondani, mert egy csomóan visszaestek (Piqué, Hummels), max a Juve embereit, de ők meg benne vannak a korban azért. Szóval ki, hogyan veszi Otamendi helyét (S. Ramos-Varane párosnak is vannak teljesen off meccsei, Godin leszállóágban, Van Dijk-ot nem tudom megítélni, mert ő is hullámzik, Gary Cahillt kiszorít egy Rüdiger, etc.). Aymeric Laporte pedig lassan beérik és csatlakozik a legjobbakhoz.
Hasonló a helyzet Kyle Walkerrel, aki az én szememben az egyik legjobb előrefelé játszó szélsővédő mostanság.
A DeBruyne-D. Silva-Sane-Sterling-Mahrez-B. Silva hatos tagjai külön-külön, meg együtt is talán a legjobban védelmet bontó játékosok manapság. Ebben a tekintetben kb. Messi, CR, Hazard-Willian, Eriksen sorba illeszkednek. Ha overall - minden attribútumot, vagy skill-t - nézem, akkor persze csak David Silva és KDB top player, de a City játéka nagyrészt a gyorsaságra és a kreativitásra épül, amiben ezek verhetetlenek. Ja és persze csereszavatosak, szóval lehet őket mozgatni a pályán belül és egymással is rotálhatók. Mondj egy másik csapatból akár csak 3 hasonló embert.
Fernandinho egész korrekt DM lett, persze nála azért tudok mondani jobbakat, de nem biztos, hogy ötnél többet (kicsit más szerepkörök is vannak benne): Kanté, Casemiro, Pjanic, Busq és aztán fejből tovább már nem is megy.
Agüero rúgott 150 Pl gólt, nyolcadik az All-Time ranglistán, talán nem kell magyaráznom, hogy miért elit csatár, még akkor is, ha nem hype-olják annyira, mint a szokásos Messi, CR, Hurricane, Lewandowski, etc. vonalat.
Összességében tudnék 7-8 ember mellett érvelni, akik képesek hosszútávon a legszűkebb elitbe tartozó teljesítményt lerakni az asztalra. Más kérdés, hogy Guardiola ezt a pályára is tudja-e rakatni velük.
Megjegyzem zárójelben, hogyha szigorúan a posztok leg-legjobbjait nézegetjük, akkor kb. csak a Barca, Real, Juve, PSG négyes emberei jönnének szóba.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Tudom, én pozitív irányba vagyok elfogult Guardiola iránt, de csak egy dolgot gondoljatok már végig:Egy jó, erōs keret, kvázi sztárokkal teletűzdelt csapat, garancia-e a sikerre?????
S miért az-az értékmérō, hogy gyengébb csapattal nem dolgozott? Ilyen erővel Bradyt se lehetne elismerni, mert ő még nem játszott más edző keze alatt, mint BB. De igaz lehetne ez BigBenre, ARodra stb... Akkor csak PM a GOAT mert ő két helyen nyert SBt....???
Ez ennél bonyolultabb.
Most akkor mit mondjunk Zizura, mondjuk a triplázásához igazán szüksége volt a csillagok jó állâsára s ettől kevesebb az értéke? Kevésbé hiszem, mondom ezt némileg irígykedve Barca szurkolóként.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Kikerem magamnak, nem vagyok flzoli..en nem olok ennyi energiat bele ilyen dolgokba.Nem tudom kiről beszélsz, de annyira nem is érdekel egyébként.A City "híresen" erős kerete nem tudom honnan jön, attól még mert drága volt egy játékos, nem biztos, hogy ért is annyit.. De Bruyne, Agüero duón kívül nincs is TOP3-5 körüli játékosuk...Azért ezt így egy kicsit kijelenteni erős. ZoliMp-s volt, tán ugyanazok vagytok más-más accountal?
flzoli
Coolearie
flzoli
Bar Gardiolat nem tartom annyira jo edzonek, mint egyesek.
De ezt mar leirtam itt parszor.
több mint 7 éve
A tulajdonost mindenképp. 😀 Lehet a többiek csak Top 10 és nem Top 3-5, de pont azért hÍresen erős a keret mert a sejknek van annyi pénze amivel kb tényleg a B csapat is esélyes lenne a Bl helyekre.Nem tudom kiről beszélsz, de annyira nem is érdekel egyébként.A City "híresen" erős kerete nem tudom honnan jön, attól még mert drága volt egy játékos, nem biztos, hogy ért is annyit.. De Bruyne, Agüero duón kívül nincs is TOP3-5 körüli játékosuk...Azért ezt így egy kicsit kijelenteni erős. ZoliMp-s volt, tán ugyanazok vagytok más-más accountal?
flzoli
Coolearie
flzoli
Az A csapat A csapat összehasonlÍtást egy Bl egyenes kieséses szakaszban számÍt ahol 1/2 meccsen dől el a továbbjutás. A bajnokságban hosszúávon meg a mélység. Ezért nyertünk tavaly Pl-t és ezért csak idő kérdése, hogy mikor nyerünk Bl-t. 😛
több mint 7 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/videoton/hamarosan-honositjak-a-vidi-legjobb-legiosat-magyar-valogatott-is-lehetHatalmas erősítés lenne az tény. Főleg, hogy már kivénhedt arab tevehajcsárok is vissza-vissza kukucskálnak a válogatottba.
Na végre, valami hivatalos info.
Én örülnék neki, NB1 egyik ha nem a legjobb légiósa jelenleg.
Kenny
De ezért mondjuk nem kellene ész nélkül alapítványokon keresztül lopni az "utánpótlásképző" és stadionépítő milliárdokat. Elég lenne lefizetni pár ügyesebb légióst, hogy jöjjön ebbe a csapatba játszani.
több mint 7 éve
Nem tudom kiről beszélsz, de annyira nem is érdekel egyébként.A City "híresen" erős kerete nem tudom honnan jön, attól még mert drága volt egy játékos, nem biztos, hogy ért is annyit.. De Bruyne, Agüero duón kívül nincs is TOP3-5 körüli játékosuk...Azért ezt így egy kicsit kijelenteni erős. ZoliMp-s volt, tán ugyanazok vagytok más-más accountal?
flzoli
Coolearie
több mint 7 éve
Kezdő, lehető legjobb 11-et mondtam nem keretet, ha már feltétlen kötekedni akartok.mondjuk asszem te mondtad tavaly hogy a Pool keret ugyanolyan kb mint az Evertoné csak van egy Coutinhojuk. Aztán elment Cou és játszottak egy BL döntőt. Most meg azt állítod, hogy a Pool kerete jobb mint a City, Tham, Chelsea, Arsenalé.A City 2 csapatot ki tudna rakni, amik top6-ban vegeznenek a PL-ben. Akkor nevezd melynek a keretet, ne erosnek.Egyik sem az a tipikus gólvágó csatár egyébként. Az tény, hogy ha rotálni kell a Citynek sokkal több értelmes opciója van mint a többieknek, de ha két top csapat játszik az A csapatával, ott már előjön a klasszisok és a jó játékosok közötti különbségek.
Sane, Mahrez, Sterling, B Silva, D Silva, KDB, Gabriel Jesus, sztem se a Chelseanek, se a Poolnak nincs ilyen mely tamadoszekcioja, de meg csak hasonlo se.
Borbinho
Ezt nem akarjátok megérteni, hogy attól még, hogy van 5 ugyan olyan kaliberű játékosod egy posztra, az még nem lesz jobb mintha lenne 1 klasszisod és 1 erős közepes cseréd. Játszani úgyis csak 1 játszhat.
Amúgy meg minek annyi játékos, ha az edző meg a létező legkonzervatívabb top manager, aki csak a saját tili-toli játékát játszatja. Nulla szerkezet vagy harcmodor váltás. Erre meg felesleges, hogy a padon üljön annyi túlárazott ember.
Ettől függetlenül simán behúzhatják a PL-t, de 2 meccses párharcban, a legjobb felállásban még Angliában sem mondanám őket a legjobbnak. (Pool jobb, a Tham, Arsenal, Chelsea kb egy szint)
flzoli
eaglesmcnabb
SQUAD LIVERPOOL FC - SAISON 16/17
394,15 Mill. €
www.transfermarkt.com/liverpool-fc/kader/verein/31/plus/0/galerie/0?saison_id=2016
amiből Coutinho 32,00 Mill. €-ra volt akkor taksálva.
SQUAD EVERTON FC - SAISON 16/17
284,35 Mill. €
www.transfermarkt.com/everton-fc/kader/verein/29/plus/0/galerie/0?saison_id=2016
Tényleg bődületes különbség volt, ég és föld a kettő.....
Amúgy meg már tavaly is szóba került, hogy a Sevilla FC, Spartak Moscow, NK Maribor, FC Porto, Man City, AS Roma nem éppen egy világverő sorsolás. Ez is bőven benne volt, hogy tavaly egy döntő jött össze.
több mint 7 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/videoton/hamarosan-honositjak-a-vidi-legjobb-legiosat-magyar-valogatott-is-lehetNa végre, valami hivatalos info.
Én örülnék neki, NB1 egyik ha nem a legjobb légiósa jelenleg.
több mint 7 éve
mondjuk asszem te mondtad tavaly hogy a Pool keret ugyanolyan kb mint az Evertoné csak van egy Coutinhojuk. Aztán elment Cou és játszottak egy BL döntőt. Most meg azt állítod, hogy a Pool kerete jobb mint a City, Tham, Chelsea, Arsenalé.A City 2 csapatot ki tudna rakni, amik top6-ban vegeznenek a PL-ben. Akkor nevezd melynek a keretet, ne erosnek.Egyik sem az a tipikus gólvágó csatár egyébként. Az tény, hogy ha rotálni kell a Citynek sokkal több értelmes opciója van mint a többieknek, de ha két top csapat játszik az A csapatával, ott már előjön a klasszisok és a jó játékosok közötti különbségek.
Borbinho
flzoli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
te is megfaradtal a nap vegere? 😀A City "híresen" erős kerete nem tudom honnan jön, attól még mert drága volt egy játékos, nem biztos, hogy ért is annyit.. De Bruyne, Agüero duón kívül nincs is TOP3-5 körüli játékosuk...Azért ezt így egy kicsit kijelenteni erős. ZoliMp-s volt, tán ugyanazok vagytok más-más accountal?
flzoli
Coolearie
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
A City "híresen" erős kerete nem tudom honnan jön, attól még mert drága volt egy játékos, nem biztos, hogy ért is annyit.. De Bruyne, Agüero duón kívül nincs is TOP3-5 körüli játékosuk...Azért ezt így egy kicsit kijelenteni erős. ZoliMp-s volt, tán ugyanazok vagytok más-más accountal?
flzoli
több mint 7 éve
A City 2 csapatot ki tudna rakni, amik top6-ban vegeznenek a PL-ben. Akkor nevezd melynek a keretet, ne erosnek.Egyik sem az a tipikus gólvágó csatár egyébként. Az tény, hogy ha rotálni kell a Citynek sokkal több értelmes opciója van mint a többieknek, de ha két top csapat játszik az A csapatával, ott már előjön a klasszisok és a jó játékosok közötti különbségek.
Borbinho
több mint 7 éve
A City 2 csapatot ki tudna rakni, amik top6-ban vegeznenek a PL-ben. Akkor nevezd melynek a keretet, ne erosnek.egyrészt.
Borbinho
másrészt KDB kieséseit (eddig) teljesen korrektül vették. ha a Dinamóból kiesik a kis belga, vagy tőlünk Bobby, akkor összecsuklunk. (mi mondjuk már most akadozunk, nem is kell ehhez Bobbynak kiesnie, elég, ha nincs középpálya a támadósor mögött.)