Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Ronaldo, zidane, raul, cr az elmúlt 20 évben. Ezekhez képest varane de még marcelo sincs a kanyarban sem.visszaemlékszem, de már akkor sem értettem egyet. A három csapatkapitányból az egyik csapatkapitány feka, a másik meg arab.Arcnak nem visznek fekát.De ők nem csúcsnégerek mint Mbappé, hogy a csapat sztárjai legyenek!hagyjuk már, akkor casemiro, marcelo, navas, mariano meg csak véletlenül tagja a csapatnak, és lassana és mahamadou diarra is véletlenül játszottak majdnem 100 meccset a csapatban.A történelmi részét egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem Francotól, napjainkig.Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb
empty taxi
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Toca
Csabi baszki, nem emlékszel júliusig vissza?
Sobri Jóska
és a szurkolók nem értik, hogy miért játszik benzema, mikor 5 éve szar szerintük, én segítek:. az arab világból jön a legtöbb zseton, Perez papa tudja hogy ez az üzletről szól, hidd el hogy feka is fog játszani, ha üzleti érdek lesz. És lassan lesz akkora reklámja.
Mellesleg a brazil ronaldo sem az a kiköpött kaukázusi, robinho meg teljesen feka, őt is arcnak hozták ide, az hogy nem lett belőle semmi az egy dolog de az volt a cél, idén nyáron igazoltak két 18 éves brazilt, egyenként 45 millióért, mindkettő feka, mindkettő csatár, őket eladjuk majd ha beválnak véletlen?
Sobri elmélete szerint a sztár játékos, a capat arca, az x faktor nem lehet néger, a zongora cipelők viszont igen.Kérdés hogy ki számít arcnak a jelenlegi Realban 😊
peach
Mert ha Marcelo nem arc, vagy a világbajnok varane sem, akkor nem tudom hogy ki számít annak.
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
visszaemlékszem, de már akkor sem értettem egyet. A három csapatkapitányból az egyik csapatkapitány feka, a másik meg arab.Arcnak nem visznek fekát.De ők nem csúcsnégerek mint Mbappé, hogy a csapat sztárjai legyenek!hagyjuk már, akkor casemiro, marcelo, navas, mariano meg csak véletlenül tagja a csapatnak, és lassana és mahamadou diarra is véletlenül játszottak majdnem 100 meccset a csapatban.A történelmi részét egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem Francotól, napjainkig.Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb
empty taxi
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Toca
Sobri Jóska
és a szurkolók nem értik, hogy miért játszik benzema, mikor 5 éve szar szerintük, én segítek:. az arab világból jön a legtöbb zseton, Perez papa tudja hogy ez az üzletről szól, hidd el hogy feka is fog játszani, ha üzleti érdek lesz. És lassan lesz akkora reklámja.
Mellesleg a brazil ronaldo sem az a kiköpött kaukázusi, robinho meg teljesen feka, őt is arcnak hozták ide, az hogy nem lett belőle semmi az egy dolog de az volt a cél, idén nyáron igazoltak két 18 éves brazilt, egyenként 45 millióért, mindkettő feka, mindkettő csatár, őket eladjuk majd ha beválnak véletlen?
Sobri elmélete szerint a sztár játékos, a capat arca, az x faktor nem lehet néger, a zongora cipelők viszont igen.Kérdés hogy ki számít arcnak a jelenlegi Realban 😊
peach
Mert ha Marcelo nem arc, vagy a világbajnok varane sem, akkor nem tudom hogy ki számít annak.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Attól még a te elméleted, csak max igaz 😀Ez nem az én elméletem.Sobri elmélete szerint a sztár játékos, a capat arca, az x faktor nem lehet néger, a zongora cipelők viszont igen.hagyjuk már, akkor casemiro, marcelo, navas, mariano meg csak véletlenül tagja a csapatnak, és lassana és mahamadou diarra is véletlenül játszottak majdnem 100 meccset a csapatban.A történelmi részét egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem Francotól, napjainkig.Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb
empty taxi
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
peach
Korábban leírtam Bernabéu és Franco kapcsolatát, a hagyományokat, stb stb.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Ez nem az én elméletem.Sobri elmélete szerint a sztár játékos, a capat arca, az x faktor nem lehet néger, a zongora cipelők viszont igen.hagyjuk már, akkor casemiro, marcelo, navas, mariano meg csak véletlenül tagja a csapatnak, és lassana és mahamadou diarra is véletlenül játszottak majdnem 100 meccset a csapatban.A történelmi részét egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem Francotól, napjainkig.Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb
empty taxi
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
peach
Korábban leírtam Bernabéu és Franco kapcsolatát, a hagyományokat, stb stb.
több mint 7 éve
Sobri elmélete szerint a sztár játékos, a capat arca, az x faktor nem lehet néger, a zongora cipelők viszont igen.hagyjuk már, akkor casemiro, marcelo, navas, mariano meg csak véletlenül tagja a csapatnak, és lassana és mahamadou diarra is véletlenül játszottak majdnem 100 meccset a csapatban.A történelmi részét egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem Francotól, napjainkig.Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb
empty taxi
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Arcnak nem visznek fekát.De ők nem csúcsnégerek mint Mbappé, hogy a csapat sztárjai legyenek!hagyjuk már, akkor casemiro, marcelo, navas, mariano meg csak véletlenül tagja a csapatnak, és lassana és mahamadou diarra is véletlenül játszottak majdnem 100 meccset a csapatban.A történelmi részét egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem Francotól, napjainkig.Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb
empty taxi
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Toca
több mint 7 éve
De ők nem csúcsnégerek mint Mbappé, hogy a csapat sztárjai legyenek!hagyjuk már, akkor casemiro, marcelo, navas, mariano meg csak véletlenül tagja a csapatnak, és lassana és mahamadou diarra is véletlenül játszottak majdnem 100 meccset a csapatban.A történelmi részét egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem Francotól, napjainkig.Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb
empty taxi
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
hagyjuk már, akkor casemiro, marcelo, navas, mariano meg csak véletlenül tagja a csapatnak, és lassana és mahamadou diarra is véletlenül játszottak majdnem 100 meccset a csapatban.A történelmi részét egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem Francotól, napjainkig.Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb
empty taxi
Sobri Jóska
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
A történelmi részét egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem Francotól, napjainkig.Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb
empty taxi
több mint 7 éve
Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaRöviden és tömören: mert néger.
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nem is az, hogy fel ev alatt ket helyrol, hanem az, ahogy intezte az ugyet a valogatottnal, a szovetseggel, amihez ha hozzaadjuk, hogy ennyire kinosan leszerepelt a Madridnal, osszessegeben szerintem sikeresen elintezte maganak, hogy top csapatot soha nem fog kapni mar senkitol, hanem majd ilyen Betisek, Bilbaok, vagy netalantan ilyen Sevillak jutnak neki.két lovat megülni egy valaggal, avagy aki sokat markol, keveset fog.LopetegOUTa csávónak egész jó éve van 😀
Mondjuk jobb lett volna a bilbao meccs után amikor még nem volt 7 pont hátrányunk a barcával szemben, de jobb később mint soha :d
eaglesmcnabb
shawnka
debezzeg Murinnyót a 0-5 után nem baszták ki 😊
slowmotion
több mint 7 éve
ja, de amíg ötöt kapunk a barcától mindegy ki a csatár, mert CR se lőne 4-et hogy legalább X legyen... Vagy ha lehozunk egy Moszkva meccset helyzet nélkül, tök mindegy ki a csatár, ha a középpálya nem teremt helyzetet. Mbappe kellett volna VB után egyből, kb azóta is feljebb ment csak az ára, nem értem miért nem hoztuk ide, A kövi 10 év legjobb focistájaMondjuk kurvára kellene aki gólt lő.Guti ugyanazt az utat kezdte el mint anno Zidane, és eredményesebben, viszont Julennel ellentétben tekintélye és karizmája is van, hallgatnának rá a játékosok, sokkal több rációt látok benne mint egy tapasztalt, de bukott edzőben. Julennek sem volt az a sikeres edző, volt pár év tapasztalata, de portóban sem nyert kb lófaszt sem.tudom, de nem lehetett kihagyni 😊debezzeg Murinnyót a 0-5 után nem baszták ki 😊slowmotioncsak ő nem volt 9. a bajnokságban, gyakorlatilag évtizedek óta nem volt ilyen szar a real. eaglesmcnabb
Gutira szerintem túl sok ideje vártok megváltóként, én azért óvatosabb lennék ezzel kapcsolatban. még felnőttcsapatnál sem bizonyított.és most? beugrik Hierro?slowmotionSolari, aztán remélem Guti, de Martinez a legesélyesebb. Mondjuk akkor hamar eldőlne a kapuskérdéseaglesmcnabb
igen, tudom, Guardiola is a fiataloktól került a nagycsapat élére, de az a Barca talán jobban épített az utánpótlásra, mint a mostani Real. vagy tévednék?
slowmotion
A jelenlegi realban is vannak saját nevelésűek (Carvajal, Asensio, Nacho, Mariano, Vasquez) de Carvajal kivételével egyikre sem építeném a csapatot.
Attól eltekintve hogy elment CR és nem érkezett senki a helyére, nem hinném hogy ok nélkül felejtett el Varane Kroos, vagy Modric focizni, de Lopeteguinél egyiknek sem volt még egy jó meccse sem... És ez nem Perez hibája, de ha nem Lopeteguié akkor érdekelne, hogy ki miatt felejtett el a játékosok 80%-a focizni...
eaglesmcnabb
Toca
Valdano most benyögte, hogy bale már a 8. percben lemaradt Albáról, és hogy az ő hibája hogy gólokat kaptunk, mert fegyelmezetlen volt... Véletlenül sem gond, hogy Varane, Ramos, Nacho full vakon volt egész meccsen 😀 Azért ez röhejes, hogy már a védekezés is a csatárok dolga, aztán csodálkozunk, hogy nincs helyzet :d
Morata meg nem kell, az évezred lehúzása volt, hogy 80 misiért rásóztuk a chelseare.
több mint 7 éve
Moratat igazan elvihetnetek januarban 😊Mondjuk kurvára kellene aki gólt lő.Guti ugyanazt az utat kezdte el mint anno Zidane, és eredményesebben, viszont Julennel ellentétben tekintélye és karizmája is van, hallgatnának rá a játékosok, sokkal több rációt látok benne mint egy tapasztalt, de bukott edzőben. Julennek sem volt az a sikeres edző, volt pár év tapasztalata, de portóban sem nyert kb lófaszt sem.tudom, de nem lehetett kihagyni 😊debezzeg Murinnyót a 0-5 után nem baszták ki 😊slowmotioncsak ő nem volt 9. a bajnokságban, gyakorlatilag évtizedek óta nem volt ilyen szar a real. eaglesmcnabb
Gutira szerintem túl sok ideje vártok megváltóként, én azért óvatosabb lennék ezzel kapcsolatban. még felnőttcsapatnál sem bizonyított.és most? beugrik Hierro?slowmotionSolari, aztán remélem Guti, de Martinez a legesélyesebb. Mondjuk akkor hamar eldőlne a kapuskérdéseaglesmcnabb
igen, tudom, Guardiola is a fiataloktól került a nagycsapat élére, de az a Barca talán jobban épített az utánpótlásra, mint a mostani Real. vagy tévednék?
slowmotion
A jelenlegi realban is vannak saját nevelésűek (Carvajal, Asensio, Nacho, Mariano, Vasquez) de Carvajal kivételével egyikre sem építeném a csapatot.
Attól eltekintve hogy elment CR és nem érkezett senki a helyére, nem hinném hogy ok nélkül felejtett el Varane Kroos, vagy Modric focizni, de Lopeteguinél egyiknek sem volt még egy jó meccse sem... És ez nem Perez hibája, de ha nem Lopeteguié akkor érdekelne, hogy ki miatt felejtett el a játékosok 80%-a focizni...
eaglesmcnabb
Toca
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Mondjuk kurvára kellene aki gólt lő.Guti ugyanazt az utat kezdte el mint anno Zidane, és eredményesebben, viszont Julennel ellentétben tekintélye és karizmája is van, hallgatnának rá a játékosok, sokkal több rációt látok benne mint egy tapasztalt, de bukott edzőben. Julennek sem volt az a sikeres edző, volt pár év tapasztalata, de portóban sem nyert kb lófaszt sem.tudom, de nem lehetett kihagyni 😊debezzeg Murinnyót a 0-5 után nem baszták ki 😊slowmotioncsak ő nem volt 9. a bajnokságban, gyakorlatilag évtizedek óta nem volt ilyen szar a real. eaglesmcnabb
slowmotion
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Guti ugyanazt az utat kezdte el mint anno Zidane, és eredményesebben, viszont Julennel ellentétben tekintélye és karizmája is van, hallgatnának rá a játékosok, sokkal több rációt látok benne mint egy tapasztalt, de bukott edzőben. Julennek sem volt az a sikeres edző, volt pár év tapasztalata, de portóban sem nyert kb lófaszt sem.tudom, de nem lehetett kihagyni 😊debezzeg Murinnyót a 0-5 után nem baszták ki 😊slowmotioncsak ő nem volt 9. a bajnokságban, gyakorlatilag évtizedek óta nem volt ilyen szar a real. eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 7 éve
tudom, de nem lehetett kihagyni 😊debezzeg Murinnyót a 0-5 után nem baszták ki 😊slowmotioncsak ő nem volt 9. a bajnokságban, gyakorlatilag évtizedek óta nem volt ilyen szar a real. eaglesmcnabb
több mint 7 éve
csak ő nem volt 9. a bajnokságban, gyakorlatilag évtizedek óta nem volt ilyen szar a real.két lovat megülni egy valaggal, avagy aki sokat markol, keveset fog.LopetegOUTa csávónak egész jó éve van 😀
Mondjuk jobb lett volna a bilbao meccs után amikor még nem volt 7 pont hátrányunk a barcával szemben, de jobb később mint soha :d
eaglesmcnabb
shawnka
slowmotion
Solari, aztán remélem Guti, de Martinez a legesélyesebb. Mondjuk akkor hamar eldőlne a kapuskérdésLopetegOUTés most? beugrik Hierro?
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 7 éve
Fél év alatt két helyről baszták ki 😀 Úgy látszik neki nem parancsol senki 😀LopetegOUTa csávónak egész jó éve van 😀
eaglesmcnabb
shawnka
több mint 7 éve
Ez a Wembley gyep megfelel annak mint ami itt Jászberénybe van. Csak annyi hogy az NB3, ez meg PL.Bortles kitaposta 😊
Coolearie
több mint 7 éve
LopetegOUTés most? beugrik Hierro?
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
két lovat megülni egy valaggal, avagy aki sokat markol, keveset fog.LopetegOUTa csávónak egész jó éve van 😀
eaglesmcnabb
shawnka
több mint 7 éve
LopetegOUTa csávónak egész jó éve van 😀
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
LopetegOUTMondjuk jobb lett volna a bilbao meccs után amikor még nem volt 7 pont hátrányunk a barcával szemben, de jobb később mint soha :d
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Ez a Wembley gyep megfelel annak mint ami itt Jászberénybe van. Csak annyi hogy az NB3, ez meg PL.a 2. felidoben csinalhatnanak egy Bodog fele kick of-ot. 😊
Coolearie
több mint 7 éve
Ez a Wembley gyep megfelel annak mint ami itt Jászberénybe van. Csak annyi hogy az NB3, ez meg PL.