Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
...amúgy tök jó, hogy így ismeretlenül mindenki lefikázza őt is meg a döntését is, mintha belátna a színfalak mögé.Azért egy véleményhez, megítéléshez valóban ne kelljen alaposabban utánanézni folyamatoknak, valóságoknak, mint ami a médiumokból előjön.
Solymi
Senki sem tényállításként közölte, hogy Dzsudzsák tényszerűen, több forrásból alátámaszhatóan szar döntések sorozatával bohócot csinált magából.
Csak véleményként. érzelmekkel átitatott véleményként.
Ha például étterembe mész, és szar a kaja, mert medium helyett kajakra szétsütötték a steakedet, akkor nem fog jobban ízleni attól, ha tudod, hogy a szakácsnak előző héten halt meg anyukája, reggel meg még a lábát is úgy beverte, hogy csillagokat látott, ráadásul Real-drukker, és még mindig CR-t síratja.
Nem kell belátni a színfalak mögé, pont ez a lényege annak, ha valaki olyan foglalkozást választ, ahol a színpadon áll.
Az számít, hogy ott milyen produktumot prezentál, nem az, hogy egyébként, a színfalak mögött milyen ember, mik a motivációi.
több mint 7 éve
McGinn nagy vétel volt, Bruce viszont hatalmas kerékkötő.
több mint 7 éve
7/7 😎
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
dios mio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
gondolom ugyanaz ami minket mikor 2 kamion lóvét költöttünk Andy Caroll és tsi-reAdtunk nekik egy kamionnyi lóvét, mi tartotta vissza őket attól hogy csapatot csináljanak belőle?Milyen rémgyenge csapat lett a So'tonból, jó ég...Vicces azert ezt pont egy Pool drukkertol 😊
Mikey
Borbinho
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Adtunk nekik egy kamionnyi lóvét, mi tartotta vissza őket attól hogy csapatot csináljanak belőle?Milyen rémgyenge csapat lett a So'tonból, jó ég...Vicces azert ezt pont egy Pool drukkertol 😊
Mikey
Borbinho
több mint 7 éve
picsába remélem van dijk-nek nincs nagy baja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Milyen rémgyenge csapat lett a So'tonból, jó ég...Vicces azert ezt pont egy Pool drukkertol 😊
Mikey
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Kabare ami a Hoffenheim-Dortmund meccsen megy "biraskodas" neven. Van videobiro, es igy is ilyen szarul vezetni...(a Hoffenheim meg nem adott goljanal a beadas elotti passznal volt les?) Sztem szabalytalansag se volt, nem hogy egybol piros...Mindkettonek kint a karja, a vedo elfejeli, csatar latja h kapuse lesz es mar esik is...
több mint 7 éve
Milyen rémgyenge csapat lett a So'tonból, jó ég...
több mint 7 éve
Nem kell piedesztálra emelni és nem kell tutujgatni se, de azért ez a szintű mocskolódás szerintem már túlzás.Szerintem pont ez az éremnek két oldala van és csak senkit ne bántsunk meg hozzáállás a magyar foci legnagyobb rákfenéje. Köntörfalazás, mellébeszélés, kábítás és ámítás végig....Nem értem igazából, hogy ez miért téma ez még mindig. Dzsudzsák saját döntése, hogy épp hogyan alakítja a karrierjét. Nem tartozik senkinek semmivel. Ha könnyű lóvét választotta az ő dolga, de ez a simliskedés, korrupció és ügyeskedés világbajnok országában minimum álszent, hogy ezt kérdőre vonják.Ez már mehetne a Gyűlölködjünk topikba...amúgy tök jó, hogy így ismeretlenül mindenki lefikázza őt is meg a döntését is, mintha belátna a színfalak mögé.
Volt időszak, amikor tényleg európai szinten is potens focistának látszott, de azóta már jobbára csak a nevéből él. És az a baj, hogy ez bőven elég arra, hogy folyamatosan foglalkozzanak vele, és majdnem 100-szoros válogatott legyen.... Nyilván ugyanezért néhány év múlva hazavergődik, és beül az M4 stúdiójába okoskodni, no meg az összeharácsolt milliárdokkal kétes alakokkal könnyű pénz reményében üzletelgetni. Ja és persze még dagonyázik mellé a bulvárszenny mocskában néhány közfarkon forgó gold diggerrel. Még akár egy kirakat NER lovag pozíció is kinézz neki a Habony művek égisze alatt.
Tipikus tirpák balkáni felkapaszkodott butatök karrier és életút.
flzoli
Azért foglalkoznak vele még mindig, akár válogatott szinten is, mert tudásban és tapasztalatban tudja segíteni a csapatot, nem hiába játszattuk Gerát, Juhászt és a többit amíg csak bírták.
Másik meg amit írtak máshol is, hogy DB már egy jó ideje befekteti a pénzét, nem összevissza üzletelget és ha nem keresik akkor nem is igazán virít a bulvárlapok oldalain.
Szóval lehet nem kedvelni, meg kételkedni a döntésében és abban amit állít, de azért ez a habzószájú fikázás szerintem már kicsit sok.
Solymi
Nem érdekel a miért és a miként, azt rendezze le Dzsudzsák magában, vagy az ismerőseivel. Közszereplő, így mindenki azt ír vagy gondol róla amit éppen akar, nem kell ahhoz keresztlevél, családfakutatás, cimbiség vagy anyakönyvi kivonat.
A legszomorúbb az egészben, hogy amúgy ide még indulat sem kell, elég csak szépen felsorolni azt a sok hülyeséget (persze a körítés nélkül) amit az elmúlt 10 évben összehozott.
flzoli
több mint 7 éve
De sajnos megsérült... 😥😥Közben Sallai Roland meglőtte első gólját a Bundesligában.majd egy tizit is kiharcolt (amit ha nem is kozvetlenul, de golra valtottak)
Atik15
Borbinho
több mint 7 éve
Közben Sallai Roland meglőtte első gólját a Bundesligában.majd egy tizit is kiharcolt (amit ha nem is kozvetlenul, de golra valtottak)
Atik15
több mint 7 éve
Szerintem pont ez az éremnek két oldala van és csak senkit ne bántsunk meg hozzáállás a magyar foci legnagyobb rákfenéje. Köntörfalazás, mellébeszélés, kábítás és ámítás végig....Nem értem igazából, hogy ez miért téma ez még mindig. Dzsudzsák saját döntése, hogy épp hogyan alakítja a karrierjét. Nem tartozik senkinek semmivel. Ha könnyű lóvét választotta az ő dolga, de ez a simliskedés, korrupció és ügyeskedés világbajnok országában minimum álszent, hogy ezt kérdőre vonják.Ez már mehetne a Gyűlölködjünk topikba...amúgy tök jó, hogy így ismeretlenül mindenki lefikázza őt is meg a döntését is, mintha belátna a színfalak mögé.
Volt időszak, amikor tényleg európai szinten is potens focistának látszott, de azóta már jobbára csak a nevéből él. És az a baj, hogy ez bőven elég arra, hogy folyamatosan foglalkozzanak vele, és majdnem 100-szoros válogatott legyen.... Nyilván ugyanezért néhány év múlva hazavergődik, és beül az M4 stúdiójába okoskodni, no meg az összeharácsolt milliárdokkal kétes alakokkal könnyű pénz reményében üzletelgetni. Ja és persze még dagonyázik mellé a bulvárszenny mocskában néhány közfarkon forgó gold diggerrel. Még akár egy kirakat NER lovag pozíció is kinézz neki a Habony művek égisze alatt.
flzoli
Azért foglalkoznak vele még mindig, akár válogatott szinten is, mert tudásban és tapasztalatban tudja segíteni a csapatot, nem hiába játszattuk Gerát, Juhászt és a többit amíg csak bírták.
Másik meg amit írtak máshol is, hogy DB már egy jó ideje befekteti a pénzét, nem összevissza üzletelget és ha nem keresik akkor nem is igazán virít a bulvárlapok oldalain.
Szóval lehet nem kedvelni, meg kételkedni a döntésében és abban amit állít, de azért ez a habzószájú fikázás szerintem már kicsit sok.
Solymi
Nem érdekel a miért és a miként, azt rendezze le Dzsudzsák magában, vagy az ismerőseivel. Közszereplő, így mindenki azt ír vagy gondol róla amit éppen akar, nem kell ahhoz keresztlevél, családfakutatás, cimbiség vagy anyakönyvi kivonat.
A legszomorúbb az egészben, hogy amúgy ide még indulat sem kell, elég csak szépen felsorolni azt a sok hülyeséget (persze a körítés nélkül) amit az elmúlt 10 évben összehozott.
több mint 7 éve
Közben Sallai Roland meglőtte első gólját a Bundesligában.
több mint 7 éve
Nem értem igazából, hogy ez miért téma ez még mindig. Dzsudzsák saját döntése, hogy épp hogyan alakítja a karrierjét. Nem tartozik senkinek semmivel. Ha könnyű lóvét választotta az ő dolga, de ez a simliskedés, korrupció és ügyeskedés világbajnok országában minimum álszent, hogy ezt kérdőre vonják.Ez már mehetne a Gyűlölködjünk topikba...amúgy tök jó, hogy így ismeretlenül mindenki lefikázza őt is meg a döntését is, mintha belátna a színfalak mögé.
flzoli
több mint 7 éve
Nem értem igazából, hogy ez miért téma ez még mindig. Dzsudzsák saját döntése, hogy épp hogyan alakítja a karrierjét. Nem tartozik senkinek semmivel. Ha könnyű lóvét választotta az ő dolga, de ez a simliskedés, korrupció és ügyeskedés világbajnok országában minimum álszent, hogy ezt kérdőre vonják. Volt időszak, amikor tényleg európai szinten is potens focistának látszott, de azóta már jobbára csak a nevéből él. És az a baj, hogy ez bőven elég arra, hogy folyamatosan foglalkozzanak vele, és majdnem 100-szoros válogatott legyen.... Nyilván ugyanezért néhány év múlva hazavergődik, és beül az M4 stúdiójába okoskodni, no meg az összeharácsolt milliárdokkal kétes alakokkal könnyű pénz reményében üzletelgetni. Ja és persze még dagonyázik mellé a bulvárszenny mocskában néhány közfarkon forgó gold diggerrel. Még akár egy kirakat NER lovag pozíció is kinézz neki a Habony művek égisze alatt.
több mint 7 éve
Igen. Hagyjuk (hagyja!) ezt a "válogatott a klubcsapatom" dumát.Aki két éve nem rúgott egy egyenest a labdába....
És igen, sem gyorsabb, sem ügyesebb sem lesz már.
Csak gazdagabb. De egy év múlva már nem lesz ekkora bevétel. Jöhet szagérteni a többi okos mellé!
😵

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Dzsudzsi témához még hozzátenném, szerintem érdemes ebből az aspektusból is megvizsgálni a kérdést.Azért nem feltétlenül csak a Dzsudzsák a hibás, hisz van neki menedzsere is. Tudjuk, hogy nem minden focista, Dzsudzsi meg főleg nem az az észkombájn, szerintem ill. mások szerint valszeg megint a menedzsere van a háttérben, ugyanúgy mint mindig.
Láttuk már a gyerek nem egy kifakadását, ha az nem volt őszinte, akkor Oscar díjat neki, de azonnal.
Sztem még mindig elhiszi azt, hogy ő még mindig az a gyerek aki a PSV-ben szárnyalt és nem egy "kiöregedett" leszállóágban lévő, akinek utána kellene mennie a csapatoknak és engedményeket adni.
Mint írtam, az előző csapata lecserélte egy fiatalabbra akiben még van potenciál és érték.
Meg lehet, hogy tényleg úgy van vele, hogy innen akár nemzetközi porondra is kijuthat.
Egy szó mint száz, én nem bántanám, nem a legélesebb kés a fiókban és ezek szerint 100%-ig a menedzsere kezében van.
És ahogy nézem most a transfermarkton, az ügynökség se egy top, hisz van 2 nagyobb értékű játékosa (10M és 45M EUR), a többi a Dzsudzsi szint és onnantól zuhanás lefele.
Ahogy nézem Gulácsi és Kádár az egyetlen szinte aki olyan ügynökségnél van, akik 10-20 10-50M EUR értékű játékosokat igazgatnak, szóval ez is közrejátszhat sok dologban.
több mint 7 éve
Dzsudzsákkal kapcsolatban nekem soha nem az fájt, hogy szarrá keresi magát az araboknál, nálunk jobban szocializált országokból is vannak ott jó focisták, pl Berg a svédektől. Inkább az fáj, hogy ebből a nyomorult országból egyre kevesebb focista üti meg az európai elit szintjét, és tehetségben ő röhögve megugorta volna azt a szintet.Viszont kiábrándító a pénzvadászata, és a nagyképűsége. Neki BL/EL csoportkörös csapat kell, nem valami belga /holland /angol2 /bundás2!
De sehova sem írt alá a selejtező alatt, hogy tegyen is esetleg ezért, csak a tuti kell.
Ez a neki a válogatott a klubcsapata duma meg hányinger, igazán nem vagyunk rászorulva, lassú, motiválatlan és lusta lett, nem hiszem hogy Rossinál ez elég, elég lesz.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
és ráadásul neki a pénzért elég fociznia, nem kell seggbe dugatnia magát érte. habár ki tudja, mi történik az öltözőben...Remélem nem vetted komolyan amit írtam!!! Szerintem Dzsudzsit mindenki tudja már hogy hova rakja.Pénzéhes ribanc mint a többi amelyik Dubaiba jár!?
NB2
Matthew99
több mint 7 éve
Balázs egy tök jó felfogású gyerek volt régen(PSV-s időszak,amikor EA cover. volt volt alkalmam beszelgetni vele.), de Vörösbaranyi telebeszélte a fejét( Balázs sem értett egyet a karrierje alakulásával.( csak van egy szerződésük).Remélem nem vetted komolyan amit írtam!!! Szerintem Dzsudzsit mindenki tudja már hogy hova rakja.Pénzéhes ribanc mint a többi amelyik Dubaiba jár!?
NB2
Matthew99
Nyilván az orosz kaland után rájött, hogy totál esélytelen, hogy elit klubban folytassa és ráment a pénzre. Én ezért nem tudom hibáztatni, ha nekem választanom kene egy holland kettes 300k euros ajánlat és egy arab 1 milliós ajánlat között, nyilván én is az utobbit valasztanam. Amiket kiir azokat meg nem ő irja hanem a PR-osok.
Nem védem, mert szomoru, hogy ez lett belole. A valogatott keretben helye van, de kezdobe semmilyen korulmenyek kozott nem, minden perc amit Balázs játszik Sallai " kárára" az elvesztegetett idő véleményem szerint.
Szerkesztette: Kenny
több mint 7 éve
Remélem nem vetted komolyan amit írtam!!! Szerintem Dzsudzsit mindenki tudja már hogy hova rakja.Pénzéhes ribanc mint a többi amelyik Dubaiba jár!?
NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Remélem nem vetted komolyan amit írtam!!! Szerintem Dzsudzsit mindenki tudja már hogy hova rakja.