Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Ennek a Dani Alvesnek is már mióta meg kellett volna adni a karrier végit te jó ég... Annyira kár, hogy ilyen szánalom emberek, mint Ő és Neymar tudnak így focizni. Komolyan addig köpném őket, amíg nyál van. (És ezzel most nem éppen voltam kifinomult, megfontolt, meg úri ember stb. (Pedig Úri a lakhelyem), de egyszerűen nem tudok mást mondani ezekre a lényekre)
kristóf17
Kifejtenéd, hogy miért probléma az számodra, ha valaki az általa optimálisnak vélt eszközökkel mindent megtesz a győzelem érdekében?
Hogy a havi 6000 forint előfizetési díjadért nem 80 perc nettó szórakozást kapsz, hanem csak 60-t?
Vagy mert te nem így tennél, ha az ő helyükben lennél? Lehet igen, lehet nem, de ez önmagában még nem érv, ahány ember, annyiféle metódus.
Szóval nem értem, kiváncsian várom az okot, okokat.
Köszi.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Rudolf Gergely visszavonult.

Nyilatkozatában aranyköpés: lehet utánam csinál!

Eszméletlen. Nyilatkozataiban Ibra, teljesítményben megye 3. Jobb is hogy lelép, láttam Újvároson nem egyszer, plusz 10 kilóval próbált sprintelgetni, de nem ment, aztán elkezdett sétálni 😀
több mint 7 éve
Szerintetek ezt az eke Martinezt meddig hagyják hogy lehúzza az arany generaciojukat?
Toca
Durva, hogy nincs Belgiumban egy Deschamps vagy Southgate.
Aki valójában a "random korábban sikeres joviális focista", és ennyi.

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ennek a Dani Alvesnek is már mióta meg kellett volna adni a karrier végit te jó ég... Annyira kár, hogy ilyen szánalom emberek, mint Ő és Neymar tudnak így focizni. Komolyan addig köpném őket, amíg nyál van. (És ezzel most nem éppen voltam kifinomult, megfontolt, meg úri ember stb. (Pedig Úri a lakhelyem), de egyszerűen nem tudok mást mondani ezekre a lényekre)
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Szerintetek ezt az eke Martinezt meddig hagyják hogy lehúzza az arany generaciojukat?
Toca
Wilmots v Leekens jobb? szvsz nem Martinezen mult a tnapi. KDB nagyon tren tolta, ez ra is nyomta az elore jatekra a belyeget. Martinez sztem nagyot huzott a 352vel. Hazard/KDB/Lukaku/Courtois akik kiemelkednek, a franciaknal meg Lloris/Varane/Kante/Mbappe/Griezesember, es akk meg Pogba, Matuidi, Umtiti, a vb-n berobbano Pavard, ezek mind jobbak mint Witsel, Fallosz, vagy epp Alderweireld, Kompany.
Egyszeruen sztem egy ennyire komplett csapat ellen mint a francia (mmint keret erossegre, mert Dechampes tovabbra se jo edzo sztem) kellett volna a max teljesitmeny mindenkitol, de foleg KDB-tol.
Az, hogy Batmant a 91.percben hozza be, foleg ugy h Lukaku vegig sulytalan volt, sztem az egyetlen hibaja volt Martineznek.

nekem vegig olyan erzesem volt a 2.felidoben, hogy a belgak egyszeruen nem tudnak egyel feljebb kapcsolni, amikor kellene. a vegere mar feszultek is lettek, a franciak meg tenyleg nagyon jol vedekeztek.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 902
petey mi a véleményed a csapatod tegnapi teljesítményéről? Komolyan érdekelne.
Lassan a július végét sem élik meg a magyarok.
#JC6
nem látsz a dolgok mögé!!!! ha agyonverik a lux-i kiscsapatot, mégis ki fog kimenni a visszavágóra?
így úgy tűnik, mintha lenne tétje a visszavágónak és özönlik a nép, aztán majd jól elkenik a szájukat 😉
több mint 7 éve
Tejesember 256
Szerintem Neymar elvesztette a kontrollt ettől a 220 milliótól. Először Cavani, most Mbappe. És mit mond neki az edző, kiváglak ha nem hagyod abba?
 index.hu/sport/futball/2018/07/10/neymar_mbappe_dani_alves_psg/
Matthew99
Neymarnal sajnos már nagyon elszakadt valami fejben amit az egoja miatt nem is igaz tud megoldani.
Pedig a világ legjobbja lehetne ha egyszerűen csak a játékkal ( és nem szinjatekkal ) törődne.
Bíztam benne hogy egy ilyen brazil csapatban ahol meg alá is dolgozhatnak kijöhet belőle, az hogy ha játszik a világ legjobbja.
Csak sajna kurvara nem játszik , magát fényezi pedig komoly eredményt azért még mindig nem tudott lerakni.
Valószínűleg ez frusztrálja a legjobban.
Toca
Előtte is pletykálták már, hogy ilyen volt a Barcanal is, csak ott próbálták kordában tartani. Neymar ő tojik mindenre, csak elegendő fizetése legyen, ez számít neki. Komoly eredményeket akart volna lerakni akkor olyan csapathoz megy, ami nem visszalépés a Barcahoz képest (mondom ezt úgy, hogy francia bajnokság szimpatizáns vagyok).
Tejesember
De a Barcánál nem ő volt az alfahím, voltak körülötte erősebbek (Messi, Iniesta, Piqué) akik kordában tudták tartani.
Matthew99
Inkább azt mondanám a Barcanal a vezetőség engedte, hogy a többiek kordában tartsák, a PSGnél meg a drágasága miatt valószínűleg ezt nem engedték.
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
#JC6
igen ebben a sorozatban már nem Puhl Sanyi intézi a bíró küldést ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Szerintem Neymar elvesztette a kontrollt ettől a 220 milliótól. Először Cavani, most Mbappe. És mit mond neki az edző, kiváglak ha nem hagyod abba?
Matthew99
Neymarnal sajnos már nagyon elszakadt valami fejben amit az egoja miatt nem is igaz tud megoldani.
Pedig a világ legjobbja lehetne ha egyszerűen csak a játékkal ( és nem szinjatekkal ) törődne.
Bíztam benne hogy egy ilyen brazil csapatban ahol meg alá is dolgozhatnak kijöhet belőle, az hogy ha játszik a világ legjobbja.
Csak sajna kurvara nem játszik , magát fényezi pedig komoly eredményt azért még mindig nem tudott lerakni.
Toca
Előtte is pletykálták már, hogy ilyen volt a Barcanal is, csak ott próbálták kordában tartani. Neymar ő tojik mindenre, csak elegendő fizetése legyen, ez számít neki. Komoly eredményeket akart volna lerakni akkor olyan csapathoz megy, ami nem visszalépés a Barcahoz képest (mondom ezt úgy, hogy francia bajnokság szimpatizáns vagyok).
Tejesember
De a Barcánál nem ő volt az alfahím, voltak körülötte erősebbek (Messi, Iniesta, Piqué) akik kordában tudták tartani.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Tejesember 256
Matthew99
Toca
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Matthew99
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
JuJu találkozott a futball istenével. Vagy az Dybala?
 twitter.com/TeamJuJu/status/1016805129071149056
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!
Kicsit vicces ez az értekezés itt cr-ről, hogy ennyi idősen kinek mennyit ér. Pont brady a példa, akinek 36 éves kora óta minden évben azt várják, hogy na végre kifogy a tank, aztán 40 évesen jobb mint valaha. 33,5 éves cr. Na és? Hacsak vmi váratlan nem történik, az ő fizikumával és képességeivel még 3-4 évig simán a világ egyik legmeghatározóbb sportolója marad.
peach
Rossz a terde. Max 1-2 ev top futball van benne. Perez tudja. Nem hulye. Sot.

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 953
Kicsit vicces ez az értekezés itt cr-ről, hogy ennyi idősen kinek mennyit ér. Pont brady a példa, akinek 36 éves kora óta minden évben azt várják, hogy na végre kifogy a tank, aztán 40 évesen jobb mint valaha. 33,5 éves cr. Na és? Hacsak vmi váratlan nem történik, az ő fizikumával és képességeivel még 3-4 évig simán a világ egyik legmeghatározóbb sportolója marad.
peach
Azért is igazol vlsz egy ‘erősebb’bajnokságba, mert tudja hogy mennyi van még a tankban, a vezetők is vlsz azért engedik el, mert nem most kezdik űzni az ipart , és vlsz olyan infók birtokában vannak hogy lépni kelll,
Vlsz nem a saját csapatuk ellen dolgoznak...😉
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Mol Vidi FC.
#JC6
Idegenben, idény elején jó az iksz.

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
Videoton ide Mol Vidi FC oda a szr az szr marad... (ide most bármelyik magyar libalegelő taposó brigádot lehet érteni)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mol Vidi FC.
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
A Juve jól igazolt. Hozott egy klasszis játékost egy a modern footballban nagyon fontos posztra. Ígéretes lesz nézni, hogy fog beépülni, és egyre nagyobb felelősséget kapni Can, ja és még CR is érkezett.
alatriste
évek óta jól igazolnak, jó áron vagy szó szerint ingyen. Így belefér CR is.
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Juve jól igazolt. Hozott egy klasszis játékost egy a modern footballban nagyon fontos posztra. Ígéretes lesz nézni, hogy fog beépülni, és egyre nagyobb felelősséget kapni Can, ja és még CR is érkezett.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Remélem így Mbappe jön, és Bale marad!
eaglesmcnabb
Mbappe fekete.
Szerinted változott már ennyit a világ Madridban?
Sobri Jóska
Igen.
Egyéb kérdés ?
Neymar amúgy gyanúsabb!
Toca
Mbappet könnyebb lenne megszerezni most, hogy a PSG nem igazolhat, és ugye ők csak kölcsönvették Mbappét a monacotól, amit most fizetnének ki, csak ugye nem tehetik.
kapitnono
azért nem tudnak igazolni, mert Mbappe idénre van lekönyvelve. Szóval azt a transzfert pont nem érinti a probléma.
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 148 — WHO DAT!!!!
Remélem így Mbappe jön, és Bale marad!
eaglesmcnabb
Mbappe fekete.
Szerinted változott már ennyit a világ Madridban?
Sobri Jóska
Igen.
Egyéb kérdés ?
Neymar amúgy gyanúsabb!
Toca
Mbappet könnyebb lenne megszerezni most, hogy a PSG nem igazolhat, és ugye ők csak kölcsönvették Mbappét a monacotól, amit most fizetnének ki, csak ugye nem tehetik.