Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Anglia megpróbálta tegnap gyorsan elvégezni a közepet mert a gólörömnél leszaladtak a horvátok a pályáról és így nem voltak az ő térfelükön.

Hát ez mekkora kibaszott bunkóság.. ez nálam angol drukkerként is bőven túlment a határon 😀
dugo93
😀 szerintem meg inkabb szanalmas, vagy ha ugy tetszik, "csicskasag". egy normalis csapatbol mar csak a fair play miatt se nezem ki az ilyet...egyszeruen kurva gaz. hosszabbitas meg keves ido ide vagy oda. akkor inkabb menjenek sirni a bironak h adjon lapot a horvatoknak, de maga a felteves h komolyan 11v1ben rugunk egy golt verciki es nem melto egyszeruen.
en am pont gondolkoztam rajta amikor mar 15.perce unnepeltek a horvatok mandzukics goljat, h na vajon megprobaljak-e. amera nem mutatta mi van a palyan 😀 ezek szerint megprobaltak.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Anglia megpróbálta tegnap gyorsan elvégezni a közepet mert a gólörömnél leszaladtak a horvátok a pályáról és így nem voltak az ő térfelükön.

Hát ez mekkora kibaszott bunkóság.. ez nálam angol drukkerként is bőven túlment a határon 😀

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Fradi elso 20 perc alapjan siman jo lehet, az mindenesetre plusz h egesz sokan kint vannak.
Ujpestnek meg tokre orultem h vezetnek, aztan megneztem h a kovi ellenfel a Sevilla lenne....😀 nembaj, legalabb lesz Magyarorszagon egy spanyol top csapat tetmeccsen 😀
Borbinho
Tavaly a dánok ellen pont így festett. Aztán jön egy szokásos magyar hülyeség és vége is lesz.
tüsi91
jo de akkor nem volt VB dontos Horvatorszag...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Fradi elso 20 perc alapjan siman jo lehet, az mindenesetre plusz h egesz sokan kint vannak.
Ujpestnek meg tokre orultem h vezetnek, aztan megneztem h a kovi ellenfel a Sevilla lenne....😀 nembaj, legalabb lesz Magyarorszagon egy spanyol top csapat tetmeccsen 😀
Borbinho
Tavaly a dánok ellen pont így festett. Aztán jön egy szokásos magyar hülyeség és vége is lesz.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
 www.sportplusz.hu/sportplusz/sportplusz.head.page?nodeid=28

Leekensazel egy interju.katt vadasz idezet a linkelt fooldalon.Vki olvasta mar?
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
" A FIFA diverzitási felelőse, Federico Addiechi elmondta, illő lenne véget vetni annak a gyakorlatnak, hogy a kamerák rendszeresen a szép nőket keresik a lelátón. A FIFA felhívta a közvetítő televíziós társaságok figyelmét is erre."
Bolod felfogàs ez...

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!
Úgy fest, hogy Conte ma csomagolhat Chelsea-nél és Sarri kinevezése hivatalos lesz.
Beki
abramovicsék amúgy bekaphatják, hogy ezt eddig sikerült húzni, egy hónap múlva már kezdődik a bajnokság, 0 új igazolás... Sajnálom Contét is, kedves gyerek lehet ez a Hazard, ha így kétévente megunja az edzőket...
Löfli
Abramovic nem kapott angol üzleti visat ezáltal nem finanszirozhat angol üzletet. Ezért nincs igazolás a chelseanél.

több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 497 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Úgy fest, hogy Conte ma csomagolhat Chelsea-nél és Sarri kinevezése hivatalos lesz.
Beki
abramovicsék amúgy bekaphatják, hogy ezt eddig sikerült húzni, egy hónap múlva már kezdődik a bajnokság, 0 új igazolás... Sajnálom Contét is, kedves gyerek lehet ez a Hazard, ha így kétévente megunja az edzőket...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!
Lenglet--> Barca

picsába hogy odamegy minden jó fiatal francia
eaglesmcnabb
Nagyon nagy igazolás. Máris látszik amúgy Abidal munkája. Pique Umtiti Mina(remélem adnak neki esélyt) és Lenglet-tel meg is vagyunk középre. Évek óta nem volt ilyen. Kifejezetten örülök.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Na kinezek ma a Fradi meccsre, jön valaki? 😆
#JC6
én ott leszek!
csebi
Nem terveztem még reggel, de kimegyek.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
Lenglet--> Barca

picsába hogy odamegy minden jó fiatal francia

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
#JC6
én ott leszek!
csebi
Najo, de hol? B1/2/3?
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Löw Zsolt PSG 😊
Amadeus
Majd edzésen sírásig oktatja neymart, hogy egy igazi magyar balbunkó mellett nem lehet elmenni... 😊
peach
Már ha Neymart nem viszi el a Real a nyáron...
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)
Löw Zsolt PSG 😊
Amadeus
Majd edzésen sírásig oktatja neymart, hogy egy igazi magyar balbunkó mellett nem lehet elmenni... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Löw Zsolt PSG 😊
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
#JC6
én ott leszek!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
 index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/12/orban_a_horvat_foci_a_mi_kutyank_kolyke

Esküszöm már vártam egy ilyet. Így legyen ötösöm a lottón...ez a faszi egyre elmebetegebb.
petey
az a meglepo igazabol h "nem lattam jonni" 😀
horvatok VB dontobe jutnak, az mar lassan a mi erdemunk!

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
 index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/12/orban_a_horvat_foci_a_mi_kutyank_kolyke

Esküszöm már vártam egy ilyet. Így legyen ötösöm a lottón...ez a faszi egyre elmebetegebb.

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)
Sorry ha már volt.:

forbes.hu/uzlet/foci-vb-2018-hegedus-henrik-forbes/
Tony Adams
10et kellett volna visszaolvasni 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
Nekem a tavaly BL főtáblás APOEL 3-1es zakója Litvániában nagyobb meglepetés.
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
FC Vaduz 1 - 0 Levski Sofia

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
Sorry ha már volt.:

forbes.hu/uzlet/foci-vb-2018-hegedus-henrik-forbes/