Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Anglia megpróbálta tegnap gyorsan elvégezni a közepet mert a gólörömnél leszaladtak a horvátok a pályáról és így nem voltak az ő térfelükön.😀 szerintem meg inkabb szanalmas, vagy ha ugy tetszik, "csicskasag". egy normalis csapatbol mar csak a fair play miatt se nezem ki az ilyet...egyszeruen kurva gaz. hosszabbitas meg keves ido ide vagy oda. akkor inkabb menjenek sirni a bironak h adjon lapot a horvatoknak, de maga a felteves h komolyan 11v1ben rugunk egy golt verciki es nem melto egyszeruen.
Hát ez mekkora kibaszott bunkóság.. ez nálam angol drukkerként is bőven túlment a határon 😀
dugo93
en am pont gondolkoztam rajta amikor mar 15.perce unnepeltek a horvatok mandzukics goljat, h na vajon megprobaljak-e. amera nem mutatta mi van a palyan 😀 ezek szerint megprobaltak.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Anglia megpróbálta tegnap gyorsan elvégezni a közepet mert a gólörömnél leszaladtak a horvátok a pályáról és így nem voltak az ő térfelükön.Hát ez mekkora kibaszott bunkóság.. ez nálam angol drukkerként is bőven túlment a határon 😀
több mint 7 éve
jo de akkor nem volt VB dontos Horvatorszag...Fradi elso 20 perc alapjan siman jo lehet, az mindenesetre plusz h egesz sokan kint vannak.Tavaly a dánok ellen pont így festett. Aztán jön egy szokásos magyar hülyeség és vége is lesz.
Ujpestnek meg tokre orultem h vezetnek, aztan megneztem h a kovi ellenfel a Sevilla lenne....😀 nembaj, legalabb lesz Magyarorszagon egy spanyol top csapat tetmeccsen 😀
Borbinho
tüsi91
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Fradi elso 20 perc alapjan siman jo lehet, az mindenesetre plusz h egesz sokan kint vannak.Tavaly a dánok ellen pont így festett. Aztán jön egy szokásos magyar hülyeség és vége is lesz.
Ujpestnek meg tokre orultem h vezetnek, aztan megneztem h a kovi ellenfel a Sevilla lenne....😀 nembaj, legalabb lesz Magyarorszagon egy spanyol top csapat tetmeccsen 😀
Borbinho
több mint 7 éve
Fradi elso 20 perc alapjan siman jo lehet, az mindenesetre plusz h egesz sokan kint vannak. Ujpestnek meg tokre orultem h vezetnek, aztan megneztem h a kovi ellenfel a Sevilla lenne....😀 nembaj, legalabb lesz Magyarorszagon egy spanyol top csapat tetmeccsen 😀
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
www.sportplusz.hu/sportplusz/sportplusz.head.page?nodeid=28Leekensazel egy interju.katt vadasz idezet a linkelt fooldalon.Vki olvasta mar?
több mint 7 éve
" A FIFA diverzitási felelőse, Federico Addiechi elmondta, illő lenne véget vetni annak a gyakorlatnak, hogy a kamerák rendszeresen a szép nőket keresik a lelátón. A FIFA felhívta a közvetítő televíziós társaságok figyelmét is erre."Bolod felfogàs ez...
több mint 7 éve
Abramovic nem kapott angol üzleti visat ezáltal nem finanszirozhat angol üzletet. Ezért nincs igazolás a chelseanél.Úgy fest, hogy Conte ma csomagolhat Chelsea-nél és Sarri kinevezése hivatalos lesz.abramovicsék amúgy bekaphatják, hogy ezt eddig sikerült húzni, egy hónap múlva már kezdődik a bajnokság, 0 új igazolás... Sajnálom Contét is, kedves gyerek lehet ez a Hazard, ha így kétévente megunja az edzőket...
Beki
Löfli
több mint 7 éve
Úgy fest, hogy Conte ma csomagolhat Chelsea-nél és Sarri kinevezése hivatalos lesz.abramovicsék amúgy bekaphatják, hogy ezt eddig sikerült húzni, egy hónap múlva már kezdődik a bajnokság, 0 új igazolás... Sajnálom Contét is, kedves gyerek lehet ez a Hazard, ha így kétévente megunja az edzőket...
Beki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Lenglet--> BarcaNagyon nagy igazolás. Máris látszik amúgy Abidal munkája. Pique Umtiti Mina(remélem adnak neki esélyt) és Lenglet-tel meg is vagyunk középre. Évek óta nem volt ilyen. Kifejezetten örülök.
picsába hogy odamegy minden jó fiatal francia
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Úgy fest, hogy Conte ma csomagolhat Chelsea-nél és Sarri kinevezése hivatalos lesz.
több mint 7 éve
Nem terveztem még reggel, de kimegyek.Na kinezek ma a Fradi meccsre, jön valaki? 😆én ott leszek!
#JC6
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Lenglet--> Barca picsába hogy odamegy minden jó fiatal francia
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Najo, de hol? B1/2/3?Na kinezek ma a Fradi meccsre, jön valaki? 😆én ott leszek!
#JC6
csebi
több mint 7 éve
Már ha Neymart nem viszi el a Real a nyáron...Löw Zsolt PSG 😊Majd edzésen sírásig oktatja neymart, hogy egy igazi magyar balbunkó mellett nem lehet elmenni... 😊
Amadeus
peach
több mint 7 éve
Löw Zsolt PSG 😊Majd edzésen sírásig oktatja neymart, hogy egy igazi magyar balbunkó mellett nem lehet elmenni... 😊
Amadeus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Löw Zsolt PSG 😊
több mint 7 éve
Na kinezek ma a Fradi meccsre, jön valaki? 😆én ott leszek!
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Na kinezek ma a Fradi meccsre, jön valaki? 😆
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/12/orban_a_horvat_foci_a_mi_kutyank_kolykeaz a meglepo igazabol h "nem lattam jonni" 😀
Esküszöm már vártam egy ilyet. Így legyen ötösöm a lottón...ez a faszi egyre elmebetegebb.
petey
horvatok VB dontobe jutnak, az mar lassan a mi erdemunk!
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/12/orban_a_horvat_foci_a_mi_kutyank_kolykeEsküszöm már vártam egy ilyet. Így legyen ötösöm a lottón...ez a faszi egyre elmebetegebb.
több mint 7 éve
Sorry ha már volt.:10et kellett volna visszaolvasni 😊
forbes.hu/uzlet/foci-vb-2018-hegedus-henrik-forbes/
Tony Adams
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Nekem a tavaly BL főtáblás APOEL 3-1es zakója Litvániában nagyobb meglepetés.
több mint 7 éve
FC Vaduz 1 - 0 Levski Sofia

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal