Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 632
Mervo Bence 23 eves es 5 ev alatt 7 klub....o sem lesz a megvalto 😀
ZoliMP
Jo, de a csavo fel lett fujva egy jo utanpotlastorna utabn, nala viszont nem az a baj, hogy bena, hanem nincsen terde. De szo szerint. A gyereket valoszinuleg valaki elatkozhatta, nincsen negy honapja egyhuzamban, hogy tudna edzeni meg tetmeccseket jatszani. Es ez nem bajnoksag fuggo, tok mindegy, a nudli mennyei treningeket sem birja a laba, nem lehet mutogatni a kemeny kulfoldi keszuleseket.

Szerintem orokolhette ezeket a gyenge terdeket, ez nem veletlen, de azt sem lehet ra mondani, hogy szar lenne, mert igazabol megmutatni sem tudja, hogy most o egyebkent rossz-e vagy sem.
Stez
Pont mint az enyém...Ha jobb térdekkel lennék megáldva, egész sokra vihettem volna. Ma akár a megye 3-ban is focizhatnék.... 😀
dugo93
Akkor o a magyar van basten.
Viccet felreteve, ahogy megjegyeztem mar tobbszor ez koszonheto a magyar up edzoknek is.Nagyon sok a fizikaolag gyenge jatekos.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 536 — nabege2@yahoo.com
Rebrovnak agyára ment a magyar foci? Aki esetleg nem tudná:
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mk-rebrov-kifakadt-nem-ert-egyet-a-kupa-lebonyolitasaval-2686293
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 652
ZoliMP
Jo, de a csavo fel lett fujva egy jo utanpotlastorna utabn, nala viszont nem az a baj, hogy bena, hanem nincsen terde. De szo szerint. A gyereket valoszinuleg valaki elatkozhatta, nincsen negy honapja egyhuzamban, hogy tudna edzeni meg tetmeccseket jatszani. Es ez nem bajnoksag fuggo, tok mindegy, a nudli mennyei treningeket sem birja a laba, nem lehet mutogatni a kemeny kulfoldi keszuleseket.

Szerintem orokolhette ezeket a gyenge terdeket, ez nem veletlen, de azt sem lehet ra mondani, hogy szar lenne, mert igazabol megmutatni sem tudja, hogy most o egyebkent rossz-e vagy sem.
Stez
Pont mint az enyém...Ha jobb térdekkel lennék megáldva, egész sokra vihettem volna. Ma akár a megye 3-ban is focizhatnék.... 😀

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 48 359 — Whoops, looks like something went wrong.
ZoliMP

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 632
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 48 359 — Whoops, looks like something went wrong.
Husz perc alatt mind a ket feka kozeppalyasunk IR-re kerult.

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 155 — The Mathematician
emellett a válogatottban mutatott viselkedése sem túl pozitív

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 686 — Cowboys fan
Elmondaná nekem valaki hogy elég sok ember miért nevezi Sterlinget patkánynak? Gondolok pl itt a sok Pooli drukkerről, mindig látom tőlük ezt. Azért mert elment egy olyan csapatba ahol jelenpillanatban trófeákat nyer?
Coolearie
leginkább azért, mert még le sem száradt a tojáshéj a valagáról, de alig több, mint egy, a felnőttek között lehúzott szezon után már világsztár fizetést követelt, és mivel tudta jól, hogy ilyet egy tizennyolc éves taknyosnak épeszű klub nem ad (nem, a Sziti nem az), ezért kvázi kikényszerítette az eladását az egyik riválishoz.
és mindezt úgy, hogy volt egy erős fél-egy szezonja, amikor az összes védő a Suarez-Sturridge párosra összpontosított, meg egy gyengébb, amikor kiderült, hogy annyira mégsem húzóembere még a csapatnak, mint amennyire azt magáról képzelte.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 540 — Vikings fan
Elmondaná nekem valaki hogy elég sok ember miért nevezi Sterlinget patkánynak? Gondolok pl itt a sok Pooli drukkerről, mindig látom tőlük ezt. Azért mert elment egy olyan csapatba ahol jelenpillanatban trófeákat nyer?
Coolearie
Igen emiatt, abban a világban amiben a Cityt is csak azért utálják mert sikeres lett a semmiből.

Segítek a pénzhez van köze.
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
Coolearie
Azert amiert Szucs “Judas Lajos” volt

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Coolearie
Igen.
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Nem kell Angliába menni azért, hogy érdekes sztorit találjon az amber:

index.hu/sport/futball/2019/02/24/tiba_istvan_interju_balmazujvaros_csod_onkormanyzati_tamogatas_berlakasok_vedonoi_fizetes/

bicskanyitogató...
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 540 — Vikings fan
Ha egy ilyen sarri típusú puhapöcs még edző marad hétfőn, az max annyit jelent hogy már a tulaj is szarik az egészre.
ozibozi
Ez egyébként a fő baj, hogy a tulaj jelenleg a bőrét igyekszik menteni. Jelenleg ugye be se léphet Angliába különban lecsukják. Így a csapatot sem tudja személyesen felelősségre vonni. Lehet, hogy érik a Chelsea anyagi veszte.... Az edző ilyen esetben tehetelen. Illetve pl Kepát be nem engedném 1 hónapig az edzésre az is biztos...

Mondjuk ez meg bullshit, meg is érdemli a sorsát ha így áll hozzá:

m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-felreertes-igaza-volt-kepanak-sarri-2685931
dande
A Chelsea volt az első ilyen pénzzel kitömött csapat (de jó is volt az a Crespo féle banda), adná magàt, hogy precedensként a chelsea dőljön be.
Amadeus
Kérdés miből gondolja mindenki ha az orosz eladja nem egy olajmiliárdosnak adja el aki ugyanúgy rommá pénzeli ?
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 735
Ha egy ilyen sarri típusú puhapöcs még edző marad hétfőn, az max annyit jelent hogy már a tulaj is szarik az egészre.
ozibozi
Ez egyébként a fő baj, hogy a tulaj jelenleg a bőrét igyekszik menteni. Jelenleg ugye be se léphet Angliába különban lecsukják. Így a csapatot sem tudja személyesen felelősségre vonni. Lehet, hogy érik a Chelsea anyagi veszte.... Az edző ilyen esetben tehetelen. Illetve pl Kepát be nem engedném 1 hónapig az edzésre az is biztos...

m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-felreertes-igaza-volt-kepanak-sarri-2685931
dande
A Chelsea volt az első ilyen pénzzel kitömött csapat (de jó is volt az a Crespo féle banda), adná magàt, hogy precedensként a chelsea dőljön be.
több mint 7 éve
Személy szerint én még ilyet nem láttam, hogy egy csapatnak a 40. percre 3x is cserélnie kelljen sérülés miatt (meg egyet még a Poolnak is). Ráadásul ha 4-et lehetne, akkor jó eséllyel Rashford is lejött volna. Kicsit sok mostanában az izomsérülés a csapatnál.
dugo93
én láttam, de az még a csempionsipmenedzser volt.
mondjuk az viszont OGS faszsága, hogy a nem teljesen egészséges Lingardot állítja be, miközben ül a padon kvázi egészséges ember is.

értem én, hogy addig kell hajtani, amíg a gép is ad, meg hát rangadó is volt, de egyrészt még hátravan a szezon negyede, másrészt szerdán egyből ott a következő meccs, harmadrészt meg ha nem bízik néhány játékosban, akkor mi a tosznak ülteti le egyáltalán őket a padra?
slowmotion
"Rookie mistake". Az eddigi legnagyobb hiányossága úgy tűnik, hogy a sérülésekre való reagálása.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 686 — Cowboys fan
Személy szerint én még ilyet nem láttam, hogy egy csapatnak a 40. percre 3x is cserélnie kelljen sérülés miatt (meg egyet még a Poolnak is). Ráadásul ha 4-et lehetne, akkor jó eséllyel Rashford is lejött volna. Kicsit sok mostanában az izomsérülés a csapatnál.
dugo93
én láttam, de az még a csempionsipmenedzser volt.
mondjuk az viszont OGS faszsága, hogy a nem teljesen egészséges Lingardot állítja be, miközben ül a padon kvázi egészséges ember is.

értem én, hogy addig kell hajtani, amíg a gép is ad, meg hát rangadó is volt, de egyrészt még hátravan a szezon negyede, másrészt szerdán egyből ott a következő meccs, harmadrészt meg ha nem bízik néhány játékosban, akkor mi a tosznak ülteti le egyáltalán őket a padra?
több mint 7 éve

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 500
A videón az látszik, ahogy a sarri elindul az öltözőbe hisztizve, majd visszafordul. Szóval... félreértés vagy nem, de itt neki már nem sok keresni valója lesz vlsz...
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 955 — Így remélem megfelelek nektek.....
ozibozi

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Fú de gecire felhúztam magam ezen a Kepa gyereken... pedig eddig nem volt vele bajom, elég jól védett, de ez a hosszabbítás végi produkciója... szánalmas, komolyan. Sajnálom Sarrit, mert tök jó taktikát talált ki a döntőre, hatásos is volt, erre erről a szituról fog mindenki beszélni fél évig...

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 500
több mint 7 éve
Volt ebben a döntőben minden.
Coolearie
A gól mondjuk pont hiányzott
alatriste
Volt, nem is egy.
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Coolearie
A gól mondjuk pont hiányzott

Liverpool Fc
több mint 7 éve