Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 667 — Cowboys fan
Amúgy érdekes lenne tudni mi volt az eredeti téma 😀?dande
ez a faszi valami valenciai étteremben mosogató fiú (segédmunkás), és szóltak a főnöknek, hogy ellenőrzést kapnak
de az ?eozinos? (nem tudom pontosan) tányérok rozsdások voltak, egész éjjel sikálta de nem tudta lemosni, ezért mondta neki másnap a főnöke, hogy tegye bele a tengerbe, majd ott lemosódik, erre mire visszament a cuccért, az összes tányért elvitte a víz, kivéve egyet, amely odacsapódott a sziklákhoz és elgörbült
vagy valami ilyesmi 😊sapka
pont egy pécsi ne tudná, mi az az eozin?
menj el a Zsolnay-bolthoz, aztán az az aranyos-zöldes cucc, amit a kirakatban látsz, az mind az 😊
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

RESPECT az összefogásért!!!! odaát ugye steau meg dinamo ultrák egymást verték.... 😀

Otten>>>Guzmics 😊

|
több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
csak nekem tűnik úgy, hogy kb nyilatkozat stopp van a válogatottnál? az egervári-dzsuzsák eszmefuttatásokon kívül semmi nem jelent meg a mai nap.... elbújtak, bújtatták őket? 😊peach
Nagyon naívan én várom a bejelentést, hogy Sz. Sándor érdemei elismerése mellett nyugdíjba vonul...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Aki vette a fáradtságot, időt és pénzt és kiment megnézni élőben a meccset, nem csak a román himnusz alatt kellett volna hátat fordítani a pályának.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Az RTL Klub híradóban volt egy egysoros Guzmics szösszenet is.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
csak nekem tűnik úgy, hogy kb nyilatkozat stopp van a válogatottnál? az egervári-dzsuzsák eszmefuttatásokon kívül semmi nem jelent meg a mai nap.... elbújtak, bújtatták őket? 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Amúgy érdekes lenne tudni mi volt az eredeti téma 😀?dande
ez a faszi valami valenciai étteremben mosogató fiú (segédmunkás), és szóltak a főnöknek, hogy ellenőrzést kapnak
de az ?eozinos? (nem tudom pontosan) tányérok rozsdások voltak, egész éjjel sikálta de nem tudta lemosni, ezért mondta neki másnap a főnöke, hogy tegye bele a tengerbe, majd ott lemosódik, erre mire visszament a cuccért, az összes tányért elvitte a víz, kivéve egyet, amely odacsapódott a sziklákhoz és elgörbült
vagy valami ilyesmi 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Egy kicsit szembeköptek minket a srácok tegnap.Kenny
kicsit? ebbe a nyáltengerbe szerintem a szurkolók fele belefulladt. aki meg megpróbált valahogy a felszínre vergődni egy kis levegőért, azt egervári a fejlődős nyilatkozataival vissza nyomta..... 😀

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Egy kicsit szembeköptek minket a srácok tegnap.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 800 — Így remélem megfelelek nektek.....
Zseniális. 😀DoM
Hú baszdmeg.
Nemcsak, hogy kibaszott módon humoros de teljesen telitalálat is a szöveg. Remélem eljut a szakma nagyjaihoz is...Bazzani
Na azok se határon belül vannak 😛

Amúgy érdekes lenne tudni mi volt az eredeti téma 😀?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Zseniális. 😀DoM
Hú baszdmeg.
Nemcsak, hogy kibaszott módon humoros de teljesen telitalálat is a szöveg. Remélem eljut a szakma nagyjaihoz is...

több mint 11 éve

Zseniális. 😀DoM
annál több. ennek több megtekintést kellene kapnia, mint a Gangnam Style-nak. le kell fordítani más nyelvekre is, és azokat is feltölteni. a sztendáposoknak meg megnézni, tanulni, mert ez az igazi humor 😀
fingból ostort fonni, beszarok 😀
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Zseniális. 😀
több mint 11 éve
Az Egervári féle utánpótlás siker is csak egy kicsúszott eredmény volt, mert a riválisoknak nem volt fontos (az olimpiát bukták, azóta semmit sem mutattak fel azok a játékosok sem). gyurczi
és még akár azt is hozzátehetnénk, hogy a vébé előtt egy-két hónappal vette át őket, mert lényegében Sisa építette fel a csapatot...
több mint 11 éve
Érdekes, a bitang erős észt csapat tud otthon Xelni a hollandokkal.... nyìlván nekik kicsit jobban sikerült a mentális felkészìtés.... 😀peach
az észtek amúgy talán a legutóbbi eb-re pótselejteztek úgy, hogy az olaszok csoportjában végeztek a második helyen - és a taljánok is megszenvedtek Tallinnban, sőt a szerbeket meg a szlovéneket előzték.
ha emlékszik valaki, akkor ez volt az a pótselejtező (EST-IRE 0:4), ahol Kassai két hazait állított ki teljesen jogosan, és kb közellenség lett ott a Balti-tenger partján
több mint 11 éve
Miért? 😀 2 gólos hátránynál a 84. percben cserel csak egervári, onnan nem lehet csodát tenni. Amúgy engem a szerethető irritál a legjobban az előrelepős meg a volt esélyünk meg a hasonló vérlázìtó nyilatkozataival
... attól meg h kibasszák sajnos nem kell félni szvsz 😕peach
főleg hogy Vologyát már igazából félidőben le lehetett volna kapni, nem kellett volna még a második félidő első 40 percét is elvesztegetni...
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
 erdelyimagyar.wordpress.com/2013/09/07/uzenet-erdelybol-es-ennek-mi-koze-van-a-focihoz/

Üzenet Erdélyből... "Jöttek, bunkók voltak, és hazamennek. Mi meg itt maradunk."
Itt a lényeg, fölfoghatná némelyik agysebész, hogy nem saját magával baszik ki, hanem másokkal. Akinek nem inge...eaglesmcnabb
majd jövőre kiküldjük az mtk tábort

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 507 — no es importante
 erdelyimagyar.wordpress.com/2013/09/07/uzenet-erdelybol-es-ennek-mi-koze-van-a-focihoz/

Üzenet Erdélyből... "Jöttek, bunkók voltak, és hazamennek. Mi meg itt maradunk."
Itt a lényeg, fölfoghatná némelyik agysebész, hogy nem saját magával baszik ki, hanem másokkal. Akinek nem inge...eaglesmcnabb
Majd amikor meló után lenne lehetőséged, hogy társadalmi munkát vállalj, akkor kérlek gondolj erre 😊

Az meg nem feltétlenül a sportolók hibája, ha az emberek túlzott jelentőséget tulajdonítanak egy meccsnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Itt a lényeg, fölfoghatná némelyik agysebész, hogy nem saját magával baszik ki, hanem másokkal. Akinek nem inge...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 796 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Hihetetlen hogy volt ember aki meccs előtt hitt benne hogy nyerhetünk 😀 Szerencsére nem éltem bele magam, így nem ért váratlanul.

Én az MLSZ helyében gyűjteném a lóvét aztán idehoznám Mou-t, vele talán kijuthatunk 😀 bár az új stadionok sem rossz ötlet, onnan is megközelíthetjük a dolgot hogy ha meg tudnánk rendezni egy EB-t, akkor tuti kijutnánk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
bármennyire fos az egész sport és maga a mutatott játék, azért egy válogatott meccset csak leül megnézni az ember... jjncaa
Hát nem. Az elmúlt pár évtized tapasztalatai, csalódásai, meg a nyári kupaszereplések alapján nem hiszem, hogy magyar focicsapatnak van esélye odaérni, illetve van keresnivalója bármilyen nemzetközi vonatkozású eseményen. Az Egervári féle utánpótlás siker is csak egy kicsúszott eredmény volt, mert a riválisoknak nem volt fontos (az olimpiát bukták, azóta semmit sem mutattak fel azok a játékosok sem).
Az ostoba és hazug propaganda, ami a magyar foci körül folyik az utóbbi időben, szerzett újabb szurkolókat, és azt hangoztatja, hogy emelkedik a színvonal, de pont a válogatott meccsek okozzák a legnagyobb pofáraesést, a szerencsétlen fanatikusoknak, hogy nem történt az ég világon semmi, ugyan az a posványt kapjuk, mint már rég óta.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 507 — no es importante
Őszintén csodálom azokat, akik leülnek egy magyar soccer válogatott meccset megnézni. Én a könnyebb utat választottam: sz@rok az egészre. Az egész magyar fociválogatott egy nagy műbalhé. Médiafelhajtás valós eredmények nélkül.

És ma, amikor ránéztem az eredményre, ismét megbizonyosodtam róla hogy igen, jól döntöttem hogy a tegnapi estémből egy percet sem szántam erre a szánalmas gittegyletre.Jan
bármennyire fos az egész sport és maga a mutatott játék, azért egy válogatott meccset csak leül megnézni az ember... csak sajnos az egésznek egyre kisebb az értéke a klubfutball multimilliárdos biznisszé válásával, mivel hiába a címeres mez, a játékosok általában nem szakadnak meg a sikerért, arra meg különösen vigyáznak, hogy ne sérüljenek meg (lásd az amúgy jól küzdő Varga Józsikát vagy Korcsmárt, akiknek pl. különösen figyelniük kell most, hogy 100%-osak legyenek csapataiknál...)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Őszintén csodálom azokat, akik leülnek egy magyar soccer válogatott meccset megnézni. Én a könnyebb utat választottam: sz@rok az egészre. Az egész magyar fociválogatott egy nagy műbalhé. Médiafelhajtás valós eredmények nélkül.

És ma, amikor ránéztem az eredményre, ismét megbizonyosodtam róla hogy igen, jól döntöttem hogy a tegnapi estémből egy percet sem szántam erre a szánalmas gittegyletre.
több mint 11 éve
egervárinak feltette az újságíró a kérdést, hogy miért nem lépett előre a válogatott az elmúlt 3 évben?
szerethető: az, hoigy maga feltette ezt a kérdést azt bizonyítja, hogy nem látott válogatott meccset az elmúlt 3 évben....

beszarok 😀😀