NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Ha megy a faszrajzoló és mezey akkor ki jöhet a helyére?
Reálisan nézve,kinek van létjogosultsága irányítani egy válogatottat,vagy megint külföldi?(mondjuk akkor volt utoljára igazi válogatottunk amikor Lothar itt volt,akkori csapatban volt elképzelés,csakhát Kisteleki ment meg elfogyott a pénz és mennie kellett)

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A válogatott meccsről egy hosszabb idézet, mert szerintem egy életre kitiltanának, ha leírnám, mit gondolok a csapatról, "szakmai" stábról és a többi.
JC6
en azert elolvasnam, annyira eros nem hiszem h lehetne,MMMS
Még megvárom az észtek elleni meccset 😀
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
A rongálók: a kocsik külső felületét Romániában kővel dobálták, ezért betört sok ablak, és az oldalfalakon sérülések vannak. Ezekért nem a vonaton utazó magyar szurkolók a hibásak, a kár milliós nagyságrendű. A vonat belsejében kisebb-nagyobb rongálások történtek (letört mosdókagyló, leszakított fülkeajtó, megbontott belső burkolatok, letépett függönyök). Ezeket a vonaton utazó magyar szurkolók okozták, a kár összege az elterjedt információkkal ellentétben nem milliós nagyságrendű, de a vonat szervezője elismerte ezeket, a tettesek egy része jelentkezett. A károk megtérítése: egyelőre nincs végleges összeg, de a vonatot megrendelő kft. a magyar utasok által okozott kárt meg fogja téríteni. Az elterjedt hírekkel ellentétben a B 20-80 kocsikat emiatt nem kell selejtezni, honállomásukon, Békéscsabán hamarosan helyre lesznek állítva.

MÁV facebook

choose life
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 669 — Cowboys fan
Tényleg az! OFF lesz, de ahogy megláttam a csókát ez a video jutott eszembe:

www.youtube.com/watch?v=tjBp7XW1b7w

István nevű versenyzőt kéretik figyelni 😉 "Zene" is stimmel a témához. Ha másra nem is jó, tán jobbkedvre derít pár embert. Én kérek elnézést...N-Drew
az emberiség ki fog halni...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 669 — Cowboys fan
A szurkoló témához annyit, hogy aki azért ment ki, hogy részegen randalírozzon, a meccs nem is érdekli, az menjen a kurva anyjába (és ez nem csak ott,,bárhol igaz).......

A TÖBBIEKNEK respekt!csi77
Amúgy ezt tényleg nem értem. Kifizet x ezer forintot vonatra, jegyre, ha úgy megy, akár többnapi szállásra, de talán nem is érdekli a meccs, csak üvölteni és bebaszni megy ki. Azt meg nem olcsóbb itthon?berger90
kellenek az új arcok, unalmas mindig ugyanazon dózsás/fagyis/honvédos/rohamrendőr ellen ugatni
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
A válogatott meccsről egy hosszabb idézet, mert szerintem egy életre kitiltanának, ha leírnám, mit gondolok a csapatról, "szakmai" stábról és a többi.
JC6
en azert elolvasnam, annyira eros nem hiszem h lehetne,

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
egy kedvenc részem:
"-maga tud úszni?
-nem.
-és ha megfizetem?"
...
Rest In Peace 😕Bay Area
"Megint ért hozzá? Eddig mé nem??" 😀
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

2013. szeptember 4-én Bristol City – Bristol Rovers kupameccs
 www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2411923/Bristol-City-2-1-Bristol-Rovers-Police-clear-pitch-rioters-clash.html

nyugaton(főleg angliába) megoldották továbbra is...

u.i: ja és elnézést, h nem magyar pályáról és magyar érdekeltségű eseményt írok, illetve h nem védem a románokat a magyar csürhével szemben!!!

|
több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali

azt hiszem, most forogna a sírjában. hihetetlen hogy mennyire megállja a helyét minden szava, a mai napig is. és ebben az időben még volt is egy jó csapatunk...
és az kapott hideget meleget, ezek a maiak mit kapnának?
egy kedvenc részem:
"-maga tud úszni?
-nem.
-és ha megfizetem?"
...
Rest In Peace 😕

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nemcsak fociban van ez, hanem egy egyszerű munka megszerzésében is...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Huh...nem voltam itthon 2 napig.

Komolyan nem értem az embereket. JayB, lehet, hogy sok ismerősöd sok időt és energiát feccolt a fociba, hogy aztán jogász vagy ingatlanos legyen, csak hogy nem mindenki tett így, aki most "mennyei" szinten futballozik..
Csak két példát írok.
Grúz Tamás. Nem válogatott (hála Istennek). Úgy került el Békéscsabára, hogy az apja 1 millió forintot utalt a Csaba számlájára. Ott pénzzel olyan kapcsolatokat alakított ki, hogy később elkerült Kaposvárra. Lespanolt Pruknerrel, aki addig győzködte a Fradi vezetést, még le nem igazolták. Láttátok sokan, hogy mit tud. Azóta NB2-ben alig akadt értelmes megmozdulása, ahova pontosan Kis Karcsi barátja miatt került.
Lipták Zoltán. Kapcsolatainak hála NB2-ben bontogatta szárnyait. Aztán megismerte Kiss Zolit, Újpesten, aki segített neki bejutni. Nem kellett hozzá sok idő, hogy edzés nélkül is bekerüljön a kezdőbe. Aztán egy "focis - bulin" összehaverkodott Tésztakészítő Gyurikával, aki fél év után vitte Fehérvárra. Ahol magyar bajnok lett. Egy Lipták, akit nem egy haverrom kötőzött be oda - vissza számtalan edzésünkön (én akkor ifista voltam). Jött Sousa, egyből látta, hogy ennek a gyereknek semmi keresnivalója itt, meg is mondta neki. Lipi erre előbb felhívta Kis Karcsit, de Pakson nem volt hely, mire Karcsi átirányította Pinyőhöz, aki szintén tarjáni. Azóta ott van és nézzétek meg basszus, nagy darab, lassú, körülményes, egyáltalán nem NB1 szint - bár nevetséges azt írni NB1-es szint, hisz ma MO-on bárki lehet NB1-es futballista - és 2x-es magyar bajnoknak mondatja el magát. Ja azt nem mondtam, hogy tésztásnak egy telefonjába került, hogy Lipi válogatott legyen. Egyébként Fehérváron, havi több, mint 1 milliót tett zsebre, kocsival és lakással együtt, nem beszélve a különböző juttatásokról. És ez még csak két ember Salgótarjánból, legalább 30-ról tudok, játékosok, edzők.

Szóval elhiszem, hogy sok ember mindent megtesz, de be kell látni, hogy kapcsolatok nélkül sehova sem juthat senki. Ezért ilyen szar a focink, mert az egész egy nagy haveri kör. Ha bekerülsz, nyert ügyed van, életed végéig tele pénzzel élsz, "boldogan", mint Marci Hevesen. Edzhetsz te napi 10 órát, esélyed nincs, ha nem ismersz valakit. És ez a két ember csak egy a sok közül. Hiszen, hogy a francba lehet válogatott olyan ember, akinek nincs csapata? Vagy aki tétmeccset hónapok óta nem játszott? Vagy aki egy német 2. vonalban nem tud meghatározó játékos lenni? Éveken át válogatott valaki, 0 teljesítménnyel. Spanok, haverok, cimbik gyülekezete.

"Voltak némi félelmeim a meccs előtt. Nem jó ómen a csapatnak, ha ennyire felkorbácsolják a közvéleményt, különböző jelzőkkel illetik a meccset, a hollandok ellen is ugyanez volt, aztán a holland ifi kijózanított minket. Ugyanez volt a helyzet most is. Egy biztos, amit a „szerethető” szó népszerűsítése érdekében három évig tettek a válogatott PR-osai, az most 90 perc alatt a visszájára fordult.

Mészöly Kámán 1969 decemberében a marseille-i kudarc után 28 és fél évesen azt mondta, hogy: „a mi időnk lejárt”. Az a gyanúm, hogy néhány embernek is lejárt az ideje ebben a válogatottban is, és nem hagynak maguk után olyan űrt, mint Mészöly Kálmán. Most még az észtek ellen ez a társaság fog kedden játszani, kérdés mennyi néző előtt, mert olyan puskaporos a hangulat a magyar szurkolók háza táján, hogy a kommentekre hivatkozva, elkeseredésükben többen összetépték meglévő belépőjüket a meccsre és az egyik csoport arra agitál, hogy senki ne menjen ki a Puskásba kedden. A másik pedig azért, hogy kifejezze nemtetszését a csapat és főleg Egervári Sándor felé.

Én azt gondolom, hogy eljött az ideje ezt a válogatottat felfrissíteni, vissza kell hozni azokat az értékeket, akikről Egervári presztizsből könnyedén lemondott, valamint a fiatalok közül néhányat be lehet építeni a válogatottba. Vesztenivalónk nincs. Nem szabad viszont az egész csapatot elzavarni, mert akkor kiöntjük a gyereket a fürdővízzel. Magam is úgy látom, hogy Egervári ideje lejárt, hiszen a saját maga által kitalált és eléggé elcsépelt „szerethető” válogatottal elérte azt, hogy a szurkolók a pokolba kívánják és ennek valószínűleg kedden tanúbizonyságot is adnak.

A válogatott mellé kell egy profi pszichológus teamet is szervezni, akkor remélhetőleg az ilyen meccseket is fel fogják tudni dolgozni és fejben nem megy el a meccs már a kezdő sípszó előtt. Az, hogy arra nincs pénz, nem kifogás, van annyi léhűtő, sógor, koma, barát, valakinek a valakije jó pénzért a válogatott mellett, ezeket is felül kellene vizsgálni, hogy ott kinek mi a feladata, mit csinál, nem azt nézni, hogy kinek a pártfogoltja.

Vae victis, azaz jaj a legyőzötteknek, szól a szállóige, amely most nem a rómaiaknak szól, hanem a magyar labdarúgó válogatottnak. Egy korszak lezárult."

Egyébként meg vérlázítónak találom, hogy mit hallgattak a játékosok az öltözőben "tunning music"-ként és hogy másfél órával a meccs előtt twiterre meg facebookra posztolgattak, kint a pályán, sétálva, nevetgélve.

Változás kell. De milyen változásról beszélek én addig, amíg egy sikkasztó, irathamisító kaszinós Gyuri véleményét kérik ki hétről - hétre élő műsorban és újságokban?

A hányinger kerülhet, ha a magyar focira gondolok és úgy érzem: ebből már tényleg elég.
Remélem nem vagyok egyedül.

Pénteken szembe lettünk köpve. Takarodjanak el jó messzire.

u.i.: sorry a hibákért.
több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan

Zseniális. 😀DoM
Tényleg az! OFF lesz, de ahogy megláttam a csókát ez a video jutott eszembe:

www.youtube.com/watch?v=tjBp7XW1b7w

István nevű versenyzőt kéretik figyelni 😉 "Zene" is stimmel a témához. Ha másra nem is jó, tán jobbkedvre derít pár embert. Én kérek elnézést...

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 384 — Vikings fan
"Ugyanúgy alakult ez a meccs mint az utóbbi 10 évben általában hogy a 5-30 percig 2-vel megy az ellenfél" Bazzeg akkor miértnem készültünk úgy...
"Reményeim szerint volt rá esély hogy nyerünk"
Ez milyen mondat...
Egervári annyira diletáns már kb csak Garami Józsi bácsi lehetne nagyobb bohóc a padon.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
A szurkoló témához annyit, hogy aki azért ment ki, hogy részegen randalírozzon, a meccs nem is érdekli, az menjen a kurva anyjába (és ez nem csak ott,,bárhol igaz).......

A TÖBBIEKNEK respekt!csi77
Amúgy ezt tényleg nem értem. Kifizet x ezer forintot vonatra, jegyre, ha úgy megy, akár többnapi szállásra, de talán nem is érdekli a meccs, csak üvölteni és bebaszni megy ki. Azt meg nem olcsóbb itthon?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
"Súlyos egyéni hiba" - valaki elmagyarázhatná már Neki h azoknak mindig okai vannak, nem csak úgy jönnek, főleg nem sorozatban...Sinisa
Örülök, hogy nálam jobban hozzáértők ki is elemezték:
 futballtrener.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/08/Egyeni_hiba_vagy_oktatasi_kerdes/

Liktáp egyébként sajnos nem először, és gondolom nem is utojára bizonyította a válogatottban, hogy halvány lövése sincs arról, hogy hogyan kéne helyezkednie (teljesen mindegy, hogy éppen támadunk, vagy védekezünk).

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 796 — Bears & Illinois fan

A TÖBBIEKNEK respekt!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
A román szurkolók /steua vs rapid/ agyba főbe verték egymást a mérkőzés alatt. Nem is kicsit.
A Magyar szurkoló nagy része a az úton 48 órát töltött együtt, s szinte minden tábor képviseltette magát. Ezalatt nemhogy balhé nem volt köztünk, de egy vita vagy becsmérlő szó nem hangzott el. Ősi rivális szurkolótáborok végig testvérként viselkedtek egymással.

Csak ennek ugye nincs akkora hírértéke mivel nem a magyar drukkerek csinálták.

A vonatot meg leginkább a román drukkerek rendezték le kívülről kőzáporral. Ezt elfelejtetted leírni kedves Amadeus, vagy a románokat színdni nem oly édes?Bazzani
miért foglalkozzak azzal, hogy a románok mit csinálnak? Elválaszt minket egy határ (olykor 3-4 is), azt csinálnak az országukban amit akarnak. (Konkrétan leszarom őket) Viszont ezzel a büdös csürhével sajnos egy levegőt kell szívnunk és momentán épp a te adódból fogják azokat a vagonokat helyrehozni, amelyeket szétvertek, mert éppen arra volt ingerenciájuk (jobb híján). Ez a nem mind1.

Az meg, hogy te emellett még ki is állsz, az valahol csak a te bizonyítványod.Amadeus91
Hagyjuk mar ezt a liberalis maszlagot.Unalmas amit tolsz.

több mint 11 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Az meg, hogy te emellett még ki is állsz, az valahol csak a te bizonyítványod.Amadeus91
csak kijavítottam a te teljesen magyarellenes hozzászólásodat annyival, hogy a legnagyobb károk a vonaton nem belül hanem kívül keletkeztek.
Bazzani
rohadtul nem vagyok magyarellenes, épp ellenkezőleg, azért fogalmazok meg kritikát, mert bassza a csőrömet az, hogy ez az ország amely tényleg kurva sok tehetséges és nagy volumenű embert adott és ad a világnak a mai napig, nem jut sehova mert van egy posvány réteg, mind a társadalom "tetején" mind pedig az "alján" amely évszázadok óta gátolja ezt a nemzetet abban, hogy csatlakozzon Nyugat-Európához.Amadeus91
Ha nem értesz hozzá, inkább ne szólalj meg. Kiss Petiék a szervezők az út után végigjárták a MÁV-os emberekkel a vonatot, minden sérülést feljegyzeteltek, és ki is lesz fizetve. A belső károk meg egyáltalán nem nagyok, ellenben a külsőkkel. ( MÁV a legrégebbi szerelvényeket adta oda, kb ettől függetlenül javítani kellene őket) Köszönöm a figyelmet!
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Viszont ezzel a büdös csürhével sajnos egy levegőt kell szívnunk és momentán épp a te adódból fogják azokat a vagonokat helyrehozni, amelyeket szétvertek, mert éppen arra volt ingerenciájuk (jobb híján). Ez a nem mind1.
Amadeus91
Mit is tudsz te, ott voltál a vonaton nagyokos? A károk nagy része a rendkivül "bátor" oláhok dobálózásából keletkezett, és valószinüleg nem tőlünk véste senki a wc tükrébe azt se, hogy 3-0 (az oláh yardok a határig végig velünk voltak). De te meg a rendkívül hiteles média ezt is jobban tudjátok biztosan. Neked meg a fajtádnak kéne végre eltakarodni az országból, de sajnos kénytelenek vagyunk egy levegőt szívni veletek.
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
csak kijavítottam a te teljesen magyarellenes hozzászólásodat annyival, hogy a legnagyobb károk a vonaton nem belül hanem kívül keletkeztek.
Bazzani
rohadtul nem vagyok magyarellenes, épp ellenkezőleg, azért fogalmazok meg kritikát, mert bassza a csőrömet az, hogy ez az ország amely tényleg kurva sok tehetséges és nagy volumenű embert adott és ad a világnak a mai napig, nem jut sehova mert van egy posvány réteg, mind a társadalom "tetején" mind pedig az "alján" amely évszázadok óta gátolja ezt a nemzetet abban, hogy csatlakozzon Nyugat-Európához.Amadeus91
nem magyarellenes vagy, csak egy faszkalap, igazad van.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 918
Bazzani
rohadtul nem vagyok magyarellenes, épp ellenkezőleg, azért fogalmazok meg kritikát, mert bassza a csőrömet az, hogy ez az ország amely tényleg kurva sok tehetséges és nagy volumenű embert adott és ad a világnak a mai napig, nem jut sehova mert van egy posvány réteg, mind a társadalom "tetején" mind pedig az "alján" amely évszázadok óta gátolja ezt a nemzetet abban, hogy csatlakozzon Nyugat-Európához.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Meg tudnád mutatni hol álltam ki a vonatszétverés mellett?
Én sem örülök annak ha valaki vandál (elég sok szurkolói buszt szerveztem, sokszor volt nálunk is ilyen gond). De tényleg volt olyan ember aki azt gondolta, hogy ezer feltüzelt és többnyire részeg focidrukker (ráadásul Romániába menet) nem fog károkat okozni?
Az meg, hogy emiatt vonatkimaradás legyen az tényleg vicc.
Miért nem adták oda a leglepusztultabb vagonokat?

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 918
A román szurkolók /steua vs rapid/ agyba főbe verték egymást a mérkőzés alatt. Nem is kicsit.
A Magyar szurkoló nagy része a az úton 48 órát töltött együtt, s szinte minden tábor képviseltette magát. Ezalatt nemhogy balhé nem volt köztünk, de egy vita vagy becsmérlő szó nem hangzott el. Ősi rivális szurkolótáborok végig testvérként viselkedtek egymással.

Csak ennek ugye nincs akkora hírértéke mivel nem a magyar drukkerek csinálták.

A vonatot meg leginkább a román drukkerek rendezték le kívülről kőzáporral. Ezt elfelejtetted leírni kedves Amadeus, vagy a románokat színdni nem oly édes?Bazzani
miért foglalkozzak azzal, hogy a románok mit csinálnak? Elválaszt minket egy határ (olykor 3-4 is), azt csinálnak az országukban amit akarnak. (Konkrétan leszarom őket) Viszont ezzel a büdös csürhével sajnos egy levegőt kell szívnunk és momentán épp a te adódból fogják azokat a vagonokat helyrehozni, amelyeket szétvertek, mert éppen arra volt ingerenciájuk (jobb híján). Ez a nem mind1.

Az meg, hogy te emellett még ki is állsz, az valahol csak a te bizonyítványod.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Nekünk is az angol példát kellene követni.
😀