NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 796 — Bears & Illinois fan
Még egyszer leírom, hátha oda is eljut, ahova kell:

Bora Milutinovics

Ha valaki nem ismerné:
 hu.wikipedia.org/wiki/Bora_Milutinovi%C4%87

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
magyar szakember? hmmm.... max valaki olyan akinek még a nevét sem ismerem... ez azt jelentené h nem a tésztás holdudvarába való, akit esetleg annó kiutáltak mert kimondta, hogy ami itt megy 30 éve az egy rakás sz*r... valaki olyan, aki nem ebbe a szemfényvesztő kamu brigádba tartozik... valaki olyan aki új, és újat is tud hozni. aki tud.... van egyáltalán ilyen? jöjjön sousa v bárki aki nem ezek közül való.... 😊 édes álom....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 918
Én mindenképpen külföldi edzőt hoznék és adnék neki annyi időt amit szerethető kapott.
Egyszerűen ezzel a fos mentalitással mamivel a magyar edzők rendelkeznek nem lehet megélni.
Toca
Kit? Ha hozol egy kisebb nevet, akkor azt kicsinálják, hiszen mi még semmi újat nem kaptunk tőlük.

Ha külföldi, akkor kizárólag elismert szakember. Az meg kérdés, hogy idejönne-e, a másik, hogy lenne-e pénz. Hiddink tényleg nagyszerű lenne, ő rajta kevés a támadási felület, de mivel győznéd meg?

Túl sokan megélnek belőle, hogy itt változás legyen. A kis Mészöly meg kiváló szakember. Remek eredményeket mutatott fel.... ööööö igen mindjárt eszembe jut...tüsi91
ott van Kaszinós Gyuri.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
"Sok veszekedés van. Vita. Keserűség. Felvetődik a kérdés. Miért csinálja az ember. Nincs értelme. Sokan, jó emberek feladják. Még többen nem látják a lényeget. Leragadnak a látszatnál, külsőségeknél. Majd felszálltam a vonatra Brassóban. Beültem egy kupéba, a kanizsai Újpestiek vendégül láttak. Majd mutattak nekem egy srácot. Ott állt előttem az ablakban. farmer, kék felső és egy Magyar zászlót szorongatott és tartott ki az ablakon. Egy a sok ember közül. Elmegyünk mellette. Rá sem nézünk. Olyan dolgokban élünk, olyan világban ahol nincs idő másra. Csak a társakra, közvetlen ismerősökre. Most ment a vonat és volt idő is. Meghallgattam a történetét. Egy vidéki kisvárosból érkezett a fiú. Egyedül jött és ez volt élete első meccse. Nem utazása. Meccse is! 19 éves, most ivott először és vett egy görögtüzet is. meggyújtotta és kidobta mert azt hitte robban. Felszállt a Keletibe és oda állt az ablakhoz a zászlójával. Mint mondták, azóta ott állt. Ott állt a Magyar zászló lobogott 650km és kb 12 óra telt el és nem tudták behozni az ablakból a zászlója mellől. Néztem. Láttam egy fiút hátulról és egy Magyar zászló lobogott. Mosolyogtam. Mert tudtam. Erőt ad. Értük érdemes csinálni...menni harcba és küzdeni mindenkivel."

Ezeket a dolgokat nem lehet elmagyarázni. Aki ilyen volt az megérti.

több mint 11 éve
Hétfő délelőtt aláírta szerződését a Szusza Ferenc Stadion székházában Loïc Nego, akinek személyében U19-es Európa-bajnok francia hátvéddel erősödött keretünk!

Löic Nego 1991. január 15-én Párizsban született, majd 2005-ben került az FC Nantes akadémiájára. A „Kanáriknál” 2010-ben mutatkozott be bajnoki mérkőzésen, egy évvel később pedig leigazolta az AS Roma. A 22 éves francia védő 2013 tavaszát kölcsönben a Standard Liége csapatánál töltötte.

A 180 centiméter magas játékos jelentős nemzetközi tapasztalattal bír, hiszen 2008-ban az U17-es válogatottal ezüstérmet szerzett a Törökországban rendezett Eb-n, majd 2010-ben meghatározó tagja volt az U19-es Eb-győztes francia válogatottnak. Két éve pedig öt mérkőzésen kezdőként szerepelt az U20-as világbajnokságon negyedik helyen végző csapatban is.

Loïc Nego szerződése 2015. június 30-áig él.

Nem tűnik rossz igazolásnak, nagyon nem.

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 556 — Ajmo Vatreni
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-alap-nelkuli-roskadozo-epulet-szatmari-2278235

"Bár Juhász Roland és Mészáros Norbert sem tartozik a klasszis labdarúgók közé, de most láthattuk, helyettesítőik messze vannak a nemzetközi szinttől" 😀

Csodálom, hogy ezt lehozták. (Bár ahogy meccs előtt megy az előírt hype, úgy jön a pofon után az alázás.)
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Gyerekek, miről beszélünk? A faszrajzoló nem mond le, remekül megél. Esetleg az EB-selejtezők előtt majd.berger90
Ha nem rúgják ki, egy 24 csapatos eb-re csak megpróbálja a kijutást, mert azzal igazolhatja a korábbi évek bénázását is, hogy lám, micsoda fejlődés volt itt amióta én vagyok a góré..
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Husztinak igy visszagondolva mindenben igaza volt.

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Gyerekek, miről beszélünk? A faszrajzoló nem mond le, remekül megél. Esetleg az EB-selejtezők előtt majd.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 669 — Cowboys fan
Én mindenképpen külföldi edzőt hoznék és adnék neki annyi időt amit szerethető kapott.
Egyszerűen ezzel a fos mentalitással mamivel a magyar edzők rendelkeznek nem lehet megélni.
Toca
Kit? Ha hozol egy kisebb nevet, akkor azt kicsinálják, hiszen mi még semmi újat nem kaptunk tőlük.

Ha külföldi, akkor kizárólag elismert szakember. Az meg kérdés, hogy idejönne-e, a másik, hogy lenne-e pénz. Hiddink tényleg nagyszerű lenne, ő rajta kevés a támadási felület, de mivel győznéd meg?

Túl sokan megélnek belőle, hogy itt változás legyen. A kis Mészöly meg kiváló szakember. Remek eredményeket mutatott fel.... ööööö igen mindjárt eszembe jut...tüsi91
Hiddink egyébként asszem amúgy is vissza akart vonulni egy-két éven belül...
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
gyaka jr. édes istenem.... 😀 amúgy nemtom, lehet h ez a 3-0 sem bírja kinyíratni egervárit a pozícióból, hiszen a cél a 2016-os eb volt eddig is.... az elmúlt 3 év eredményei meg ismertek, amit egy gyakorlatilag totális megsemmisülés sem árnyékolhat be.... bazmeg, ez egyre kilátástalanabb.... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Toca

Túl sokan megélnek belőle, hogy itt változás legyen. A kis Mészöly meg kiváló szakember. Remek eredményeket mutatott fel.... ööööö igen mindjárt eszembe jut...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem hiszem el...
Egy elég komoly forrásom szerint napokon, max heteken belül, de lehet csak a selejtezők után, bejelentik az új szövetségi kapitányt, aki nem más lesz, mint Mészöly Géza.

Az a Mészöly Géza, akinek minden hónapban 10%ot kellett utalni a fizetésedből Újpesten, mikor ő volt az edző és te játszani szerettél volna...
több mint 11 éve
amúgy a meccs nagy részében a kisgyerekeimre voltam "kárhoztatva" (köszönöm a gondviselésnek és a családalapítási hajlamomnak, sosem gondoltam, hogy ennyire jó befektetés lesz).

ugye ha nagyon nem megy a széljáték, akkor meg szokták lépni az edzők, hogy a szélsőkkel oldalt cserélnek, befelé húznak és ellövik. Bazsikát átvitte akárcsak egyetlenegy percre is a jobb oldalra, hátha elsül a kapanyél bal lába egy jó lövés erejéig?
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 384 — Vikings fan
Ennyit kb fórumról összetudunk dobni tudásban.
Egyébként ha nem kapunk ki az észtektől és inne becsorgunk a 3. Helyen a nagy büdös semmi lesz itt nem változás.
több mint 11 éve
Ha megy a faszrajzoló és mezey akkor ki jöhet a helyére?Kenny
easy. a Bajszos Vadász.slowmotion

több mint 11 éve
Ha megy a faszrajzoló és mezey akkor ki jöhet a helyére?Kenny
easy. a Bajszos Vadász.
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Egyébként meg vérlázítónak találom, hogy mit hallgattak a játékosok az öltözőben "tunning music"-ként és hogy másfél órával a meccs előtt twiterre meg facebookra posztolgattak, kint a pályán, sétálva, nevetgélve.
Változás kell. De milyen változásról beszélek én addig, amíg egy sikkasztó, irathamisító kaszinós Gyuri véleményét kérik ki hétről - hétre élő műsorban és újságokban?
A hányinger kerülhet, ha a magyar focira gondolok és úgy érzem: ebből már tényleg elég.
Remélem nem vagyok egyedül.
Pénteken szembe lettünk köpve. Takarodjanak el jó messzire.
JC6
Ritkán értünk egyet bármiben, de ez most az az alkalom.

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/roman-magyar-nem-a-magyar-drukkerek-okoztak-millios-kart-a-vonaton-2278245
Remélem ezt is főhírként hozza majd le a patkány tv2, retek klub és társai...
BUZI MLSZ, SZAR MÉDIA !

szerk.: közbe olvasom ezt is:
 nb1.hu/hirek/rendorok-orzik-telkiben-valogatott-biztonsagat
Mivan senkiháziak nem mertek kiállni a szurkolók elé? Akiket gyalázatos módon szembe köptetek? Ha lett volna bármelyik vezetőben egy kis becsület, akkor kiállította volna őket, hogy nézzétek csak végig azt a 3 ezer embert, ahogy csalódottan, miattatok megalázva távozik a stadionból. És akkor még valahol megjelent, hogy a "hosszú út után visszatértek Telkibe az edzőtáborba". Hosszú út? Remélem azért tudtak egy kicsit aludni azon az 1-2 órás repülőúton. Ezeket is a vonaton kellett volna hazautaztatni velünk cirka 20 órán keresztül...
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Szerintem meg odafent a "vezérlőben" kitalálják, ki az akinek a neve régóta nincs köztudatban, mégis a "mi kutyánk kölyke". És minden megy tovább a maga jól kitaposott útján. A langyos vízből kiszállva nagyon hideg tud lenni a szél....
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 508 — no es importante
ha egy nevet kellene tippelni (nem javasolni), akkor László Csabát mondanám

Változás kell. De milyen változásról beszélek én addig, amíg egy sikkasztó, irathamisító kaszinós Gyuri véleményét kérik ki hétről - hétre élő műsorban és újságokban?JC6
amúgy ennyi, csak szócséplés bármit még írni/mondani ezen kívül
annyival toldanám meg még, hogy ez ugyanaz a Gyuri, aki nemrég ugye kifejtette, hogy a védekezést nem kell megszervezni, az jön magától... az emberek beleteszik a kezüket a működő konyhamalacba, majd csodálkoznak, hogy ledarálja a kezüket 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Most biztos sokan hülyének néznek de én a volt Vidi edzőt (Sousa) ültetném Szerethető helyére.
Nem új neki a közeg, sztem jó munkát végzett, nemzetközileg elismert.
De úgyis valami Pintér/Géza fiam/Döme féle lesz. Vagy marad ez a marha Egervári.

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 796 — Bears & Illinois fan
Jó ki elemzés:

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/dzsudzsak-nyolc-parharca-es-a-nem-letezo-extrak-2278093

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/egervari-melyre-huztuk-le-magunkat-a-penteki-meccsel-2278297

Na most telt be a pohár...
több mint 11 éve
Döme szabadAsbee
Döme-NagyT-Prukner hármas azért rendben lenne.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Döme szabad

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER