Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Ha kibirja a Vidi akkor egy alban szornyeget lenne a kovi korben az ellenfel...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
imádom, hogy a 214 fizető néző miatt lehet hallani a lelkesen kurvaanyázó fiatalembert a nézőtérről 😀
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Rég izgultam ennyire, hajrá Dud 😀
több mint 7 éve
Amúgy elképesztően antipatikus a Vidi, remélem kizúgnak a nagy pofájukkal együtt.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Siralmas látni hogy a keretek es a költségvetés közti különbséget hogy eltünteti a DUD. Szép támadások, 5-6 pontos passz egymás után... Van hova fejlődni...
több mint 7 éve
Így két nappal a vébédöntő után ezt a meccset figyelni egészen szürreális élménynyugi, a 48 csapatos VB-n már ott lesz
Kampman
Luxemburg.
több mint 7 éve
amúgy itt van VAR már?van, cask egyelore eleg korulmenyes, mert nemzeti konzultacioban az egesz orszag egyutt dontene minden ketes esetben. MB1-ben tesztelik hetvegen
shawnka
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Így két nappal a vébédöntő után ezt a meccset figyelni egészen szürreális élmény
több mint 7 éve
amúgy itt van VAR már?
több mint 7 éve
a vidi védelme nagyjából a szaúd arábiai válogatott szintjén mozogA Vidi biztos nem úszná meg egy kapott góllal Uruguay ellen 😛
de még azt se éri el
shawnka
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
a fenebe nem lesznek tizik a vegen.en azt vartam.😕
több mint 7 éve
a vidi védelme nagyjából a szaúd arábiai válogatott szintjén mozogde még azt se éri el
több mint 7 éve
Kibaszott stolz, hogy ezt kihagyni, benne volt a 2-2 😕
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
a pöcsömbe.. jó az X😀
több mint 7 éve
Ajtó ablak volt...
több mint 7 éve
Amúgy itt meddig tart a bojkott? Csodás lesz az új stadion ebben a fergeteges hangulatban 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
.....
több mint 7 éve
😕
több mint 7 éve
Hájrá DUD, vagy bármi is van kiírva !
több mint 7 éve
Qrvanagy, izomból szurkolok a luxiknak 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Ezt a szerencsétlent....
több mint 7 éve
Hiába magyar csapat a Vidi, képtelen vagyok nekik szurkolni. Ennyi ellenszenves embert egy csapatban rég láttam...Bezzeg a Fradi a böllér Bödével 😁
#JC6
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Hiába magyar csapat a Vidi, képtelen vagyok nekik szurkolni. Ennyi ellenszenves embert egy csapatban rég láttam...
több mint 7 éve
A vidi eddig oktat, ja nem.. Azért illene dominálni otthon.Nem tudom mi lehet a terv de ha még mindig kezdő Pátkai akkor nem mennek messzire..