Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
mondjuk a Pécsnek a szentlőrinci meg a komlói túra rövidebb, mint mondjuk a Bosnyák tértől a Ferenciek teréig bebuszozni. persze attól még a 'csabai út tényleg szopás.Így sikerült. Az a Méhelepény, Gyula, Csaba szép túra😊 Az a gond, hogy hatalmas lukak vannak, NB3-as csapat nélkül. Így meg nehéz igazságosan beosztani.Nekem főleg a Pécs 😊. (Bár most legalább az összes idegenbeli meccsre el tudtam menni fél óra alatt.)Na majd most nem tudsz.
zinedine5
Néztem ezt a gyönyörű csoportbeosztást NB3-ban. Lehet majd utazgatni rendesen.
Közép csoport:
Békéscsaba 1912 Előre II.
Budafok-Újbuda
Dabas-Gyón
Dunaharaszti MTK
Dunaújváros
Dabas
Ferencváros II.
Gyulai Termál
Hódmezővásárhelyi FC
Komló
Méhkerék
Mórahalom
Paks II.
Pécs
Pénzügyőr
Szekszárd
Szentlőrinc
Szigetszentmiklós
Bazzani
NB2
több mint 9 éve
Így sikerült. Az a Méhelepény, Gyula, Csaba szép túra😊 Az a gond, hogy hatalmas lukak vannak, NB3-as csapat nélkül. Így meg nehéz igazságosan beosztani.Nekem főleg a Pécs 😊. (Bár most legalább az összes idegenbeli meccsre el tudtam menni fél óra alatt.)Na majd most nem tudsz.
zinedine5
Közép csoport:
Budafok-Újbuda
Dabas-Gyón
Dunaharaszti MTK
Dunaújváros
Dabas
Ferencváros II.
Gyulai Termál
Hódmezővásárhelyi FC
Komló
Méhkerék
Mórahalom
Paks II.
Pécs
Pénzügyőr
Szekszárd
Szentlőrinc
Szigetszentmiklós
Bazzani
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=GpiIgMo9i-Q&app=desktophol vannak ezek a Groupamai Hallhatatlanoktól?
eközben, nem is olyan messze.
Kenny
több mint 9 éve
Mondjuk a stadiont is már vagy harmadszor újítják fel 5 év alatt. (:Látszik, hogy több agya van az átlagfideszesnél.HMVH csapata hogy áll, Lézerjani mikor száll be a partiba?Lázár leszarja a sportot, ő cigiben és földekben utazik.
slowmotion
Bazzani
Amadeus91
több mint 9 éve
Azoknak van agyuk? 😀Látszik, hogy több agya van az átlagfideszesnél.HMVH csapata hogy áll, Lézerjani mikor száll be a partiba?Lázár leszarja a sportot, ő cigiben és földekben utazik.
slowmotion
Bazzani
Amadeus91
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
De Pécsett nem fogyott el a pénz, csak ellehetetlenítették a Matyit.az, hogy Tarsoly bűnöző vagy nem, az teljesen mindegy. elment a (nem létező) pénze a klub mögül, a klubnak reszeltek. Pécsen elment Matyi pénze a klub mögül, a Pécsnek reszeltek. most hogy ez könyveléstechnikailag hogy néz ki, az teljesen mindegy.a Pécs mögül kiszállt Matyi, szevasz. a Győr mögül kiszállt Tarsoly, szevasz. a Szpari mögül mondjuk az MLSZ szállt ki, a Kaposvár mögül meg a szerencse.Azért ezt így nagyon leegyszerűsítetted.
slowmotion
A Szparit jogtalanul zárták ki, Tarsoly gyakorlatilag bűnöző, a Kaposvár pedig saját "jogon" esett ki.
A Pécs helyzete egészen extrém volt, mert igazából a csapat simán működött, csak a Matyi kft-i kevertek be. A sport kft tulajdona volt a klub és ez kapott kölcsönt egy másik szintén Matyi által tulajdonolt kft-től, amit a kedves Dezső csődbe akart vinni. Jogszerűen nem kapott licenszet a Pécs, de a szezon után akkora összeget kapott a Szerencsejáték Zrt.-től minden klub, hogy abból ez a belső tartozás simán kifizethető lett volna és ment volna tovább a PMFC. De ugye véletlenül akkor jött a nagy ötlet a 12 csapatos nb1-ről amibe ezek a dolgok (Szpari, Pécs) pont kapóra jöttek.
Senkinek ne legyen kétsége, ha nem kellett volna hirtelen (kb. 2 hónap az ötlettől a megvalósításig) csökkenteni a létszámot vagy még inkább Pécsnek lett volna egy közepesen fontos kormányembere, akkor most is nb1-es lenne.
zinedine5
Kaposváron nem is volt soha pénz, az olcsón veszek-drágán eladok modellre épült a klub, amióta az összes helyi valamire való vállalkozás (cukorgyár, buszgyár) kihátrált a sportból. egy évben nem jött be a mutatvány, a Rákóczinak reszeltek - főleg, hogy Szita Karesz már régóta nincs jó nexusban Vityával.
ezért mondom: itt a pénz meg a kapcsolatok a minden. ha Leisztinger kiszállna a Diósgyőr mögül, ha Szima kiszállna a Loki mögül, akkor ők is mennének a levesbe.
egyedül a Szpari az, akinek még ott kellene lennie - na majd pár év múlva csinálnak belőle egy Boavista 2-t, aztán kész.
slowmotion
Összeveszett a Csányival és reszeltek a Pécsnek.
több mint 9 éve
Látszik, hogy több agya van az átlagfideszesnél.HMVH csapata hogy áll, Lézerjani mikor száll be a partiba?Lázár leszarja a sportot, ő cigiben és földekben utazik.
slowmotion
Bazzani
több mint 9 éve
az, hogy Tarsoly bűnöző vagy nem, az teljesen mindegy. elment a (nem létező) pénze a klub mögül, a klubnak reszeltek. Pécsen elment Matyi pénze a klub mögül, a Pécsnek reszeltek. most hogy ez könyveléstechnikailag hogy néz ki, az teljesen mindegy.a Pécs mögül kiszállt Matyi, szevasz. a Győr mögül kiszállt Tarsoly, szevasz. a Szpari mögül mondjuk az MLSZ szállt ki, a Kaposvár mögül meg a szerencse.Azért ezt így nagyon leegyszerűsítetted.
slowmotion
A Szparit jogtalanul zárták ki, Tarsoly gyakorlatilag bűnöző, a Kaposvár pedig saját "jogon" esett ki.
A Pécs helyzete egészen extrém volt, mert igazából a csapat simán működött, csak a Matyi kft-i kevertek be. A sport kft tulajdona volt a klub és ez kapott kölcsönt egy másik szintén Matyi által tulajdonolt kft-től, amit a kedves Dezső csődbe akart vinni. Jogszerűen nem kapott licenszet a Pécs, de a szezon után akkora összeget kapott a Szerencsejáték Zrt.-től minden klub, hogy abból ez a belső tartozás simán kifizethető lett volna és ment volna tovább a PMFC. De ugye véletlenül akkor jött a nagy ötlet a 12 csapatos nb1-ről amibe ezek a dolgok (Szpari, Pécs) pont kapóra jöttek.
Senkinek ne legyen kétsége, ha nem kellett volna hirtelen (kb. 2 hónap az ötlettől a megvalósításig) csökkenteni a létszámot vagy még inkább Pécsnek lett volna egy közepesen fontos kormányembere, akkor most is nb1-es lenne.
zinedine5
Kaposváron nem is volt soha pénz, az olcsón veszek-drágán eladok modellre épült a klub, amióta az összes helyi valamire való vállalkozás (cukorgyár, buszgyár) kihátrált a sportból. egy évben nem jött be a mutatvány, a Rákóczinak reszeltek - főleg, hogy Szita Karesz már régóta nincs jó nexusban Vityával.
ezért mondom: itt a pénz meg a kapcsolatok a minden. ha Leisztinger kiszállna a Diósgyőr mögül, ha Szima kiszállna a Loki mögül, akkor ők is mennének a levesbe.
egyedül a Szpari az, akinek még ott kellene lennie - na majd pár év múlva csinálnak belőle egy Boavista 2-t, aztán kész.
több mint 9 éve
a Pécs mögül kiszállt Matyi, szevasz. a Győr mögül kiszállt Tarsoly, szevasz. a Szpari mögül mondjuk az MLSZ szállt ki, a Kaposvár mögül meg a szerencse.Azért ezt így nagyon leegyszerűsítetted.
slowmotion
több mint 9 éve
Nem lenne baj Mezőkövesddel és Gyirmóttal, haazért a Hoffenheim mögött áll egy SAP, azt ne felejtsük el. ők sem csak a szorgalomból emelkedtek idáig, hanem mert a tulaj betolt két vagon pénzt egy megye I. szinten játszó csapatba. van csilivili stadion is, és ami a legfontosabb: német fizetésből kell kigazdálkodni a belépők árát.
1. nem azért lennének ott mert...
2. lenne néző, Hoffenheim se nagy város és mégis több néző van ott, mint nálunk az egész fordulóban😊
NB2
több mint 9 éve
NB3-ba pont jó lesz.vele sokra nem mentek, ő az örök ígéret kategória marad. már a második kaposvári terminusban sem váltotta meg a világot, pedig rá akarták építeni a Rákóczit még fiatal korában.HMVH csapata hogy áll, Lézerjani mikor száll be a partiba?NB3-ban majdnem kiesett.
slowmotion
De a stadion épül (fedett lelátó, beléptető rendszer stb) és most igazoltuk le a volt ZTE és Kaposvár játékost Máté Pétert.
Itt sokáig nem lesz NB1 amúgy, Lázár leszarja a sportot, ő cigiben és földekben utazik.
Bazzani
slowmotion
Elképesztően gyenge játékosaink (is) vannak.
több mint 9 éve
vele sokra nem mentek, ő az örök ígéret kategória marad. már a második kaposvári terminusban sem váltotta meg a világot, pedig rá akarták építeni a Rákóczit még fiatal korában.HMVH csapata hogy áll, Lézerjani mikor száll be a partiba?NB3-ban majdnem kiesett.
slowmotion
De a stadion épül (fedett lelátó, beléptető rendszer stb) és most igazoltuk le a volt ZTE és Kaposvár játékost Máté Pétert.
Itt sokáig nem lesz NB1 amúgy, Lázár leszarja a sportot, ő cigiben és földekben utazik.
Bazzani
több mint 9 éve
A Sampdoria meze gyönyörű, viszont manapság a csapatok legalább háromnegyedének kifejezetten ocsmány az idegenbeli -- esetleg harmadik, ha olyan is van -- meze.Mintha külön pénzdíj járna azért, hogy ki visel rondább, és a klubszínektől legjobban eltérő váltó mezeket.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
És az utolsó ami picit off.Nem vagyok nagy mezrajongó, ritkán költök ilyesmire de az új Samp mez annyira szép, hogy megvan a karácsonyi ajándékom alighanem.
Érdekesen hasonló a Barca és a Real idegenbeli mezválasztása:
több mint 9 éve
HMVH csapata hogy áll, Lézerjani mikor száll be a partiba?NB3-ban majdnem kiesett.
slowmotion
több mint 9 éve
Nekem főleg a Pécs 😊. (Bár most legalább az összes idegenbeli meccsre el tudtam menni fél óra alatt.)Na majd most nem tudsz.
zinedine5
Közép csoport:
Budafok-Újbuda
Dabas-Gyón
Dunaharaszti MTK
Dunaújváros
Dabas
Ferencváros II.
Gyulai Termál
Hódmezővásárhelyi FC
Komló
Méhkerék
Mórahalom
Paks II.
Pécs
Pénzügyőr
Szekszárd
Szentlőrinc
Szigetszentmiklós
több mint 9 éve
Nem lenne baj Mezőkövesddel és Gyirmóttal, ha1. nem azért lennének ott mert...
2. lenne néző, Hoffenheim se nagy város és mégis több néző van ott, mint nálunk az egész fordulóban😊
több mint 9 éve
Mészőly Géza:" taktikusan játszottunk..." Mi lett volna ha nem...?!😁
több mint 9 éve
a szabály az szabály. egyen mezben kell fellépni. a kizárást én is soknak tartom, de valamilyen büntetést kellene kapniuk pl. a Fradi 2-0-ról indul 😊Fradinak rohadt jó a sorsolás, ha a Salzburgot kizárják 😀én mondjuk nem látom az értelmét annak, hogy a Red Bull egy mez miatt kívülre kerüljön.
Heisman Trophy
megtévesztette az ellenfelet, hogy fehér helyett fehér mezben tolta a csávó? kétlem. még a bírónak sem tűnt fel.
slowmotion
amúgy a Salzburg nagyon durva dió lesz szvsz, sztem marad az EL.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Szolnokon is elég csicsás stadion van minden földi jóval, de a csapatért egy kalap xart sem adnék....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Szekszárdon nincs is olyan tőkeerős támogató, mint Pakson.Nekem meg a Szekszárd, igaz még sosem voltunk nb1-ben. Bezzeg a Paks....Felsoroltak közül nekem csak a ZTE,Pécs,Nyíregyháza hiányzik.Lehet, de mit keresnek ezek itt egyáltalán?pont azon gondolkodtam,hogy ezeket a Fradi meg a Fehérvár 5 vagy 6 góllal fogja verni?Istenem!Európai szintű stadionokkal
Mezőkövesd-Gyírmót NB1 2016
Gyakorlatilag 2 falusi csapat.
zinedine5
alatriste
Kenny
Pécs, Zte, Szeged, Kaposvár, Szolnok, Nyíregyháza, Kecskemét, Nagykanizsa, Veszprém, Szekszárd?
Sajnos nem ezen városok egyikének szülötte a NAV vezér.
Nem baj, jövőre majd jöhet a Kisvárda is. Bohócliga.
zinedine5
Kenny
csi77
a mennyei fodball három alapvető feltétele: pénz, pénz, pénz.
a Pécs mögül kiszállt Matyi, szevasz. a Győr mögül kiszállt Tarsoly, szevasz. a Szpari mögül mondjuk az MLSZ szállt ki, a Kaposvár mögül meg a szerencse.
de majd jövőre megint feljut a Vezér csapata, ugye nekem a Győrhöz örökre hozzáragadt Szíjjártó, Tállai - Mezőkövesd, Kisvárda - Seszták... HMVH csapata hogy áll, Lézerjani mikor száll be a partiba?
(zárójel: külföldön is a pénzről szól a történet, elég megnézni, hogy a Levszki hegemóniáját hogyan törte meg a bolgároknál a Litex Lovecs - csak ott most elfogyott a della -, meg mostanság a Rúdugróléc)
több mint 9 éve
Nem úgy volt hogy a Nyíregyháza visszakapta az NB1-es licencet?Nekem meg a Szekszárd, igaz még sosem voltunk nb1-ben. Bezzeg a Paks....Felsoroltak közül nekem csak a ZTE,Pécs,Nyíregyháza hiányzik.Lehet, de mit keresnek ezek itt egyáltalán?pont azon gondolkodtam,hogy ezeket a Fradi meg a Fehérvár 5 vagy 6 góllal fogja verni?Istenem!Európai szintű stadionokkal
zinedine5
alatriste
Kenny
Pécs, Zte, Szeged, Kaposvár, Szolnok, Nyíregyháza, Kecskemét, Nagykanizsa, Veszprém, Szekszárd?
zinedine5
Kenny
csi77
több mint 9 éve
Mondjuk azt kétlem, hogy az említett megyeszékhelyek inkább rászolgálnának a mennyeire, vagy feltétlenül több néző lenne, mint Kövesden vagy Gyirmóton. Lásd az Újpestet, az MTK-át vagy a Honvédot, budapesti csapatok komoly hagyománnyal és gyakorlatilag semmi érdeklődés.Közben a néhány nappal ezelőtt az albán ezüstérmes ellen kínkeserves döntetlent játszó Fradi 10 perc alatt le is rendezi az egyik mennyei középcsapatot. Hát ennyit ér a bajnokság.
több mint 9 éve
Nekem meg a Szekszárd, igaz még sosem voltunk nb1-ben. Bezzeg a Paks....Felsoroltak közül nekem csak a ZTE,Pécs,Nyíregyháza hiányzik.Lehet, de mit keresnek ezek itt egyáltalán?pont azon gondolkodtam,hogy ezeket a Fradi meg a Fehérvár 5 vagy 6 góllal fogja verni?Istenem!Európai szintű stadionokkal
zinedine5
alatriste
Kenny
zinedine5
Kenny
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png