Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.htmlCsak Divatnak német nyelvű linkkel, hogy hitelesebb legyen.
Guardiola--->Bayern?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Tudom senkit nem érdekel főleg akik nem csípik és már unják de megvan Messi csúcsa és még nagy nehezen nyertünk is. Nyert a Barca Nyert a Juve nyert a Philly (igaz szívott a Spusrs) ilyet se nagyon élhettem meg utóbbi két hónapban. 😀dandeUtálom a barkát, de Messi megérdemli az elismerést!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sztem ez kamu, Mészöly úr szájából maximum a kurva anyádat hangozhatott el, összetett mondatra nem képes 😀davemayerkamu hát 😀
több mint 11 éve
Asbeesztem ez kamu, Mészöly úr szájából maximum a kurva anyádat hangozhatott el, összetett mondatra nem képes 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Tudom senkit nem érdekel főleg akik nem csípik és már unják de megvan Messi csúcsa és még nagy nehezen nyertünk is. Nyert a Barca Nyert a Juve nyert a Philly (igaz szívott a Spusrs) ilyet se nagyon élhettem meg utóbbi két hónapban. 😀dandeHihetetlen amit művel az argentín bárcsak en Barca mezbe tenné 😀
több mint 11 éve
Tudom senkit nem érdekel főleg akik nem csípik és már unják de megvan Messi csúcsa és még nagy nehezen nyertünk is. Nyert a Barca Nyert a Juve nyert a Philly (igaz szívott a Spusrs) ilyet se nagyon élhettem meg utóbbi két hónapban. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ez az olasz játékvezetés katasztrófa 😀A gólbíró vagy mi a fene, ott áll 3 méterre az esettől és meg sem mukkan 😀 Óriási 😀
Elmaradt kiállítások, 3-4 meg nem adott 11-es és remek hangulat, Inter - Napoli 2-1.
😀
több mint 11 éve
fasssssszzzzzzopppóóóóóóóóóóóóóóó ciiiiiityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! alééééé!!!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Na és amikor a 89. percben 1-0-ra vezetsz, majd egy perc alatt kapsz kettőt? Suckspurs
több mint 11 éve
Mikey
18 753
- csatár nélküli kezdő 11- tizenegyes az ellenfélnek egy semmiképpen sem szándékos kezezés miatt
- elmaradt kiállítás a WHU-nál
- szerencsétlen öngól Gerrard-módra
Ilyenkor nem könnyű Liverpool szurkolónak lenni. 😕
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nem 3-2-nek kellett volna lennie, hanem (minimum) 3-0-nak, de így az igazi. 😛 Classic United.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
MU: első félidei tökéletes taktika. Tökéletes.City: feltámadás, majd amatőr hibák.
Atkinson az egyik legrosszabb bíró, már az első félidőben kicsúszott a kezéből a derbi...
Rohadt jó meccs volt, főleg a 2. félidő. Jó lenne minden hétvégén ilyen vagy ehhez hasonló meccseket nézni 😊
több mint 11 éve
Ha este megcsapjuk a Vikingst... de jó lenne.tüsi91nekem ez hiányzik a tökéletes hétvégéhez, úgyhogy aggódok... de jó lenne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Szerintem az első félidőben kijött az edzők közti különbség. A másodikban meg az, hogy a City jóval kombinatívabb futballra képes. Valencia nagyon tré volt, de SAF is tudhatta ezt. Ennek ellenére azért játszott, mert jól védekezik. Célgyőzelem volt. Ashley Youngot rég láttam ilyen jól focizni.Lehet mutogatni a bíróra (persze máshogy kezelné az ember, ha nem nyert volna), de ettől függetlenül nem kellett volna mondjuk egyből gólt kapni. Érdekes az NSO cikkje, még meg sem említik... Mondjuk a Chelsea elleniből is kihagyták Torres mellbe talpját, meg Luiz kezét. Mindegy.
Owen, Scholes, Rooney és most RvP. Az utóbbi évek 90+ percében győztes gólt szerző MU játékosok a City ellen. Same old story.
Ha este megcsapjuk a Vikingst... de jó lenne.
több mint 11 éve
Mint írtam korábban is az különbözteti meg a klasszis csapatot a jótól, hogy tud élni a felkínált eséllyel. A City klasszis csapat, hiszen tudott élni vele. Megérdemelten egyenlített. A United viszont ennél is több.Robin van Persie-t szeretnünk kell, Rooneyt meg nem lehet nem szeretni 😀
teveznél viszont nagyobb patkány nincs. tüsi91
tevez meg örülhet hogy Keano mr nem játszik mert a gyepről már nem jött volna le 2 lábon az tuti...
Nagy győzelem, Young gólja nagyon kellett volna, amiatt állt fel a City de az egész meccset tekintve teljesen megérdemelt a MU győzelme.
A City kijött focizni, a United meg nyerni akart, az első félidőben teljesen fásultak voltak a hazaiak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Mint írtam korábban is az különbözteti meg a klasszis csapatot a jótól, hogy tud élni a felkínált eséllyel. A City klasszis csapat, hiszen tudott élni vele. Megérdemelten egyenlített. A United viszont ennél is több.teveznél viszont nagyobb patkány nincs.
több mint 11 éve
nem mindegy hogy 0-3 vagy 1-2... rohadékok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nocerino élete gólpasszát osztotta ki, sajnos az ellenfélnek.Szerk. mielőtt jönne mcnabb h Robinho mekkora király, el kell ismerni ez egy klasszis gólt volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
bazzzzdmeg az mi a faszom volt a végén? 😀😀😀DDDD
mki beleért, és az idei aranylabda várományosa(korábban már 3* aranylabdás ugye) pazar fejese! SAAMMYYY!Divat
mellesleg mekkora erővel fejelte be! Erősebb volt, mint Roby Carlos szabadrúgásai 😮
több mint 11 éve
mki beleért, és az idei aranylabda várományosa(korábban már 3* aranylabdás ugye) pazar fejese! SAAMMYYY!
|
több mint 11 éve
vagy a Bödében.a bódéban?😊zavi27majd jövőre bent lesz!DivatKabát nincs a csapatban, nevetséges. Minden vicc nélkül.BazzaniEgyetértek!zavi27
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ok kifakadtam 😀majd jövőre bent lesz!DivatKabát nincs a csapatban, nevetséges. Minden vicc nélkül.BazzaniEgyetértek!zavi27
több mint 11 éve
a bódéban?😊majd jövőre bent lesz!DivatKabát nincs a csapatban, nevetséges. Minden vicc nélkül.BazzaniEgyetértek!zavi27
több mint 11 éve
majd jövőre bent lesz!Kabát nincs a csapatban, nevetséges. Minden vicc nélkül.BazzaniEgyetértek!zavi27
|