Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nekem főleg a Pécs 😊. (Bár most legalább az összes idegenbeli meccsre el tudtam menni fél óra alatt.)Felsoroltak közül nekem csak a ZTE,Pécs,Nyíregyháza hiányzik.Lehet, de mit keresnek ezek itt egyáltalán?pont azon gondolkodtam,hogy ezeket a Fradi meg a Fehérvár 5 vagy 6 góllal fogja verni?Istenem!Európai szintű stadionokkal
Mezőkövesd-Gyírmót NB1 2016
Gyakorlatilag 2 falusi csapat.
zinedine5
alatriste
Kenny
Pécs, Zte, Szeged, Kaposvár, Szolnok, Nyíregyháza, Kecskemét, Nagykanizsa, Veszprém, Szekszárd?
Sajnos nem ezen városok egyikének szülötte a NAV vezér.
Nem baj, jövőre majd jöhet a Kisvárda is. Bohócliga.
zinedine5
Kenny
Azt akartam csak érzékeltetni, hogy ezen városok többsége megyeszékhely, Gyirmót egy külváros, Mezőkövesd pedig egy nagyobb falu egy stranddal.
És jövőre jöhet a Felcsút, Kisvárda duó. Ha valami csoda folytán ezek bennmaradnak, akkor az nb1 12 csapatából 4 csapat felölel majd kb. 37 ezer lakost a 10 millióból. Az igen, növeljük a nézőszámot.
Érthetetlen, hogy egy ilyen faszinak mint a Csányi, miért jó ez.
több mint 9 éve
Közben Kálmán Bá 75!www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-meszoly-kalman-hetvenot-eves-2513407
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Felsoroltak közül nekem csak a ZTE,Pécs,Nyíregyháza hiányzik.Lehet, de mit keresnek ezek itt egyáltalán?pont azon gondolkodtam,hogy ezeket a Fradi meg a Fehérvár 5 vagy 6 góllal fogja verni?Istenem!Európai szintű stadionokkal
zinedine5
alatriste
Kenny
Pécs, Zte, Szeged, Kaposvár, Szolnok, Nyíregyháza, Kecskemét, Nagykanizsa, Veszprém, Szekszárd?
zinedine5
több mint 9 éve
Muszáj, ha már a világ egyik legjobb csapata.sorry, nem tudtam, hogy ennyire napra kész mindenki az ukránokbólUkránok nem szaroznak, Seva az új szövetségi kapitány 😮Sok-sok hónapja egyértelmű volt, már régen felkérték, csak visszautasította, hogy tapasztalatot gyűjtsön, addig is olyen nem hivatalos segédedzőként a válogatott körül volt, tanult, etc.
Borbinho
Stez
Borbinho
több mint 9 éve
Lehet, de mit keresnek ezek itt egyáltalán?pont azon gondolkodtam,hogy ezeket a Fradi meg a Fehérvár 5 vagy 6 góllal fogja verni?Istenem!Európai szintű stadionokkal
zinedine5
alatriste
Kenny
több mint 9 éve
pont azon gondolkodtam,hogy ezeket a Fradi meg a Fehérvár 5 vagy 6 góllal fogja verni?Istenem!Európai szintű stadionokkal
zinedine5
alatriste
több mint 9 éve
Istenem!Európai szintű stadionokkal
zinedine5

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Istenem!Mezőkövesd-Gyírmót NB1 2016
több mint 9 éve
ezt már kvázi trollkodásból írtam csak bele reagálva arra, hogy már az is meg volt jegyezve erényként, ha Ronaldo fingott egyet vmeik meccsen ... de úgy látszik megint csak egy valaki vette fel.jogos tényleg, ezért elnézést.
csebi
gondolhattam volna, aki megkérdőjelezi CR aranylabdáját az vagy trollkodik vagy sík hülye.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Na jóvan elmennek a kurva anyjukba Andykáék..Isten baszná meg őket hogy mindig mindent el kell venni, először ott volt az EL, egy kurva nagy borzalom volt, most jön a világ legnézettebb ligája..Így kell tönkre baszni a nézettséget, itt az ideje rátérni az angol közvetítésre..Bors, szóval kezeljétek úgy...nekem teljesen mind1, hogy melyik, de valamelyik csatorna vegye el a digitől 😀 | fuck t-home |
www.borsonline.hu/sport/eldolt-a-vajna-teve-kozvetiti-a-jovoben-a-premier-league-et/115611
a másik "hitelesen" meg a Digi van😀
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Premier_League_broadcasters
NB2
dr0725
több mint 9 éve
Bors, szóval kezeljétek úgy...nekem teljesen mind1, hogy melyik, de valamelyik csatorna vegye el a digitől 😀 | fuck t-home |
www.borsonline.hu/sport/eldolt-a-vajna-teve-kozvetiti-a-jovoben-a-premier-league-et/115611
NB2
több mint 9 éve
sorry, nem tudtam, hogy ennyire napra kész mindenki az ukránokbólUkránok nem szaroznak, Seva az új szövetségi kapitány 😮Sok-sok hónapja egyértelmű volt, már régen felkérték, csak visszautasította, hogy tapasztalatot gyűjtsön, addig is olyen nem hivatalos segédedzőként a válogatott körül volt, tanult, etc.
Borbinho
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Bors, szóval kezeljétek úgy...www.borsonline.hu/sport/eldolt-a-vajna-teve-kozvetiti-a-jovoben-a-premier-league-et/115611
Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
mobile.twitter.com/BeWarmers/status/753230820953976833/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfwén azt nem értem miért nem Szalai kapta 😀
Ez mekkora😁
gordon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
mobile.twitter.com/BeWarmers/status/753230820953976833/photo/1?ref_src=twsrc%5EtfwEz mekkora😁
több mint 9 éve
Ukránok nem szaroznak, Seva az új szövetségi kapitány 😮Sok-sok hónapja egyértelmű volt, már régen felkérték, csak visszautasította, hogy tapasztalatot gyűjtsön, addig is olyen nem hivatalos segédedzőként a válogatott körül volt, tanult, etc.
Borbinho
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Az elfelejtettem beleirni, h nem top bajnoksagot vartam toluk....Valahogy tobbet nezek ki egy szlovak es egy lengyel klub csapatbol, mint egy magyarbol.Nagy Adamot is tulhajpoltak aztan maris karognak.
több mint 9 éve
Priskin Videoton?Priskint mi alapján vitték volna el? Játszott Izland ellen, teljesen súlytalan volt. Akik őt Nyugaton az EB-ig nem ismerték, azok most sem fognak kapkodni érte.
Nekem annyira erthetetlen, mint Lovrencsics a fradiban.
Mondtak, hogy az euro 2016 utan tobb valogatott jatekos kapos lehet.nem erre gondoltam. a magyar bajnoksag egyaltalan nem lepett elorebb..a valogatott teljesen mas kavehaz.
ZoliMP
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Priskin Videoton?Nekem annyira erthetetlen, mint Lovrencsics a fradiban.
Mondtak, hogy az euro 2016 utan tobb valogatott jatekos kapos lehet.nem erre gondoltam. a magyar bajnoksag egyaltalan nem lepett elorebb..a valogatott teljesen mas kavehaz.
több mint 9 éve
Ukránok nem szaroznak, Seva az új szövetségi kapitány 😮
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Hat augusztusra megint max 1 csapatunk lesz erdekelt😕Melyik? a Hertha? 😉
Kenny
több mint 9 éve
Hat augusztusra megint max 1 csapatunk lesz erdekelt😕
több mint 9 éve
Fradinak rohadt jó a sorsolás, ha a Salzburgot kizárják 😀én mondjuk nem látom az értelmét annak, hogy a Red Bull egy mez miatt kívülre kerüljön.
Heisman Trophy
megtévesztette az ellenfelet, hogy fehér helyett fehér mezben tolta a csávó? kétlem. még a bírónak sem tűnt fel.
több mint 9 éve
Fradinak rohadt jó a sorsolás, ha a Salzburgot kizárják 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Gibratári Focika😊Tegnap csak 1 nullára kapott ki az Europa FC a sved ellenfelétől az utolsó percekben. Azt kell, hogy mondjam ez is nagy eredmény.
A nevezett keretben 2 Gibraltrái, 1 orosz, 1 dél amerikai, egy afrikai... a többi Spanyol volt. A kezdőben nem is volt Gibraltári.
Viszont a Lincolnban nagy többségben Hazai játékosok tolják.