Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként ma nyerni kell, az is jó pénz 😊JC6
na meg az se ártana ha lejjebb menne a 95-ös mi? 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Le a kalappal a Vidi előtt. Rég ujjongtam úgy, mint a Sporting és Basel ellen, a tv előtt. Köszönöm!

Egyébként ma nyerni kell, az is jó pénz 😊
több mint 11 éve
Szerintem meg ideje lenne megtanulni, hogy egy négyes csoportból nem az első meccsek után dől el a továbbjutás, hanem az utolsó meccsek teljesítésével, de nálunk még mindig kell verni a tamtamot, hogy hűdemicsoda. A válogatottal is dettó ez lesz, pont, éjjenasportújságírás parnasszusa.sutianap
Jó, de ez most hogy jön ide? A válogatottnál az szokott lenni, hogy beszervezik előre a szarok elleni meccseket, azokon nyerünk aztán úgy néz ki, mintha faszák lennénk, itt ilyen nem volt. Miután jól megvertük a Sportingot és a Baselt is, azért volt miért bizakodni, még ha a Genk ki is tömött kicsit az elején, hiszen 1 valaki 20-0-ra is agyonverhet ha a másik kettőt verjük. És az idei sportingot idegenben abszolút nem lehetetlen megverni, és már nem azért, de ha a válogatott mindössze egy idegenben lőtt gól miatt nem jutna ki EB-re vagy VB-re, azért náluk is más lenne a kép. Főleg, hogy egy csapattól túlélni a selejtezőkört sem kis dolog már.

Peach: Bár engem jobban zavar a hazain a hosszabbításban lőtt góljuk, az biztos, hogy jobb taktikával bázelben elég lett volna egy döntetlen is és akkor itt is elég lenne az, de hát mindegy. Egyébként igen, Sousa-nak vannak hibái, de ha jobb edző lenne, nem is jött volna ide 😛 Szerintem jelen pillanatban nem tudnánk jobb edzővel nyomulni. (Mondjuk én Lothart bírtam volna)
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
sztem a vidi baselben esett ki. ha ott egy tökösebb játékot nyomnak, nem a 0-0ért mennek akkor pontot szereznek és nincs kérdés. szvsz azt sousa elbasz*a, de hát még neki is van mit tanulnia...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Szerintem meg ideje lenne megtanulni, hogy egy négyes csoportból nem az első meccsek után dől el a továbbjutás, hanem az utolsó meccsek teljesítésével, de nálunk még mindig kell verni a tamtamot, hogy hűdemicsoda. A válogatottal is dettó ez lesz, pont, éjjenasportújságírás parnasszusa.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Leszophat a Genk, mocskos szemét csaló banda... Remélem megkapnak valami bika csapatot és kiesnek a picsába.

De mindegy, ahogy -nagy örömömre- FViktor is mondta, így is büszkék lehetünk a srácokra, remélem ma még nyerünk, és akkor tényleg csak a szaros idegenben lőtt gól miatt esünk ki. Külön öröm, hogy nem 1 meccs az amire büszkék lehetünk, nem szerencse kérdése volt, végig papíron erősebb csapatok ellen jutottunk tovább és jutottunk majdnem tovább a csoportból is. Sajnos volt 1-1 elkerülhető gól, és volt jó néhány kihagyott ziccer (thx gyurika), de hát nem vagyunk elit csapat, így is messze túlszárnyaltunk mindenféle elvárható eredményt 😊

Következő lépés télen eladni Sándor Györgyöt, szerintem elég lenne csak 1-2 millió eurót fizetni valakinek, hogy elvigye, aztán rágyúrni a bajnokságra, hogy jövőre is jó csapat képviselhesse hazánkat Európában 😛 😀
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ettől függetlenül minden Magyar ember büszke lehet a Vidire idén. Végre volt egy olyan csapatunk akinek reális esélye volt a továbbjutásra egy európai kupa sorozatban. Remélem ma felszabadultan fogunk játszani, és kegyetlenül megcsapjuk a Sportingot.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ha jól számolom és marad így a Basel meccs (mocskos bundások), akkor holnap a Vidinek 4 góllal kell győznie. de javítsatok ki, ha tévedek...JC6
Ha itt x van, akkor kiesik a Vidi, mert az egymás elleni mérleg az első számú döntőtényező szerintem.Schleck
dehát az 1-1 győzelem, 2-2-es gólaránnyal. ne mond h számít az idegenben lőtt gól...

szerk.: igaz... 😕
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
ha jól számolom és marad így a Basel meccs (mocskos bundások), akkor holnap a Vidinek 4 góllal kell győznie. de javítsatok ki, ha tévedek...JC6
Ha itt x van, akkor kiesik a Vidi, mert az egymás elleni mérleg az első számú döntőtényező szerintem.Schleck
Így van
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ha itt x van, akkor kiesik a Vidi, mert az egymás elleni mérleg az első számú döntőtényező szerintem.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ha jól számolom és marad így a Basel meccs (mocskos bundások), akkor holnap a Vidinek 4 góllal kell győznie. de javítsatok ki, ha tévedek...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Elmarad a Vidi meccse, holnap 21:05-re halasztották, a pálya futball mérkőzésre jelenleg nem alkalmasJack Zoltán
arra alkalmas, csak soccerre nem

több mint 11 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Elmarad a Vidi meccse, holnap 21:05-re halasztották, a pálya futball mérkőzésre jelenleg nem alkalmas
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
itt megy majd a vidimeccs
 onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=8jjncaa
nem megy itt semmi és nem a link hibája 😀

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
itt megy majd a vidimeccs
 onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=8

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem normális ez az UEFA. 2020-as EB-t nem ország, hanem városok rendezik.

Remélem valakinek lesz ilyen útja a csoportkörben: Lisszabon - Moszkva - Glasgow. Utána mondjuk mehetne Isztambulba, majd vissza Páriszba esetleg. Meh.

Vagy Tiszakécske, Akasztó, Eger hármas.

Böszmeség.tüsi91
Magyarorszag nem lesz benne, talan Zagrab ahol meg terv sincs csak igeret a stadionra...
Szerintem ennek semmi ertelmenincs de Platini mindig is ilyen faszsagokat talalt ki, nem lepodnek meg ha vegen Braziliaban lenne egyszer az Eb 😀
több mint 11 éve
"Chelsea is the first reigning Champions League winner to be eliminated in the group stage."Double B
ez mindent elmond a tavalyi győzelmükről, pedig nyert már pár olyan csapat aki gyengébbnek volt kikiáltva mint ez a Chelsea (Porto vagy a Liverpool szerintem)

"érdekes" csapat.davemayer
Jo ez egy szetesett csapat fejben, raadasul a Juve es a Szatyor is jo kis csapat. Emberfeletti modon nyertek tavaly, embertelenul gyengen estek ki most nem kell azert tul nagy feneket keriteni neki.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem normális ez az UEFA. 2020-as EB-t nem ország, hanem városok rendezik.

Remélem valakinek lesz ilyen útja a csoportkörben: Lisszabon - Moszkva - Glasgow. Utána mondjuk mehetne Isztambulba, majd vissza Páriszba esetleg. Meh.

Vagy Tiszakécske, Akasztó, Eger hármas.

Böszmeség.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
"Chelsea is the first reigning Champions League winner to be eliminated in the group stage."Double B
ez mindent elmond a tavalyi győzelmükről, pedig nyert már pár olyan csapat aki gyengébbnek volt kikiáltva mint ez a Chelsea (Porto vagy a Liverpool szerintem)

"érdekes" csapat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Emondom mi volt, a jereváni rádió szerint Krestiánó jobban állt a párizsi osztón, ezért Lájonelt fel kell hozni egy empátiahullámon. Cini-cini cinizma táncol a kis... , akinek fütyülnek.sutianap
Mozart német cikkjeiből többet értek, pedig egy kukkot nem tudok németül...Toca
Fordítok: Ronaldot jobban csipázzák a szavazók, ezért Messinek támogatókat kellett szerválni.apeszos
kösz, nincs jobb mint egy barát aki megérti minden szavad 😉 buzulás nuku!sutianap
Most mé'?? Sobrival már szakítottam... 😛apeszos
sutianap
Jóvammá ne hisztizz, nem vagy az esetem...

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
hidegrázós:  www.youtube.com/watch?v=XrJBmZ_V6ko&feature=youtu.be
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
De ez logikus nem?
Az egyik oldal azt mondja: 2 hete továbbjutottunk (spanyol kupában is tj.). Gondoljunk a jövőre, mi lesz, ha majd nem lesz Xavi, Messi, Puyol, Iniesta, stb.? Dobjuk be a fiatalokat, hadd erősödjenek s.kupa meg tét nélküli BL-meccsen, hisz ez mindenkinek használ. Nem kellett győzni, nem kellett X góllal győzni, csoport elsőség sem forgott veszélyben, semmi sem indokolta azt, hogy bevesse Tito a kulcsembereket tegnap. Max azokat, akik kevesebb lehetőséget kaptak az utóbbi időben...

A másik oldal azt mondja: de Messi igazi futballista, nélküle nincs Barca. Ő nem a pénzért, a játék szeretete miatt játszik. Minden meccsen ott akar lenni, tétre menőn és tét nélkülin is.

Hát most megszívta. Oké, nem súlyos, de bármikor kettétörhetik. Nekem nem esne jól, ha tét meccsen történne, sőt, semmikor se történjen meg, de könyörgöm: semmi nem indokolta a játékát, semmi. Még féltávnál sincs a bajnokság, ott a kupa, BL és a többi. És ha Messi kidől, erősen lecsökkenek a csapat esélyei, minden fronton.

A jövőjére és a családjára is gondolnia kell, nem szabad MINDENÉT a foci elé helyezni.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Időzőjelet látom nem ismerik egy-ketten....
Attól függetlenül bármikor bekövetkezhet egy felesleges,tét nélküli meccsen kidől az egyik egy évre aztán lesz sírás-rívás,okoskodás hogy minek játszott stb.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Emondom mi volt, a jereváni rádió szerint Krestiánó jobban állt a párizsi osztón, ezért Lájonelt fel kell hozni egy empátiahullámon. Cini-cini cinizma táncol a kis... , akinek fütyülnek.sutianap
Fordítok: Ronaldot jobban csipázzák a szavazók, ezért Messinek támogatókat kellett szerválni.apeszos
kösz, nincs jobb mint egy barát aki megérti minden szavad 😉 buzulás nuku!sutianap
Most mé'?? Sobrival már szakítottam... 😛apeszos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Most mé'?? Sobrival már szakítottam... 😛