Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/varatlan-fordulat-supka-attila-maradt-a-pecs-edzoje-2198091

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀davemayer
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Ez a videó a sajtótájékoztatóról meg visz mindent...
 www.pecsma.hu/wp-content/themes/theme1481/flash/video.swf?width=600&height=440&fileVideo=http://video.pecsma.hu/archivum/mp4/67376.mp4Dub
😀 😀 😀, hát ez k*rva jó 😀peach
elképzelem ahogy ezt a helyzetet magyarázzák Okoronkwo-nak (például) 😀

innen van lejjebb?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/varatlan-fordulat-supka-attila-maradt-a-pecs-edzoje-2198091

Nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Ez a videó a sajtótájékoztatóról meg visz mindent...
 www.pecsma.hu/wp-content/themes/theme1481/flash/video.swf?width=600&height=440&fileVideo=http://video.pecsma.hu/archivum/mp4/67376.mp4Dub
😀 😀 😀, hát ez k*rva jó 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
csaló sporting? 😮 (asszem megyek is gyors tankolni... 😊)

|
több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló

Kabaré 😀
Mint két sértett hülyegyerek 😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Niko be van oltva gól ellen.............
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

www.pecsma.hu/wp-content/themes/theme1481/flash/video.swf?width=600&height=440&fileVideo=http://video.pecsma.hu/archivum/mp4/67376.mp4
több mint 11 éve

kemény...csóri pécsiek megvannak matyival áldva! 😀

v lehet h döme bejelentkezett, aztán inkább megtartják supit... 😀Divat
"
-Ismeri a Schwartzot?
-Nem.
-És a Grünt?
-... ha lehet akkor inkább mégis a Schwartzot..."

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

kemény...csóri pécsiek megvannak matyival áldva! 😀

v lehet h döme bejelentkezett, aztán inkább megtartják supit... 😀

|
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Háthogy hat ponttal nem lehet továbbgurulni, ilyen csoportkörös esetekben ha megvizsgálod a döntetlenek nagy súllyal esnek latba az elején, azért is egyre laposabbak, s jelen esetben a csoporton belül vót egy rakás döntetlen.sutianap
Hát de 6 ponttal nem is gondolta senki, hogy továbbmegyünk 😊 Csak a 3 meccsből 2 W alapot adott arra, hogy bizakodjunk, mert a pontok mellett az is kiderült, hogy itt azért verhető csapatok vannak.

Toca: Köszi, hogy szóltál, azt hittem, hogy ha nem szerzünk elég pontot, akkor a többi csapat a hibás, hogy ők meg igen 😀 A Genk köcsög, megverhették volna a Baselt és akkor van miért izgulni, ennyi az egész. Fura, de megfordult a fejemben, hogy mi tehettünk volna azért, hogy továbbjussunk 😛

Igen, otthon nem kellett volna kikapni egy Genktől, de igazából minden meccsen mindenhol nyerni kellett volna és akkor minden jó lenne. Egyáltalán nem a Genk a lényeg, még ha a hazai meccs alakulhatott volna máshogy is, hanem a Basel a lényeg, mivel ők előztek be minket közvetlenül.

Az a csapat érdemel továbbjutást, aki továbbjut. Akkor is ha csupa szar játékossal áll fel. Ha 1-2 szar játékos miatt nem érdemlünk továbbjutást, akkor egy magyar csapat se fog sose, mert elég valószínűtlen, hogy mostanában lesz olyan, ahol csupa-csupa jó játékos lesz.fetomy
Hat most ne haragudj de vicces hogy magadnak magyarazod meg a tutit elcelodve mikor te irtad hogy kocsog a Genk. De egy Fidistatol nem varok mast 😛
Az az otthoni meccs nagyon nem a Genknek allt es a sok vidis szerencsetlenkedesen ment el ezert irtam azt a meccset.
De veled vidivel kapcsolatban nem vitatkozom mert nyilvan mindent jobban tudsz 😛
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 446 — #NoStress
Mondjuk tegnap iszonyat sok volt a bunda, egyik haverom 3 meccsből 25 ezret kaszált, 200 ft-ból. JC6
Tudta az eredményket, de mégis önmérsékletet tanusított?
Vagy megszánta a Szerencsejáték Zrt.-t és megelégedett a tuti 125szörös oddra egy 25ezres nyereménnyel?
Nagyvonalú ember.

több mint 11 éve

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 566
Az EB több városban-->

Nagy a felháborodás, de részleteket nem tudunk.
Ami biztos a 94-es VB az USÁ-ban volt, ami nem egy kis ország.
Ott nem volt probléma, nem problémázott senki az utazás miatt a szurkolók sem.
Hol is játszottak a brazilok? Boston, Detroit, LA, Dallas. Hirtelen ezek a városok jutnak az eszembe. Jó kis túra nem?

Fura elsőre nekem is..de ne itélkezzünk, úgy, hogy még semmit nem tudunk.
Pl. Portugáliában a felépített/felújított stadionok elég nagy százaléka kihasználatlan.

__
zéé
több mint 11 éve
Mondjuk tegnap iszonyat sok volt a bunda, egyik haverom 3 meccsből 25 ezret kaszált, 200 ft-ból. JC6
akkor az már bunda?

utolsó fordulók vannak, csupa leszarom-meccsel, ilyenkor sok nagy odds jön.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk tegnap iszonyat sok volt a bunda, egyik haverom 3 meccsből 25 ezret kaszált, 200 ft-ból.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Háthogy hat ponttal nem lehet továbbgurulni, ilyen csoportkörös esetekben ha megvizsgálod a döntetlenek nagy súllyal esnek latba az elején, azért is egyre laposabbak, s jelen esetben a csoporton belül vót egy rakás döntetlen.sutianap
Hát de 6 ponttal nem is gondolta senki, hogy továbbmegyünk 😊 Csak a 3 meccsből 2 W alapot adott arra, hogy bizakodjunk, mert a pontok mellett az is kiderült, hogy itt azért verhető csapatok vannak.fetomy
Abból a fotelből ahun én ülök úgy látszott, hogy először sikerült egy irdatlan maflásba belefutni, s nem a Gennyk lesz az ellenfél, e közben a többi pályán szórták az ikszeket. Tehát ha nem döntetlenkézés van akkor kell három győzelem, nos ezt nem kellet vón az utolsó pitymallatra tartogatni.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát de 6 ponttal nem is gondolta senki, hogy továbbmegyünk 😊 Csak a 3 meccsből 2 W alapot adott arra, hogy bizakodjunk, mert a pontok mellett az is kiderült, hogy itt azért verhető csapatok vannak.

Toca: Köszi, hogy szóltál, azt hittem, hogy ha nem szerzünk elég pontot, akkor a többi csapat a hibás, hogy ők meg igen 😀 A Genk köcsög, megverhették volna a Baselt és akkor van miért izgulni, ennyi az egész. Fura, de megfordult a fejemben, hogy mi tehettünk volna azért, hogy továbbjussunk 😛

Igen, otthon nem kellett volna kikapni egy Genktől, de igazából minden meccsen mindenhol nyerni kellett volna és akkor minden jó lenne. Egyáltalán nem a Genk a lényeg, még ha a hazai meccs alakulhatott volna máshogy is, hanem a Basel a lényeg, mivel ők előztek be minket közvetlenül.

Az a csapat érdemel továbbjutást, aki továbbjut. Akkor is ha csupa szar játékossal áll fel. Ha 1-2 szar játékos miatt nem érdemlünk továbbjutást, akkor egy magyar csapat se fog sose, mert elég valószínűtlen, hogy mostanában lesz olyan, ahol csupa-csupa jó játékos lesz.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Leszophat a Genk, mocskos szemét csaló banda... Remélem megkapnak valami bika csapatot és kiesnek a picsába.

fetomy
Nah most 2 dolog.1 amíg a Sportingot nem verjük el, addig tökmindegy mit játszottak.
2.Csalók mért ? Mert 2x odavissza verték a Vidit így az utolsó meccsük tétnélkül volt amit így leszarhattak és pihenhettek ? Te se gondolod komolyan.
Felénél látni lehetett, hogy 4 pont kell a továbbjutáshoz, Vidinek a hazai meccsét kötelezően egy Xre kellett volna legalább hoznia. Így mindkétcsapatnak tétes meccs lett volna a tegnap.
Amíg ilyen NB1 szinten is fos emberek(SanyiGyuri) játszanak akiken elmehet egy komplett meccs nem érdemel továbbjutást a Vidi , mégha szurkolok nekik akkor se.
Nem a Genkre,Baselre kell fogni ,Vidi saját maga miatt esett ki, ráadásul jó sokáig a saját kezükbe volt a továbbjutás.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Mario Gomez vállófélben

Boa meg Balo papa magasságában lassan.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Szerintem meg ideje lenne megtanulni, hogy egy négyes csoportból nem az első meccsek után dől el a továbbjutás, hanem az utolsó meccsek teljesítésével, de nálunk még mindig kell verni a tamtamot, hogy hűdemicsoda. A válogatottal is dettó ez lesz, pont, éjjenasportújságírás parnasszusa.sutianap
Jó, de ez most hogy jön ide? A válogatottnál az szokott lenni, hogy beszervezik előre a szarok elleni meccseket, azokon nyerünk aztán úgy néz ki, mintha faszák lennénk, itt ilyen nem volt. Miután jól megvertük a Sportingot és a Baselt is, azért volt miért bizakodni, még ha a Genk ki is tömött kicsit az elején, hiszen 1 valaki 20-0-ra is agyonverhet ha a másik kettőt verjük. És az idei sportingot idegenben abszolút nem lehetetlen megverni, és már nem azért, de ha a válogatott mindössze egy idegenben lőtt gól miatt nem jutna ki EB-re vagy VB-re, azért náluk is más lenne a kép. Főleg, hogy egy csapattól túlélni a selejtezőkört sem kis dolog már.
fetomy
Háthogy hat ponttal nem lehet továbbgurulni, ilyen csoportkörös esetekben ha megvizsgálod a döntetlenek nagy súllyal esnek latba az elején, azért is egyre laposabbak, s jelen esetben a csoporton belül vót egy rakás döntetlen.

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Következő lépés télen eladni Sándor Györgyöt, szerintem elég lenne csak 1-2 millió eurót fizetni valakinek, hogy elvigye, aztán rágyúrni a bajnokságra, hogy jövőre is jó csapat képviselhesse hazánkat Európában 😛 😀fetomy
egy csatárt feltétlenül igazolni kell, remélhetőleg a klasszis fajtából...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egyébként ma nyerni kell, az is jó pénz 😊JC6
na meg az se ártana ha lejjebb menne a 95-ös mi? 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Le a kalappal a Vidi előtt. Rég ujjongtam úgy, mint a Sporting és Basel ellen, a tv előtt. Köszönöm!

Egyébként ma nyerni kell, az is jó pénz 😊
több mint 11 éve
Szerintem meg ideje lenne megtanulni, hogy egy négyes csoportból nem az első meccsek után dől el a továbbjutás, hanem az utolsó meccsek teljesítésével, de nálunk még mindig kell verni a tamtamot, hogy hűdemicsoda. A válogatottal is dettó ez lesz, pont, éjjenasportújságírás parnasszusa.sutianap
Jó, de ez most hogy jön ide? A válogatottnál az szokott lenni, hogy beszervezik előre a szarok elleni meccseket, azokon nyerünk aztán úgy néz ki, mintha faszák lennénk, itt ilyen nem volt. Miután jól megvertük a Sportingot és a Baselt is, azért volt miért bizakodni, még ha a Genk ki is tömött kicsit az elején, hiszen 1 valaki 20-0-ra is agyonverhet ha a másik kettőt verjük. És az idei sportingot idegenben abszolút nem lehetetlen megverni, és már nem azért, de ha a válogatott mindössze egy idegenben lőtt gól miatt nem jutna ki EB-re vagy VB-re, azért náluk is más lenne a kép. Főleg, hogy egy csapattól túlélni a selejtezőkört sem kis dolog már.

Peach: Bár engem jobban zavar a hazain a hosszabbításban lőtt góljuk, az biztos, hogy jobb taktikával bázelben elég lett volna egy döntetlen is és akkor itt is elég lenne az, de hát mindegy. Egyébként igen, Sousa-nak vannak hibái, de ha jobb edző lenne, nem is jött volna ide 😛 Szerintem jelen pillanatban nem tudnánk jobb edzővel nyomulni. (Mondjuk én Lothart bírtam volna)
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
sztem a vidi baselben esett ki. ha ott egy tökösebb játékot nyomnak, nem a 0-0ért mennek akkor pontot szereznek és nincs kérdés. szvsz azt sousa elbasz*a, de hát még neki is van mit tanulnia...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Szerintem meg ideje lenne megtanulni, hogy egy négyes csoportból nem az első meccsek után dől el a továbbjutás, hanem az utolsó meccsek teljesítésével, de nálunk még mindig kell verni a tamtamot, hogy hűdemicsoda. A válogatottal is dettó ez lesz, pont, éjjenasportújságírás parnasszusa.